Page 9 of 14 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast
Results 161 to 180 of 268

Thread: PES 2017

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Μόνο pro

Πήρα και εγώ σήμερα το παιχνίδι. Έχω κάποιες απορίες. Το φαινόμενο blur που υπάρχει κατά την διάρκεια των replay υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαλειφθει; επίσης πως μπορώ να βάλω σε auction κάποιον scouter δικό μου;

Στάλθηκε από το XT1068 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Advanced Member opozit's Avatar
    PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by teopanta1 View Post
    Πήρα και εγώ σήμερα το παιχνίδι. Έχω κάποιες απορίες. Το φαινόμενο blur που υπάρχει κατά την διάρκεια των replay υπάρχει κάποιος τρόπος να εξαλειφθει; επίσης πως μπορώ να βάλω σε auction κάποιον scouter δικό μου;

φιλε το blur που υπαρχει στο replay αρεσει και νομιζω οτι και απο τα feedback που διαβασαμε θα το εχουμε πολυ καιρο..εμενα μου αρεσει πολυ ειναι κατι ξεχωριστο..

4. The Following User Says Thank You to opozit For This Useful Post:

teopanta1 (19-09-2016)

Ρε παιδιά πως μπορώ να βάλω σε δημοπρασία έναν δικό μου scouter; δεν μπορώ να το βρω.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Εγω ρε παιδια εχω ενα εκνευριστικο προβλημα!!!Με το που βαζω το παιχνιδι αργει παρα πολυ στην αρχικη οθονη φορτωματος.Με αποτελεσμα να μου πεταει εναν κωδικο λαθους οτι και καλα η συνδεση απετυχε με τους σερβερ τις κοναμι.Απο οτι εψαξα γενικως στο ιντερνετ το συγκεκριμενο προβλημα το εχει αρκετος κοσμος αλλα η εταιρια δεν εχει δωσει ακομα απαντησεις πανω σε αυτο.

PSN ID
    receiver21

http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100737 το καλυτερο patch μεχρι στιγμης και με φουλ εθνικες ομαδες..συμβουλη περαστε ανα batch set σιγα σιγα για να μην κρασαρει...τουμπανο παω για ματσακι εθνικες λεμεεεεεεεεε!

Quote Originally Posted by opozit View Post
    http://www.pesgaming.com/showthread.php?t=100737 το καλυτερο patch μεχρι στιγμης και με φουλ εθνικες ομαδες..συμβουλη περαστε ανα batch set σιγα σιγα για να μην κρασαρει...τουμπανο παω για ματσακι εθνικες λεμεεεεεεεεε!
    πως μεταφερω τις εθνικες ομαδες στο παιχνιδι οταν περασω το patch ;

PSN ID
    receiver21

μονα του τα κανει φιλος δεν χρειαζεται να μεταφερεις κατι απο πανω τα κανει αντικατασταση οπως και ολα τα αλλα clubs.

Patch με την ΑΕΚΑΡΑ έβγαλαν βρε παιδιά;
    Αν ναι, θα προτιμήσω σίγουρα το PRO φέτος. ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN ID
    receiver21

Quote Originally Posted by Tsoupri. View Post
    Patch με την ΑΕΚΑΡΑ έβγαλαν βρε παιδιά;
    Αν ναι, θα προτιμήσω σίγουρα το PRO φέτος. ;-)

ετοιμαζεται απο wehellas φιλε υπομονη..!!!!!

Γεια και από εμένα, μετά από αρκετό καιρό, λόγω χαλασμένης μητρικής. Έχασα και όλα τα δεδομένα μου, passwords κλπ (ένας φίλος μου είχε φτιάξει το σύστημα σε Raid 0 και ακόμα τον κυνηγάω ).
    Τεσπά, στα του παιχνιδιού λοιπόν. Αυτό που έκανε η Κόναμι φέτος ήταν μία πολύ σωστή και προσεκτική ζυγοστάθμιση του περυσινού πολύ καλού gameplay του Pes16. Xρειαζόταν, διότι το παιχνίδι είχε όλα τα καλά στοιχεία της νέας εποχής (Fox), αλλά οι άμυνες ήταν πολύ ανοικτές και έμπαιναν πολλά γκολ. Έσφιξαν λοιπόν την αμυντική ΑΙ, με τέτοιο τρόπο, ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο σφιχτό και δύσκολο, αλλά σωστά δύσκολο, δηλαδή πρέπει να φτύσεις αίμα για να ανοίξεις χώρους και να κάνεις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά ταυτόχρονα όλα είναι πιθανόν να γίνουν, όλα τα γκολ κάθε είδους μπορούν να μπουν, χωρίς (από αυτά που έχουμε δει ως τώρα) να υπάρχει κάτι φανερά OP, κι αυτό είναι μαγικό στοιχείο του παιχνιδιού.
    Επίσης, βελτίωσαν το κοντρόλ, που είναι πιο ελεύθερο, και τα ball physics, που είναι τα καλύτερα που έχουμε δει σε ποδοσφαιράκι. Πρόσθεσαν και άλλες επιλογές στις τακτικές, επανέφεραν και την manual ρύθμιση στην επιθετική\αμυντική διάθεση της ομάδας (αυτό με το σταυρό, διπλό κλικ πάνω ή κάτω), κι έτσι το παιχνίδι απέκτησε και άλλο βάθος.
    Ο χειρισμός του παίκτη θα ήθελα να είναι πιο πλούσιος, αλλά έτσι όπως τον έχουν, είναι και απλός και με βάθος, διότι υπάρχει μεγάλη λεπτομέρεια στην κίνηση, αναλόγως το πώς χειριζόμαστε το μοχλό και το κουμπί sprint. Έχουν σχεδόν analogue λειτουργία, κι αυτό δίνει μεγάλη λεπομέρεια στην κίνηση.
    Κάτι που έχω τονίσει και σε άλλο φόρουμ: για ακόμα μία χρονιά στο Προ, η Cpu είναι ανθρώπινη και φυσιολογική, με νορμάλ ανάπτυξη, passing ή αντεπιθέσεις, κάνει λάθη εκεί που πρέπει κλπ. Ποτέ μα ΠΟΤΕ ως τώρα δεν με έχει εκνευρίσει, δεν έχω δει κάτι σπαστικό κι εκνευριστικό. Χάνω και το ευχαριστιέμαι, γιατί δέχθηκα γκολ φυσιολογικά, που θα μπορούσα ίσως να τα έχω αποτρέψει.
    Με αυτά και με αυτά, πιστεύω ότι έχουμε ένα πολύ σπουδαίο Προ φέτος. Στιβαρό, ισορροπημένο, ωραία μπάλα, τακτικές, ανοικτό σε όλα. Προσφέρει ματσάρες, που χάσεις-κερδίσεις, δεν σε νοιάζει, γιατί ευχαριστήθηκες μπάλα.
    Να πω εδώ ότι το Προ, από πέρυσι, έχει το καλύτερο σύστημα manual passing\shooting που έχουμε δει σε ποδοσφαιράκι, και θεωρώ ότι σε manual το παιχνίδι απογειώνεται.

Φυσικά υπάρχουν και αρνητικά στο παιχνίδι. Δεν διορθώθηκε το μίνι εγκεφαλικό του παίκτη σε συγκρούσεις ή κλεψίματα, κι είναι κάτι που πρέπει να το φτιάξουν. Γίνονται πολλά τάκλιν, πρέπει να μειωθούν. Θα ήθελα τον χειρισμό του παίκτη πιο πλούσιο, πχ να έχει καλύτερο close control. Eπίσης, θα ήθελα η Cpu να μαρκάρει πιο στενά μπροστά, όταν της κλέβουμε τη μπάλα στην περιοχή μας, δηλ. να μην μπορούμε να την βγάζουμε εύκολα προς το κέντρο, αν και αυτό εξαρτάται από την ομάδα και τη δυσκολία.

Επειδή γίνεται και αναποφευκτα η σύγκριη με το Φίφα, θεωρώ ότι και το Φίφα είναι ένα πολυ καλό παιχνίδι. Έχει πολλά καλά στοιχεία, πλούσιο και άμεσο χειρισμό, πιο ποικίλες κινήσεις παικτών κλπ. Όμως, για ακόμα μία χρονιά είναι σαν καρτούν, αίσθηση ελαφριά και αέρινη, σαν να παίζουν παιδάκια, κι αυτό είναι μεγάλο μείον του, εδώ και...μερικούς αιώνες. Δεν με ενδιαφέρει ποιό από τα δύο είναι καλύτερο συνολικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι στα δικά μου μάτια και τις δικές μου αισθήσεις, το Προ είναι αυτό που εξακολουθεί να με μεταφέρει πιο κοντά στην ουσία του ποδοσφαίρου, συνδυάζοντας στιβαρότητα, λεπτομέρεια, ελευθερία και ρεαλισμό σε πολύ καλή ισορροπία. Για μένα, το Pes17 είναι η αναβίωση των μεγάλων (πολύ μεγάλων) Pes5-6.
    Πολύ καλό και το γεγονός ότι μπορούμε να patch-άρουμε στο Ps4 το παιχνίδι. Έχουν ήδη βγει εξαιρετικά option files κι έπεται συνέχεια......

13. The Following 2 Users Say Thank You to toninio For This Useful Post:

jimspy (22-09-2016),opozit (22-09-2016)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το βαζω και εδω μιας και αφορα και τα δυο παιχνιδια.

PSN ID
    receiver21

φιλε kapa μην πεφτεις θυμα,γενικοτερα τα βιντεο δεν λενε παντα την αληθεια γιατι αυτος που τα φτιαχνει διαλεγει κομματια,γωνιες,και παιχτες σε σχεση με το παιχνιδι της αρεσκειας του..!
    π.χ δες φωτο..Click image for larger version. 

Name:	14362556_10153996858043123_3071117700212703619_o.jpg 
Views:	53 
Size:	128.8 KB 
ID:	9326Click image for larger version. 

Name:	14362556_10153996858043123_3071117700212703619_o.jpg 
Views:	53 
Size:	128.8 KB 
ID:	9326
    Last edited by opozit; 22-09-2016 at 22:02.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by opozit View Post
    φιλε kapa μην πεφτεις θυμα,γενικοτερα τα βιντεο δεν λενε παντα την αληθεια γιατι αυτος που τα φτιαχνει διαλεγει κομματια,γωνιες,και παιχτες σε σχεση με το παιχνιδι της αρεσκειας του..!
    Δε νομιζω οτι το Digital Foundry ανηκει καπου. Σκοπο εχει να κανει αναλυσεις και να λεει τα πραγματα οπως ειναι.

Καλα τα περι θυματος ειναι για αλλους, οχι για μενα.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Ενταξει το digital foundry ειναι, δεν μας εχει δειξει ποτε οτι προσπαθει να παραπληροφορησει.

Αλλωστε δεν λεει κατι παραλογο. Δειχνει πιο λεπτομερη το FIFA σχεδον στο συνολο του. Για μενα ολα τα τελευταια χρονια ειχε καλυτερα γραφικα απο το PES. Παντα απορουσα οταν καποιοι υποστηριζαν το αναποδο. Γενικα σε αυτο το κομματι ριχνουν τρελη δουλεια και προσοχη στα παντα.

Το PES παντα ειχε καλυτερο σχεδιασμο προσωπων(οχι στο τεχνικο κομματι, αλλα καθαρα στο σχεδιασμο=ταλεντο). Ακομα και εκει πλεον εχει κλεισει η ψαλιδα.
    .

Default PES 2017

Πάντως στη συντριπτική πλειοψηφία των review το pro χαρακτηρίζεται πλέον ως σημαντικά ανώτερο σαν παιχνιδι απο το Fifa.

Ακομα και στα review του Fifa στο meta critic υπογραμμίζεται η κατωτερότητα του σε σχεση με το pro.

Είχα καταλήξει στο Fifa αλλα με αυτα που διαβάζω θα παρω αύριο pro.

Pre order cancelled .

Τα γραφικά ειναι καλυτερα στο Fifa ναι αλλα για μενα αυτο ειναι το τελευταίο που μετράει.

19. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

opozit (22-09-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Στο metacritic και τα δυο 87% βλεπω να εχουν προς το παρον.

Καλως η κακως οποιος εχει συνηθισει manual fifa ειναι δυσκολο να παει σε PES, γιατι η ελευθερια που σου δινει το πρωτο ειναι ασυγκριτη. Απο κει και περα φανταζομαι οτι εχει αλλα πραγματα το PES να δωσει.
    Προσωπικα δοκιμαζοντας τα 2 ντεμο παλι και φετος προτιμω FIFA.
    Το PES εχει κανει μεγαλη προοδο αλλα δεν με καλυπτει σε βασικα πραγματα, οπως ειναι η ελευθερια του manual.
    .

Default PES 2017

Δεν μιλαω για τη βαθμολογία αλλα για τις εντυπώσεις αυτών που έκαναν τα review και έχουν άποψη και για τα 2 παιχνίδια.

Αν διαβάσεις θα δεις οτι σε όσα reviews του Fifa υπαρχει η λέξη pes μεσα υπαρχει και η αναφορά οτι πλεον το pro ειναι σημαντικά καλυτερο ποδοσφαιράκι.

Η βαθμολογία ειναι ο πιο σίγουρος τρόπος να κανεις λάθος σε μια επιλογή .

Και την εποχή που το pro σερνόταν 9αρια έπαιρνε και δεκαριά πολλες φορές το ιδιο και το Fifa παλιότερα .

Τωρα αν εσενα ειναι πιο κοντα στα γούστα σου το Fifa παίρνεις Fifa.

Τωρα για τα demo αν δεν παίξω online η vs με φίλους δε μπορω να εχω άποψη αν μ αρεσει ενα παιχνιδι η οχι.

Ποτε δεν παίζω με cpu ποδοσφαιράκι.
    Δε μ αρεσει.
    Θελω να σκίζω κάποιον..

Last edited by Giannis1979; 22-09-2016 at 22:37.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Πάντως στη συντριπτική πλειοψηφία των review το pro χαρακτηρίζεται πλέον ως σημαντικά ανώτερο σαν παιχνιδι απο το Fifa.

Ακομα και στα review του Fifa στο meta critic υπογραμμίζεται η κατωτερότητα του σε σχεση με το pro.

Είχα καταλήξει στο Fifa αλλα με αυτα που διαβάζω θα παρω αύριο pro.

Pre order cancelled .

Τα γραφικά ειναι καλυτερα στο Fifa ναι αλλα για μενα αυτο ειναι το τελευταίο που μετράει.

Και τα δυο ειναι πολυ καλα ποδοσφαιρακια με τα θετικα και τα αρνητικα τους.

Υπαρχει ομως πολυ αρνητικο Feedback(το λαμβανω καθημερινα στη δουλεια μου), σχετικα με το Online του Pro. Αλλωστε ειναι και κατι που αναφερεται σε ολα τα Review που λες.

Για μενα ειναι No1 παραγοντας να μπορω να παιξω με καποιον Online. Αν δεν μπορω να κατσω 1 ωρα τη μερα να παιξω με κανα φιλο, τι να το κανω?

Θα μου πεις "ενταξει μωρε θα το φτιαξουν". Απο την Konami που ολοι γνωριζουμε, μαλλον οχι.

23. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

jimspy (22-09-2016)

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Και τα δυο ειναι πολυ καλα ποδοσφαιρακια με τα θετικα και τα αρνητικα τους.

Υπαρχει ομως πολυ αρνητικο Feedback(το λαμβανω καθημερινα στη δουλεια μου), σχετικα με το Online του Pro. Αλλωστε ειναι και κατι που αναφερεται σε ολα τα Review που λες.

Για μενα ειναι No1 παραγοντας να μπορω να παιξω με καποιον Online. Αν δεν μπορω να κατσω 1 ωρα τη μερα να παιξω με κανα φιλο, τι να το κανω?

Θα μου πεις "ενταξει μωρε θα το φτιαξουν". Απο την Konami που ολοι γνωριζουμε, μαλλον οχι.
    Πάντως στο pes 2016 δεν είχα κανενα πρόβλημα στο online performance.

Και γω της ίδιας άποψης ειμαι θελω να αράξω και να φορτώσω κόσμο με γκολ,αν δεν το εχω αυτο δεν παίζω.

Πάντως δεν το χω προσέξει αυτο.

Page 9 of 14 FirstFirst ... 5678910111213 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks