Και βιντεάκι PC-PS4K-PS4-XBOX ONE comparison.
Άντε και PS4,7
Θα ειναι ανόητο να κόψει στην μέση αυτη τη γενιά οταν πουλάει τοσο καλά.
Το θέμα ειναι το κέρδος για αυτες τις εταιρίες και αυτό παραδοσιακά δεν έρχεται στις κονσόλες απο τα δυνατότερα συστήματα. Παιζει να ειναι και η πρωτη φορα που η δυνατοτερη κονσολα πουλαει περισσοτερο απο τις αλλες.
Επισης αν μετραγε τοσο το hardware για τις πωλήσεις, η Νιντεντο δεν θα τολμούσε να βγάλει κατα πολυ υποδιέστερα συστήματα(το ενα απο τα 2 σαρωσε).
Το ps4 εχει τις δυνατοτητες με την κατάλληλη στήριξη και μια ακομα μείωση τιμής να σπάσει ολα τα ρεκορ στο κονσολ gaming. Οποτε ναι..υπάρχει καπνος αλλα μου φαίνεται απίθανο να προβούν σε ενέργειες που χαντακώνουν το ps4.
Ειμαι πολυ περίεργος να μάθω το σχέδιο τους στην Ε3.
.
Mπορεις να σκεφτεις τροπο να λειτουργησει PS4 και PS4K χωρις το ενα να σερνει το αλλο και να την πληρωνουμε εμεις? Αληθεια ρωταω γιατι εγω οπως και να το σκεφτω δεν μπορω. Θα επελθει διχασμος στις κοινοτητες. Θα ειναι αυτοι που παιζουν "the way it was meant to be played" (και καλα) και αυτοι που θα μετρανε τα frames να δουν αν γινεται δουλεια. Oι Console Master Race και οι Console Peasants...
Ειλικρινα δεν μπορω να σκεφτω πως μπορει να λειτουργησει αυτο θετικα για το console community.
Χωρίζεις τη βάση του ps4 στα 2, βγάζεις παιχνίδια αποκλειστικά για τη καλύτερη κονσόλα(κάπως πρέπει να σπρωξεις το κόσμο απο τη προηγούμενη κονσόλα) και χαντακωνεις το console gaming για πάντα. Πιστεύω ότι η ms πρέπει να πανηγυρίζει αν ισχύουν οτι διαβάζουμε. Οι pc users θα αυξηθούν δραματικά σε μια νύχτα.
Ο don mattick είναι γατάκι μπροστά στα στελέχη της Sony.
Μετα το ps4k, σε 1 χρόνο θα βγει το ps4kS που θα έχει τελικά καλύτερο επεξεργαστή.
Και κάπως έτσι οι κονσόλες γίνονται κινητά και το παραταμε το άθλημα.
Χόμπι υπάρχουν πολλά ευτυχώς...
Axilleas_GR (31-03-2016),djpar (31-03-2016),gRim (01-04-2016),mihalis13 (31-03-2016),teras1 (31-03-2016)
Οχι δεν μπορω πραγματικα...
Απλα για αρχη θεωρώ αυτονόητο οτι δεν θα υπάρξουν exclusives στο νεο συστημα. Για να μπορεσω να ακουσω τι αλλο εχει να μου πει η sony ,πρεπει αυτο να ειναι fact.
Απο κει και περα ο μονος τροπος για να μη ξενερωσω θα ειναι να με πεισουν στην Ε3 οτι με καποιο μαγικο τροπο με μια ωρα δουλιτσας ξερω γω , θα γινεται upgrade στα παιχνιδια του PS4.5 ΜΟΝΟ στο framerate ή ΜΟΝΟ στην αναλυση και σε τιποτα αλλο.
Αν ισχύσουν αυτα, τοτε θα σχετικα οκ (δεν θα πεταξω απο τη χαρα μου) με το νεο συστημα.
.
^^ Eτσι οπως το λες κι εγω θα το "μασαγα" πιο ευκολα. Και παλι ομως θα με ξενερωνε πολυ.
Αλλα αυτο που περιγραφεις παραειναι ουτοπικο. Αποκλειεται να μην υπαρξει καποια στιγμη που καποιος dev θα πει οτι δεν μπορω να ακολουθησω αλλο το PS4.
Επισης αυτο το ενδεχομενο θα ηταν αδικο και προς τους κατοχους PS4K. Με το δικιο του καποιος να βγει και να πει "γιατι να μην εχω περισσοτερα πολυγωνα, καλυτερα textures και μεγαλυτερο draw distance?"
Ειναι χαλι μαυρο η κατασταση...οπως και να το δω...
Τι να πω δεν ξερω...
σιγουρα εχει πολυ δουλεια για να μας πεισει η sony...
.
Αν όντως γίνει τελικά κάτι τέτοιο, εύχομαι να σπάσει όσο το δυνατόν ταχύτερα μέχρι το "μέταλλο" το PS4 και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω παιχνίδι ποτέ ξανά στη ζωή μου.
Για αρχη οπως λες. Αλλα αν τελος του 2017-αρχες 2018 σου πεταξει κανα Exclusive Only on PS4K, μην απορησεις. Καπως πρεπει να τραβηξει πελατες στη νεα κονσολα.
Και αν οι πωλησεις ειναι καλες, ειμαι βεβαιος οτι θα δουμε και 3rd party μονο στο PS4K πολυ συντομα.
ΥΓ: Με βαση την κυκλοφορια Q1 2017 οπως λενε τα leaks.
Παντως ο σκοπος καθε εταιριας ειναι να χτισει την πολυποθητη εκγατεστημενη βαση για να κανει οργια μετα. Περισσοτερη υποστηριξη απο εταιριες, περισσοτερα παιχνιδια και κερδη για την sony απο ΚΑΘΕ παιχνιδι!
Το κοψιμο στη μεση ειναι κατι που θα θελει να αποφυγει σαν τρελη!
Το μοτο τους για το PSVR ηταν...
''Ηδη 37 εκατομμυρια κατοχοι θα εχουν προσβαση στο psvr'' εννοωνοντας οτι δεν χρειαζεται να κανουν καποια upgrade οπως γινεται στο pc για να παιξεις VR.
Δεν γινεται να το καταστρεψουν αυτο.
- - - Updated - - -
Θα ηταν απαραδεκτο για μενα.
.
Μωρε θα το δεις το exclusive και στο PS4, αλλα θα θες να το παιξεις εαν δειχνει εντελως last gen σε σχεση με το PS4K?
Θα θες να παιξεις TLOU2 σε 720p με χειροτερα γραφικα σε ολους τους τομεις και 30 fps, ενω θα σου λενε οτι το PS4K το τρεχει 1080p 60 fps με τρελα γραφικα?
Σε γαμαει ή δεν σε γαμαει?
Dragonpaul (31-03-2016),teras1 (31-03-2016)
Ξεχασες το remake το xbox
Λοιπον, εχουμε και λεμε.
Στη προιγουμενη γενια αγοραζες ΜΙΑ κονσολα ( φυσικα παντα στη περιπτωση που δεν χαλαγε) και μπορουσες να παιξεις απο το resistance:fall of man μεχρι το εξαιρετικο σε γραφικα the last of us, ενω τωρα για να εχεις προσβαση στη καλυτερη σε γραφικα επιλογη πρεπει να αγορασεις ΔΥΟ κοσνολες.
Οσο και να μας το πλασαρουν οτι ειναι μια απλη και αθωα αναβαθμιση αφου θα μπορεις να παιζεις τα ιδια παιχνιδια, για εμενα ισχυει το πιο πανω. Τελος.
Αν γινει κατι τετοιο... η λυση ειναι μια και ο μπακλαβας γωνια!
Steam και αγιος ο θεος.... ή Nintendo!
Εγω και θέλω και δεν θέλω η αλήθεια είναι θέλω κονσόλα με μεγαλύτερες δυνατότητες, απο την αλλη αν αρχίσουμε τέτοια τότε θα ξεφύγουμε.
Αν αρχίσουμε τέτοια προτιμώ να βγάζουν κονσόλα και να της κάνουμε αναβάθμιση όπως στο pc παρα να πληρωμουμε 500αρικα,βλέπω να το γυρίζουν ολη στο pc πάλι![]()
Edit
Δεν πιστεύω να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο η sony, βλέπω απλά μια slim κονσόλα που θα παίζει 4K ταινίες οχι παιχνίδια,εντάξει μπορεί να είναι καλύτερη όχι όμως τρελη διαφορά.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
teras1 (01-04-2016)
Λες να της γυρίσει μπούμερανγκ, τότε κατάφερε και έκλεισε την Sega με χειρότερη κονσόλα και είναι τυχερη που η ms έχει πολλούς που δεν την γουστάρουν απο τα windows.
Πάντως φαίνεται παράξενο να βγαίνουν τόσες φήμες μετα την ημερομηνία κυκλοφορίας του VR.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
teras1 (01-04-2016)
Bookmarks