Page 91 of 115 FirstFirst ... 4181878889909192939495101 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 2296

Thread: Bloodborne

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Το μονο ερωτημα ειναι, θα καταφερει το Uncharted 4 να ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα εκθρονισει αυτο το αριστουργημα απο την κορυφη του exclusive list? Γιατι αυτη τη στιγμη οχι μονο βασιλευει το Bloodborne ως το καλυτερο exclusive game, το χωριζει ταυτοχρονα και ενα μικρο χαος απο την δευτερη θεση...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

isildur83 (19-04-2016)

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Παιδες με εβγαλε στο lecture building 2nd floor. Ειναι νεα περιοχη;
    Να παω η να συνεχισω στην περιοχη που καθαριζω τωρα

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Cannondale trail sl5 2013...

αφού καθαρίσεις το lecture building 2nd floor σε βγάζει σε πόρτα, όπως και στο 1st floor, την οποία αν την ανοίξεις πας σε άλλη περιοχή...

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by gekopa80 View Post
    αφού καθαρίσεις το lecture building 2nd floor σε βγάζει σε πόρτα, όπως και στο 1st floor, την οποία αν την ανοίξεις πας σε άλλη περιοχή...
    Στην οποια περιοχη θα σου κανουν πολυ σεξ . Και καλα μαντεψες οι εχθροι θα ειναι οι ενεργητικοι....

Spoiler!

πόσο δίκιο έχεις φίλε....μιλάμε για πολύ σεξ...

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

minaras_tio
    Καθαρίζεις τον 2ο αλλά και τον 1ο όροφο μια και καλή. Κάθε όροφος σε βγάζει -μέσω πόρτας- σε νέα περιοχή.
    Σε ζηλεύω... έχεις να βιώσεις ακόμα πολύ ωραία και δύσκολα πράγματα και καταστάσεις..

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Το μονο ερωτημα ειναι, θα καταφερει το Uncharted 4 να ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα εκθρονισει αυτο το αριστουργημα απο την κορυφη του exclusive list? Γιατι αυτη τη στιγμη οχι μονο βασιλευει το Bloodborne ως το καλυτερο exclusive game, το χωριζει ταυτοχρονα και ενα μικρο χαος απο την δευτερη θεση...
    Αν το U4 κινείται στην φιλοσοφία-νοοτροπία του 3 τότε για εμένα σίγουρα όχι.
    Πόσω δε μάλλον και μετά την χλιαρή αίσθηση που αποκομίζω από το ds3 (έχοντας παίξει λίγες ώρες για να είμαι ειλικρινής)

PSN ID
    kostas_tio

Το σεξ εχει ξεκινησει. Ειμαι σε κατι αραχνες και γαμησε τα...παω δουλεια. Το βραδυ η συνεχεια!!!!!

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

2 διαφορετικά παιχνίδια. Νομίζω δε μπορεί να γίνει σύγκριση.. Το μόνο σίγουρο πως θα είναι το καλύτερο Uncharted ever.

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Παιδες με εβγαλε στο lecture building 2nd floor. Ειναι νεα περιοχη;
    Να παω η να συνεχισω στην περιοχη που καθαριζω τωρα
    Το καλύτερο μέρος για Farming Blood Echoes με τους κατάλληλους ρούνους.

Το πιθανότερο να το κάνει για πολλούς λόγους αλλά την αίσθηση του "άντε πότε θα πάω σπίτι να το πιάσω" τουλάχιστον εμένα δεν νομίζω να με κάνει να τη νιώσω το U4 όσο καλό και να είνα.

11. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

Valkyre (19-04-2016)

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Το πιθανότερο να το κάνει για πολλούς λόγους αλλά την αίσθηση του "άντε πότε θα πάω σπίτι να το πιάσω" τουλάχιστον εμένα δεν νομίζω να με κάνει να τη νιώσω το U4 όσο καλό και να είνα.
    Eγω πανω σε αυτο το ελεγα. Οχι ως αμεση συγκριση των παιχνιδιων. Το παιχνιδι που ειναι ο "Βασιλιας" οταν μιλαμε για exclusives ειναι αυτο που σε κανει να το σκεφτεσαι οταν δεν το παιζεις τοσο, οσο κανενα αλλο. Αυτο μεχρι στιγμης στο PS4 μονο το Bloodborne απο exclusives μου το εχει προκαλεσει σε σημαντικο βαθμο. Και απο εκει και περα το χαος.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

nikon (19-04-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Γενικα το εχουν αυτο τα souls. Πας για δουλεια και σκεφτεσαι μονο πως θα περασεις την επομενη περιοχη. Εγω φτιαχνω σχεδια , χαρτες, εκτυπωνω αν βρω ετοιμους και βαζω σημαδια , αρρωστια κανονικη.

Spoiler!

15. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

nikon (19-04-2016)

Eγω πανω σε αυτο το ελεγα. Οχι ως αμεση συγκριση των παιχνιδιων. Το παιχνιδι που ειναι ο "Βασιλιας" οταν μιλαμε για exclusives ειναι αυτο που σε κανει να το σκεφτεσαι οταν δεν το παιζεις τοσο, οσο κανενα αλλο. Αυτο μεχρι στιγμης στο PS4 μονο το Bloodborne απο exclusives μου το εχει προκαλεσει σε σημαντικο βαθμο. Και απο εκει και περα το χαος.
    Αυτό που λέει ο james, είναι το είδος του παιχνιδιού τέτοιο που σε κάνει να νιώθεις αυτό το "πότε θα πάω σπίτι να το πιάσω" και αυτό γιατί την προηγούμενη φορά που το είχες πιάσει σε κέρδισε πολλές φορές και σε έκανε να πεισμώσεις και να διψάς για ρεβάνς, το U4 θα είναι όμορφο, με φοβερά γραφικά, πιο βελτιωμένο, πιο open, πιο.....πιο.....πιο αλλά θα είναι μια βόλτα στο πάρκο πάλι.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Αυτό που λέει ο james, είναι το είδος του παιχνιδιού τέτοιο που σε κάνει να νιώθεις αυτό το "πότε θα πάω σπίτι να το πιάσω" και αυτό γιατί την προηγούμενη φορά που το είχες πιάσει σε κέρδισε πολλές φορές και σε έκανε να πεισμώσεις και να διψάς για ρεβάνς, το U4 θα είναι όμορφο, με φοβερά γραφικά, πιο βελτιωμένο, πιο open, πιο.....πιο.....πιο αλλά θα είναι μια βόλτα στο πάρκο πάλι.
    Δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες -αν και βγαινουμε οφφτοπικ λιγο- για εμενα εχει να κανει η εμπειρια στο συνολο και σε αυτο μεσα ερχεται και η ιστορια και οι στιγμες και ολα. Πιστευω οτι η ND εχει την τεχνογνωσια να μου παρει το μυαλο, γιατι αριστουργημα το Bloodborne αλλα αυτο που μου εβγαλε το Last of Us ηταν απο αλλο πλανητη εντελως.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγω να πω την αλήθεια όταν πρωτοέπαιξα Uncharted (και συγκεκριμένα το 2) έλιωσα 2 μέρες και σκεφτόμουνα μόνο το παιχνίδι.
    Βέβαια στο Bloodborne σκέφτεσαι 100 πράγματα (στρατηγικές, περιοχές, αναβαθμίσεις κλπ)
    Επίσης η διαφορά στην διάρκεια είναι υπέρ του Bloodborne μιας και το uncharted αν το λιώσεις σε 1-2 μέρες το τερματίζεις. Οπότε δεν προλαβαίνεις καν να σκεφτείς τι θα κάνεις την επόμενη μέρα
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Υπάρχει διαφορά μεγάλη στο "ειδικό βάρος" κάθε παιχνιδιού... τι να λέμε... Στο bb ήμουν μέσα στο παιχνίδι πνευματικά συνέχεια και την ώρα της δουλειάς μου, στα U τουρίστας στην απέξω.
    Συγκρίνοντας το U3 (για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε) με το Bloodborne είναι σαν να συγκρίνεις μία κλασική κιθάρα yamaha των 100 ευρώ με μία Μanuel Contreras κάποιων χιλιάδων...

Δεν ειναι απαραιτητο αυτο που λες -αν και βγαινουμε οφφτοπικ λιγο- για εμενα εχει να κανει η εμπειρια στο συνολο και σε αυτο μεσα ερχεται και η ιστορια και οι στιγμες και ολα. Πιστευω οτι η ND εχει την τεχνογνωσια να μου παρει το μυαλο, γιατι αριστουργημα το Bloodborne αλλα αυτο που μου εβγαλε το Last of Us ηταν απο αλλο πλανητη εντελως.
    Το ΤLOU, το είχα γράψει όταν το τελείωσα, ήταν ότι καλύτερο είχα παίξει όσα χρόνια παίζω videogames και ακόμη είναι, το Bloodborne δεν το άλλαξε αυτό, αλλά και πάλι δεν με είχε κάνει να νιώσω, τόσο έντονα τουλάχιστον, το να θέλω πως και πως να πάω σπίτι για να παίξω, άλλο το ένα άλλο το άλλο.

PSN ID
    kostas_tio

Παει και ο Micolash!
    Πειτε μου οτι δεν εχω φτασει ουτε στη μεση ακομα και οτι εχω δρομο πολυ μπροστα μου!!

Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα αλλά έχεις άλλο ένα (τουλάχιστον) πέρασμα να κάνεις οπότε μη στεναχωριέσαι που τελειώνει.

PSN ID
    kostas_tio

Δευτερο περασμα σε παιχνιδι εχω κανει μονο στα metal gear solid που για μενα ειναι ΤΟ ΕΠΟΣ.
    Επομενο dark souls 2.

Γιατί το bloodborne δεν είναι έπος;;;.....εδώ έκανα εγώ 2ο πέρασμα που ήταν το 1ο rpg που ξεκίνησα και τελείωσα, anyway όταν τελειώσεις εδώ θα είμαστε να δούμε αν αντέξεις να μην το ξαναρχίσεις.

Bookmarks

Bookmarks