Page 65 of 169 FirstFirst ... 155561626364656667686975115165 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 3378

Thread: Xbox Series S | X

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ η αλήθεια είναι δυσκολεύομαι ακόμα να το πιστέψω.
    Και όντως μέχρι πριν 3-4 πίστευα πως η MS είναι έτοιμη για την νέα γενιά (το ίδιο πίστευα και για την Sony).
    Σίγουρα δεν είναι καθόλου έτοιμη η αλήθεια είναι. Ότι σαφώς ο ιός έχει επηρεάσει πράγματα και projects σε όλους τους κλάδους είναι γεγονός.
    Αλλά δεν νομίζω τα θέματα της MS είναι λόγω του ιού, αλλά τέρμα κακός προγραμματισμός.
    Μιλάμε για μια εταιρεία κολοσσό που η τρέχουσα γενιά έχει τελειώσει για αυτούς πριν αρχίσει και βλέπεις πως οι αντίπαλοι σου πουλάνε σαν τρελοί γιατί βγάζουν αποκλειστικά παιχνίδια. Οκ φτιάχνεις το game pass αφού δεν έχεις παιχνίδια.
    Ε κάνε τα κουμάντα σου να έχεις 1-2 παιχνίδια δυνατά για την επόμενη γενιά.

Δεν νομίζω κάνεις να πιστεύει πως το αυτό που μας έδειξαν με το Halo είναι λόγω του ιού...
    Ένα παιχνίδι που δουλεύεται 4 χρόνια δεν δείχνει έτσι επειδή τους τελευταίους 4-5 μήνες δουλεύουν από το σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα λόγω της απόφασης να βγει και στο One. Και τώρα αν βγάλουν το one από την εξίσωση θα τους γυρίσει τούμπα.
    Περιμένω να δω τώρα στην gamescom μήπως δείξουν κάτι, αλλά όπως είχα καταλάβει είχαν ρίξει όλο το βάρος στο Halo.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Θα το ξαναπώ και ας ακούγομαι σαν τον τρελό του χωριού:

μου μυρίζει "internal struggle/politics".

Τον "έφαγαν" (εσωτερικά) τον Σπένσερ και μαζί του όλο το τμήμα Xbox.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν γνωρίζουν αυτό που κάνει ΟΛΗ η βιομηχανία εδώ και 30+ χρόνια όταν βγάζει νέες κονσόλες (αλλά και στην διάρκεια της ζωής τους): αποκλειστικά ΑΑΑ, εξαιρετικά ελκυστικά παιχνίδια, που πουλάνε κονσόλες! (τόσο στο launch όσο και στη πορεία τους).

- Δεν το είδαν τι συνέβη στο X360 από το 2009 κι έπειτα που δεν είχε αποκλειστικά ΑΑΑ;
    - Δεν είδαν την κατραπακιά στο Xbox One (χώρια τα TV TV TV και drm) ;;;
    - Συνέχισαν (φτάνουμε στο 2015) να μην το βλέπουν ότι δεν έχουν αποκλειστικά παιχνίδια, ενώ ήδη έφτιαχναν το Xbox One X;
    - Έβλεπαν ότι παρά τα 6TF του Xbone X η έλλειψη αποκλειστικών ΑΑΑ, δεν το βοηθούσε στην έλλειψη πωλήσεων;
    - Έχουμε φτάσει τέλη 2017-αρχές 2018, όπου το Xbone X δεν πουλάει τα αναμενόμενα (δεν σώζεται δηλαδή η γενιά), ακριβώς επειδή δεν έχει ΑΑΑ αποκλειστικά, οπότε; Παραμένουν εκεί μέσα στην MS να μην "βλέπουν" ότι ήδη έχουν καθυστερήσει στην ανάπτυξη ΑΑΑ αποκλειστικών για την ΝΕΑ γενιά κονσολών (που ήδη στα τέλη 2017-αρχές 2018 φτιαχνόταν το XsX) ;;;;

- Και φτάνουμε στις αρχές-μέσα 2020: ΑΚΟΜΑ δεν το βλέπουν ότι τα πάνε όλα για φούντο με το ελλιπές σχέδιο launch του XsX;

Και από τότε ακούμε 12TF και 12TF, και η δυνατότερη κονσόλα και πάρε DF παρουσίαση, και πάρε 3 παιχνίδια σε standby, και πάρε Smart Delivery (που έτσι κι αλλιώς κάποιοι pubs θα το έκαναν όπως έτσι κι αλλιώς κάποιοι ΔΕΝ θα το έκαναν / και τελικά έτσι έγινε), και πάρε "τα πρώτα 2 χρόνια θα παίζουν τα παιχνίδια σε όλες τις κονσόλες".................οπότε αρχίζουμε την μια μετά την άλλη κωλοτούμπα "δεν παίζει ρόλο η δύναμη", και "τα παιχνίδια μετράνε όχι σε ποια κονσόλα παίζεις", και "ίσως τα Xbox one S καιX δεν λάβουν το νέο Halo"..........

..........ε, δεν είναι δυνατόν να χρειάζονται σπέσιαλ skills για να καταλάβει, ακόμα και αν λέγαμε στη πιο άχρηστη εταιρεία του πλανήτη να βγάλει κονσόλα, πως λειτουργεί αυτή η βιομηχανία (και οι πελάτες της) εδώ και 30+ χρόνια!

Μόνο που η MS δεν είναι "η πιο άχρηστη εταιρεία του πλανήτη".

Οπότε η λογική μου λέει να δεχτώ ότι "απλώς σχεδίασαν εντελώς λανθασμένα την στρατηγική τους από το 2017-2018 για τη νέα γενιά" ;

Αυτό υποδεικνύει η λογική;

Ε, τότε εμείς (εδώ στο φόρουμ) είμαστε φωστήρες και πρέπει να μας προσλάβει η MS να της φτιάξουμε σωστή στρατηγική.......

.......ή τότε μέσα στην MS εργάζονται άνθρωποι που είναι σε σπηλιές απομονωμένοι επί 30+ χρόνια και δεν έχουν ιδέα από gaming industry;

Εμένα η λογική μου λέει ούτε το ένα ούτε το άλλο, αλλά το πρώτο που είπα και έχω δηλώσει και άλλες φορές.

ΥΓ: Για να ενισχύσω τα παραπάνω, την θεωρία του internal struggles/politics, πως γίνεται να φτύνουν αίμα μέσα στο R&D του hardware για το XsX, να στρώνουν κώλο κάτω για να εξελίξουν τα DirectX και στα πιο δίπλα τμήματα του μάρκετινγκ, των υπευθύνων για games (αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις εννοώ, όχι οι internal devs) απλώς να "ξύνονται"; Κάτι δεν στέκει, yes?
    Last edited by Lefteris_X; 25-08-2020 at 12:24.

3. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Dragonpaul (25-08-2020)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Όπως τα λες Λευτέρη κάτι δεν μου κολλάει κ μένα με αυτά που βγάζει η εταιρεία, δεν γίνεται να σκορπάει έτσι τα λεφτά χωρίς πλάνο.....Εκτός κ αν καλύπτει κ αυτή μαύρα, τι να πω κ εγώ έλεγα φέτος θα πάει καλύτερα αλλά όπως φαίνεται δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

xbox:Christoforo7s

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Λευτέρη μπορεί να συμφωνούσα μαζί σου, εαν δεν υπήρχαν τόσες αποτυχημένες προσπάθειες για καλα exclusives (Sea of Thieves, Crackdown 3, State of Decay 2) Εγω το βλέπω οτι προσπαθουν απλα να δώσουν παιχνίδια με μικρό κόστος παραγωγής , που θα είναι playable για μεγαλο χρονικο διάστημα , και θα τους φέρει κέρδη. Το παν για αυτούς είναι το κέρδος δηλαδή καί όχι το πόσο καλο παιχνίδι θα παραδώσουν. Ισως η πίεση για μεγάλα κέρδη να προέρχεται απο ποιο ψηλά, αλλα οι αποφάσεις για το τι παιχνίδια θα φτιαχτουν ειναι του Spencer και των υπολοίπων του Xbox division. Επισης το gamepass που απαιτεί τέτοιου είδους παιχνίδια , μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι προέρχεται απο ψηλά?

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρα λόγω της απόφασης να βγει και στο One. Και τώρα αν βγάλουν το one από την εξίσωση θα τους γυρίσει τούμπα.

Θα πρεπει να αντιμετωπισουν αλλο ενα επικοινωνιακο φιασκο γιατι έχουν μιλησει και πααααρα πολυ αλλα επι της ουσιας θεωρω οτι η πραγματικη fanbase του xbox (δεν μιλαω για τους παπαγαλους αλλα για gamers) θα χαρει με αυτη τη κωλοτουμπα.

7. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

mihalis13 (25-08-2020)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Θα πρεπει να αντιμετωπισουν αλλο ενα επικοινωνιακο φιασκο γιατι έχουν μιλησει και πααααρα πολυ αλλα επι της ουσιας θεωρω οτι η πραγματικη fanbase του xbox (δεν μιλαω για τους παπαγαλους αλλα για gamers) θα χαρει με αυτη τη κωλοτουμπα.
    Σίγουρα οι fans θα χαρούν. Και εγώ προσωπικά σαν κάτοχος One θεωρώ πως είναι σωστή κίνηση το Xbox να είναι next gen only.
    Αλλά το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου θα δυσανασχετήσει. Θα σου πει αλλά μας είχες υποσχεθεί και τώρα μας τα γυρνάς.
    Ο Spencer ουσιαστικά σε δηλώσεις του έκανε κριτική στην Sony που πάει σε next gen only games και δεν βγάζει και current Gen.
    Όλα αυτά θα του γυρίσουν μπούμερανγκ.

Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Dragonpaul (25-08-2020)

PSN ID
    Slay2012

θεωρω οτι η πραγματικη fanbase του xbox (δεν μιλαω για τους παπαγαλους αλλα για gamers) θα χαρει με αυτη τη κωλοτουμπα.
    Ναι μεν αλλα...

Αυτό το λέω 1ον γιατί ο μέσος χρήστης χάνει την εμπιστοσύνη του προς την εταιρία (ειδαμε ποσο τους στοιχησαν τα DRM) και ίσως να αρχίσει να κοιτάει και προς την άλλη μεριά του φράχτη, καθώς έτσι 2ον δεν θα χρειαστεί να περιμένει 1 χρονο και βάλε για κάποιο αποκλειστικο, που στην τελική μπορεί απλά να είναι ΟΚ και όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Default [Next-Gen] Xbox Series X (Νοέμβριος 2020)

Θεωρω οτι οποιος δεν εχει παρει ακομα ps4 προφανως δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια της Sony καθολου, ακουω αυτο που λες για δευτερο κυμα «μεταναστευσης» αλλα νομιζω οτι οι hardcore console gamers εχουν ηδη παει προς τη μεριά της Sony σε ενα μεγαλο ποσοστο απο την τρεχουσα γενια, οι υπολοιποι πιο πιθανο μου κανει να στραφουν προς PC και να παιζουν εκει οποιο παιχνιδι της MS τους ενδιαφερει οποτε και αν. Δεν καιγονται κιολας δλδ.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Έχω την εντύπωση όμως πέρα το xbox ότι έχουν ανεβάσει τον κόσμο στο PC κ εκεί είναι η ίδια εταιρεία ίσως κ γιαυτό δεν ασχολούνται 100% με την κονσόλα.

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Δεν ξέρω για δεύτερο "κύμα μετανάστευσης" που λέτε κλπ. Εγώ ξέρω ότι κάποιοι (αρκετοί) εδώ μέσα που έχουν και ως δεύτερη πλατφόρμα το Xbox μάλλον δεν θα έχουν λόγο πια να ξοδεύουν τα λεφτά τους άδικα σε αυτό, εκτός και εάν το πάνε στο στυλ: PS5 για τα exclusives και XSX για συνδρομή στο GP για να παίζουν όλα τα 3rd party που θα μπαίνουν εκεί "τσάμπα" (αν μπαίνουν και τι θα μπαίνουν, μένει να φανεί). Για 1st party από την MS για την πλατφόρμα της δεν το βλέπω. Τώρα θα μου πεις, εφόσον το GP παίζει και στο PC γιατί να πάρω XSX; Ίσως επειδή έχει κάποιος έντονη νοοτροπία κονσολών και δεν θέλει να μπλέξει με το "χτίσιμο" ενός gaming PC (που λογικά θα του στοιχίσει και παραπάνω).

Όπου XSX = Xbox Series X, GP = Game Pass, etc

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Microsoft Flight Simulator λέτε να βγει στο XSX γιατί για το one το κόβω λίγο δύσκολο;

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Microsoft Flight Simulator λέτε να βγει στο XSX γιατί για το one το κόβω λίγο δύσκολο;

Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει και για τις δύο γενεές κονσολών της MS, κάποια στιγμή στο μέλλον.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Nek_Food View Post
    Υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει και για τις δύο γενεές κονσολών της MS, κάποια στιγμή στο μέλλον.
    Που να παίξει αυτό στο one, εδώ διαβάζω θέλει να έχει καλό PC για να δεις καλά το παιχνίδι θα παίξει one.
    Εντωμεταξύ το παιχνίδι το δίνει πλέον κ στο steam, αρχίζει κ καταλαβαίνει ότι με την δικιά τις πλατφόρμα στο pc δεν πάει πουθενά κ αρχίζει κ δίνει τα παιχνίδια τις πλέον κ steam.

PSN ID
    Slay2012

Θεωρω οτι οποιος δεν εχει παρει ακομα ps4 προφανως δεν ενδιαφερεται για τα παιχνιδια της Sony καθολου, ακουω αυτο που λες για δευτερο κυμα «μεταναστευσης» αλλα νομιζω οτι οι hardcore console gamers εχουν ηδη παει προς τη μεριά της Sony σε ενα μεγαλο ποσοστο απο την τρεχουσα γενια, οι υπολοιποι πιο πιθανο μου κανει να στραφουν προς PC και να παιζουν εκει οποιο παιχνιδι της MS τους ενδιαφερει οποτε και αν. Δεν καιγονται κιολας δλδ.
    Υπάρχει κόσμος που πίστευε τον Phil, και περίμενε υπομονετικά να βγάλει το Xbox κάποιο αποκλειστικό επιπέδου Sony. Και τώρα βασικά η ms τους λέει με την αναβολή του halo, δεν περιμένατε αρκετά, περιμένετε λίγο ακόμα, και στο ενδιάμεσο πληρώστε μου και gamepass.

Τουλάχιστον σε συζητήσεις στο εξωτερικό βλέπω πολύ κόσμο να λέει ως εδώ, θα πάω στο PS5 σε αυτή την γενιά. Επίσης μήν υποτιμούμε την ελκτική δύναμη των Spiderman και demon's souls.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Μια σημείωση μόνο, είναι γραμμένο πριν την αναβολή του halo. Βασικά κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να μην θάψει το ΧSX, αλλά η αλήθεια δύσκολα κρύβεται πλέον.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ειναι καλο που παιρνουν θεση πλεον και δεν κρατουν ισες αποστασεις οι διαφορες φωνες γυρω απο την βιομηχανια.

Εκφραζουν τις ανησυχιες που και εμεις εκφραζαμε τοσους μηνες πριν, οχι τοσο για το xbox(γιατi αυτο θα μπορουσε και να πετυχει με μια τετοια πολιτικη), αλλα για το ιδιο το χομπι μας.

Εγω οπως ειχα πει, βλεπω χειροτερη αυτη την πολιτικη απο αυτη που ειχαν το 2013. Και δεν θελω με την καμια να επικρατησει κατι τετοιο στο γκειμινγκ.
    .

20. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

Lefteris_X (25-08-2020),Slay (25-08-2020)

PSN ID
    Slay2012

Microsoft has tapped top talent from Bungie and Crystal Dynamics to join its mysterious 'AAAA' studio, The Initiative.
    https://www.ign.com/articles/initiat...?sf127329467=1

Ρε μπαγλαμάδες εκει στην Ms, δεν έιστε ικανοί κάν για ΑΑΑ, και τώρα μου πήγατε στο ΑΑΑΑ? και απο ποιους? απο ενα στουντιο που μέχρι στιγμης δεν εχει δειξει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ?

Υ.Γ. Επική αντίδραση

22. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Lefteris_X (26-08-2020)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Εδω και μια πενταετία μαζευουν talent εκει στην MS, μαλλον τους παιρνουν και τους κρυβουν για να μην τους ματιασουν.
    Μηπως σχεδιάζουν ολα τα AAA παιχνιδια που δεν εχουν βγαλει εδω και τοσα χρονια να τα βγαλουν σε ενα παιχνιδι και να γινει το πρωτο ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παιχνιδι της βιομηχανιας;

24. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

Slay (26-08-2020)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Το studio έχει μαζέψει πολύ δυνατα χαρτιά από τη βιομηχανία πάντως.

Ο Grubb λέει ότι φτιαχνουν νέο Pefect Dark.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Οκ sure, απλα καποια στιγμη

Επισης το οτι θεωρητικα εχουν μαζεψει top talent σε ενα ΑΑΑ(Α lol) studio και το βαζουν να φτιαξει....Perfect Dark αλλο κουλο.
    Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα βεβαια.

27. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

obione (26-08-2020)

Bookmarks

Bookmarks