Page 58 of 138 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Και εγω αυτό πιστεύω αλλά απο οτι είδα η sony έχει δώσει ελεύθερο να κάνουν,αν θέλουν patch, αν θέλουν να έχουν ισορροπία στα δυο ps4 (μιλαω για το multi) γιατί υπάρχει περίπτωση ο χρήστης Pro να έχει πλεονέκτημα.
    Edit
    Επομένως αν κάποιος θέλει να το βαλει με λεφτά, δεν μπορούν να του πουν οχι ούτε αν καποιοι δεν βγάλουν patch και βγάλουν ξανα το δισκάκι να παίζει και με 4K.

Edit 2
    Τώρα βλέπω και σε άλλα forum το λένε είναι ανάλογα το παιχνίδι και εξαρτάται απο developer, χαχα βγάζει εντελώς την ουρα της απεξω και οποιος γουστάρει χρεωνει επιπλέον.
    Τουλάχιστον να είναι 4K Native γιατί το απλο το φτιαγμένο οποίος το χρεωσει είναι για φτυσιμο.
    Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Το θεμα με τις χρεωσεις που λες ειναι δικης σου επινοησης, ουτε ειπωθηκε ουτε αφεφηκε να εννοηθει ποτε κατι τετοιο. Επισης οι κονσολες δεν ειναι υπολογιστες οπου ο καθενας κανει οτι θελει, υπαρχει διαδικασια certification για να βγουν ακομα και τα patches, οποτε το ενδεχομενο που λες δεν παιζει. Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν μπορεις να εχει Multi παιχνιδι στα 60 στο προ και στα 30 στο κανονικο, η sony επιβαλει να εχουν το ιδιο framerate, για το single κανει ο καθενας οτι θελει, αλλα πλεονεκτημα ο χρηστης προ δεν θα εχει.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Ray Liotta View Post
    Τι γίνεται στην περίπτωση που εμπλέκεται AV ενισχυτής μεταξύ PS4 Pro και 4K TV;
    Θα πρέπει και ο ενισχυτής να υποστηρίζει 4K/HDR, ακόμα και αν έχει ρυθμιστεί σε passthrough;

Επίσης θα πρέπει οι θύρες HDMI IΝ του ενισχυτή να είναι v2.0;
    θα πρεπει να εχεις HDMI 2.0 σε in/out για 4K/HDR

2. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

Daytime Dreamer (11-09-2016)

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Το θεμα με τις χρεωσεις που λες ειναι δικης σου επινοησης, ουτε ειπωθηκε ουτε αφεφηκε να εννοηθει ποτε κατι τετοιο. Επισης οι κονσολες δεν ειναι υπολογιστες οπου ο καθενας κανει οτι θελει, υπαρχει διαδικασια certification για να βγουν ακομα και τα patches, οποτε το ενδεχομενο που λες δεν παιζει. Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν μπορεις να εχει Multi παιχνιδι στα 60 στο προ και στα 30 στο κανονικο, η sony επιβαλει να εχουν το ιδιο framerate, για το single κανει ο καθενας οτι θελει, αλλα πλεονεκτημα ο χρηστης προ δεν θα εχει.
    Οχι φίλε μου, όπως είδες είπα το ειδα απο τα σχόλια στο forum του ps4 που έχει βάλει μετάφραση ο Κωνσταντίνος και μετά κοίταξα και είδα στο site του Καρπα υπάρχει ένα άρθρο με ερώτηση σε εναν (δεν θυμάμαι ποιον) ο οποίος δεν ειπε οτι δεν θα υπάρχει, αλλά ούτε δεν θα υπάρχει είναι στο χερι τον developer.
    Edit
    Τώρα ειδα οτι λες και για το multi,εγω διαβάζω ότι ειπε καλο είναι να υπάρχει ισορροπία δεν επιβαλει σε κανέναν τίποτα το έχει αφήσει στην κρίση τον developer.
    Edit 2
    Η sony ενημερωσε ότι δεν θα υπάρχει χρεωσει στα patch, όπως ήταν το λογικο.
    Οπότε μονο φήμες ήταν
    Last edited by Christos33; 09-09-2016 at 21:17.

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Slay2012

Οχι φίλε μου, όπως είδες είπα το ειδα απο τα σχόλια στο forum του ps4 που έχει βάλει μετάφραση ο Κωνσταντίνος και μετά κοίταξα και είδα στο site του Καρπα υπάρχει ένα άρθρο με ερώτηση σε εναν (δεν θυμάμαι ποιον) ο οποίος δεν ειπε οτι δεν θα υπάρχει, αλλά ούτε δεν θα υπάρχει είναι στο χερι τον developer.
    Αυτο ετσι ηταν απο το αρχικο leak, αλλα τα guidelines που ειπα ισχυουν. Οχι αποκλειστικα παιχνιδια στο Προ, οχι features μονο στο Pro (εκτος απο αναβαθμισεις γραφικων φυσικα), ιδιο frame rate στο Multi. Επισης υπαρχει και κατι ακομα που δεν αναφερεται επειδη ειναι αυτονητο, μετα τις 10 Νοεμβρη ολα τα παιχνιδια πρεπει να παιζουν το ιδιο καλα και στις δυο κονσολες.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Christos33 (09-09-2016),Daytime Dreamer (11-09-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Να πω κ γω τη "σοφία" μου. Μπράβο σονυ κατάφερες εκατομμύρια gamer να μιλάνε για hdr κ πιπες αντί για τα παιχνίδια σου.

Αντε καλά μυαλά κ φερθειτε έξυπνα συμφορουμιτες μια χαρά παίζει το PS4 αφήστε τα κορόιδα να πληρώνουν 2000 ευρώ για να παίζουν τα ίδια παιχνίδια λιιιγο καλύτερα οπτικά.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

7. The Following 15 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Axilleas_GR (09-09-2016),Christos33 (09-09-2016),DJTaurus (10-09-2016),Giannis1979 (09-09-2016),gRim (09-09-2016),jk_blue_tiger (10-09-2016),menel34 (09-09-2016),mihalis13 (09-09-2016),Nek_Food (11-09-2016),psx3 (10-09-2016),Snk (09-09-2016),spartan (10-09-2016),teras1 (10-09-2016),trabakoulas (09-09-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Να πω κ γω τη "σοφία" μου. Μπράβο σονυ κατάφερες εκατομμύρια gamer να μιλάνε για hdr κ πιπες αντί για τα παιχνίδια σου.

Αντε καλά μυαλά κ φερθειτε έξυπνα συμφορουμιτες μια χαρά παίζει το PS4 αφήστε τα κορόιδα να πληρώνουν 2000 ευρώ για να παίζουν τα ίδια παιχνίδια λιιιγο καλύτερα οπτικά.

Ακριβώς αυτό.
    Spoiler!

9. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

Axilleas_GR (09-09-2016),Giannis1979 (10-09-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Βασικά υπάρχει ένα μπέρδεμα με οσα ακούγονται, γενικά είναι αυτο που λες για τώρα, στο μέλλον μπορεί να γίνει κολοτουμπα.
    Γενικά κάνεις απο οτι φαίνεται δεν καταλαβαίνει γιατί βγήκε η κονσόλα, αφού θα τρωει φρένο λογω του παλιού ps4....μόνο για εικόνα και εντυπώσεις,κονσόλα για δύο χρόνια την βλέπω κατι προσωρινό.
    Μπορεί να υπάρξουν και εξαιρέσεις και αντί για patch να βγάλουν καινούργιο δισκάκι και για της δύο κονσόλες φυσικά αλλά με 4Κ Native στο pro (νομίζω μπορεί να παίξει και τέτοιο)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Βασικά υπάρχει ένα μπέρδεμα με οσα ακούγονται, γενικά είναι αυτο που λες για τώρα, στο μέλλον μπορεί να γίνει κολοτουμπα.
    Γενικά κάνεις απο οτι φαίνεται δεν καταλαβαίνει γιατί βγήκε η κονσόλα, αφού θα τρωει φρένο λογω του παλιού ps4....μόνο για εικόνα και εντυπώσεις,κονσόλα για δύο χρόνια την βλέπω κατι προσωρινό.
    Μπορεί να υπάρξουν και εξαιρέσεις και αντί για patch να βγάλουν καινούργιο δισκάκι και για της δύο κονσόλες φυσικά αλλά με 4Κ Native στο pro (νομίζω μπορεί να παίξει και τέτοιο)

Δεν την θεωρώ προσωρινή κονσόλα. Θεωρώ πως κάθε κονσόλα θα έχει 5-6 χρόνια ζωής. Πx το 2018-2019 που θα βγει η νέα κονσόλα θα μας χαιρετίσει το ps4, οπότε θα μείνουν το ps4 Pro και το καινούριο Playstation.
    To ps4 pro θα πάρει τη θέση του τωρινού ps4 και το άλλο του pro.
    Προσωπικά μόνο έτσι βρίσκω κάποια λογική. Βέβαια με την τεχνολογία όπως προχωράει ποτέ δεν ξέρεις.
    Οπότε ο κάθε χρήστης μπορεί να κρατήσει την κονσόλα του για 5-6 χρόνια και να την ευχαριστηθεί. Δεν χρειάζεται κάθε 3 χρόνια να αγοράζει άλλη.
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις σε κατι που δεν εχει καμια λογικη, και ουτε καν εχει αναφερει ποτε κανενας. Δεν χρειαζεται νεο δισκακι για να δειξει μεγαλυτερη αναλυση το προ.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

1) Πάλι καλά που μαθαίνει και ο gamer κάτι καινούργιο να λέμε.. που οι περισσότεροι βλέπουν "direct feed footage" στο YouTube και δεν το λένε και χαίρονται.

2) "Μπράβο σονυ κατάφερες εκατομμύρια gamer να μιλάνε για HD, BD κ πιπες αντί για τα παιχνίδια σου." Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ίσα ίσα.. σε λίγα χρόνια που θα είναι αλληλένδετα το HDR με το gaming θα λες "παλιά βλέπαμε έτσι και πως τα βλέπαμε..."

3) "Λίιιιγο καλύτερα οπτικά" - ακόμα δεν τον είδαμε... Ας δει κάποιος πρώτα κανένα Uncharted με HDR και μετά λέμε αν είναι λίγο ή πολύ..
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις σε κατι που δεν εχει καμια λογικη, και ουτε καν εχει αναφερει ποτε κανενας. Δεν χρειαζεται νεο δισκακι για να δειξει μεγαλυτερη αναλυση το προ.
    Μακάρι φίλε μου να μην υπάρχει εκμετάλλευση, δεν λεω οτι χρειάζεται αλλά τι μπορεί να δούμε, το μέλλον θα δείξει.
    @James
    Το εχω πει πολύ καιρό και εγω, δεν φταίνε η εταιρείες η χρήστες μιλανε για δύναμη γραφικά και οχι για παιχνίδια το xbox για βγάζει ποιο δυνατή κονσόλα αυτο θέλει ο κόσμος δυναμη οχι ουσία.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δε θα διαφωνήσω, το έγραψα κ προχτές, αυτό ζητάει η νέα γενιά Gamer αυτό δίνουν οι εταιρίες.

Είμαι εντελώς αντίθετος κ περίμενα από τη σονυ να μην ακολουθήσει κ να παραμείνει "4 the gamers". Μάλλον γέρασα κ με ξεπέρασε η εποχή.

Εγώ δεν θα ακολουθήσω το δηλώνω κ το έχω σκεφτεί πολύ καλά. Η επόμενη κονσόλα μου θα αγοραστεί το 2019 όταν το One κ το PS4 μου θα έχουν κάνει τον κύκλο τους. Αν κάποιο στο μεταξύ χαλάσει θα πάρω την vanilla έκδοση να κάνω τη δουλειά μου. Το i am setsuna που παίζω τώρα δε θέλει hdr κυρά σονυ, μια χαρά καλύπτει την ανάγκη μου ως Gamer.

Spoiler!

16. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Christos33 (09-09-2016)

PS4forums Addict ParanoidGR's Avatar
    PSN ID
    ParanObscure
    Name
    Ανδρέας

Default Τα πρώτα 18 παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται το PS4 Pro

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής παρουσίασης του PS4 Pro, η Sony επιβεβαίωσε τα πρώτα παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται τη δύναμη του και θα υποστηρίζουν καλύτερα γραφικά και υψηλότερες αναλύσεις. Τα παιχνίδια που αναμένονται και θα κυκλοφορήσουν στο προσεχές μέλλον είναι τα:
    • Horizon Zero Dawn
    • Days Gone
    • Call of Duty: Infinite Warfare (and Modern Warfare Remastered)
    • FIFA 17
    • Battlefield 1
    • Mass Effect: Andromeda
    • Spider-Man (Insomniac)
    • For Honor
    • Rise of the Tomb Raider
    • Watch Dogs 2
    • Killing Floor 2
    • Far Point (VR)

Ενώ τα παιχνίδια που υπάρχουν ήδη και θα γίνουν update με patch προκειμένου να εκμεταλλευτούν το PS4 Pro, το λεγόμενο Forward Compatibility δηλαδη, είναι τα:
    • Uncharted 4: A Thief’s End
    • Deus Ex: Mankind Divided
    • Infamous: First Light
    • Shadow of Mordor
    • Call of Duty: Black Ops 3
    • Paragon
    • The Withness (update: ανακοινώθηκε σήμερα 8/9 από τον δημιουργό η υποστήριξη)
    • The Last of Us Remastered Update 8/9

Μια γεύση του τι μας περιμένει με την κυκλοφορία του PS4 Pro και των βελτιώσεων που αυτό φέρει είναι το Rise of the Tomb Raider το οποίο θα προσφέρει τρία modes, τα “4K Resolution”, “High Frame Rate” και “Enriched Visuals”. Το “4K Resolution” υποστηρίζει 4K/30 FPS, το “High Frame Rate” στοχεύει στα 60FPS σε 1080Ρ, ενώ το “Enriched Visuals” θα έχει καλύτερα γραφικά σε 1080p/30 FPS.

πηγή: pc addict

................

18. The Following 2 Users Say Thank You to ParanoidGR For This Useful Post:

Christos33 (09-09-2016),jk_blue_tiger (10-09-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Το infamous είναι μονο το Dlc γιατί διάβασα και για το κανονικό παιχνίδι.
    Η Λαρα παει σφαίρα νομίζω οτι δεν πουλησε πέρυσι θα το κάνει φέτος, βέβαια σε οσους διαθέτουν οθόνη 4Κ είναι το μοναδικό που ζηλεύω το έπαιξα πέρυσι και θα το ήθελα να το δω με τρελα γραφικά.

Advanced Member ary4022's Avatar
    PSN ID
    ary4022
    Name
    Χαρης

δεν διαβασα τα παντα αλλα ειναι αληθεια οτι το νεο tomb raider θα σου δινει την επιλογη για 3 mode?
    4K30fps / 1080p60fps / hdr 30fps?
    ε ρε 4Κ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΑΜΕ...ΧΑΧΑΧΑ
    edit το λεει ενα παιδι 2 ποστ παραπανω λολ
    Last edited by ary4022; 09-09-2016 at 23:24.

θα πρεπει να εχεις HDMI 2.0 σε in/out για 4K/HDR
    Πάμε λοιπόν για νέο Προενισχυτή (Τελικός 5κάναλος υπάρχει) και νέα TV.
    ...σε 5-6 χρόνια!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Δεν παραμπερδευται το σκηνικο ρε παιδια? εμενα αυτο, ειτε το πιστευετε ειτε οχι, ειναι που με προβληματιζει.

Τι ωραια και καλα που ειμασταν? Ουτε πολλαπλα SKUs , ουτε διαφορετικες εκδοσεις, ουτε τιποτα. Εβλεπες ενα παιχνιδι, ηξερες οτι αυτο ειναι. Δεν εισαι στην "απεξω" σε τιποτα.

Τωρα παραεγινε πολυπλοκο το θεμα. Εχεις Pro? εχεις 4Κ τηλεοραση? Υποστηριζει HDR? Μονο ετσι εισαι μεσα σε ολα.

αλλα αυτο δεν ειναι καν το χειροτερο... Το χειροτερο ειναι οτι πλεον θα βλεπεις κατι και θα πρεπει να ρωτας: πουτρεχει αυτο που βλεπω? Ειναι στο Pro? Αν ναι σε τι ειδους settings τρεχει? 4Κ ? με ή χωρις HDR? Για να τρεχει εκει μηπως χανει κατι σε σχεση με τα settings στα 1080p? Και ακομα δεν ρωτησαμε τιποτα για το απλο PS4....

Ε ειναι λιγο μαλακια η ιστορια για εμενα... Δεν μπορω να καθομαι να ψαχνω τα ψιλα γραμματα καθε φορα ωστε να καταλαβω πως θα τρεχει στο μηχανημα μου το παιχνιδι... Αυτα ειναι τερτιπια του PC που θελω να αποφευγω οπως ο διαβολος το λιβανι.

Δεν με ενοχλει τοσο η υπαρξη του Pro, οσο αυτο το τοπιο που δημιουργειται απο την συνυπαρξη Ps4 , Ps4 Pro, 4K και HDR.

Με την παρουσα φαση για να εχεις υποτιθεται την καθαρη εικονα που ειχες πρωτινως, λιγο πολυ σου ζητανε να αποκτησεις ολο το πακετο... Οπως δηλαδη και στα PC....

Και αυτο με χαλαει απιστευτα. Συγκριτικα η MS για εμενα μπορει να μην κανει την σωστη επιχειρηματικα κινηση, ομως απο πλευρας console gaming ειναι πιο παραδοσιακη με το Scorpio και πρεπει να το αναγνωρισω.

23. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Axilleas_GR (10-09-2016),Dragonpaul (10-09-2016),james9 (10-09-2016),Snk (10-09-2016)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Να κανω μια χαζη ερώτηση HDR θέλει αλλο καλώδιο η μονο το 4Κ, γιατί αν θέλει αλλο πως θα καταφέρει η Sony της παλιες κονσόλες με 1.4 να της κανει 2.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@valkyre Συμφωνώ απολύτως το ίδιο είπα τις προάλλες. Εδώ βλέπαμε βίντεο της ubisoft στην Ε3 κ αναρωτιομασταν αν έπαιζε καν σε κονσόλα. Τώρα θα μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας κ δε θα μπορούμε να πούμε κ τίποτα.

Spoiler!

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

@valkyre & @James
    Σε μια πολύ γρήγορη συζήτηση που έκανα εχθές είπα απλά και με λίγα λόγια το εξής:
    "Το πρόβλημα μου ξέρεις πιο είναι και χαλιέμαι?"
    "Ότι πάμε αντί για κονσολακηδες κλασικοί να καταλήξουμε σε στυλ pc."
    Με εξαίρεση την εκάστοτε δύναμη της κονσόλας σε κάθε γενιά (ανεξάρτητα εταιρειας), την σύγκριση με τον όποιο ανταγωνισμό και τη σύγκριση μεταξύ παιχνιδιών ασχοληθήκαμε ποτέ με τόσο εξεζητημένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως πχ. τα msec απόκρισης οθόνης? Το συγκεκριμένο θυμάμαι πριν κάποια χρόνια μου το είχε αναφέρει κολλητός που έπαιζε battlefield σε gaming pc. Μέχρι ποντίκι με βαρίδια είχε αγοράσει και ένα σωρό άλλες σαχλαμάρες (για μενα παντα).
    Φιλαράκι του λέω.... κονσόλα και πάλι κονσόλα. Plug n play αμέσως και φορητότητα ταυτόχρονα. Τη πήρες και πήγες εξοχικό. Τώρα? Έχουμε βάλει στη ζωη μας ένα σωρό όρους που καμία σχέση δεν έχουν με την απλότητα του console gaming.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

27. The Following 2 Users Say Thank You to Axilleas_GR For This Useful Post:

james9 (10-09-2016),trabakoulas (10-09-2016)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Να κανω μια χαζη ερώτηση HDR θέλει αλλο καλώδιο η μονο το 4Κ, γιατί αν θέλει αλλο πως θα καταφέρει η Sony της παλιες κονσόλες με 1.4 να της κανει 2.

Σε πρόλαβα

Έχω βάλει σχετικά links στο thread για TV.

Τα καλώδια που υπάρχουν εδώ και χρόνια στην αγορά και υποστηρίζουν 3D πρέπει να λειτουργούν κανονικά και για 4K/HDR.

Does HDMI 2.0 require new cables?
    No, HDMI 2.0 features will work with existing HDMI cables. Higher bandwidth features, such as 4K@50/60 (2160p) video formats, will require existing High Speed HDMI cables (Category 2 cables).
    Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Μπήκαν στο αρχικό κάποια links για HDR + HDMI για όποιον θέλουν να υπάρχει σχετική ενημέρωση (θα προστεθούν και άλλα links για άλλες τεχνολογίες εν καιρώ).

@valkyre Συμφωνώ απολύτως το ίδιο είπα τις προάλλες. Εδώ βλέπαμε βίντεο της ubisoft στην Ε3 κ αναρωτιομασταν αν έπαιζε καν σε κονσόλα. Τώρα θα μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας κ δε θα μπορούμε να πούμε κ τίποτα.
    Αυτό γίνεται χρόνια τώρα, δεν φταίει το Pro γι αυτό.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

29. The Following 2 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Christos33 (10-09-2016),psx3 (10-09-2016)

Bookmarks

Bookmarks