Page 37 of 114 FirstFirst ... 273334353637383940414787 ... LastLast
Results 721 to 740 of 2278

Thread: PlayStation VR - Virtual Reality Headset

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Υπαρχουν πολλές διαφορές στη σύγκριση που κανείς...με πρώτη τα 400 ευρώ για κάτι που μπορεί από τη μία να σου αρέσει σαν εμπειρία αλλά ξέρεις ότι δεν είναι ολοκληρωμένο..
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Moderator odytsak's Avatar

Και τζάμπα και πλατίνα.

3. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Και τζάμπα και πλατίνα.

Οχι και τσάμπα 400 ευρώ σκας
    Edit

Οσο φτάνουν η μερες ψήνομαι να πεταξω λεφτά και ειμαι σίγουρος μετά θα χτυπαω το κεφάλι μου.
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

5. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

teras1 (10-10-2016)

Launch trailer με Farpoint και Gt Sport

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    400 ευρώ για κάτι που μπορεί από τη μία να σου αρέσει σαν εμπειρία αλλά ξέρεις ότι δεν είναι ολοκληρωμένο..
    Ουτε το psone ηταν ολοκληρωμενο, αλλα στους περισσοτερους προσεφερε πρωτογνωρες εμπειριες.

Να σου θυμισω τις τραγικες fixed καμερες εκεινης της εποχης που ηταν η βαση του gameplay? Tην ελλειψη δευτερου αναλογικου(που πας σε 3d περιβαλλον χωρις δευτερο αναλογικο? αυτο απο μονο κανει τα move+καμερα να φαινονται ως σουπερ ολοκληρωμενη προταση) ? Τα 20 frames, την τραγικη αναλυση και τα πολυγωνα που τρεμοπαιζαν? Τα prerendered περιβαλοντα(ff7) επειδη δεν υπηρχε η δυνατοτητα για εστω λειτουργικα γραφικα(στους λιγο ανοιχτους κοσμους)?

Τι να λεει ομως? οι περισσοτεροι οταν θυμουνται πως ενιωσαν παιζοντας για πρωτη φορα το pixelιασμενο, low poly, καμερας που απλα ακολουθουσε...Tomb Raider...... κα....αν! (κακια λεξη)

Αναλογα προβληματα θα βρεις και στο εξισου μη ολοκληρωμενο VR, δεν προκειται να διαφωνησει κανεις με αυτο. ΑΝ ομως ειναι να ζησεις και αναλογα καινουριες εμπειριες με του TR του 1995, αξιζει ή οχι?
    Για μενα μια ειναι η απαντηση...

Αρκει να εχει την ιδια επιτυχια στο software.
    .

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@pds H διαφορα που προφανως δεν βλεπεις επειδη εισαι ενθουσιασμενος (και καλα κανεις) ειναι οτι το 3d ή τα πιξελιασμενα γραφικα του psone δεν αλλαξαν τον τροπο που παιζεις αλλα την εικονα αυτου που βλεπεις. Παλι καθιστος επαιζες αλλα εβλεπες κατι καινουριο. Εδω μιλαμε πρωτα για αλλαγη του τροπου που εχεις μαθει να παιζεις , κασκες , καλωδια κλπ.

Για τα παιχνιδια δεν μιλαω ακομα ο χρονος θα δειξει.

Spoiler!

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδια παντως ειναι μεγαλο διλλημα. Οπως και να εχει ναι μεν κατι καινουριο αλλα? Εγω παντως θα περιμενω οπως και να εχει μιας και πουλησα το PS4 για να παρω το Pro. Οποτε πιστευω ως τοτε κατι θα εχει δειξει οπως και αρκετα συμπερασματα απο εδω μεσα θα υπαρξουν. Προς το παρων το μονο που με πειθει ειναι το cinematic mode το οποιο ακουγεται ενδιαφερον.

10. The Following User Says Thank You to cocous For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Βασικά και εγω γιαυτό ψήνομαι θα είναι γαματο να παίζεις παιχνίδι (οχι τα παιχνίδια του vr)και να βλέπεις σειρές /ταινίες έτσι, βέβαια όπως είπε ο James καλώδια είναι μειονέκτημα (βλέπω να τα τραβάει και ο μικρός).

Last edited by Christos33; 10-10-2016 at 19:26.

Τα βιντεακια έχουν Ελληνικούς υπότιτλους.

13. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016),Dragonpaul (10-10-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Πόσα καλώδια.... Ανατριχιάζω και μόνο στη θέα!!!!

Ενα ειναι σίγουρο πάντως.... Την Πέμπτη θα περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Οδυσσέα και τις εντυπώσεις του!!!!!!!!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by james9 View Post
    @pds H διαφορα που προφανως δεν βλεπεις επειδη εισαι ενθουσιασμενος (και καλα κανεις) ειναι οτι το 3d ή τα πιξελιασμενα γραφικα του psone δεν αλλαξαν τον τροπο που παιζεις αλλα την εικονα αυτου που βλεπεις. Παλι καθιστος επαιζες αλλα εβλεπες κατι καινουριο. Εδω μιλαμε πρωτα για αλλαγη του τροπου που εχεις μαθει να παιζεις , κασκες , καλωδια κλπ.

ποιος δεν βλεπει?
    προηγουμενη σελιδα:

PLAYSTATION VR IS THE BEST VIRTUAL REALITY HEADSET FOR COUCH GAMERS
    http://www.popsci.com/playstation-vr-review

Φευγουμε απο τον καναπε και παμε στην μασκα.

Παντα θα εχεις προβλημα με το headset γιατι παντα θα ειναι λιγο πολυ μασκα. Ποιος ο λογος να εισαι παντα αρνητικος με το VR λοιπον. Απλα δεν το αγοραζεις.
    Δεν λεω οτι δεν εχεις δικαιωμα να γκρινιαζεις 24 ωρες το 24ωρο για κατι που δεν σε ενδιαφερει. Απλα δεν κτλβαινω τον λογο που το κανεις.
    Προσωπικα απεχω οταν δεν συμπαθω κατι. Ουτε ευχομαι να αποτυχει ουτε προτρεπω καποιον να μην το αγορασει(οπως εκανες σε προηγουμενη σελιδα).

Προφανως δεν συμπαθεις την οποιαδηποτε αλλαγη και ειναι σεβαστο. Απο την αλλη εμενα δωσε μου αλλαγες, αμφισβητησε τι θεωρω καλο σημερα προσφεροντας μου κατι καλυτερο-διαφορετικο ΤΩΡΑ. Δεν μπορεις να λες οτι δεν ''βλεπω'' εγω λοιπον. Ειναι θεμα προτιμησεων οχι του τι ''βλεπει''(με την εννοια οτι επιτηδες δεν βλεπει) ο καθενας.
    Η ''μασκα'' πχ για μενα ειναι αμελητεο θεματακι μπροστα στο τι μπορει να σου προσφερει το VR. Ειδικα στο μελλον.
    Για σενα μπορει να ειναι λογος να σταματησεις να παιζεις.

Τελος εγω θεωρω προβληματικη την νοοτροποια σου για το μελλον του Gaming και εσυ μπορει να πιστευεις το αναποδο.Δεκτο. Ακομα και αν αποτυχει παταγωδως το VR δεν θα μετανιωσω στο ελαχιστο που ενθουσιαστηκα με κατι καινουριο και θα ξαναενθουσιαστω χωρις κανεναν ενδιασμο και παλι με τους επομενους πειραματισμους και ας αποτυχουν ΟΛΟΙ. Ξαναλεω ειναι θεμα προτιμησεων/νοοτροποιας και οχι πχ διαγωνισμος ψευτοπροβλεψεων αποτυχιας η επιτυχιας. Ελπιζω να το βλεπεις τωρα πιο καθαρα.

ΥΓ. Αλλο ενθουσιασμενος αλλο biased(θετικα η αρνητικα). Για μενα ισχυει το πρωτο και για σενα το δευτερο(αρνητικα) απο οτι φαινεται.
    Οταν δεν υπαρχει hating στην ατμοσφαιρα θα δεις στα ποστ μου την αμφιβολια για το περιφερειακο συνοδευομενο με την επιθυμια φυσικα να πετυχει.
    .

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Πόσα καλώδια.... Ανατριχιάζω και μόνο στη θέα!!!!

Ενα ειναι σίγουρο πάντως.... Την Πέμπτη θα περιμένουμε ΟΛΟΙ τον Οδυσσέα και τις εντυπώσεις του!!!!!!!!
    Μάλλον θα πάμε πανω, εχω ρεπό και την Παρασκευή .....

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post

Κατεβάζω το Playroom VR να είμαι έτοιμος για την Πέμπτη.
    Μόλις ανέβηκε στο store, 2.216GB είναι μόνο.

18. The Following 5 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016),Dragonpaul (10-10-2016),jimspy (10-10-2016),teras1 (11-10-2016),toninio (10-10-2016)

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

Σίγουρα είναι ένα βήμα μπροστά στο gaming το vr...αλλά ή ένσταση είναι στο γεγονος ότι από την μία είναι πολύ ακριβό για τα δικά μου δεδομένα σε σχέση με αυτά που μπορεί να προσφέρει τη δεδομένη στιγμή κ κατά δεύτερον είναι θα έλεγα ημιτελές όσον αφορά τις δυνατότητες καθως κ μη χρηστικό όσον αφορά τη διαδικασία στησιματος ...όλα αυτά κάνουν την αγορά του τώρα προσωπικά για μένα λάθος...όπως λαθος θεωρώ οποιαδήποτε αγορά day one πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν προϊόν εντελώς καινούργιο κ ακόμα θα έλεγα σε πειραματικό σταδιο κ με τέτοιο κόστος....το μέλλον του gaming σίγουρα είναι στο vr...αλλά το μέλλον αυτό είναι ακόμα στο μέλλον κ όχι στο τώρα κατ εμέ ...νομίζω ότι αυτό θέλει να πει ο o james....μπορεί λίγο ωμά...
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν διαφωνω σε κατι απο αυτα jim.

Τα 400 δεν ειναι λιγα. Νομιζω οτι αργα η γρηγορα θα καταλαβουμε αν τα αξιζει η οχι.

Το software θα παιξει τεραστιο ρολο σε αυτο κατ'εμε.
    .

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Σήμερα έπαιξα και το Until Dawn: Rush of blood στο στήσιμο του area στο Golden Hall (ο χώρος έγινε πανέμορφος και σε χρόνο dt), θετικότατες οι εντυπώσεις..! Κάποια στιγμή που πάει γρήγορα το τρενάκι σε κατηφόρες είναι απόλαυση το VR, νιώθεις την ταχύτητα και σε πιάνει ένας γλυκός ίλιγγος Επίσης αυτό που μ'αρέσει είναι το μεγάλο βάθος του 3D. Φαντάζομαι σε άλλα παιχνίδια (πχ Driveclub, GT Sport) ότι θα δούμε πολύ ωραία πράγματα, είδωμεν.

Παιδιά, τα καλώδια είναι όντως αρκετά, αλλά άπαξ και στηθεί μπορεί κάποιος να τα μαζέψει όμορφα και ωραία. Το καλώδιο του VR είναι στην πίσω πλευρά του κεφαλιού και δεν ενοχλεί, οπότε καλώδιο που να ερχόμαστε σε άμεση επαφή και να είναι ενοχλητικό δεν υφίσταται. Επίσης (βασικό), κάποιος με γυαλιά μπορεί να παίξει άνετα, δε χρειάζεται να τα βγάλει ή να φορέσει φακούς. Οπότε δηλώστε συμμετοχή στις εγγραφές να τα πούμε και από κοντά
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

22. The Following 3 Users Say Thank You to Gazof For This Useful Post:

Christos33 (10-10-2016),odytsak (10-10-2016),PDS (10-10-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Golden ειπες δίπλα με βλέπω να έρχομαι

24. The Following User Says Thank You to Christos33 For This Useful Post:

Gazof (10-10-2016)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

@Gaz
    Ρε συ... Το σκεφτόμουν, αλλα βαριέμαι να πάω στο Golden. Και φαντάζομαι θα έχει τόσο κόσμο... Θα είσαι κι εσυ εκεί;;;

26. The Following User Says Thank You to Dragonpaul For This Useful Post:

Gazof (10-10-2016)

PS4forums Addict Gazof's Avatar
    PSN ID
    jimmy_mondeo

Θα είμαι ναι. Δεν υπάρχει θέμα με κόσμο, η διαδικασία εγγραφής αυτό εξασφαλίζει, ότι και κόσμο να έχει, αυτός που θα έχει κάνει εγγραφή θα παίξει. Δε θα περιμένεις μέχρι να σηκωθεί κάποιος, εκτός και αν έρθεις χωρίς να έχεις κάνει εγγραφή. Και πάλι θα παίξεις, αλλά ίσως να περιμένεις λίγο περισσότερο. Αξίζει να έρθετε, σε μερικά χρόνια μπορεί να μας φαίνεται συνηθισμένο το VR ως τεχνολογία γενικότερα, αλλά επειδή είναι κάτι το πρωτόγνωρο (τουλάχιστον σε κονσόλες) αυτή τη στιγμή, το χαιρόμαστε παραπάνω. Θα υπάρχουν και διαφορετικά παιχνίδια για δοκιμή.
    Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Πότε ξεκινανε εγγραφές και απο που;
    Για πότε λέτε να ανοίξει;
    @Παύλο εγω είμαι δίπλα, αν είναι και μας βολεύει παμε και μαζί

Bookmarks

Bookmarks