Το πήρα εγώ, το τερμάτισα κιόλας 2 φορές

Συνολικά το πρώτο παιχνίδι μου πήρε κάπου στις 11 ώρες για να το τερματίσω με αρκετό ψάξιμο αν και προς το τέλος άρχισα λίγο να το τρέχω.
Το δυνατό του χαρτί νομίζω πως είναι η πληθώρα επιλογών. Καμία σχέση με Until Dawn, με Heavy Rain δν μπορώ να το συγκρίνω γιατί το είχα τερματίσει μόνο μια φορά. Υπάρχουν φυσικά σκηνές που είναι εντελώς γραμμικές και ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά υπάρχουν και σκηνές που γίνεται χαμούλης. Ότι και να κάνετε δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να επισκεφτείτε όλα τα μέρη με ένα, με δυο ή και με τρία ίσως playthrough (Δεν ξέρω αν είναι σωστή αυτή η λέξη μιας και σου δίνετε η δυνατότητα να παίξεις όποια σκηνή θέλεις, οπότε δεν χρειάζεται να το ξεκινήσετε απ την αρχή) και φυσικά δεν αλλάζει μόνο το τοπίο αλλά και οι πράξεις.
Το μόνο κακό που μπορώ να πω οτι βρήκα είναι οτι το παιχίδι
μερικές φορές, ειδικά στην αρχή έχει μια τάση να σε 'προστατεύει' και να σε οδηγεί προς ένα σημείο. Πρέπει να ΘΕΣ να κάνεις χοντρή μαλακία για να γίνει. Πολλες φορές δεν θα σε τιμωρήσει επειδή έκανες αρκετά λάθη στα qtes για παράδειγμα. Εμένα αν και με έσωσε αυτό το πράγμα μερικές φορές με ψιλοξενέρωσε.
Αυτά τα λίγα απο μένα, ότι θέλετε ρωτάτε
Bookmarks