Όχι, ο art director έκανε λάθος για την ανάλυση.
https://twitter.com/GCaurant/status/...073965056?s=19
Όχι, ο art director έκανε λάθος για την ανάλυση.
https://twitter.com/GCaurant/status/...073965056?s=19
Nek_Food (24-04-2018)
Σε ησυχία δεν μας αφήνει η που τάνα η Sony!![]()
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
guys επειδη δεν θυμαμαι ελληνικα θα εχουμε?
Spoiler!
chronohill (23-04-2018)
Δεν κρατήθηκα, έγινα προσωρινα Νεοζηλανδός, έφτιαξα έναν ακόμα λογαριασμό και τώρα κατεβαίνει
EDIT:
To demo περιλαμβάνει την γνωστή σκηνή που έχουμε δει με το κοριτσάκι και τον αστυνομικό (Τα γράφω λίγο γενικόλογα για να μην δώσω spoilers σε κάποιον που δεν έχει παρακολουθήσει videos από παρουσιάσεις)
Υπάρχουν 6 διαφορετικά endings(!) αλλά το κατά πόσο θα επηρεάζουν το παιχνίδι στην συνέχεια αυτό είναι άγνωστο..
Στο μενού υπάρχει 'δέντρο' που δείχνει όλες τις επιλογές σου και πως αυτές επηρέασαν την πορεία της ιστορίας πράγμα που βοηθά αν θες να δεις όλα τα πιθανά σενάρια. Φυσικά αυτές οι επιλογές εμφανίζονται στο δέντρο ονομαστικά αφού τις ξεκλειδώσεις.
Τα γραφικά πανέμορφα, ο ήχος και αυτός ωραίος, μου αρέσει που όταν πχ παίζει ένα βίντεο στο ταμπλετ που κρατάς τότε ο ήχος παίζει κυρίως απ το μικρόφωνο του dualshock πράγμα που δίνει μια ωραία αίσθηση.
Το demo περιλαμβάνει Ελληνικά μενού και Ελληνικούς υπότιτλους.
Last edited by ramin231; 23-04-2018 at 21:24.
Nek_Food (24-04-2018)
Το demo θα το έχουμε εδώ μετά τις 12 αποψε;
kostasb13 (23-04-2018)
chronohill (24-04-2018),Dimitris_ (24-04-2018),Nek_Food (24-04-2018)
Λεωνιδα το link σου δεν δουλευει.
Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition
Υπαρχει κουμπι, try free demo.
Leon_DiZ (24-04-2018)
Δε ξερω για σας, παντως εμενα μου ανοιξε την ορεξη το demo. Εξι διαφορετικα endings για μια σκηνη, αναρωτιεμαι δηλαδη ποσες αποφασεις θα κλειθουμε να παρουμε σε ολο το παιχνιδι. Ελπιζω αυτη την φορα οι αποφασεις να δημιουργουν μεγαλυτερο αντικτυπο στην εξελιξη του σεναριου. Η εξερευνηση ολα τα λεφτα, γενικα το σκηνικο ηταν γεματο ενταση, εμενα μου αρεσαν αρκετα οσα ειδα.
Και το δινουν μαζι με το Heavy Rain το οποιο το λατρεψα... Θα εξαρτηθει απο την διαρκεια η αγορα του απο την πρωτη μερα αν και δεν φαινεται να μου βγαινουν τα κουκια προς το παρον για τα 70 ευρω που ζητανε.
chronohill (24-04-2018),obione (24-04-2018)
Θύμισε κιόλας αρκετα το heavy rain το συγκεκριμένο επίπεδο.
Δεν λεω οτι δεν μου αρεσε , μιας και εγω ειμαι λάτρης του point and click adventure και αυτα του ειδους τα παιχνιδια, μου δινουν ακριβώς αυτο το feeling με λιγο μοντέρνα φυσικα updates...αλλα δεν ειδα κατι το καινουριο στο ολο επίπεδο. Φυσικα ειναι απλα ενα demo. και απο οτι γνωριζω η ιστορια ολοι και οι χαρακτήρες θα δενουν μεταξύ τους, οποτε περιμένω το τελικο αποτελεσμα.
Νομιζω οτι μετα το God Of War ακομα και παρα πολυ θετικες να ειναι οι κριτικες,λιγοι θα ασχοληθουν με τον εν λογω τιτλο day one(στα 50-60ευρω δηλαδη) ακριβως μιας και δεν ειναι και πολυ mainstream αυτου του ειδους τα παιχνιδια.
Ελπιζω μονο να εχει πολυ θετικη υποδοχη για να μην το προσπερασουν οι περισσοτεροι και να το εχουν εστω στα υποψην τους για price drop. Προσωπικα θα περιμενω να βγει το τελικο παιχνιδι πρωτα και θα προσπερασω το demo,μιας και εχω δει τα προηγουμενα gameplay trailer με τι εχουν να κανουν.
Leon_DiZ (25-04-2018)
Τερμάτισα κι εγώ το ντέμο, από τις επιλογές μου (εξερεύνησα όλα τα clues) κατέληξα μετρώντας από πάνω προς τα κάτω στο 3ο ending.
Επειδή με απατά η μνήμη μου, αν μπορείτε δώστε μια χείρα βοηθείας:
Όταν παρουσίαζαν το PS4 το 2013, τότε που γίνονταν οι επίσημες παρουσιάσεις αρχές 2013 (από την ίδια τη Sony) και στην Ε3 2013........θυμάστε που είχαμε δει ένα Tech showcase του PS4, με ένα real-time sequence που έδειχνε έναν "μάγο" και ιδιαίτερα το απίστευτο πρόσωπό του (συν πολλά άλλα εφφέ) ;
Επίσης, θυμάστε το ντέμο με την Kara; Πολύ αρχικό (παλιό) ντέμο;
Αυτό που δεν θυμάμαι είναι: ρε παιδιά τα showcase αυτά ήταν της Quantic Dream;
Θέλω να πω, όλα αυτά που είχαμε δει ήταν απόρροια της τεχνογνωσίας της ομάδας και το πόσο καλά (θα) τα καταφέρνει στο (νέο για τότε και επερχόμενο) hardware του PS4;
Διότι αν όντως θυμάμαι καλά, σόρρυ αλλά από tech μεριάς το graphics engine που είδα στο Detroit demo = καμία σχέση. Καμία σχέση (δυστυχώς) προς το χειρότερο. Τρομερά toned-down τα γραφικά (τύφλα να έχει η ubisoft με το φιάσκο Watchdogs E3 και Watchdogs final PS4 game), δεν κάνω πλάκα.
Αν όμως θυμάμαι λάθος, τότε....ουπς, πάμε παρακάτω.
DJTaurus (25-04-2018)
Δεν έχεις άδικο Λευτέρη και εγώ περίμενα να δω περισσότερα σε θέμα γραφικών και πέραν των φωτισμών δεν εντυπωσιάστηκα. Ειδικά αν αναλογιστούμε τι παπάδες έκανε η συγκεκριμένη εταιρία με το hardware του PS3.
LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Bookmarks