Page 27 of 138 FirstFirst ... 172324252627282930313777127 ... LastLast
Results 521 to 540 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Cool Member andapo's Avatar
    Name
    Ανδρέας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Δεν ειναι το αν θα βγουν παιχνιδια αποκλειστικα στο νεο PS4 αφηνοντας στην απεξω κατοχους PS4. Ειναι οτι με το να υπαρχουν 2 κονσολες κανει το παλιο καλο optimization που εχουμε μαθει αμφιβολο. Δημιουργει μια μονιμη κατασταση cross gen, οπου οι developers δεν εκμεταλλευονται στο επακρο ουτε την μια ουτε την αλλη κονσολα.
    Βλέπεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο να κάνουν optimize μόνο στο PS4 (όπως κάνουν και τώρα) και το PS4 Neo να εκμεταλλεύεται το καλύτερο HW ώστε να αποδίδει καλύτερα το εκάστοτε παιχνίδι? Δεν μιλάμε για καινούργια αρχιτεκτονική (2 κονσόλες όπως λες) αλλά για αναβάθμιση της υπάρχουσας.

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Καλημέρα!
    Το ερώτημα μου είναι εάν το target group τελικά περιέχει και εσένα (και εμένα που συμφωνώ με τα λεγόμενά σου)
    Εχω την εντύπωση πως δεν θα το πεις/πούμε τόσο εύκολα το "αντίο" όπως το περιγράφεις και η σονυ το ξέρει καλά αυτό και ίσως το έχει μελετημένο και ποντάρει πάνω του..
    Πιθανότατα και έτσι όπως το έχω στο μυαλο μου στοχεύουν σε αγορά η οποία δεν έχει πρόβλημα να αναβαθμίζει κάθε τρία χρόνια και θέλει να είναι "μέσα" σε καθε τεχνολογική εξέλιξη. Προσωπικά κυριότερα λόγω τσέπης αλλά και για όλους τους λόγους που αναφέρθηκαν πιο πάνω σχετικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών και δε μπορώ αλλά και δε θέλω να ακολουθήσω. Στο κάτω κάτω της γραφής αποτελεί χόμπι και όχι είδος πρώτης ανάγκης. Όσους είναι υπέρ και δηλώνουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να μεταπηδησουν στο αμέσως επόμενο μοντέλο επίσης τους καταλαβαίνω γιατί κατανοώ την ανάγκη να έχουν ότι καλύτερο και δε θα τους κρίνω αρνητικά. Είναι πολύ εύκολο για εμένα να τους δείξω το μεσαίο δάκτυλο γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μού attached με την οποιαδήποτε εταιρεία.
    Έχω ακόμη πολλά παιχνίδια στο 3 να παίξω και όσα βγουν μελλοντικά στο 4 οπότε μια χαρά καλυπτομαι. Μένει να δούμε μόνο πως θα εξελιχθεί το ολο θέμα και από εκεί και ύστερα αναλόγως πράττει ο καθένας όπως νομίζει.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Default Φήμη: Playstation 4.5 στα σκαριά?

Υπάρχει και ένα κοινό στους οποίους ανήκω και εγώ και έχουμε το ελάττωμα να αγοράζουμε από 2 έως 3 κονσόλες. Θα πρέπει να υπάρξει τρελό οπλοστάσιο από αποκλειστικούς τίτλους της κάθε εταιρίας για να μας πείσουν να δίνουμε 3x400 ανα 4ετια.... κάτι που η χειρότερη γενιά ever η τωρινή δλδ δεν έχει δείξει. Θυμάστε όλοι μερικά χρόνια πριν με τι περηφάνια ποσταραμε στα διαφορά forum το παρακάτω συγκριτικό. Και το χειρότερο ειναι τι ποιότητας exclusive έχουμε δει μέχρι στιγμής και ποσά από αυτά αποτελούν φρέσκα IP. Τσιμπηστε τώρα ένα ..... από την Sony και η μισή λίστα της τωρινής γενιάς θα ειναι από exclusive indie.
    http://m.imgur.com/zl10SZ0?r
    Last edited by DJTaurus; 25-04-2016 at 12:05.

4. The Following User Says Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

jk_blue_tiger (25-04-2016)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε τοσο καχυποπτοι και αδικοι με τη Sony. Πραγματικα εχω σοκαριστει.

Θελετε να σας πω τι πιστευω απο τα βαθη της καρδιας μου και χωρις ιχνος ειρωνιας? Για εμας το κανει, ναι ρε,για εμας το κανει. Για τον Τακη απο τα Ανω Πατησια, για τον Steinmetz απο τo Dιnkelbοhl. Η ιδια ουτε δραχμη δεν θα βαλει στην τσεπη της. Ουτε... δεν μπορω... εχω συγκινηθει τοσο.... που δεν μπορω να γραψω αλλο....

Αφιερωμενο ρε Sonara για εσενα!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-04-2016),teras1 (25-04-2016)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Συμφωνω γενικως με τις αποψεις σου και ολους μας ενδιαφερει η εξέλιξη των γραφικών αλλα το Ν1 για μενα παραμένει η καλη βιβλιοθήκη τίτλων.

Αν λοιπον ηταν τα γραφικα πιο σημαντικά για σενα τοτε θα έπαιρνες Ν64 επι εποχής ps1-Saturn που ειχε διπλάσια ισχύ,και xbox επι εποχής ps2 που ειχε επισης αναλογη διαφορα στη δυναμη.

Το προβλημα με το 4K εχει πολλες προεκτάσεις ακομα κατ εμε.

Πρώτον θα βλεπουμε crappy παιχνιδια στον τεχνικό τομεα οσοι μείνουμε με το απλο ps4 και δεν θα δουμε ποτε την πλήρη εκμετάλλευση του.

Εκτος αν πιστευει κανεις οτι θα κάθονται οι εταιρειες να κανουν 2 σωστα optimizations σε 2 Sony κονσόλες η 4 αν ακολουθήσει τον ιδιο δρομο και η ms.

Εδω καλα καλα τωρα δεν κάθονται να κουραστούν πολυ και θα το κανουν με 2 η 4 active συστήματά στην αγορά;

Μπααα...θα φτιάχνουν το παιχνιδι για τις τελευταίες εκδόσεις των ps και xbox και αυτοι με τα αρχικά PS4 και one θα παίρνουν τ @@@@@ τους.

Επισης εγω θεωρούσα παντα υπερβολή τις 8ετιες που κράτησαν αλλες γενιές.

Μια χαρα θα ηταν κοντα στην 5αετια να αλλάζουμε αλλα με true next gen συστήματά και οχι με υποκατάστατα κ ας ειναι των 500 ευρω.

Πιστευω οτι αν δεν αντιδράσει ο gamer και δεν αποτρεψει αμεσα αυτο που παει να γινει τον εχουμε πιει για τα καλα ολοι .
    Προφανως εχεις δικιο και συμφωνω, δεν επελεγα μονο με γνωμονα την τεχνολογια ενος μηχανηματος αλλα σαν συνολο. Απλα ηθελα να τονισω οτι η τεχνολογια παιζει σημαντικο ρολο. Δεν εχω προβλημα να μην εχω την πιο ισχυρη κονσολα, αρκει να ειμαι στην ιδια κατηγορια. Δηλαδη μην μου πεις τωρα να παω να αγορασω κονσολα δυναμικης PS360, δεν προκειται να το κανω. Η τενχολογια προχωραει και ειναι αρρικτα συνδεδεμενη με το χομπυ αυτο.

Διαφωνω πληρως με την extreme (για εμενα) αποψη οτι τα γραφικα δεν παιζουν ρολο. Παιζουν και μαλιστα τεραστιο για εμενα. Αν δεν μετραγαν τα γραφικα, θα παιζαμε ακομα 16bit παιχνιδια.

Εγω gameplay και γραφικα τα εχω στο ιδιο σκαλι. Και ναι, οπως δεν μπορω να παιξω ενα παιχνιδι με χαλια gameplay και τελεια γραφικα, ετσι παραλληλα δεν μπορω να παιξω και ενα παιχνιδι με πολυ καλο gameplay το οποιο δεν βλεπεται. Να σημειωσω ομως οτι καλα γραφικα δεν σημαινει απαραιτητα μεγαλος αριθμος πολυγωνων και τρελα textures, μπορει να ειναι καθαρα θεμα art. Ας πουμε το Bioshock τεχνικα δεν λεει κατι ιδιαιτερο αλλα το art του και μονο το κανει πανεμορφο στα ματια μου.

8. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Axilleas_GR (25-04-2016)

Προφανως εχεις δικιο και συμφωνω, δεν επελεγα μονο με γνωμονα την τεχνολογια ενος μηχανηματος αλλα σαν συνολο. Απλα ηθελα να τονισω οτι η τεχνολογια παιζει σημαντικο ρολο. Δεν εχω προβλημα να μην εχω την πιο ισχυρη κονσολα, αρκει να ειμαι στην ιδια κατηγορια. Δηλαδη μην μου πεις τωρα να παω να αγορασω κονσολα δυναμικης PS360, δεν προκειται να το κανω. Η τενχολογια προχωραει και ειναι αρρικτα συνδεδεμενη με το χομπυ αυτο.

Διαφωνω πληρως με την extreme (για εμενα) αποψη οτι τα γραφικα δεν παιζουν ρολο. Παιζουν και μαλιστα τεραστιο για εμενα. Αν δεν μετραγαν τα γραφικα, θα παιζαμε ακομα 16bit παιχνιδια.

Εγω gameplay και γραφικα τα εχω στο ιδιο σκαλι. Και ναι, οπως δεν μπορω να παιξω ενα παιχνιδι με χαλια gameplay και τελεια γραφικα, ετσι παραλληλα δεν μπορω να παιξω και ενα παιχνιδι με πολυ καλο gameplay το οποιο δεν βλεπεται. Να σημειωσω ομως οτι καλα γραφικα δεν σημαινει απαραιτητα μεγαλος αριθμος πολυγωνων και τρελα textures, μπορει να ειναι καθαρα θεμα art. Ας πουμε το Bioshock τεχνικα δεν λεει κατι ιδιαιτερο αλλα το art του και μονο το κανει πανεμορφο στα ματια μου.
    Συμφωνουμε απολυτα.

10. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

Valkyre (25-04-2016)

Και γι αυτο εδω δεν ισχυει το " δεν σε αναγκασε κανεις να το παρεις" και αυτο γιατι η Σονυ αναγκαζει τους devs να βγαζουν μια εκδοση στανταρ και μια deluxe. Οποτε αυτο επηρεαζει τους παντες, μπορουν - δεν μπορουν να παρουν PS4K.
    Κάτσε ρε c αν βγάζει remaster και remake θα σε χαλάσει αν το παίξεις σε στάνταρ ή σε deluxe έκδοση;;;.....θέλω να πω αν είναι καλό το παιχνίδι και σε κάνει να κολλήσεις (πχ TLOU, Bloodborne ή όποιο θέλει ο καθένας) δεν θα δώσεις τόση σημασία στις αναλύσεις.
    Ποτέ δεν με ανάγκασε να πάρω κάτι που δεν θέλω και ούτε τώρα θα το κάνει ας μου δίνει παιχνιδάρες και ας μείνω με το ps4 αλλά αν συνεχίσει τα re, re ούτε στο ps4 δεν θα τα αγοράζουμε.

Elite GRZEUS's Avatar
    PSN ID
    NecegoR
    Name
    chris black

Λοιπόν. Ότι έμαθα εγώ σχετικά με το ps4 neο
    Η σονυ δεν το βγάζει για να παίζει παιχνίδια 4k. Όσοι περιμένατε κάτι τέτοιο ξεχάστε το.

Το ps4 neo βγαίνει για να υποστηρίξει καλύτερα το vr μιας και το original ps4 δυσκολεύεται. Στο neo δεν θα χρειάζεται το εξωτερικό κουτάκι.

Θα βγουν κάποιοι αποκλειστικοί τίτλοι στο neo που θα είναι vr αλλά μάλλον πολύ αργότερα.

Αυτά. Μένει να το δούμε.

13. The Following 2 Users Say Thank You to GRZEUS For This Useful Post:

Ray Liotta (25-04-2016),spartan (26-04-2016)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by andapo View Post
    Βλέπεις κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο να κάνουν optimize μόνο στο PS4 (όπως κάνουν και τώρα) και το PS4 Neo να εκμεταλλεύεται το καλύτερο HW ώστε να αποδίδει καλύτερα το εκάστοτε παιχνίδι?
    Ναι γιατι αν το optimisation γινεται με βαση το ps4, θα χανει το ps4 Neo. Και αυτο θα το καταλαβουμε οταν καποια στιγμη αρχιζει να γινεται optimisation μονο στο ps4 neo. Oταν γινει αυτο , θα χανει το ps4 (αν εξακολουθουν να του δινουν τα παιχνιδια του NEO οπου θα μπορουσαμε να βλεπουμε 720p30 αντι για 1080p30/60 του NEO για παραδειγμα).

Το θεμα ειναι οτι στο ps4 neo θα ριχνουν κανα εφε παραπανω, καλυτερες σκιες κτλ. Με λιγα λογια μια μετρια cross-plasystation μηχανη θα ειναι τουλαχιστον για 3-4 χρονια.
    Κοπανιστος αερας τα specs του μεχρι να τα εκμεταλευτουν. Γκου χου γκου χου, pc gaming.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Κάτσε ρε c αν βγάζει remaster και remake θα σε χαλάσει αν το παίξεις σε στάνταρ ή σε deluxe έκδοση;;;.....θέλω να πω αν είναι καλό το παιχνίδι και σε κάνει να κολλήσεις (πχ TLOU, Bloodborne ή όποιο θέλει ο καθένας) δεν θα δώσεις τόση σημασία στις αναλύσεις.
    Ποτέ δεν με ανάγκασε να πάρω κάτι που δεν θέλω και ούτε τώρα θα το κάνει ας μου δίνει παιχνιδάρες και ας μείνω με το ps4 αλλά αν συνεχίσει τα re, re ούτε στο ps4 δεν θα τα αγοράζουμε.
    Remasters και remakes οχι. Αλλα εγω ουτως ή αλλως δεν αγοραζω remasters, μονο το Last of Us πηρα. Το προβλημα ειναι για ολα τα τωρινα παιχνιδια που κυκλοφορουν και θα κυκλοφορησουν. Στα παλια remakes δεν με πειραζει γιατι δεν περιμενω να δω γραφικα νεας γενιας αν μου κανεις remake ενα last gen game πχ GOW3. Αλλα στα current gen games η κατασταση θα ειναι διαφορετικη.

Οπως ειπα ελπιζω να βγω λαθος αλλα βλεπω το 900ρ να γινεται στανταρ σε πολλα multiplatform παιχνιδια απο εδω και μπρος.

Δημήτρη ας μου δώσουν στάνταρ έκδοση με 900p παιχνίδια που θα κολλήσω μαζί τους και ας βάλουν τις deluxe εκδόσεις και τα 4κ εκεί που ξέρουν, λεφτά για καλύτερα γραφικά στο ίδιο παιχνίδι δεν θα πάρουν.

17. The Following 7 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

AgentPrinny007 (25-04-2016),Axilleas_GR (25-04-2016),Giannis1979 (25-04-2016),Slay (25-04-2016),spartan (26-04-2016),teras1 (25-04-2016),three_brothers1 (25-04-2016)

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Δημήτρη ας μου δώσουν στάνταρ έκδοση με 900p παιχνίδια που θα κολλήσω μαζί τους και ας βάλουν τις deluxe εκδόσεις και τα 4κ εκεί που ξέρουν, λεφτά για καλύτερα γραφικά στο ίδιο παιχνίδι δεν θα πάρουν.
    Η ανάλυση ειναι το τελευταιο,ας ειναι οκ τα παιχνιδια απο textures,antialiasing,tearing και ας ειναι 900p κανενα προβλημα!

By the way κ απο μενα τ @@@@@ μου θα πάρουν και η Sony και αν ακολουθήσει και η ms.

Απλα κρατώ μεγαλη επιφύλαξη για το αν θα ειναι οπως πρεπει ολα τα παραπανω σε παιχνιδια που θα φτιάχνονται για καλυτερο hardware.

Βασικα ειμαι απολυτα σιγουρος οτι θα σου πετάνε ενα port του κ....

Ενδεικτικά να αναφερω οτι τωρα που παιζω το quantum break στο one το παιχνιδι ειναι τοσο καλοφτιαγμένο και προσεγμένο που στα 720p που τρέχει ισωπεδωνει οπτικά τη συντριπτική πλειοψηφία τίτλων που τρέχουν σε 1080p σ αυτη τη γενια.

Η ανάλυση θα παίξει σημαντικο ρόλο οταν ολα τα πιο πανω ειναι καλοφτιαγμένα.

Αν δεν ειναι ακριβως για να μπορει να τρέξει σε 1080p το παιχνιδι,τοτε δε θα ειναι ωραιο ουτε σε 4K ανάλυση.
    Last edited by Giannis1979; 25-04-2016 at 19:07.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Ενδεικτικά να αναφερω οτι τωρα που παιζω το quantum break στο one το παιχνιδι ειναι τοσο καλοφτιαγμένο και προσεγμένο που στα 720p που τρέχει ισωπεδωνει οπτικά τη συντριπτική πλειοψηφία τίτλων που τρέχουν σε 1080p σ αυτη τη γενια.
    έπαιξα στο xbox one για καμια ώρα και πόνεσαν τα μάτια μου απο τη θολούρα, ειδικά σε 1080p οθόνη δεν παλεύεται, επισης ουτε καν 30 fps καρφωτό διατηρεί και τα πάντα φαίνονται πλαστελινη στα 3-4 μέτρα μπροστά λόγω trilinear, εν τη 2016 και το παιχνιδι δεν έχει σοβαρό texture filtering (ένα anisotropic της προκοπής, Half Life 2, 2004)

το 1080p Witcher 3 το βλέπει απο κανένα μίλι και λιγo λέω

και φυσικά παιζει ρολο η ανάλυση, 720p ειναι ανάλυση του 2005.

κονσολα του 2013 κυκλοφει τα παιχνιδια της σε ανάλυση ήδη 8 ετών παλιά (last gen) και ξεπερασμένη απο τα 1080p.

αυτο και αν ειναι απάτη.
    Last edited by BigBOSS; 25-04-2016 at 19:52.

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    έπαιξα στο xbox one για καμια ώρα και πόνεσαν τα μάτια μου απο τη θολούρα, ειδικά σε 1080p οθόνη δεν παλεύεται, επισης ουτε καν 30 fps καρφωτό διατηρεί και τα πάντα φαίνονται πλαστελινη στα 3-4 μέτρα μπροστά λόγω trilinear, εν τη 2016 και το παιχνιδι δεν έχει σοβαρό texture filtering (ένα anisotropic της προκοπής, Half Life 2, 2004)

το 1080p Witcher 3 το βλέπει απο κανένα μίλι και λιγo λέω

και φυσικά παιζει ρολο η ανάλυση, 720p ειναι ανάλυση του 2005.

κονσολα του 2013 κυκλοφει τα παιχνιδια της σε ανάλυση ήδη 8 ετών παλιά (last gen) και ξεπερασμένη απο τα 1080p.

αυτο και αν ειναι απάτη.
    Δεν ειπα οτι δεν παιζει ρόλο.

Αλλα 1080p έπαιζαν και τα remasters του ps2 στο PS3.

Ήσουν ικανοποιημένος με το οπτικό αποτέλεσμα;

Για το quantum break διαφωνώ πληρως.

Το παιχνιδι ειναι χάρμα.

21. The Following User Says Thank You to Giannis1979 For This Useful Post:

spartan (26-04-2016)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by GRZEUS View Post
    Λοιπόν. Ότι έμαθα εγώ σχετικά με το ps4 neο
    Η σονυ δεν το βγάζει για να παίζει παιχνίδια 4k. Όσοι περιμένατε κάτι τέτοιο ξεχάστε το.

Το ps4 neo βγαίνει για να υποστηρίξει καλύτερα το vr μιας και το original ps4 δυσκολεύεται. Στο neo δεν θα χρειάζεται το εξωτερικό κουτάκι.

Θα βγουν κάποιοι αποκλειστικοί τίτλοι στο neo που θα είναι vr αλλά μάλλον πολύ αργότερα.

Αυτά. Μένει να το δούμε.
    Αρα εχω δικιο τοσες ημερες , που λεω οτι εχουν προσλαβει τους πιθηκους απο την MS για να κανουν κουμαντο. Εχουν 40Μ , πιθανα κοντα στα 50Μ κατοχους ps4 οταν θα κυκλοφορησει το PSVR, και με το NEO ειναι σαν να τους λενε, μην παρετε το VR , δεν ειναι αρκετα δυνατη η κονσολα σας. Εμενα παντως με επεισαν, ενω ειχα σκοπο (εαν ειχα τα χρηματα, και μου αρεσε μετα απο δοκιμη) να το αγορασω, τωρα δεν προκειται να μπω στον κοπο, και τα εξοδα. Και φανταζομαι οτι θα ειναι αρκετοι ακομα οι οποιοι θα σκεφτουν με αυτον τον τροπο.

Αλλα ακομα και ετσι να μην ηταν, ειναι εντελως χαζο να βγαλεις δυο high end προιοντα τον ιδιο ακριβως μηνα στην αγορα, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι το ενα θα τρωει τις πωλησεις του αλλου.

23. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

DJTaurus (25-04-2016),teras1 (25-04-2016)

*

Παιδιά να σας πω και εγώ την δική μου άποψη απο μια άλλη σκοπιά...

Διαβάζοντας ολα τα σχόλια για το νεο PS αναρωτήθηκα ποσο ματαια είναι όλα αυτα....

Οτι δεν χαιρόμαστε με αυτα που έχουμε το PS3 και το PS4 και μιζεριάζουμε γιατι έβγαλε η σονυ*

το καινούργιο.

Η ζωή ειναι απρόβλεπτη .... οι αρρώστιες θερίζουν (καρκινοι κοκ) το βλεπετε απο τον κυκλο σας

*του ο καθένας .... μαλλον πρέπει να χαιρόμαστε με αυτα που έχουμε .. καλα να ειμαστε και θα πάρουμε

και το PS4K και το PS5 ......*

Δεν το παίζω υπεράνω γιατι και εγω πιάνω τον εαυτό μου να κανει το ίδιο μερικες φορες..*

Αλλοι δεν εχουν τιποτα απο οσα έχουμε εμεις και χαιρόμαστε.... υπαρχουν και καλύτερα *στη ζωη

αλλα ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....*

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

25. The Following User Says Thank You to pinakas72 For This Useful Post:

spartan (26-04-2016)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου αδικο και συμφωνώ απολυτα οτι αν έχεις τέτοια προβλήματα αυτά ειναι πτεσματα. Ομως ολα αυτά τα συζητάμε εφόσον τα υπόλοιπα ειναι εντάξει και να ειναι για παντα για ολο τον κοσμο. Το συγκεκριμένο thread αφορά το game φίλε μου. Οποτε μιλάμε για τις μαλακιες που παει να κάνει η sony. Προσπαθουμε να βρούμε τροπους χομπι και ασχολίες που μας κανουν να περνάμε καλά και να ξεχνιομαστε απο την καθημερινότητα και αυτό μας το βγαζουν ξινό.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 26-04-2016 at 14:02.

27. The Following 2 Users Say Thank You to cocous For This Useful Post:

Kane (27-04-2016),Slay (26-04-2016)

Εννοείται ότι πάνω από όλα υγεία κλπ, αλλά όπως σωστά λέει ο από πάνω φίλος, πέρα από αυτά, συζητούνται και εκφράζονται παράπονα για το συγκεκριμένο θέμα, κι έχει φυσικά δίκιο ο περισσότερος κόσμος, διότι οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε το Ps4, είτε εξαρχής είτε αρκετά μετά την κυκλοφορία του, περισσότερο κάθεται παρά παίζουμε παιχνίδια. Έχω παίξει Fifa14, The Last of Us remastered και....αυτά. Ευτυχώς που υπάρχει το Ps3 ακόμα και παίζω παιχνίδια που είχα σε εκκρεμότητα. Οκ, έχουν βγει τίτλοι για το Ps4, αλλά όχι σε ποσότητα και ποιότητα που θα έπρεπε, και περιμένουμε από εδώ και πέρα να πάρει μπροστά η κονσόλα, για τα επόμενα 3-4 χρόνια υποτίθεται. Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ πέρα δεν εκφράζουν θυμό ή κάτι τέτοιο, αλλά ανησυχία για την πορεία της κονσόλας και του gaming γενικότερα (συν το ότι δώσαμε χρήματα για να ευχαριστηθούμε κάτι, και αυτό δεν έχει γίνει και δεν ξέρουμε και πώς θα πάει).
    Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, ούτε έχω σχετικές γνώσεις, αλλά ελπίζω η πορεία του Ps4 να πάει καλά και να μην επηρεαστεί από το Ps4K, το VR και δεν ξέρω και γω τί άλλο. Έχουν πουληθεί πολλά εκατομμύρια κονσόλες και η Σόνυ λογικά θα το στηρίξει αυτό. Απλώς, θα ήταν πολύ καλύτερα να μην βγει τίποτε άλλο σε αυτήν τη γενιά, και ό,τι καινούριο να πάει για την επόμενη, Ps5\Xbox κλπ, για να ξέρουν οι developers που να επικεντρωθούν.
    Tεσπά, για την ώρα περιμένουμε ισχυρούς τίτλους για το...κανονικό Ps4, Uncharted, Last Guardian κλπ και βλέπουμε αν θα πέσουν μπινελίκια στην πορεία.......

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Πάντως το να "πάρει μπρος η κονσόλα" και τα λοιπά παράπονα σχετικά με την έλλειψη παιχνιδιών δεν εχει να κάνει με το hardware που ειδικά σε αυτή την γενιά ειναι ότι πιο εύκολο για τους developers.

Αρχιτεκτονική σχεδόν PC, εύκολη στον προγραμματισμό, με έτοιμα σχεδόν engines port από το PC, πολύ πιο εύκολη από το PS3 κλπ. Κανονικά με δεδομένα 2007 θα είχαμε μια έκρηξη από τίτλους.

Νομιζω ομως ότι οι απαιτήσεις μας πια ειναι πολύ πιο μεγάλες και τα παιχνίδια χρειάζονται πολύ χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό να αναπτυχθούν. δεν ειναι δυνατόν να βγαίνουν τίτλοι συχνά. Πχ όλα αυτά τα open world games που θελουμε έναν τεράστιο κόσμο, με άπειρα πράγματα να κανείς, να προσφέρουν έναν ενιαίο κόσμο χωρίς loading, να έχουν τουλάχιστον 30 ώρες διάρκεια κλπ σίγουρα απαιτούν μια επένδυση χρημάτων πολύ πιο μεγάλη με το λογικό επακόλουθο οι εταιρίες προςπαθουν να αποφύγουν οτιδήποτε έχει το ρίσκο να χάσουν τα χρήματα τους. Έτσι καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια.

30. The Following User Says Thank You to panos74gr For This Useful Post:

mihalis13 (26-04-2016)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Παιδιά, καλή η κριτική αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Το PS4 έχει ήδη πάρα πολλά παιχνίδια να παίξει κάποιος για όλα τα είδη και τις κατηγορίες.
    Το ότι κάποιοι περιμένουν π.χ μόνο GT, Uncharted και GoW για να "νιώσουν" ότι το PS4 πήρε φωτιά από τη χρήση δεν αναιρεί τους τόσους AAA και Indie τίτλους που έχουν γίνει διαθέσιμοι μέσα σε 2,5 χρόνια. Επίσης δεν είναι μόνο οι αποκλειστικοί που μετράνε. Δεν μπορεί κάποιος να περιμένει να βγαίνουν 10 αποκλειστικοί τίτλοι το χρόνο και να είναι όλοι και του γούστου του και επιτυχημένοι.

Ναί, θέλουμε σίγουρα περισσότερα από τη Sony πριν κηρύξει το ανεπίσημο τέλος της γενιάς χωρίζοντας μας σε fanbase δύο κατηγοριών αλλά μη λέμε και ότι δεν υπάρχουν παιχνίδια να παίξουμε και ότι το PS4 τρώει σκόνη.

Κάνω αυτό το σχόλιο γιατί έχει αναφερθεί αρκετές φορές αυτό το πράγμα πάνω στην δικαιολογημένη κατ'εμέ αγανάκτηση και το βρίσκω υπερβολικό.

32. The Following 5 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

AgentPrinny007 (27-04-2016),mihalis13 (26-04-2016),Nerven (27-04-2016),panos74gr (27-04-2016),Valkyre (27-04-2016)

Bookmarks

Bookmarks