Originally Posted by
Valkyre
Προφανως εχεις δικιο και συμφωνω, δεν επελεγα μονο με γνωμονα την τεχνολογια ενος μηχανηματος αλλα σαν συνολο. Απλα ηθελα να τονισω οτι η τεχνολογια παιζει σημαντικο ρολο. Δεν εχω προβλημα να μην εχω την πιο ισχυρη κονσολα, αρκει να ειμαι στην ιδια κατηγορια. Δηλαδη μην μου πεις τωρα να παω να αγορασω κονσολα δυναμικης PS360, δεν προκειται να το κανω. Η τενχολογια προχωραει και ειναι αρρικτα συνδεδεμενη με το χομπυ αυτο.
Διαφωνω πληρως με την extreme (για εμενα) αποψη οτι τα γραφικα δεν παιζουν ρολο. Παιζουν και μαλιστα τεραστιο για εμενα. Αν δεν μετραγαν τα γραφικα, θα παιζαμε ακομα 16bit παιχνιδια.
Εγω gameplay και γραφικα τα εχω στο ιδιο σκαλι. Και ναι, οπως δεν μπορω να παιξω ενα παιχνιδι με χαλια gameplay και τελεια γραφικα, ετσι παραλληλα δεν μπορω να παιξω και ενα παιχνιδι με πολυ καλο gameplay το οποιο δεν βλεπεται. Να σημειωσω ομως οτι καλα γραφικα δεν σημαινει απαραιτητα μεγαλος αριθμος πολυγωνων και τρελα textures, μπορει να ειναι καθαρα θεμα art. Ας πουμε το Bioshock τεχνικα δεν λεει κατι ιδιαιτερο αλλα το art του και μονο το κανει πανεμορφο στα ματια μου.
Bookmarks