Εγώ η αλήθεια είναι δυσκολεύομαι ακόμα να το πιστέψω.
Και όντως μέχρι πριν 3-4 πίστευα πως η MS είναι έτοιμη για την νέα γενιά (το ίδιο πίστευα και για την Sony).
Σίγουρα δεν είναι καθόλου έτοιμη η αλήθεια είναι. Ότι σαφώς ο ιός έχει επηρεάσει πράγματα και projects σε όλους τους κλάδους είναι γεγονός.
Αλλά δεν νομίζω τα θέματα της MS είναι λόγω του ιού, αλλά τέρμα κακός προγραμματισμός.
Μιλάμε για μια εταιρεία κολοσσό που η τρέχουσα γενιά έχει τελειώσει για αυτούς πριν αρχίσει και βλέπεις πως οι αντίπαλοι σου πουλάνε σαν τρελοί γιατί βγάζουν αποκλειστικά παιχνίδια. Οκ φτιάχνεις το game pass αφού δεν έχεις παιχνίδια.
Ε κάνε τα κουμάντα σου να έχεις 1-2 παιχνίδια δυνατά για την επόμενη γενιά.
Δεν νομίζω κάνεις να πιστεύει πως το αυτό που μας έδειξαν με το Halo είναι λόγω του ιού...
Ένα παιχνίδι που δουλεύεται 4 χρόνια δεν δείχνει έτσι επειδή τους τελευταίους 4-5 μήνες δουλεύουν από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα λόγω της απόφασης να βγει και στο One. Και τώρα αν βγάλουν το one από την εξίσωση θα τους γυρίσει τούμπα.
Περιμένω να δω τώρα στην gamescom μήπως δείξουν κάτι, αλλά όπως είχα καταλάβει είχαν ρίξει όλο το βάρος στο Halo.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Reply With Quote

Bookmarks