Page 66 of 169 FirstFirst ... 165662636465666768697076116166 ... LastLast
Results 1,301 to 1,320 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Ναι ..θέλουν να είναι έτοιμοι για την μεθεπόμενη γενια.x box series ultra power liquid digital.
    Θα παθουμε την πλάκα μας..Ποιο πλαιστασιον και σουίτσ..θα γίνει χαμός..ανατροπή.
    Πρώτη φορά που δεν θα αγοράσω παιχνιδομηχανή της Μαικροσοφτ. Ε τσι για να την καταλάβουν. Εφόσον τα παιχνίδια κράχτες βγουν και στο pc ( θα βγουν όλα for sure ) τ οτε δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως για εμένα προσωπικά. Μιας κ το ps5 θα πιάσει πραγματικά όλο το χώρο στην κυριολεξία στο σαλόνι

2. The Following User Says Thank You to obione For This Useful Post:

Slay (26-08-2020)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by obione View Post
    Ναι ..θέλουν να είναι έτοιμοι για την μεθεπόμενη γενια.x box series ultra power liquid digital.
    Θα παθουμε την πλάκα μας..Ποιο πλαιστασιον και σουίτσ..θα γίνει χαμός..ανατροπή.
    Πρώτη φορά που δεν θα αγοράσω παιχνιδομηχανή της Μαικροσοφτ. Ε τσι για να την καταλάβουν. Εφόσον τα παιχνίδια κράχτες βγουν και στο pc ( θα βγουν όλα for sure ) τ οτε δεν υπάρχει κανένας λόγος απολύτως για εμένα προσωπικά. Μιας κ το ps5 θα πιάσει πραγματικά όλο το χώρο στην κυριολεξία στο σαλόνι
    Μα αυτό θέλουν, δεν θα αγοράσω τα παιχνίδια τους λες γιατί θα τα παίξω στο pc οπότε πάλι σε αυτούς θα τα παίξεις, δεν τους νοιάζει αν θα πάρεις κονσόλα δλδ έτσι έχω καταλάβει ότι την έχουν δει την δουλειά, θα τους νοιάζει όμως αν πέσει μαζί το xbox κ οι πωλήσεις σε pc.
    Εγω ένα παιχνίδι έπαιζα στο xbox το sea of thieves κ 90% που έπαιζα από Έλληνες ήταν PC ένας στους δέκα κ αν έβλεπα παίζει σε κονσόλα.
    Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που άρχισαν να δίνουν κ τα παιχνίδια steam ( βέβαια steam ξεχνάς gamepass).
    Το παράξενο είναι γιατί έβγαλαν δυνατή κονσόλα αφού δεν έχουν σκοπό την προωθήσουν.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

4. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

obione (26-08-2020)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Μα αυτό θέλουν, δεν θα αγοράσω τα παιχνίδια τους λες γιατί θα τα παίξω στο pc οπότε πάλι σε αυτούς θα τα παίξεις, δεν τους νοιάζει αν θα πάρεις κονσόλα δλδ έτσι έχω καταλάβει ότι την έχουν δει την δουλειά, θα τους νοιάζει όμως αν πέσει μαζί το xbox κ οι πωλήσεις σε pc.
    Χριστόφορε μην πιστευεις το παπατζιλικι του Spencer. Τους νοιάζει και πάρα πολύ να πάρεις την κονσόλα τους. Εαν δεν τους ένοιαζε δεν θα έβγαζαν νέα κονσόλα, ειδικά όταν υπάρχει το Χ1Χ, δεν θα ειχαν ψύχωση με τα TF, δεν θα έβγαζαν και μια φτηνότερη κονσόλα επειδή το XSX θα είναι ακριβό. Τους νοιάζει γιατί εαν πάρεις το Cyberpunk για το Xbox θα πάρουν το 30%, αλλα εαν το πάρεις απο το steam θα παρουν δύο @@. Απλά επειδή ειναι ανίκανοι, εβαλαν όλα τα αυγά σε ένα καλάθι (θα βγαλουμε το Halo στο Gamepass, και θα πουλήσουμε και κονσολες και συνδρομες) και τώρα που στράβωσε το πράγμα (παλι απο δικη τους ανικανότητα) έχουν μείνει ξεκρέμαστοι.

Πιστευεις δηλαδή εσύ ότι στο PC που βασιλευει ακόμα η πειρατία θα βγάλουν λεφτα? Στην χειροτερη των περιπτώσεων , ο PC gamer θα βαλει σύνδρομη όταν βγει το παιχνίδι, και ΕΑΝ ειναι καλό κιόλας, και μολις το τερματίσει θα την κόψει. Γιαυτό τους βλέπεις να προσανατολίζονται σε GaaS και μικρότερες παραγωγες, γιατι πολύ απλα το μοντέλο ΔΕΝ βγαίνει αλλιως, και χωρίς πωλήσεις στις κονσόλες δεν θα βγει ούτε καν με τα GaaS, και θα πάει για φούντο.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

hakoo (27-08-2020),Lefteris_X (26-08-2020),obione (26-08-2020)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Να αγοράσω παιχνίδι στο pc??? Γίνεται και αυτο??lmao

PSN ID
    Slay2012

Απλά απίστευτο, smart delivery my ass. Θα αρχίσω να πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας, ότι λόγω του gamepass οι μεγάλοι publisher θέλουν να εξαφανίσουν την Microsoft.

9. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

odytsak (27-08-2020)

PSN ID
    Slay2012

Οταν αλλάζεις τους επικεφαλεις για Single Και Multiplayer, τότε σίγουρα υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το παιχνίδι. Ακόμα και το τέλος του 2021 για κυκλοφορία, αρχίζει να φαντάζει πολύ αισιόδοξο.

11. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

spartan (27-08-2020)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Απλά απίστευτο, smart delivery my ass. Θα αρχίσω να πιστεύω θεωρίες συνωμοσίας, ότι λόγω του gamepass οι μεγάλοι publisher θέλουν να εξαφανίσουν την Microsoft.

Εγώ πιστεύω πως είναι πολιτική της κάθε εταιρίας στο τι θα κάνει με το smart delivery κτλ. Δε νομίζω πως είναι μόνο θέμα της MS. Από την άλλη όμως, καλά κάνει και γκρινιάζει ο κόσμος, γιατί η MS το πλάσαρε σαν feature γενικότερα για το μηχάνημά της, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα δυστυχώς.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

13. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

obione (28-08-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Οταν αλλάζεις τους επικεφαλεις για Single Και Multiplayer, τότε σίγουρα υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα με το παιχνίδι. Ακόμα και το τέλος του 2021 για κυκλοφορία, αρχίζει να φαντάζει πολύ αισιόδοξο.

Το είδα εχθές στο Twitter που το ανακοίνωσε ο ίδιος.
    Για το παιχνίδι σαφώς είναι καλύτερα και να κάτσουν να το δουλέψουν για να βγει ένα Halo αντάξιο του ονόματος του.
    Για την MS βέβαια αυτό είναι σφαλιάρα και κάκιστος προγραμματισμός. Δεν γίνεται τόσα χρόνια που έχεις αποφασίσει να ξεκινησεις δυναμικά την επόμενη γενιά (τουλάχιστον αυτό πλάσαρα από δηλώσεις) στο τέλος να κάνεις launch χωρίς ούτε ένα αποκλειστικό.
    Δεν γίνεται να εγγυάσαι πως το Halo Infinite θα βγει και στο One και τελικά αυτό πλέον αρχίζει και φαντάζει αδύνατο.

Πολύ κακές αποφάσεις από την MS που μέχρι πριν 6-7 μήνες φαινόταν να έχει κάποιο πλάνο. Τελικά δεν πρέπει να είχε κανένα...
    Spoiler!

15. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Slay (27-08-2020)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Ήταν εξαρχής ξεκάθαρο ότι το smart delivery δεν δέσμευε κανέναν άλλο πλην την ίδια την MS και τους δικούς της dev να το υποστηρίζουν καθολικά σε κάθε νέο τίτλο που θα κυκλοφορήσει*1*2. Από την άλλη προφανώς και προσπάθησε να κάνει συμφωνίες με διάφορες εταιρείες και 3rd party devs ώστε να το εφαρμόσουν και αυτοί και να το πουλάει σαν feature στην νέα κονσόλα και στις λίστες των δυνατοτήτων ανά παιχνίδι*3*4.

ΟΚ, προφανώς και συμφέρει εμάς του παίκτες η "υποστήριξη" ενός smart delivery συστήματος αλλά από την άλλη α) μαγκιά της Activision που ζητάει έστω και 10€ (όπως έγινε και στην μετάβαση από PS3 σε PS4) για την όποια επιπλέον εργασία χρειαστεί για την διαφορετική έκδοση (οι άνθρωποι δεν δουλεύουν τσάμπα και δεν είναι έχω κουτάκια και πατάω τικς για να αλλάξει η έκδοση) και β) γιατί να παίξω 2 φορές το ίδιο παιχνίδι καλύτερα να ασχοληθώ με κάτι άλλο (είτε στο PS4 είτε στο PS5 είναι αυτό).

*1: για την πρώτη 2ετία νομίζω μόνο όπου οι τίτλοι θα είναι κοινοί για τις γενεές One + Series.
    *2: άσχετα αν τώρα σιγά σιγά βλέπουμε α) όλο και λιγότερους τίτλους να κυκλοφορούν εντός διετίας και β) ακόμη και η ίδια η MS έδωσε το ελεύθερο σε κάποια στούντιο να παρακάμψουν αυτή την διετία ανάλογα τις επιλογές και ανάγκες τους
    *3: Αν θυμάστε κάποιες λίστες/πίνακες με τα enhanced features ανά παιχνίδι για την επόμενη γενιά Xbox όπου ανάμεσα σε αναλύσεις, framerates, RT, κλπ τεχνικά κυρίως χαρακτηριστικά, πετούσαν και ένα smart delivery ready λες και είναι και αυτό κάποιο περίπλοκο "technical feature".
    *4: Προφανώς εφόσον δεν είναι κάποιο περίπλοκο "τεχνικό χαρακτηριστικό" θα υπήρξε κάτι αντίστοιχο και από τις άλλες εταιρείες (είτε μιλάμε την Sony σαν platform holder, είτε τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής τίτλων όπως EA, Ubisoft, Activision, κλπ). Κάποιες θεώρησαν σκόπιμο να διαφημίσουν την δωρεάν προσφορά της "αναβαθμισμένης έκδοσης" (CDR) άλλες πάλι προτιμούν να χρεώσουν κάτι ή να το περάσουν μέσω "δικών τους καναλιών", άλλες τηρούν ακόμη σιγή ιχθύος.

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Από την άλλη όμως, καλά κάνει και γκρινιάζει ο κόσμος, γιατί η MS το πλάσαρε σαν feature γενικότερα για το μηχάνημά της, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα δυστυχώς.
    Ετσι ακριβώς ειναι, η Activision μάλιστα το παίδεψε πολύ για να παρακάμψει το "smart delivery". Αλλά δεν φταίει ο κάθε publisher, εαν το τμήμα του marketing σου το διοικουν μαιμουδες όπως το 2013, και τάζεις πράγματα στον κόσμο χωρίς να λάβεις υπόψιν σου τους 3rd party.

Και για να μην παρεξηγηθώ και το "smart delivery" και το Cross-buy πολυ πολυ πολυ πριν απο αυτό, είναι και καλές και σωστές ιδέες και προς το συμφέρον του καταναλωτή. Απλά δεν μπορείς να το επιβάλεις και στους άλλους, και να το διαφημίζεις σαν το τεράστιο feature, γιατί πολύ απλα μπορεί να σου γυρίσει μπουμερανγκ, οπως καλή ώρα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Και για να μην παρεξηγηθώ και το "smart delivery" και το Cross-buy πολυ πολυ πολυ πριν απο αυτό, είναι και καλές και σωστές ιδέες και προς το συμφέρον του καταναλωτή. Απλά δεν μπορείς να το επιβάλεις και στους άλλους, και να το διαφημίζεις σαν το τεράστιο feature, γιατί πολύ απλα μπορεί να σου γυρίσει μπουμερανγκ, οπως καλή ώρα.
    Ισως πιστεψαν οτι θα πιεστουν οι publishers να ακολουθησουν μεσω της τεραστιας αποδοχης που θα ειχε το series X απο τον κοσμο.
    Oops

19. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

obione (30-08-2020)

PSN ID
    Slay2012

Ακόμα και οι δικοί τους δημοσιογράφοι πλέον τους την λένε ανοιχτά.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Τραγικη συνεχιζει η microsoft δυστυχως
    Το μονο που εδειξε στην gamescom,ηταν αυτη η τραγικη ενοικιαση παιχνιδιων και μονο(game pass)
    Κανα αλλο παιχνιδι που να τρεχει σε πραγματικο χρονο,στο series x,θα μας δειξεις ποτε κυριε σπενσερ?

PSN ID
    Slay2012

Έλα, σοβαρά??? Γιατί όταν τα λέγαμε αυτά πριν μερικούς μήνες, ειμασταν anti-consumer.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Και όχι δεν κατάλαβε ούτε έτσι ότι συμπεριφέρεται σαν ζητιάνος, και όχι μόνο δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει, αλλά δίνει το σήμα στην διοίκηση ότι οι fans τους έχουν πολύ χαμηλά standards.

24. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Lefteris_X (30-08-2020)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

"Σας παρακαλώ, αφού θα σας δώσω τα λεφτά μου δώστε μου κάτι κι εσείς. Κάτι, έστω και λίγο. Ας πούμε ένα παιχνίδι του 360, το δέχομαι."

Τέτοιους πελάτες-τουρίστες να είχαμε στην Ελλάδα όλο το χρόνο, θα είχαμε χεστεί στο τάλιρο.

Θα σερβίραμε χτεσινό σουβλάκια, με χρέωση 5 ευρώ έκαστο.

PSN ID
    Slay2012

Ειλικρινά του την είπα όσο πιο ευγενικά μπορούσα. Ρε συ με εκνεύρισε τόσο πολύ μιλάμε, και όπως ξέρεις χέστηκα και για την Microsoft και για το Xbox, όπου και αύριο να κλείσει δεν θα στεναχωρηθω, αλλά λίγη αξιοπρέπεια ρε σεις, ημαρτον!!! που θα παρακελεσετε τους καραγκιοζηδες να σας δείξουν gameplay.

Banned Cool Member Ryzenlake's Avatar

Πιστευεις δηλαδή εσύ ότι στο PC που βασιλευει ακόμα η πειρατία θα βγάλουν λεφτα?

Banned Cool Member Ryzenlake's Avatar

Και όχι δεν κατάλαβε ούτε έτσι ότι συμπεριφέρεται σαν ζητιάνος, και όχι μόνο δεν πετυχαίνει αυτό που θέλει, αλλά δίνει το σήμα στην διοίκηση ότι οι fans τους έχουν πολύ χαμηλά standards.

Xαμηλά standards δεν μπορεί να έχει κάποιος επειδή επιλέγει την πιο δυνατή κονσόλα της γενιάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί απαντάς έτσι στο twitter. Τι gameplay video να δεί το "xbot". Όλα τα multiplats, που είναι το 96.77% των παιχνιδιών θα παίζουν καλύτερα στο xbox. Οπότε γιατί θεωρείς bot και με χαμηλά standards κάποιον που θα επιλέξει την κονσόλα με τις καλύτερες επιδόσεις στο 96.77% των παιχνίδιων δεν μπορώ να καταλάβω.

Και γώ ps5 θα πάρω, αλλά επειδή έχω PC. Αν δεν είχα PC, xbox δαγκωτό. Και ας έχει λιγότερα exclusive, και ας μην έχει launch 1st party / exclusives. Το 90% των παιχνιδιών που θα παίξω θα είναι multiplat, και θα παίζουν καλύτερα. Αυτή είναι η τηγανήτα. Τα υπόλοιπα είναι για fanboylikia στα forum.
    Last edited by Ryzenlake; 30-08-2020 at 20:54.

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Μάλλον δεν ερμηνεύεις ότι για τον Σλαυ, για εμένα και για άλλο κόσμο, φανμποϋλίκια θεωρούμε να παρακαλάς μια εταιρεία που σε έχει γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι να σου δώσει κάποιο παιχνίδι, ακόμα κι αν αυτό είναι του χ360.

Τόσο φανμποϋλίκι, που κατάντησαν τα χβοτς να γίνουν επαίτες.

Αυτό νομίζω καυτηριάζει ο Σλαυ.

30. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Slay (30-08-2020)

Bookmarks

Bookmarks