Πολύ καλό νέο αυτό. Αντε λίγες μέρες μεινανε.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ καλό νέο αυτό. Αντε λίγες μέρες μεινανε.
Διάβασα στο neogaf το thread οι διαφορές στον φωτισμό του Heist είναι μάλλον λόγω των αυτοκινήτων που φωτίζουν, δεν ήταν ακριβώς στο ίδιο σημείο.
Αλλά πέρα απο αυτό αν όντως ισχύουν τότε καθαρίζει πολύ η εικόνα μέσα στο headset. Θα δούμε στις 3-4 ωρα Ελλάδας λήγει το εμπαργκο.
Spoiler!
το Digital Foundry δεν εχει ανεβάσει κάτι ακόμα. Αυτό είναι μια πρώτη γεύση που βρήκα στο youtube.
Spoiler!
Ανεβηκε video πριν λιγα λεπτα απο τους unboxholics με review για το Ps4 Pro το video ειναι αναλυτικο με διαρκεια 40 λεπτα
για το θεμα του VR που μας απασχολει εδω συμφωνα με τα λεγομενα τους η διαφορα με το απλο Ps4 ειναι ελαχιστη αυτο ειναι το link για οποιον ενδιαφερεται
To να τρέχει ένα παιχνίδι από 1440 x 810 σε 1920 x 1080 και με καλύτερα και πιο καθαρά textures δεν το λες και ελάχιστη διαφορά.
Rez Infiniteʼs PlayStation 4 Pro enhancements detailed, enjoy higher resolution on PSVR
https://blog.eu.playstation.com/2016...ents-detailed/
Similarly, those of you who have PSVR hooked up to your PS4 Pro might notice Area X looking a little different than youʼre used to
thatʼs because the image being passed along to each of your eyes is being rendered at a higher resolution
(1920 x 1080, instead of 1440 x 810 on a standard PS4), before being passed to the PS VR headset.
Even though the final resolution displayed on the headset is the same either way, the extra rendering from the PS4 Pro makes a difference:
each particle looks a little more clear, a little more solid, adding up to objects and enemies that look more distinct and “real,” whether close-up or at a distance.
Δεν ξέρω παιδιά, οι καρπαδες λένε ότι μέχρι τώρα τουλάχιστον διάφορες δεν υπάρχουν στο ps4 Pro με το VR... Θα περιμένω γνώμες και από εσάς όταν το παραλάβετε
Δεν τα δοκίμασαν όλα οπότε μην το δένουμε αυτό που είπαν, παιχνίδι από παιχνίδι έχει διαφορά. Θα βγούν στην πορεία και άλλες πληροφορίες για τον συνδυασμο με Pro είπε και το Digital Foundry ότι θα γράψει σχετικά.
Spoiler!
Παιδιά στο επίσημο FAQ το λέει.
PS4 Pro’s upgraded processing power will give VR developers the ability to enhance their experiences
with higher quality graphics, smoother or more stable framerates, and visual improvements in supported games.
Developers can also choose to add PS4 Pro features to PS VR games post launch via a downloadable update.
http://blog.us.playstation.com/2016/...-ultimate-faq/
Τα VR games που κυκλοφορούν ήδη και θα έχουν Pro update είναι τα παρακάτω:
DRIVECLUB VR
PlayStation VR Worlds
RIGS Mechanized Combat League
Robinson: The Journey
The Playroom VR
Thumper
Until Dawn: Rush of Blood
Hustle Kings
Bound
Rez Infinite
Battlezone
Εννοείται πως όλα τα first party VR games από δω και πέρα θα έχουν υποστήριξη Pro (όπως το GT Sport) και σίγουρα τα third party AAA όπως το RE7.
cocous (08-11-2016)
Μια χαρά. Απλά ακόμα δεν βγήκε. Στην πορεία θα δούμε ωραία πράγματα.
cocous (08-11-2016)
Σωστότατος
Υπάρχει κάποια συγκεντρωτική λίστα με όλα τα παιχνίδια του psvr η οποία και να ανανεώνεται ;
Ακριβώς και μην ξεχνάμε ότι τα δευτερης γενιάς games θα είναι καλύτερα γιατί θα εκμεταλλευτούν καλύτερα την δύναμη του Pro. Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο πως το PS4 Pro είχε κωδικό NEO και το PS VR Morpheus. Ώρες ώρες σκέφτομαι αν υπάρχει και τίποτα άλλο που λέγεται Trinity που δεν το μάθαμε ή θα το δούμε στην πορεία![]()
Spoiler!
panos74gr (26-11-2016)
To review μας για το EVE: Valkyrie
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...5-EVE-Valkyrie
χαμένη ευκαιρία το Eve: Valkyrie. Πολύ καλό αλλά χαμένη ευκαιρία. Όποιος βγάλει space sim με story όπως τα παλιά Wing Commander και καλό multiplayer θα γίνει πανικός. Το ίδιο και με το Ace Combat 7 αν κάνει όσα υπόσχεται.
Spoiler!
Καλησπερα....ισχυει για την σονυ οτι και για τα κινητα και τα σκρουτζομαγαζα? Ευρωπαικη εγγυηση; λογω εργασιας κανω εισαγωγες απο γερμανια - πολωνια και θα μπορουσα να αγγαρεψω καποιον προμηθευτη να το παρει.και να το στειλει με επομενη παραγγελια..
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1044658
Ελπιζω να συνεχισει να την ανανεωνει, εχει κανει καλη δουλεια.
.
δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε με το project cars, ενώ έλεγαν ότι θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια σε VR το αναβάλανε τελείως, δεν ακούγεται τίποτα. Μάλλον είδαν τα χαλια με την ανάλυση στο drive και δεν βλέπω να ασχολούνται.
Η Ευρωπαική νομοθεσία είναι κοινή για όλους ανεξάρτητα το μαγαζί εταιρεία κτλ. Αυτά τα ανέκδοτα για ένα χρόνο γίνονται Ελλάδα γιατί το παίζουν έξυπνοι ειδικά στις αλυσίδες για να πουλάνε εξτραδάκια αλλά από ότι μαθαίνω τους έχει βάλει το μαχαίρι στον λαιμό η ΕΕ να ψηφίσουν νόμο για τα 2 χρόνια και στην Ελλάδα επιτέλους.
Spoiler!
Bookmarks