Page 70 of 114 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@Valkyre
    Που ειναι η ταμπελα?
    Το οτι εγραψα οτι εσυ και ο james το κραζατε απο τοτε που ηταν...φωτογραφια ειναι ταμπελα? Εξηγησε μου αν θες.
    Το οτι το VR ειναι κατι που δεν σου αρεσε απο την αρχη σαν ιδεα ειναι ταμπελα ή πραγματικοτητα?.
    Δεν ειπα κατι που εσυ ο ιδιος δεν εχεις υποστηριξει. Θελεις να αποτυχει. Εκτος αν αλλαξε κατι τελευταια.

Εχεις πει οτι δεν εχεις την δυνατοτητα να δεις 3D, οποτε το το 80% PSVR παει περιπατο. Θα χαρω πολυ να μην ισχυει αυτο για το PSVR βεβαια και να ειχες ολοκληρωμενη εμπειρια, αλλα δεν εχω διαβασει καπου οτι παυει να ισχυει με το VR αυτος ο περιορισμος. Ενημερωσε με αν θες.

Τωρα αν εσυ επιθυμεις να μπαινουν ολοι εδω μεσα και να μιλανε μονο με αισιοδοξια και διθυραμβους για το PSVR, μαλλον θα οδηγησει στο να κρυβομαστε πισω απο τα δαχτυλα μας.
    Μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω πως γινεται να ισχυει το παραπανω οταν εχω γραψει ισως τα περισσοτερα αρνητικα ως κατοχος του PSVR?
    Πραγματικα θα ηθελα να ακουσω.

Οι ενστασεις μου εχουν να κανουν με το bias ναι. Εσυ αντιστοιχα εχεις γραψει κατι θετικο για το PSVR εδω μεσα η στο neogaf που γινεται χαμος απο θετικες εντυπωσεις? Η περιμενεις και εσυ αυτο το ενα στα 10 ποστς για να γραψεις? Η θα ξαναποσταρεις μετα απο κατι αρνητικο η μια αποτυχια. Με ρωτησες κατι στην αρχη του psvr παλι οταν καποιοι εγραψαν για θολουρα...Δλδ μονο σε τετοιες περιπτωσεις θα εμφανιζεσαι και μετα θα με κατηγορησεις οτι εγω ζηταω μονο την μια πλευρα, την θετικη?
    Ως χαρακτηρισμο θα το παρεις και αυτο?

ΥΓ.Ποιοι φθηνοι χαρακτηρισμοι. WTF? Γραψε μου σε παρακαλω καποιους απο αυτους.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by james9 View Post
    @PDS Σου αρεσει ή οχι εισαι πειραματοζωο. Ακομη και πρακτικα με το θεμα ναυτιας , "εσυ" θα κανεις εμετο πρωτος ωστε να το βελτιωσουν για να το παρω εγω αργοτερα. Μονος σου το ειπες οτι εχει θεμα και πρεπει να το φτιαξουν .

Τα πρωτα ποστ μου που κουοταρες ειναι απο τοτε που οπως γραφω ημουν 37. Τωρα ειμαι 40 συγνωμη που μπορει καποιες αποψεις να αλλαζουν , εσυ σιγουρα ειχες αποψη εμπεριστατωμενη απο την αρχη, μαλλον εισαι insider. Βεβαια δεν βλεπω τι παραξενο ελεγα οτι πολλοι της γενιας μου δε θα ασχοληθουν (ισχυει).

Συνεχιζεις και συγκρινεις το Ps4 με το Vr , στο λενε και αλλοι οτι δε στεκει . Κονσολα vs περιφερειακο , μηλα vs πορτοκαλια. Μια κονσολα που θες δε θες ειχε 5-10 παιχνιδια και ηξερες οτι θα κανει παπαδες vs ενος περιφερειακου που κανεις δεν ξερει που θα καταληξει και που μπαινει αγγελια στο διμηνο . Οκ συνεχισε να λες ψεματα στον καθρεφτη δικο σου θεμα.

Εγω με τον Val ειμαστε hater επειδη εκφραζουμε καποιες τεκμηριωμενες ενστασεις ενω εσυ εισαι υπερμαχος της προοδου της τεχνολογιας που οποιος πει κακο για το vr γινεται αμεσως Hater.

Επειδη εχω το θαρρος της γνωμης μου επιμενω οτι σε αυτη τη ζωη vr οπως το φανταζονται οι πολλοι δεν θα δουμε. Indies και παιχνιδια με υποστηριξη Vr ισως.

Διαβασε και ποστ κανενος αλλου και ξαναλεω ρωτα και αυτους που το πουλανε γιατι το κανουν ? Εσυ θες να πετυχει και θες να μας πεισεις εγω οπως σου ειπα αδιαφορω. Τα ιδια ελεγα με το Kinect , ουτε κρυο ουτε ζεστη , οποιος το πληρωσε ας προσεχε.
    Οχι φιλε μου , ειχες γραψει οτι λυπασαι που ειμαστε πειραματοζωα. Ε αυτο με ενοχλησε πως να το κανουμε.
    Και αλλοι εχουν γραψει για πειραμα και δεν προσβληθηκα. Το πειραμα δεν εχει αρνητικη εννοια ουτε με προσβαλει που πηγα να το αγορασω και εν τελη ΙΣΧΥΕΙ, ειναι fact ΕΧΟΥΜΕ πειραματικη περιοδο στο VR. Εσυ ηξερες τι ηθελες να πετυχεις και ηταν κατι διαφορετικο απο αυτο. Αυτη ειναι η γνωμη μου τουλαχιστον.

Σαφως και να εκφρασεις οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη αλλα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους οι αποψεις σου ειναι 100% μονο αρνητικες για κατι που απο την αρχη ΔΕΝ ηθελες οποτε το να λες οτι ο PDS θελει μονο την μια πλευρα(τα ''ουαου'') και αλλα τετοια ειναι αστειο.
    Αν παρακολουθουσες τα ποστ μου θα εβλεπες οτι υπαρχουν και οι 2 πλευρες για μενα οχι μονο η μια.

Το οτι ειμαι ικανοποιημενος με ενα προιον δεν θα με κανει να μην γραψω τα αρνητικα. Και θα συνεχισω να το κανω. Εχω πολλες ενστασεις ακομα για το πως χειριζεται η sony το VR και εχω σκοπο να γραψω την αποψη μου για αυτο στο αμεσο μελλον.
    Απο την αλλη ακομα περιμενω το ελαχιστα θετικο ποστ σου(καθαρα θετικο , οχι τυπου ναι μεν αλλα κατσε να γραψω κατι θετικο να μη φανω κακος αλλα να καταλληξω εκει που θελω εν τελη).
    .

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@pds Ουδεποτε αναφερθηκα σε σενα προσωπικα οποτε εκανα ποστ. Εσυ καθε φορα που εγραφα κατι πιανοσουν και ελγες περι hating. Ετσι κ αλλιως σταματαω και εγω , δε φτανει που λεω τη γνωμη μου , καθομαι και εξηγω κιολας τι εννοω για να μην παρεξηγηθεις επειδη "θελω" το κακο του vr.

Ειλικρινα i dont give a shit. Απλα καποιος μου εστειλε pm χτες με αγγελια παιδιου εδω μεσα που εκανε review , ειχε ενθουσιασμο και ειδα οτι και αλλοι το πουλανε. Εγραψε και ο val και λεω οκ ας πω και γω τη "μαλακια" μου.

Over and out , σβηνω και το νημα απο αυτα που παρακολουθω να μην ενοχλω , οποτε συνεχισε praise the vr παω να παιξω Dead Rising.

Spoiler!

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

το κορυφαίο θα είναι σε κάνα μήνα να βάλει το PSVR αγγελία για πώληση ο PDS, και να το αγοράσει ο james9!
    χαχαχα!

επι του θέματος, θεωρώ ότι το PSVR είναι το πιο προσιτό οικονομικά, αν κάποιος έχει ps4.
    αν δεν έχει κονσόλα, θα του κοστίσει όσο το oculus αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται και τουμπανο pc.
    οπότε η μία η άλλη, και πάλι πιο προσιτό οικονομικά είναι το PSVR.

για μένα π.χ. που το pc το έχω για άλλες δουλειές και όχι για gaming το PSVR είναι η λογική, προσιτή και πιο casual επιλογή.
    δεν το έχω αγοράσει όμως κυρίως λόγω έλλειψης τίτλων και δεύτερον λόγω διαθεσιμότητας.

5. The Following User Says Thank You to Vicarious For This Useful Post:

PDS (29-12-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

@James
    Το οτι δεν αναφερθηκες σε μενα προσωπικα δεν σημαινει οτι δεν ηταν ασχημο αυτο που ειπες. Για μενα τουλαχιστον.

Nομιζεις οτι εχεις την ''καθαρη'' και ''αντικειμενικη'' αποψη με 100 αρνητικα(και μονο τετοια) ποστ εδω μεσα για κατι(PSVR) που απο την αρχη ΔΕΝ ΘΕΣ και εξεφρασες με καθε τροπο το μισος σου για αυτο απο τις...πρωτες φωτογραφίες. Παρ'ολα αυτα χωρις δισταγμο αυτοβαφτίζεσαι υγιως σκεπτομενος σε συγκριση με εμενα τον αρρωστο που μονο αποθεωνω(LOL, οταν διαβασει καποιος τα ποστ μου και τα ποστ σου, γινεται ακομα πιο αστειο).

Εδω ανοιξες θρεντ αλλου παιχνιδιου και εκραζες το PSVR τι να λεμε τωρα(για να μην γινω κακος και σκεφτω οτι για αυτο το ανοιξες). Tεσπα.

To you don't give a shit φαινεται. Εδω εισαι(μονο για κατι αρνητικο βεβαιως βεβαιως).
    Με ειδες να μην γουσταρω ενα παιχνιδι και να ειμαι μεσα στο thread να το θαβω ολη την ωρα? Ε αυτο κανεις.
    Οταν το κτλβεις και επανελθεις για ΚΑΝΟΝΙΚΗ συζητηση εδω ειμαι.
    (Τετοια δεν μπορουμε να κανουμε προς το παρον οποτε μπορεις να συνεχισεις στο ιδιο μοτιβο και εγω θα συνεχισω να απαντω, απλα ξερεις οτι εγω βλεπω που το πας και τι θελεις οποτε θα απαντω και αναλογα, για οσο παιζεις αυτο το παιχνιδι).

ΥΓ. Ειτε αποτυχει ειτε πετυχει το VR εδω ειμαστε για να χαρουμε παιχνιδια και ευτυχως εχουμε πολλους τροπους για να το κανουμε. Το να θελουμε να ψοφησει η κατσικα του γειτονα δυσκολευομαι να το κατανοησω.
    .

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Vicarious View Post
    το κορυφαίο θα είναι σε κάνα μήνα να βάλει το PSVR αγγελία για πώληση ο PDS, και να το αγοράσει ο james9!
    χαχαχα!

επι του θέματος, θεωρώ ότι το PSVR είναι το πιο προσιτό οικονομικά, αν κάποιος έχει ps4.
    αν δεν έχει κονσόλα, θα του κοστίσει όσο το oculus αλλά σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται και τουμπανο pc.
    οπότε η μία η άλλη, και πάλι πιο προσιτό οικονομικά είναι το PSVR.

για μένα π.χ. που το pc το έχω για άλλες δουλειές και όχι για gaming το PSVR είναι η λογική, προσιτή και πιο casual επιλογή.
    δεν το έχω αγοράσει όμως κυρίως λόγω έλλειψης τίτλων και δεύτερον λόγω διαθεσιμότητας.
    Καλως η κακως το πακετο των 800ευρω που χρειαζεται καποιος για να εχει PSVR στο minimum για μια ολοκληρωμενη εμπειρια, δεν ειναι ακομα λογικο ποσο(παρ'ολο που ειναι οντως μακραν η πιο οικονομικη προταση σε συγκριση με τα oculus, Vive). Ο κατοχος PS4 σιγουρα το βλεπει διαφορετικα, αλλα εχουμε πνιγει στο hardware στα μεσα μιας γενιας. Μια το PRO μια το PSVR...
    Kαι απο οτι φαινεται η sony δεν εχει διαθεση να το σπρωξει και πολυ σε αυτη τη φαση με βαση την διαθεσιμοτητα που υπαρχει.

Οπως και ολα τα συστηματα μετα τον πρωτο χρονο αξιζουν περισσοτερο. Καλο ειναι να περιμενεις ναι.
    .

8. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Vicarious (29-12-2016)

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

απλά δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σας.
    Διαφωνείτε στο αν αξίζει το VR γενικότερα, ή στο αν αξίζει το PSVR σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

απλά δεν καταλαβαίνω την διαφωνία σας.
    Διαφωνείτε στο αν αξίζει το VR γενικότερα, ή στο αν αξίζει το PSVR σε σχέση με τον ανταγωνισμό?
    Το δευτερο δεν μπηκε καν σαν θεμα εδω. Οποτε για το πρωτο περισσοτερο γινεται η ολη κουβεντα. Το οποιο προφανως για τον καθενα ειναι διαφορετικο.

Η διαφορετικη οπτικη των πραγματων ειναι κατι νορμαλ και εν τελη η δικη μου η συνολικη αποψη για το PSVR περιεχει κι αλλη, διαφορετικη οπτικη(και καλη και κακη δλδ), το θεμα ειναι να μην επηρεαζεται η καθε οπτικη μας(σε επιπεδο αλλοιωσης της πραγματικοτητας) απο την επιθυμια μας για επιτυχια ενος προιοντος ή απο την επιθυμια μας για...αποτυχια του(το οποιο ειδικα αυτο δυσκολευομαι να το καταλαβω και συγνωμη αλλα το θεωρω pathetic, πχ πανηγυρικες συζητησεις σε pm για 3 psvr που βρεθηκαν σε αγγελιες? really?...)

Υπαρχουν καποιοι που εχουν διαθεση να γραψουν θετικα και αρνητικα και να γινει κουβεντα γιατι πραγματικα ενδιαφερονται και καποιοι που θελουν απλα να μην υπαρχει καν PSVR εκει εξω.

Σε καθε ποστ μου εδω μεσα προσπαθω να ενημερωσω οσο γινεται καλυτερα για κατι που πραγματικα με ενδιαφερει,νιωθω οτι γνωριζω αρκετα πλεον και θελω να μοιραστω με καποιον πχ που σκεφτεται να προβει σε αγορα(οπως και αλλοι κατοχοι του PSVR φανταζομαι). Στο παλικαρι πριν απο καποιες μερες με την ναυτια του ειπα πουλα το!!(αλλη μια αγγελια.YES!). Εχω γραψει επισης αρνητικα για το τεχνικο κομματι(οχι γραφικα) του PSVR που δεν εχει αναφερει κανεις εδω μεσα και ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ. Απλα ποσταρε απο κατω ο James τo γνωστο ποιημα αφου μυρισε...προβλημα.
    Καπου κουραζει αυτο το βιολι...

Κανεις δεν ξερει αν θα πετυχει η οχι ενα προιον, μονο εκτιμησεις μπορουμε να κανουμε, στην πορεια ομως επειδη τα γραπτα μενουν θα φανει αν τα θετικα και τα αρνητικα που εγραφα εχουν βαση ή τα ελεγα για να περασει η ωρα και επισης θα φανει ακομα καλυτερα ποιος ηθελε να πετυχει τι με τα ποστ του σε αυτο το thread.

Εκει ειναι η κοντρα φιλε Vicarious. Δεν ειναι καν διαφωνια. Μακαρι να φτασουμε στο επιπεδο της διαφωνιας. Aυτος ειναι ο σκοπος.
    .

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Να γράψω κι εγώ σύντομα την άποψη μου μετά από λίγες μέρες με το VR στο Ps4 Pro.
    Καταρχήν, η λογική η δική μου όταν το αγόραζα, ήταν οτι δε θα αντικαταστήσω τον παραδοσιακό τρόπο gaming για το VR.
    Επίσης, η γυναίκα μου είχε τρελαθεί με το VR(πράγμα πρωτοφανές, το μόνο παιχνίδι που έχει παίξει ποτέ ήταν το plants vs zombies), επομένως αυτό ήταν μεγάλη ώθηση για την αγορά του.

Όσο αφορά την ουσία του VR, όταν το δοκίμασα πρώτη φορά είχα εντυπωσιαστεί πολύ. Όταν έβαλα σήμερα πρώτη φορά το demo του Kitchen, εντυπωσιάστηκα ακόμα ΠΟΛΥ περισσότερο, πιστεύω δε οτι το κανονικo game δε θα συγκρίνεται με οτιδήποτε έχει ζήσει κάποιος σα gamer.
    Από κει και πέρα είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα. Το Driveclub πχ εμένα με κούρασε και πήγαινα με 20 και μετά από λίγο το έβγαλα. Η γυναίκα μου όχι μόνο δεν κουράστηκε, πήγαινε τέζα και δεν κατάλαβε τίποτα. Αυτό θα με κάνει να ξενερώσω? Δε νομίζω.
    Μόνο και μόνο να βλέπεις την αντίδραση των φίλων σου όταν το δοκιμάζουν είναι priceless.

Εν τέλει, είναι καθαρά θέμα που διαθέτει ο καθένας τα λεφτά του. Ναι, έχει δρόμο ακόμα, ναι κάποιους θα τους ζαλίζει, ναι η ανάλυση δεν τα σπάει ακόμα, αλλά ακόμα και 10 λεπτά σε ένα καλό game σε πάνε αλλού.
    Θεωρώ οτι όποιος το αγόρασε για να αντικαταστήσει (ως ένα βαθμό) το παραδοσιακό gaming έκανε λάθος αγορά.

Αυτά προς το παρόν.

12. The Following 2 Users Say Thank You to gonzalez For This Useful Post:

captainjacko (02-01-2017),PDS (29-12-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Aυτο που γραφεις φιλε gonzalez οτι καποιοι αντεχουν ενα παιχνιδι και αλλοι οχι ειναι ο μεγαλυτερος εφιαλτης του VR gaming κατ'εμε σσον αφορα την πορεια του.

Εχω δει πολλα ποστς που γραφουν ''ειχα για πρωτη φορα θεμα με το robinson''. Πολλοι δεν θα ασχοληθουν με αυτο το game για αυτον τον λογο. Και αυτο σημαινει λιγοτερες πωλησεις. Δεν ξερω πως μπορουν να το λυσουν οριστικα αυτο με την ελευθερη κινηση αλλα ειναι προβλημα.

Επισης συμφωνω μαζι σου οτι το VR δεν ηρθε για να αντικαταστησει το κλασικο gaming. Αν και θα δεις πολλους να το πιστευουν στο neogaf.
    Θα μπορουσε να συζητηθει ξανα κατι τετοιο ισως αν καταφερουν 0 ναυτια στην κινηση.
    .

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά εγώ θα ήθελα να πω ότι ακόμα είναι νωρίς για AAA games. Εδω ακόμα και στις πωλήσεις η Sony δεν το διαχειρίστηκε οπως θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι θα έρθουν πολύ καλοι τίτλοι στην πορεία σε επίπεδο RE. Επίσης διαφημιζεται το Farpoint το οποίο θα είναι από τι φαίνεται πολύ καλό. Συμφωνώ ότι δεν είναι αντικαταστάτης του απλού gaming που γνωριζουμε ολοι. Ομως προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Ακόμα και παιχνίδια που αν τα δεις χωρίς VR είναι απιστευτα ασχημα καταφέρνει και τα ζωντανεύει και στα κάνει εξωπραγματικα. Εγω είμαι 38 χρονων και παίζω video games απο 8-9 ετων ξεκινώντας απο Atari και στην πορεία κονσόλες που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι υπήρχαν. Ομολογώ οτι αυτό που εζησα παίζοντας RE δεν συγκρίνεται με τίποτα αλλο που εχω παιξει τόσα χρόνια. Επίσης η ναυτια συνηθίζεται αφου και εγω ειχα θέμα αλλά τώρα ούτε που με ενοχλεί. Επισης είναι κρίμα να ευχόμαστε να αποτύχει κάτι στο οποίο ειναι μια τεχνολογία που αν προχωρήσει θα είναι προς όφελος του κάθε gamer αφου οι στιγμες που προσφέρει είναι μοναδικές. Προσωπικά δεν έχω μετανοιώσει που το αγόρασα και αν ποτέ το πουλήσω θα το κανω για να πάρω κάποια καινούρια έκδοση του αν ποτέ υπάρξει.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

15. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

isildur83 (29-12-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ προσωπικά στα games που έχω δοκιμάσει (rigs, until dawn και αυτό με τον καρχαρία)δεν ένοιωσα καμία ναυτία.
    Τώρα δεν ξέρω αν είναι θέμα game ή θέμα γενικά του VR gaming μιας και στην ουσια ξεγελάει το μυαλό σου...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Εγώ προσωπικά στα games που έχω δοκιμάσει (rigs, until dawn και αυτό με τον καρχαρία)δεν ένοιωσα καμία ναυτία.
    Τώρα δεν ξέρω αν είναι θέμα game ή θέμα γενικά του VR gaming μιας και στην ουσια ξεγελάει το μυαλό σου...
    Το rigs εχει λιγο θεμα, ελαχιστα το until dawn εως καθολου και το 3ο με τον καρχαρια μηδεν..

Θελω να σε δω σε κανα EVE valkyrie και Resi7 με ελευθερη καμερα. Αν την παλεψεις εκει, δεν χαμπαριαζεις τπτ.
    .

Δεν έχω VR κι ούτε καν έχω δοκιμάσει ακόμα (προφανώς μόνο οι κάτοικοι Αθήνας-Θεσσαλονίκης έχουν αυτή την ευκαιρία και κακώς, σιγά την πολυτέλεια να φέρουν και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας ένα VR μία εβδομάδα για να το δει ο κόσμος), αλλά θέλω πολυ να πετύχει, έστω και αν στην πορεία αποδειχθεί κατώτερο των προσδοκιών (κι εννοείται δεν παίρνω το μέρος κανενός, απλά την άποψή μου λέω, μιας και το φέρνει η κουβέντα). Το ερώτημα είναι εάν θέλουμε το gaming να προχωρήσει, να βελτιωθεί, να γίνει καλυτερο, πιο άμεσο, πιο immersive. Απολαμβάνω το gaming τα τελευταία 15-20 χρόνια, αλλά θα ήθελα να δω κάποια στιγμή έναν πιο άνετο χειρισμό και γενικά μεγαλύτερη αμεσότητα σε όλα. Εάν αυτό μπορεί να το προσφέρει το VR, έστω και με κάποια χρονική καθυστέρηση, μακάρι να πάει καλά. Η απουσία μεγάλων τίτλων είναι σημαντικό θέμα, αλλά αυτό νομίζω ήταν κάτι αναμενόμενο. Ίσως και να βγήκε το VR κάπως νωρίτερα από ό,τι θα έπρεπε. Από εκεί και πέρα, μόλις λυθεί το θέμα της ελεύθερης κίνησης μέσα στο χώρο, συν κάποια άλλα θέματα (ναυτία κατά περιπτώσεις) πιστεύω το VR θα πάρει τα πάνω του για τα καλά, διότι πλέον θα είναι άνετο κι ευχάριστο για τον καθένα να καθίσει να παίξει και τότε θα αρχίσουν και οι εταιρείες να βγάζουν τίτλους. Το ένα τραβάει το άλλο.
    Μία πιθανόν κουραστική κάσκα θα ήταν μεγάλο πρόβλημα εξαρχής, αλλά από ό,τι διαβάζω εδώ και αλλού, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
    Έστω και με τα υπάρχοντα θέματα πάντως, πρέπει να βγουν σύντομα 5-6 δυνατοί ολοκληρωμένοι τίτλοι, δεν γίνεται αλλιώς.......

19. The Following 2 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

PDS (30-12-2016)

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Default PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Ότι και να λέμε το VR στην τελική εμπειρία σου δίνει την αισθηση οτι φοράς τον καπέλο που φοράνε οι χήρες.Οσοι το δοκίμασαν ξερουν πολυ καλά τι λέω. Θέλει αναβάθμιση το πάνελ. Δεν έπρεπε να βγει έτσι

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

ε κοίτα φαντάζομαι ότι στο μέλλον το headset θα έχει το μέγεθος ενός ζευγαριού γυαλιών ηλίου.
    όπως είναι τα active 3D glasses. απλά θα πάρει χρόνο.
    αν η μάζα αποδεχθεί και υποστηρίξει το VR, τότε θα βελτιστοποιηθεί καθώς προοδεύει η τεχνολογία.
    Απλά ακόμα είναι νωρίς.

σκέψου όμως να παίζεις last of us VR... ή battlefield ή GTA ή gran turismo με τιμονιέρα με την κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο... wow!
    επίσης καλό θα ήταν κάνα flight simulator.

δεν θα αντικαταστήσει το gaming ίσως, αλλά θα έχεις την επιλογή. όπως το 3D

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Έχουμε βέβαια και τα hollolens (αν τα λέω καλά) της Microsoft που είναι πολύ εντυπωσιακή τεχνολογία.
    Spoiler!

Όποιος θέλει vr κ δεν βρισκει εχω ενα που με περιμενει στο public στα χανια.εγω δεν θα το παρω γτ βρηκα απο αλλου.

Στάλθηκε από το Power μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

σκέψου όμως να παίζεις last of us VR... ή battlefield ή GTA ή gran turismo με τιμονιέρα με την κάμερα μέσα στο αυτοκίνητο... wow!
    επίσης καλό θα ήταν κάνα flight simulator
    Tα τελευταια ειναι εφικτα, το GT μαλιστα θα εχει τετοιο mode. Βγαινει και το Ace combat αν και δεν ειναι simulator.

Το the last of us σε VR απο την αλλη ειναι απιθανο να το δουμε, τουλαχιστον με την μορφη που βγαινει το the last of us.
    Οταν ανακοινωναν remastered παιχνιδιων πχ bioshock και uncharted, σκεφτομουν οτι θα μπορουσαν να μεταφερθουν ευκολα σε VR γιατι δουλευουν στα 60fps. Μετα απο ελαχιστη ομως εμπειρια σε VR καταλαβαινει καποιος οτι κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. Δεν εχουν τολμησει σκεψου να κανουν ακομα third person με ελευθερη καμερα.

Αμφιβαλλω οτι το προβλημα με την ελευθερη κινηση μπορει να ξεπεραστει με καλυτερο PS και καλυτερο PSVR. Ισως ειναι αδυνατο κατι τετοιο, γιατι το θεμα ειναι στον εγκεφαλο μας οχι στην τεχνολογια.

Για να δουλεψει το The last of us θα πρεπει να γινουν αρχικα παραχωρησεις στα γραφικα ωστε να παει στα 60fps το παιχνιδι και αυτη ειναι η λιγοτερο σημαντικη παραχωρηση. Θα πρεπει να αλλαξει επισης ο τροπος που παιζει το παιχνιδι για να μπορει να λειτουργησει ξερω γω με fixed καμερα(με οτι αυτο συνεπαγεται). Σπαστη κινηση δεξια αριστερα σε third person χλωμο να δουλεψει.

Οκ το πηγες περισσοτερο στο ''πως θα ηταν αν'' χωρις αναλυσεις κτλ, οποτε ναι ωραια τα ονειρα για το πως θα ηταν να ζεις στον κοσμο του παιχνιδιου. Μην σε ξενερωσω περισσοτερο
    .

25. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

panos74gr (30-12-2016)

Elite Vicarious's Avatar
    PSN ID
    Vicarious_GR
    Name
    Geo

όχι δεν ξενερώνω καμία σχέση.
    Μιλούσα απλά για μελλοντικά games, να φτιαχτούν ground up για VR.
    όχι τα ήδη υπάρχοντα. ασε στο μυαλό μου υπάρχει σκέψη ότι στο last of us 2, θα υπάρχει μικρό dlc τύπου left behind με vr περιεχόμενο.

εγώ πάντως αν δω με vr bloater στο μισό μέτρο θα πάθω κάνα έμφραγμα.

όσο για τον τρόπο που λειτουργεί το παιχνίδι θα μπορούσες να παίξεις με άλλο χαρακτήρα που θα είναι πχ σε wheelchair.

Bookmarks

Bookmarks