Πιθανά να είχα το review με την λήξη του εμπάργκο, αλλά πέσαμε στο Πάσχα, οπότε ο στόχος τώρα είναι πριν τις 10 Μαΐου.
Στάλθηκε από το C5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
^Οδυσσέα εδώ είσαι:
http://www.skroutz.gr/s/8933454/Sony...Gray-Blue.html
Αυτό...
teras1 (01-05-2016)
Πόσες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία έχουν στα χέρια τους τον τίτλο όσοι κάνουν reviews κτλ?Σήμερα ας πούμε 10 μέρες πριν μπορει κάποιος να το έχει ολοκληρώσει κι όλας?Ζηλεύω.![]()
το έχουν ήδη απο την προηγουμενη εβδομάδα
Και ποσοι "τυχεροί" το βρήκαν πλαγίως έπειτα από τη κλοπή μερικών κομματιών στην Αγγλία. Έλεος δηλαδή τόσο καιρό περιμένουμε στις 20 μέρες κόλλησαν? (Ας όψεται το χρήμα ποιός ξέρει πόσο θα το έδιναν )
γνωριζουμε αν θα βγαλουν uncharted 4 mode για το wireless headset?
Το τσίμπησα στα 117,89 ευρώ από media markt. (δωρεάν μεταφορικά, αντικαταβολή etc,)
http://gameshopper.gr/collectors/ite...-s-edition-ps4
Axilleas_GR (02-05-2016),Christos33 (02-05-2016),litanies (02-05-2016),spartan (02-05-2016),Starlord (02-05-2016)
Everything you need to know about Uncharted 4 multiplayer
Right off the bat, we want to highlight that all future maps and modes will be included with Uncharted 4 at no additional cost, and all vanity and gameplay in-game store items will be unlockable through gameplay!This means that the Uncharted 4 multiplayer community won’t be fragmented by different types of DLC, and that those who are loyal in participating in the community will be rewarded. Our DLC release approach will represent an entirely new direction for Naughty Dog, and we are confident it will have a hugely positive impact and keep the Uncharted 4 multiplayer community thriving.
Axilleas_GR (02-05-2016),chronohill (02-05-2016),DJTaurus (02-05-2016),Nikos326_GR (02-05-2016),Starlord (03-05-2016),tonybsg (03-05-2016)
Uncharted 4 First Impressions: Better Than TLOU; Includes The Best Boss Fight in the Series So Far
Καλό θα ήταν όσοι δε θέλετε να έχετε spoiler να μην ανοίξετε το παρακάτω σύνδεσμο.
Spoiler!
Και παρακάτω μερικές εικόνες από το χρήστη :
Spoiler!
Can't wait.......
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Axilleas_GR (02-05-2016),panos74gr (04-05-2016)
Καλά κάτσε να βγει στα ράφια και βλέπουμε. Δεν έχω παίξει ακόμη το TLOU αν και υπάρχει στη βιβλιοθήκη μου και είναι στα προσεχώς. Από όσο έχω διαβάσει δεν νομίζω ότι θα ξεπεραστεί εύκολα στο συναισθηματικό τομέα αλλα στον οπτικό νομίζω ότι θα είναι ότι καλύτερο. Τώρα αν και δεν είναι το στυλ παιχνιδιού παρόμοιο αν έχουν καταφέρει να υπερβούν τον εαυτό τους και στο συναισθηματικό μέρος νομίζω ότι μιλαμε εύκολα για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς που διανύουμε, για να μη φανώ υπερβολικός και πω τίποτα παραπάνω.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε μπορει καν να σταθεί σύγκριση uncharted με tlou.
Το ενα ειναι παιχνιδι περιπέτειας που εκτυλίσσεται σε διαφορα αυτοτελή επεισόδια σαφως απ τα κορυφαία στο ειδος του αλλα με πολυ έντονα στοιχεια "αμερικανιας" και "Hollywood" και το αλλο η επιτομή του story telling,του ατμοσφαιρικού gaming και ειναι σαφως ανατολικού στυλ παιχνιδι με πολυ συγκεκριμένη ιστορια και οχι αυτοτελές.
Μη μπερδεύουμε ανόμοια πραγματα.
Ίσως με το "better than TLOU" αναφέρονται καθαρά στο gameplay (μηχανισμούς, ποικιλία κλπ). Δεν διάβασα το spoiler, απλά υποθέτω. Μακάρι να ισχύει αυτό, μπας και δούμε πιο ώριμο gameplay στο uncharted.
Θα συμφωνήσω βέβαια ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης των δύο τίτλων. Για άλλον λόγο και με άλλη διάθεση παίζεις το ένα και με άλλη το άλλο. Οι όποιες συγκρίσεις πρέπει να γίνονται επί μέρους, πχ στα γραφικά, στο gameplay, στη γραμμικότητα......
Axilleas_GR (03-05-2016),Giannis1979 (03-05-2016),PDS (03-05-2016)
Επίσης μπορεί η σύγκριση να έχει γίνει πλέον πάνω σε ενα άλλο πλαίσιο. Δηλαδή, το νέο Uncharted μπορεί να ειναι λιγότερο ¨χολυγουνιανό¨ και να έχει δοθεί περισσότερη έμφαση (σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς) πάνω στους χαρακτηρες, συναισθηματικές εμπλοκές κλπ... Θέλω να πω, μπορεί και το ίδιο το Uncharted να έχει αλλάξει ως ενα βαθμό χαρακτήρα και να ειναι διαφορετικό σε σχέση με αυτο που είχαμε μάθει αυτά τα χρόνια.
Axilleas_GR (03-05-2016),Giannis1979 (03-05-2016),mihalis13 (03-05-2016),PDS (03-05-2016),spartan (03-05-2016),teras1 (03-05-2016),toninio (04-05-2016)
Όντως όσους έχω διαβάσει μέχρι τώρα που είχαν το παιχνίδι νωρίς όλοι μα όλοι έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό.Άντε και αργεί η Τρίτη![]()
Bookmarks