Page 10 of 14 FirstFirst ... 67891011121314 LastLast
Results 181 to 200 of 268

Thread: PES 2017

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Αν διαβάσεις θα δεις οτι σε όσα reviews του Fifa υπαρχει η λέξη pes μεσα υπαρχει και η αναφορά οτι πλεον το pro ειναι σημαντικά καλυτερο ποδοσφαιράκι.
    Δεν τα εχω διαβασει, αλλα θα εκπλαγω αν υπαρχει σε πανω απο ενα-δυο reviews τετοια αναφορα. Ειδικα οταν σε βασικους τομεις ειναι αντικειμενικα καλυτερο το Fifa. Στο gameplay παιζει περισσοτερο το γουστο. Αν δεν μιλησεις για το gameplay λοιπον τιποτα αλλο δεν ειναι αντικειμενικα καλυτερο στο PES.

Kαι στα ντεμο μπορεις να παιξεις διπλο αν δεν κανω λαθος.
    .

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν τα εχω διαβασει, αλλα θα εκπλαγω αν υπαρχει σε πανω απο ενα-δυο reviews τετοια αναφορα. Ειδικα οταν σε βασικους τομεις ειναι αντικειμενικα καλυτερο το Fifa. Στο gameplay παιζει περισσοτερο το γουστο. Αν δεν μιλησεις για το gameplay λοιπον τιποτα αλλο δεν ειναι αντικειμενικα καλυτερο στο PES.

Kαι στα ντεμο μπορεις να παιξεις διπλο αν δεν κανω λαθος.
    Μπορεις αλλα η γυναικα μου δεν το χει και οι φιλοι μου παίζουν destiny.

Υπαρχει σε αρκετά reviews πήγαινε δες.

Το παιχνιδι ειναι για μενα συνολική εμπειρία και δεν χωρίζεται σε επιμέρους τομείς.

Αυτα τα βλεπεις,τα αναλύεις πριν αποφασίσεις αλλα οταν παίξεις βλεπεις πως Παντρεύονται ολα αυτα μαζί σε ενα παιχνιδι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ναι σιγουρα για συνολικη εμπειρια μιλαμε παντα.
    .

4. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Giannis1979 (22-09-2016)

PS4forums Fanatic jimspy's Avatar
    PSN ID
    jimspy

παρα πολυ σημαντικο το ονλαιν σημερα.....κ εκει υστερει το προ....απο την αλλη εμενα με συγκινει ποδοσφαιρικα το προ....κ νομιζω οτι αυτο θελει να πει ο Giannis17....οτι δηλαδη το καινουργιο προ ειναι πιο ποδοδοσφαιρακι κ σε αυτο συμωνουν σχεδον ολα τα review.....
    προσωπικα τα γραφικα , τα μενου , τα σαουντρακ, οι αδειες κτλ ειναι τριτοτεταρτα στην επιλογη μου....το gameplay , η φιλοσοφια κ το κατα ποσο σε πορωνει κ σε εθιζει ενα soccer game ειναι το πρωτο κ κυριοτερο που με απασχολει κ σε αυτον τον καθοριστικο τομεα το φετινο προ ειναι ενα κλικ πιο πανω απο οτι το φιφα που πραγματικα φετος με εξεπληξε ευχαριστα κ το βρηκα πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το περσινο....στο συνολο κ βαση ολων των παραμετρων το φιφα μπορει να ειναι ελαχιστα καλυτερο φετος ....αλλα στη δικια μου φιλοσοφια για το πως πρεπει να ειναι ενα ποδοσαιρακι τουλαχιστον το φετινο προ ειναι ενα βημα μπροστα κατι που επισημαινεται κ στα περισσοτερα ριβιους....
    http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Πάντως στο pes 2016 δεν είχα κανενα πρόβλημα στο online performance.

Και γω της ίδιας άποψης ειμαι θελω να αράξω και να φορτώσω κόσμο με γκολ,αν δεν το εχω αυτο δεν παίζω.

Πάντως δεν το χω προσέξει αυτο.

Στο pro 2016 ειχα προσωπικα προβλημα επειδη ηταν region lock το Online του και το ειχα αγορασει απο αμερικανικο Store. Δεν το ηξερα ομως αυτο, οποτε αναγκαζομουν να παιζω με βενεζουελα και με μεξικο. Unplayable καταστασεις...

Για το pro 2017 αναφερουν οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα. Το να βρεις παιχνιδι χωρις Lag ειναι ενα μικρο θαυμα.

Gamespot:
    Not helping in this regard is PES’ continued inconsistency online. The ultimate goal of myClub is to take your gleaming team of stars and pit them against online opposition, either in one-off games or the mini-league Divisions mode (also borrowed more or less directly from FIFA). But online play suffers from serious connectivity issues. Wait times for opponents are lengthy, and most games I played suffered from a latency that left a full half-second between me pressing a button and my player releasing a pass or a shot--essentially unplayable in a game built on anticipation and timing. I had a good connection roughly the same number of times I was disconnected entirely; heavy lag was the standard.
    Eurogamer:
    PES 2017 is in fact a complete experience, solid and consistent, absolutely to be recommended to all those who do not like to go online, but also to those who seek an alternative to FIFA.
    TrustedReviews:
    PES 2017 plays the best game of football I've ever experienced, offline. Online it continues to suffer with similar issues to last year's entry, albeit there are improvements across the board but nowhere near to the level I was hoping for. I've been able to enjoy some lag-free matches, but these tend to be the exceptions which prove the rule.
    Ολοι αναφερουν οτι ειναι το καλυτερο Pro που εχει βγει ποτε, αλλα στο Online χανει τη μπαλα.

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Στο pro 2016 ειχα προσωπικα προβλημα επειδη ηταν region lock το Online του και το ειχα αγορασει απο αμερικανικο Store. Δεν το ηξερα ομως αυτο, οποτε αναγκαζομουν να παιζω με βενεζουελα και με μεξικο. Unplayable καταστασεις...

Για το pro 2017 αναφερουν οτι υπαρχει γενικοτερο προβλημα. Το να βρεις παιχνιδι χωρις Lag ειναι ενα μικρο θαυμα.

Gamespot:

Eurogamer:

TrustedReviews:

Ολοι αναφερουν οτι ειναι το καλυτερο Pro που εχει βγει ποτε, αλλα στο Online χανει τη μπαλα.
    Αυτο με το region lock ειναι κακιά φάση το είχα πάθει στο mortal kombat.

Προσωπικά το μονο θεμα που είχα με το pes στο online ειναι οτι αντιμετωπίζεται απο τη μεγαλη πλειοψηφία σαν ps Brand,και εχει πολυ φτωχές πωλήσεις στο one με αποτέλεσμα σε δύσκολες ωρες πχ 7-9 η ώρα το πρωί η αργά μετα τις 1 τη νύχτα να μη βρίσκω άτομα να παίξω ακομα κ οταν το παιχνιδι ήταν στο μήνα μετα την κυκλοφορία του.

Πλεον στο pes 2016 πολυ δύσκολα βρίσκω να παίξω και 8 η ώρα το βράδυ.

Μήπως τα προβλήματα του online και η αναφορά στα reviews αφορούν την κονσολα της Sony που εχει τον πολυ κόσμο στους server?

Ειλικρινά δεν είχα κανενα πρόβλημα ποτε με το pes 2016.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by jimspy View Post
    παρα πολυ σημαντικο το ονλαιν σημερα.....κ εκει υστερει το προ....απο την αλλη εμενα με συγκινει ποδοσφαιρικα το προ....κ νομιζω οτι αυτο θελει να πει ο Giannis17....οτι δηλαδη το καινουργιο προ ειναι πιο ποδοδοσφαιρακι κ σε αυτο συμωνουν σχεδον ολα τα review.....
    προσωπικα τα γραφικα , τα μενου , τα σαουντρακ, οι αδειες κτλ ειναι τριτοτεταρτα στην επιλογη μου....το gameplay , η φιλοσοφια κ το κατα ποσο σε πορωνει κ σε εθιζει ενα soccer game ειναι το πρωτο κ κυριοτερο που με απασχολει κ σε αυτον τον καθοριστικο τομεα το φετινο προ ειναι ενα κλικ πιο πανω απο οτι το φιφα που πραγματικα φετος με εξεπληξε ευχαριστα κ το βρηκα πολυ βελτιωμενο σε σχεση με το περσινο....στο συνολο κ βαση ολων των παραμετρων το φιφα μπορει να ειναι ελαχιστα καλυτερο φετος ....αλλα στη δικια μου φιλοσοφια για το πως πρεπει να ειναι ενα ποδοσαιρακι τουλαχιστον το φετινο προ ειναι ενα βημα μπροστα κατι που επισημαινεται κ στα περισσοτερα ριβιους....
    Να πω και εγω οτι κατα 95% εστιαζω στο gameplay και μετα στα υπολοιπα. Εως καθολου στα υπολοιπα.

Το gameplay ειναι αυτο που με τραβαει περισσοτερο στο fifa σε συγκριση με το PES και η ελευθερια του στο manual/slow(εγω παντα πειραζω και sliders για να το φερω στα μετρα μου).

Oποτε το ''στα μετρα μου'' fifa δεν μπορει να αντικατασταθει απο το PES, για τα γουστα μου.

Το καλο ειναι οτι ολοι βρισκουν τελικα εκει εξω κατι(fifa,pes) που να τους ικανοποιει αρκετα.
    Αν και για μενα και τα 2 ποδοσφαιρακια απογορευεται να παιρνουν πανω απο 8/10. Υπαρχουν πολυ καλυτεροι αθλητικοι τιτλοι και διαφωνω με αυτους που λενε οτι και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα πλεον.
    Και τα 2 θα ελεγα οτι ειναι απλα καλα τα τελευταια χρονια.
    .

..................

Καλως η κακως οποιος εχει συνηθισει manual fifa ειναι δυσκολο να παει σε PES, γιατι η ελευθερια που σου δινει το πρωτο ειναι ασυγκριτη. .........
    ..........
    Το PES εχει κανει μεγαλη προοδο αλλα δεν με καλυπτει σε βασικα πραγματα, οπως ειναι η ελευθερια του manual.
    Έγινα φανατικός του manual, παίζοντας Φίφα (από εποχές Fifa WC2010 και το Fifa11) και θεωρώ πολυ σημαντική "προσφορά" του Φίφα το manual passing\shooting και το 360 motion, γιατί δίνουν άλλη ελευθερία κινήσεων. Μου κάνει όμως εντύπωση που το λες αυτό, γιατί το Προ, από πέρυσι, έχει καταπληκτικό manual. Το θεωρώ καλύτερο από αυτό του Φίφα. Το manual του Φίφα, ενώ είναι καλό, κάπου έχει κάποιο λανθασμένο error στην πάσα, σε συγκεκριμένες πάσες θα έλεγα. Το manual του Προ μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο σωστό, πιο ακριβές. Παίζουν ρόλο εδώ και τα physics, της μπάλας κυρίως, που στο Προ είναι πιο στιβαρή. Αν δεν έχεις δοκιμάσει Προ με μηδέν μπάρες βοήθειας στην πάσα και manual shooting, κάνε το, τέσταρέ το. Παίζεται καλύτερα σε ταχύτητα φουλ αργή, δηλαδή στο -2 (που δεν είναι κάτι υπερβολικό, τείνει προς το νορμάλ προς λίγο αργό θα έλεγα).......

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

υπαρχει μια επιλογη στο online που λεει matchmaking και εχει 5 level και ανενεργο
    Στο ανενεργο βρισκει τυχαια εναν αντιπαλο απο παντου... το level 5 βρισκει αντιπαλο μεχρι 50ms και το level 1 πανω απο 100 νομιζω.
    Εγω επαιξα 1 ελευθερο και κολουσε...εβαλα 3 ματς level 4 και δεν ειχα δειγμα lag.
    Καλο θα ηταν οταν μιλανε καποιοι και γραφουν και review να τα αναφερουν αυτα αλλα βεβαια εδω στεκομαστε στο τι λεει ενας Ελληνας που παει στο μαγαζι και λεει οτι εχει προβλημα και οταν του λες παιζεις με καλωδιο λεει "οχι δεν φταινει καλωδιο παιζω wifi".
    Στα forum του pro περσι ειχε πολλα θεματα με τα online issues, φετος αυτα τα νηματα ειναι πολυ λιγοτερα

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

πες τα παρη γιατι παλι κακος θα γινω για μερικους...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by toninio View Post
    Έγινα φανατικός του manual, παίζοντας Φίφα (από εποχές Fifa WC2010 και το Fifa11) και θεωρώ πολυ σημαντική "προσφορά" του Φίφα το manual passing\shooting και το 360 motion, γιατί δίνουν άλλη ελευθερία κινήσεων. Μου κάνει όμως εντύπωση που το λες αυτό, γιατί το Προ, από πέρυσι, έχει καταπληκτικό manual. Το θεωρώ καλύτερο από αυτό του Φίφα. Το manual του Φίφα, ενώ είναι καλό, κάπου έχει κάποιο λανθασμένο error στην πάσα, σε συγκεκριμένες πάσες θα έλεγα. Το manual του Προ μου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο σωστό, πιο ακριβές. Παίζουν ρόλο εδώ και τα physics, της μπάλας κυρίως, που στο Προ είναι πιο στιβαρή. Αν δεν έχεις δοκιμάσει Προ με μηδέν μπάρες βοήθειας στην πάσα και manual shooting, κάνε το, τέσταρέ το. Παίζεται καλύτερα σε ταχύτητα φουλ αργή, δηλαδή στο -2 (που δεν είναι κάτι υπερβολικό, τείνει προς το νορμάλ προς λίγο αργό θα έλεγα).......
    Το πρωτο που κανω σε καθε ντεμο του PES(καθε χρονο) ειναι να βαζω στο manual τα παντα και ταχυτητα στο -2. Δεν παιζω ποτε σε assisted. Παντα απογοητευομαι γιατι στις πασες επιλεγει παιχτη και δεν μου δινει την ιδια ελευθερια και ποικιλια. Ασε που εκτος απο το το μετριο(για μενα) manual νιωθω οτι τα κανει ολα αυτοματα χωρις να χρειαζεται η συνδρομη σου. Ενω ας πουμε στο fifa υπαρχει ειδικος τροπος για πλασε ψηλα, ειδικος για χαμηλα, υπεραπαραιτητη καλυψη της μπαλας φετος, δυνατη πασα, δυνατη ψηλη πασα, στο PES ολα αυτα γινονται πιο απλα χωρις να χρειαστει να καποιος συνδιασμος κουμπιων ή χωρις να ειναι τοσο απαραιτητα τελικα. Στο μαξ της ικανοτητας 2 gamers που παιζουν manual, αυτα ειναι απαραιτητα και κανουν την διαφορα καποια στιγμη. Πιστευω οτι στο PES υπαρχει ταβανι στο ποσο βαθος μπορει να παρει ενα ποδοσφαρικο παιχνιδι οταν οι ικανοτητες των 2 gamers στο διπλο ειναι μεγαλες.
    Επισης εκτος απο το μετριο για τα γουστα μου manual του PES, σε καποια φαση δεν αντεχω το φτωχο animation.

Πιστευω οτι το PES κανει πολυ καλα αυτο για το οποιο προοριζεται. Αυτο που συμβαινει μαλλον ειναι οτι δεν με καλυπτει αυτο για το οποιο προοριζεται τελικα. Οποτε το παιχνιδι ενω αντικειμενικα ειναι καλο για αυτο που κανει, εμενα καταληγει να μη μου αρεσει.

H ταχυτητα ομως στο -2 ειναι πολυ καλη πραγματι, οπως και το οτι οι παιχτες παντα πατανε πολυ καλα στο χορτο σε συγκριση με το fifa και δεν στριβουν σαν μπαλαρινες.

Κανενα απο τα 2 ποδοσφαιρακια δεν με ευχαριστει οπως αναλογικα για την εποχη τους γουσταρα τα pro(1998-2006). Τοτε ενθουσιαζομουν και τωρα εχω κυριως παραπονα. Απλα τυχαινει τα λιγοτερα παραπονα να τα εχω για το fifa.
    .

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πέρυσι έπαιξα το PES2016 για το οποίο είχα γράψει από το demo του πως είχε μεγάλη διαφορά με τον προκάτοχο του, σε αντίθεση με το FIFA 16 που δεν είχε ουσιαστικές διαφορές από το 15.
    Δεν είχα σκοπό να αγοράσω Day One, αλλά είχα αποφασίσει πως θα έπαιρνα το Pro. Τελικά στάθηκα πολύ τυχερός και το κέρδισα σε διαγωνισμό.
    Πραγματικά το ευχαριστήθηκα αρκετά πέρυσι. Με online δεν ασχολήθηκα καθόλου μιας και δεν με τράβηξε. Εκεί το Fifa με το FUT είναι πολύ μπροστά.
    Φέτος είχα πει πως θα αγόραζα το FIFA 16 μεταχειρισμένο για τη συλλογή και να έβγαζα με αυτό τη χρονιά και του χρόνου θα αγόραζα ένα εκ των δυο φετινών.
    Παίζοντας το demo του Pro μου άρεσε αλλά δεν είχα κάτι διαφορετικό απο το 16.
    Με το FIFA 17 όμως ένοιωσα λες και έπιασα για πρώτη φορά ποδοσφαιράκι στα χέρια μου. Ευχαριστιέμαι κάθε δευτερόλεπτο.
    Day One δυστυχώς δεν μπορώ να το αγοράσω, αν και θέλω πολύ. Λογικά βλέπω σε ένα Price drop στα Χριστούγεννα να το αγοράσω.

Το Fifa 17 έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς κατά την άποψη μου. Θεωρώ πως ο ανταγωνισμός του έκανε καλό, γιατί πραγματικά το PES από πέρυσι είναι πολύ καλό. Για αυτό και πολύς κόσμος γύρισε και πάλι στη σειρά που την είχε παρατήσει χρόνια.
    Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο ανταγωνισμός και να απολαμβάνουμε κάθε χρόνο 2 καλά ποδοσφαιράκια.
    Spoiler!

Senior Member efthimisv's Avatar
    PSN ID
    efthimisv
    Name
    Ευθύμης

Οπαδός του Pro ήμουν μέχρι και το 14 που έβγαλαν εκέινο το unplayable παιχνίδι και με ανάγκασαν να στραφώ στο Fifa. Το Pro σου βγάζει πιο πολύ ποδοσφαιρίλα, οι παίχτες πιο στιβαροί και όχι μπαλαρίνες, όπως του Fifa, όμως έχει δύο μεγάλα μειονεκτήματα έναντι του ανταγωνιστή που δεν παραβλέπονται εύκολα από εμένα(οι άδειες ειδικά φέτος που και στο Ps4 είναι παιχνιδάκι να περάσεις patch δεν είναι πρόβλημα πλέον). Υστερεί κατά πολύ στο πλήθος των animations, είναι πιο πετσοκομένα και στο online είναι πολύ πίσω(υποστήριξη και servers). Με το που ανέβεις κατηγορία cheaters και lag πολύ περισσότερο έναντι του Fifa και FUT>MyClub. Έχω καταλήξει στο Online αποκλειστικά Fifa και διπλό με φιλαράκια στο Pro, μιας και είναι πιο διασκεδαστικό. Κάθε χρόνο παίρνω στο Playstation και τα δύο κι έτσι ξέρω από πρώτο χέρι τι παίζει. Πάντως αναγνωρίζω στην Konami την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε τα τελευταία δύο χρόνια. Από το Pes 2014 που έβλεπε το Fifa με τα κυάλια(το δείχνει και η δραματική μείωση των πωλήσεών τους από το 13-14), έφτασε τόσο σύντομα να κοιτάζει στα μάτια το Fifa, αν όχι να το ξεπερνά σε πολλούς τομείς. Μακάρι να βγάζουν υψηλής ποιότητας προϊόντα και οι δύο εταιρείες κάθε χρόνο και να υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός, εμείς βγαίνουμε κερδισμένοι.

Default PES 2017

Τελικά δεν ακυρώνω το preorder,θα δοκιμάσω Fifa (μετα απο 2 χρονια)και αν δεν μου αρεσει θα το κανω ανταλλαγή με pes 2017.

Το πρωτο που κανω σε καθε ντεμο του PES(καθε χρονο) ειναι να βαζω στο manual τα παντα και ταχυτητα στο -2.
    .................................................
    Θα συμφωνήσω ότι το Φίφα έχει πιο πλούσιο χειρισμό και περισσότερες επιλογές, στην κίνηση του παίκτη, την πάσα, το σουτ. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει αυτήν την ποικιλία, οπότε καταλαβαίνω τι λες. Θα ήθελα κι εγώ το Προ να εμπλουτίσει κάπως τον χειρισμό, είναι κάτι που το ανέφερα και στο ποστ μου για το παιχνίδι, λίγα ποστ πιο πριν.
    Όσο για το manual, εγώ πάλι βρήκα από πέρυσι το manual του Προ πιο σωστό. Μπορείς να κάνεις πάσες και στον κενό χώρο (να μην σου διαλέγει παίκτη), όχι απαραίτητα προωθημένες, αλλά γενικώς σε κάποιο σημείο του ελεύθερου χώρου (με την through pass). Επίσης, φέτος έχει μεγαλύτερη ποικιλία στις ψηλές μπαλιές και τις σέντρες, αν παίξεις με τα R1 ή L1 + κύκλο ή διπλό κύκλο (γίνονται κανονικές μπαλιές ή σέντρες, με μεγάλη καμπύλη και πιο γλυκές, με δύναμη και πιο ευθύβολες), ενώ πάντα υπάρχει και η κλασική L1+through pass. Ίσως να να έχεις δει όλα αυτά, απλά θέλω να πω ότι έχει πια αρκετή ποικιλία και το Προ. Τεσπά, όλα είναι και θέμα γούστου και συνήθειας. Πάντως έπαιζα για χρόνια το manual του Φίφα και μου αρέσει πολύ και αυτό.
    Να διευκρινίσω ότι μιλάω πάντα για versus Cpu. Στο human v human ίσως ισχύουν άλλα.
    Να πω εδώ, με αφορμή την κουβέντα, ότι δεν συμφωνώ τόσο με την άποψη ότι "το Προ είναι arcade" (δεν λέω ότι το είπες εσύ, απλά επειδή λέμε για βάθος gameplay), που βλέπω συχνά. Το Προ έχει πιο απλό χειρισμό παίκτη, αλλά υπάρχει μεγάλη λεπτομέρεια, στο μοxλό και το κουμπί τρεξίματος, όπως επίσης και στον δεξιό μοχλό και το κουμπί close control (αν και αυτό θέλει βελτίωση). Επίσης, υπάρχουν πολλές manual επιλογές, από τις οποίες αρκετές στις τακτικές, όπως επιθετική\αμυντική διάθεση, preset tactics, βάθος άμυνας με τον σταυρό, adcanced tactics (L2+ σταυρός), αλλά και manual οff-the-ball κίνηση συμπαίκτη (L1+δεξιός μοχλός για επιλογή παίκτη, και πάλι δεξιός μοχλός ορισμό κατεύθυνσης). Δεν τα αναφέρω όλα αυτά για κανένα άλλο λόγο (κι εγώ πολλά τα μαθαίνω τώρα, παίζοντας), αλλά γιατί πιστεύω ότι αν κάποιος μάθει καλά τον χειρισμό του Προ, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα, πιο πολλά από ό,τι φαίνεται αρχικά.

Το θέμα με τα ποδοσφαιράκια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν κάνει το μεγάλο βήμα. Βασίζονται στην ίδια συνταγή χρόνων, έχουν βελτιώσεις, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος κι ελευθερία, κι αυτό θα γίνει πιστεύω κυρίως με μία εξελιγμένη ΑΙ......
    Last edited by toninio; 23-09-2016 at 18:52.

17. The Following User Says Thank You to toninio For This Useful Post:

PDS (23-09-2016)

PSN ID
    receiver21

ερχεται.......!

19. The Following 2 Users Say Thank You to opozit For This Useful Post:

De-lee_GR (25-09-2016),toninio (26-09-2016)

Cool Member dismal's Avatar
    PSN ID
    dismal_gr

Τιγκα στους Έλληνες είναι...

21. The Following 2 Users Say Thank You to dismal For This Useful Post:

dimagic (26-09-2016),jk_blue_tiger (26-09-2016)

PSN ID
    receiver21

Με δολοφονησαν..>!

23. The Following User Says Thank You to opozit For This Useful Post:

toninio (28-09-2016)

Καλημερα παιδια.Θελω τα φωτα σας σε ενα εκνευριστικο προβλημα που δεν το περιμενα να συμβει.
    Κατεβασα ενα patch σε δυο διαφορετικα στικακια που εχω ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες (ολα καλα μεχρι εδω) και κανενα απο τα δυο δεν μου τα αναγνωριζει το ps4.
    Μηπως γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?
    Ευχαριστω προκαταβολικα.
    Among sheeps we have wondered

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Quote Originally Posted by Limbonic Art View Post
    Καλημερα παιδια.Θελω τα φωτα σας σε ενα εκνευριστικο προβλημα που δεν το περιμενα να συμβει.
    Κατεβασα ενα patch σε δυο διαφορετικα στικακια που εχω ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες (ολα καλα μεχρι εδω) και κανενα απο τα δυο δεν μου τα αναγνωριζει το ps4.
    Μηπως γνωριζετε τι μπορει να συμβαινει?
    Ευχαριστω προκαταβολικα.
    Είναι φορμαρισμενο σε FAT32 το στικακι;

Sent from my X9180 using Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks