Page 54 of 114 FirstFirst ... 44450515253545556575864104 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

2. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

teras1 (31-10-2016)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Αν θυμαμαι καλα υπαρχει οριο, και ειναι 16 accounts primary σε μια κονσολα.
    Χαχα! Αν κάτσει κάποιος να φτιάξει 16 accounts για να ψωνίζει από όλες τις αγορές του κόσμου, τον κερνάω μπύρα!

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ωραίο το τέλος! 4the.......!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγώ πάντως έχω ελληνικό, αμερικάνικο, Japan, Hong Kong.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Εγώ πάντως έχω ελληνικό, αμερικάνικο, Japan, Hong Kong.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Φτιάξε και ενα αγγλικο να έχουμε τα ιδια, τώρα βέβαια δεν ξέρω το hong Kong με το Ασιατικό είναι διαφορετικό;
    Αν είναι πρέπει να φτιάξουμε και ενα τετοιο
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Να ρωτισω στα settings -> sound and screen -> video output settings , βάλατε RGB range full και 1080p ? Στο PS4 έχει τρελή διαφορά (εγώ έβαλα 720p και έφυγε η θαμπαδα που είχε) παίζει ρόλο στο PSVR; θα το δοκιμάσω σήμερα σε ένα κατάστημα να το σεταρω; γιατί αυτοί εκεί θα είναι νουμπαδες. Τι settings χρειάζεται να κάνω;

Sent from my iPhone using Tapatalk

PS4forums Addict Giorgos78's Avatar
    PSN ID
    Giorgos78GRE

Θα αποτύχει.Το δοκίμασα 25 λεπτά περίμενα . 5 δευτερόλεπτα στη σειρά για να παίξω (επαρχία rules). Όταν το φορέσα και έπαιξα αυτό με το βυθό ήταν λες και έπαιζα βίντεοπαιχνιδια πρώτη φορά. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η εμπειρία. Θα το ενοικίασε 10 εύρο το Σάββατο. Με το που έβαλα driveclub.... άστο. Παραλίγο να κάνω εμετό. Πίεσα τον εαυτό μου μήπως και το ξεπεράσω και συνέχιζα να παίζω ...... τώρα που γράφω ακόμα με πονάει το στομάχι μου. Δεν πίστευα ότι θα ζάλιστω. Το vr θα αποτύχει αν δεν βρουν λύση για τη ζαλάδα (που δεν θα βρουν)

Επισεις στα μενού του vr worlds έβλεπες μια θαμπαδα, και στα μενού του PS4 οι λέξεις είχαν τρέλα Πιξελιασματα. Για battlefield σε cinema mode ξεχάστε το.
    Στα παιχνίδια που μένεις ακίνητος δεν παίζετε. Τρομερή εμπειρια

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. The Following User Says Thank You to Giorgos78 For This Useful Post:

teras1 (01-11-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Η ζαλαδα συνηθιζεται λιγο λιγο.
    Δεν εχω κανενα θεμα τωρα, ενω στην αρχη με καποια παιχνιδια ειχα(αλλα και παλι οχι τοσο εντονο οσο το περιγραφεις).
    .

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά τι να λέμε τώρα. Η συσκευή τα σπάει. Τώρα για το Drive club ο Γιώργος έχει δίκιο. Αλλά έχει να κάνει με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όλα τα υπόλοιπα είναι άψογα όσον αφορά την ζαλη. Και σίγουρα είναι και θέμα συνήθειας.

Στάλθηκε από το HUAWEI Y560-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 01-11-2016 at 20:03.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται κανείς με το θέμα της ναυτίας. Θα υπάρξουν πολλά είδη παιχνιδιών για το VR τα οποία θα απευθύνονται σε όλους. Ακόμα και αν η ζάλη είναι αναπόφευκτη σε κάποια είδη παιχνιδιών θα υπάρχουν άλλα που θα είναι πιο στατικές εμπειρίες.
    Προσωπικά περιμένω την αναβίωση των adventure παιχνιδιών σε πραγματικό 3D χώρο μέσω PSVR. Παιχνίδια σαν το Batman Arkham VR δηλαδή όπου θα συλλέγεις στοιχεία και θα λύνεις γρίφους για να προχωρήσεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άμεσα όμως τόσο η Sony όσο και οι developers, είναι πως πλέον τα demos των VR παιχνιδιών είναι απαραίτητα για να μπορέσει να καταλάβει ο παίκτης αν κάποιο παιχνίδι τον "ενοχλεί".
    Αλλιώς θα πρέπει η Sony να αλλάξει την αντικαταναλωτική της πολιτική και να επιτρέψει τις επιστροφές χρημάτων όπως γίνεται στο Steam.

12. The Following 7 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Axilleas_GR (02-11-2016),ChrisX (02-11-2016),jimspy (01-11-2016),king2009 (08-11-2016),PDS (01-11-2016),Slay (01-11-2016),Snk (02-11-2016)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

The full list of PlayStation VR ‘experiences’ and video services available soon

Click image for larger version. 

Name:	29538761024_2764562be6_z.jpg 
Views:	86 
Size:	67.8 KB 
ID:	9453 Click image for larger version. 

Name:	29538761264_4324a3b813_z.jpg 
Views:	87 
Size:	67.1 KB 
ID:	9454

https://blog.eu.playstation.com/2016...vailable-soon/

Spoiler!

14. The Following 3 Users Say Thank You to pgp69 For This Useful Post:

PDS (03-11-2016),teras1 (02-11-2016)

Elite Dinos's Avatar
    PSN ID
    Dinos161079

Ρε παιδια το βρήκα στα 470 αξίζει ή να περιμένω που έχω κάνει pre order από public. Ξέρει κανεις ποτε θα έρθει ;;;

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεται κανείς με το θέμα της ναυτίας. Θα υπάρξουν πολλά είδη παιχνιδιών για το VR τα οποία θα απευθύνονται σε όλους. Ακόμα και αν η ζάλη είναι αναπόφευκτη σε κάποια είδη παιχνιδιών θα υπάρχουν άλλα που θα είναι πιο στατικές εμπειρίες.
    Προσωπικά περιμένω την αναβίωση των adventure παιχνιδιών σε πραγματικό 3D χώρο μέσω PSVR. Παιχνίδια σαν το Batman Arkham VR δηλαδή όπου θα συλλέγεις στοιχεία και θα λύνεις γρίφους για να προχωρήσεις.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άμεσα όμως τόσο η Sony όσο και οι developers, είναι πως πλέον τα demos των VR παιχνιδιών είναι απαραίτητα για να μπορέσει να καταλάβει ο παίκτης αν κάποιο παιχνίδι τον "ενοχλεί".
    Αλλιώς θα πρέπει η Sony να αλλάξει την αντικαταναλωτική της πολιτική και να επιτρέψει τις επιστροφές χρημάτων όπως γίνεται στο Steam.

Είπες τεράστια κουβέντα. Για μένα 2 πράγματα πρέπει να γίνουν αν θέλει η Sony να πάει μπροστά το VR.

Πρώτον να βάλει δύο είδη rating για την πιθανή ζαλάδα που μπορεί να έχει ο μέσος χρήστης ώστε να το υπάρχει σαν ένας γενικός οδηγός. Ένα που θα δίνει η ίδια και ένα που θα δίνουν οι χρήστες που ειναι verified αγοραστές ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο εύρος.

Δευτερον να επιτρέψει επιτέλους τα refunds. Γιατί μπορεί από ένα demo να μην καταλάβεις αν σε ζαλίζει ή όχι όταν δείχνει συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Έχω κλείσει ραντεβού να το δοκιμάσω οπότε θα σας πω κι εγώ τις όποιες εντυπώσεις μου. Μέχρι στιγμής είμαι 50-50 για δύο λόγους.

Για μένα το cinema mode είναι σημαντικό και από ότι φαίνεται δεν το έχουν κάνει όπως πρέπει. Εκτός κι αν ειναι καθαρά αδυναμία του PS4 και με το PS4 Pro βελτιωθεί.

Ο δευτερος λόγος είναι ότι δεν ξέρω πόσο θα το υποστηρίξουν και αν θα βγάλουν τελικά ΑΑΑ εμπειρίες ή θα μείνει απλά σε μικρής και μέτριας διάρκειας παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα είναι πολύ κρίμα.
    Spoiler!

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    Ρε παιδια το βρήκα στα 470 αξίζει ή να περιμένω που έχω κάνει pre order από public. Ξέρει κανεις ποτε θα έρθει ;;;
    Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις παραπάνω για να το έχεις άμεσα. Εγώ προτείνω να περιμένεις να το φέρουν.
    Πιστεύω ότι θα φέρουν κομμάτια σύντομα.

Pro Tip
    Spoiler!
    Last edited by teras1; 02-11-2016 at 22:37.

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by ChrisX View Post
    Είπες τεράστια κουβέντα. Για μένα 2 πράγματα πρέπει να γίνουν αν θέλει η Sony να πάει μπροστά το VR.

Πρώτον να βάλει δύο είδη rating για την πιθανή ζαλάδα που μπορεί να έχει ο μέσος χρήστης ώστε να το υπάρχει σαν ένας γενικός οδηγός. Ένα που θα δίνει η ίδια και ένα που θα δίνουν οι χρήστες που ειναι verified αγοραστές ώστε να υπάρχει μεγαλύτερο εύρος.

Δευτερον να επιτρέψει επιτέλους τα refunds. Γιατί μπορεί από ένα demo να μην καταλάβεις αν σε ζαλίζει ή όχι όταν δείχνει συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού.

Έχω κλείσει ραντεβού να το δοκιμάσω οπότε θα σας πω κι εγώ τις όποιες εντυπώσεις μου. Μέχρι στιγμής είμαι 50-50 για δύο λόγους.

Για μένα το cinema mode είναι σημαντικό και από ότι φαίνεται δεν το έχουν κάνει όπως πρέπει. Εκτός κι αν ειναι καθαρά αδυναμία του PS4 και με το PS4 Pro βελτιωθεί.

Ο δευτερος λόγος είναι ότι δεν ξέρω πόσο θα το υποστηρίξουν και αν θα βγάλουν τελικά ΑΑΑ εμπειρίες ή θα μείνει απλά σε μικρής και μέτριας διάρκειας παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο γιατί θα είναι πολύ κρίμα.
    Rating για την πιθανότητα ζάλης δεν μπορεί να υπάρξει γιατί είναι κάτι υποκειμενικό. Αυτο που υπάρχει ήδη είναι να προσφέρονται διαφορετικοί τρόποι κίνησης στο χώρο ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι.

Η ζάλη προκαλείται όταν σε παιχνίδι πρώτου προσώπου όπου μπορείς να κοιτάξεις όπου θες με το headset tracking, χρησιμοποιείς το δεξί μοχλό για να γυρίσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς.
    Για να καταπολεμηθεί αυτό οι developers χρησιμοποιούν το λεγόμενο teleporting, όπου απλά βλέπεις έναν προορισμό και πατάς ένα κουμπί για να βρεθείς εκεί. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις λίγο από το immersion και την αίσθηση ότι κινείσαι σε έναν εικονικό χώρο.
    Το επερχόμενο Robinson The Journey σου δίνει όλες τις επιλογές από ότι διάβασα.

Το cinema mode κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Η ανάλυση δεν είναι ακόμα εκεί για να μην κουράζει.

Όσο για την υποστήριξη του PSVR, αυτή θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις του hardware και τον ρυθμό αγοράς του software για αυτό. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως θα πάει.
    Πάντως το RE7 φαίνεται να είναι το πρώτο AAA full παιχνίδι.

Moderator odytsak's Avatar

Το review μας για το Super Stardust Ultra VR
    http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...rdust-Ultra-VR

20. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

PDS (03-11-2016),teras1 (02-11-2016)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Dinos View Post
    Τι πλάκα κάνεις!!!!
    Δίνεις παραπάνω λεφτά για ποιο λόγο, έλα να σου δωσω το δικό μου 450 μόνο το κουτί άνοιξα και έπαιξα λίγο

xbox:Christoforo7s

Member ChrisX's Avatar
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Rating για την πιθανότητα ζάλης δεν μπορεί να υπάρξει γιατί είναι κάτι υποκειμενικό. Αυτο που υπάρχει ήδη είναι να προσφέρονται διαφορετικοί τρόποι κίνησης στο χώρο ώστε να είναι ικανοποιημένοι όλοι.

Η ζάλη προκαλείται όταν σε παιχνίδι πρώτου προσώπου όπου μπορείς να κοιτάξεις όπου θες με το headset tracking, χρησιμοποιείς το δεξί μοχλό για να γυρίσεις προς την κατεύθυνση που θέλεις να κινηθείς.
    Για να καταπολεμηθεί αυτό οι developers χρησιμοποιούν το λεγόμενο teleporting, όπου απλά βλέπεις έναν προορισμό και πατάς ένα κουμπί για να βρεθείς εκεί. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να χάνεις λίγο από το immersion και την αίσθηση ότι κινείσαι σε έναν εικονικό χώρο.
    Το επερχόμενο Robinson The Journey σου δίνει όλες τις επιλογές από ότι διάβασα.

Το cinema mode κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Η ανάλυση δεν είναι ακόμα εκεί για να μην κουράζει.

Όσο για την υποστήριξη του PSVR, αυτή θα εξαρτηθεί από τις πωλήσεις του hardware και τον ρυθμό αγοράς του software για αυτό. Δηλαδή θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε πως θα πάει.
    Πάντως το RE7 φαίνεται να είναι το πρώτο AAA full παιχνίδι.
    To Oculus store μια χαρά έχει Comfort Rating για την ζαλάδα και τα σχόλια στο ιντερνετ αναφέρουν ότι είναι και αρκετά ακριβές. Σαν γενικός οδηγός μπορεί να υπάρξει ένα rating απο την Sony και άλλο ένα από τους users. Από εκεί και πέρα ναι ειναι υποκειμενικό θέμα γι'αυτο και πρέπει επιτέλους η Sony να επιτρέψει τα refunds.
    Spoiler!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

.

24. The Following 2 Users Say Thank You to PDS For This Useful Post:

BillyFlo81 (03-11-2016),odytsak (03-11-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Τι πλάκα κάνεις!!!!
    Δίνεις παραπάνω λεφτά για ποιο λόγο, έλα να σου δωσω το δικό μου 450 μόνο το κουτί άνοιξα και έπαιξα λίγο

Ακόμα δε το πήρες, θες να το σουταρεις;;;;;

26. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Christos33 (03-11-2016)

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Έχει καιρό που ανακοινώθηκε αλλά ως free DLC μόνο για όσους αγοράσουν το παιχνίδι,
    μια χαρά αν το δωσουνε ως αυτόνομο παιχνίδι δωρεάν,
    φαντάζομαι κανένα 10 λεπτο θα είναι.

Bookmarks

Bookmarks