To οτι εχει πεσει ολη η βιομηχανια πανω του δε λεει κ πολλα. Μπορει να πιασει και να εφαρμοστει πολυ καλα σε ταινιες , πολυ περισσοτερο σε πορνο που πεφτει πολυ χρημα. Το να πιασει στη βιομηχανια του gaming εγω ρισκαρω να πω οτι δεν το βλεπω γιατι οπως προειπα αλλαζει τον τροπο που παιζουμε.
Μασκες , καλωδια , ακουστικα , απομονωση απο το περιβαλλον. Δωρεαν να μου το δωσεις θα το δοκιμασω αλλα δεν θα μου γινει συνηθεια. Σιγουρα θα εχει το κοινο του αλλα το να γινει mainstream το βλεπω δυσκολο.
Κ ας αφησουμε τις συνηθειες. Τα παιχνιδια που εχουμε δει ως τωρα ειναι αστεια με ελαχιστες εξαιρεσεις οι οποιες δεν δικαιολογουν την επενδυση 400€. Να δωσω τοσα λεφτα για να παιξω ενα walking simulator ή να πεταω αετο και να λεω πωπω τι ωραια φαινεται για 5' πριν βαρεθω , το θεωρω βλακεια.
Το move ειναι αποτυχια οπως το kinect. Το οτι ποτε δεν υπηρξε σοβαρο παιχνιδι να το υποστηριζει και το οτι τοσα χρονια μετα καποιοι λενε " α ωραια τωρα με το vr θα ξεθαψω απο το υπογειο και εκεινα τα move που ειχα παρει" δεν το κανουν επιτυχημενο προιον.
Bookmarks