Page 84 of 115 FirstFirst ... 347480818283848586878894 ... LastLast
Results 1,661 to 1,680 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Κάποιο παιδάκι ΔΕΝ διαβάζει τις πρόσφατες σελίδες του θέματος..
    Τι να πρωτοκανω, να παίξω, να γράψω εδώ τα βάσανα μου, να ασχοληθώ με σπίτι, παιδιά, γυναίκα, δουλειά; Μη με πιεζετε θα σκάσω!

Στάλθηκε από το SM-G3815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

2. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Christos33 (08-03-2016)

To είχα πει και εγώ όταν τελείωσα το 1ο πέρασμα το είπε πρόσφατα και ο Κώστας όλα καλά με το παιχνίδι αλλά μπορείς να το τελειώσεις χωρίς να το έχεις τελειώσει.

Χθες τέρμα και το 2ο πέρασμα από εμένα βγάζοντας και τα 2 bosses που δεν είχα βγάλει στο 1ο, έχω αφήσει τα βαρετά chalices για επιδόρπιο.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ωραιος ο nikon.

Χτες βραδυ ξεκινησα καλα και μετα πηρα τα 3 μου.

Εφυγα απο nightmare of mensis και πηγα nightmare frontier γιατι ειχα σπαστει με το frenzy. Εκει ηταν πιο ευκολα ειχα χωρο να κινηθω και στις λιμνες με το poison με λιγες κωλοτουμπες τις περνουσα γρηγορα. Αφου καθαρισα τα παντα , γυρισα για λεβελ απ και επεστρεψα να δω που ειναι το boss. Ειχα ξεκλειδωσει και ενα ασανσερ οποτε δεν αργησα να βρω την αρενα ψηλα . Μπαινω μεσα και εμφανιζεται η αμυγδαλα. Ωχ λεω τον ηπιαμε. Ε τον ηπιε αυτη. Μαλλον ημουν OP , καθομουν κατω απο το "αιδιο" της (αν εχει τελος παντων δεν το εψαξα κιολας) και χτυπουσα το ποδι της ή το χερι της αν ερχοταν κοντα μου. Οταν πηδουσε στον αερα εκανα ενα ρολ, αλλα ακομη και οταν με πετυχαινε δεν παθαινα μεγαλη ζημια. Υστερα απο λιγο καταλαβα οτι στο χερι παθαινει μεγαλυτερο damage οποτε της εκανα συνεχεια με το L2 και πολυ ευκολα , εχοντας χρησιμοποιησει μονο 3 vials , την σκοτωσα.

Ωραια λεω παμε για Mensis τωρα. Ειχα ηδη αναψει τη λαμπα οποτε εκανα ενα run στη γεφυρα και αριστερα για να αποφυγω το "ματι του σαουρον" που με εκανε frenzy και βρεθηκα σε μια ανηφορα με γιγαντες που πετανε πετρες . Σκοτωνω τον πρωτο αλλα οι αλλοι αρχισαν να μου ριχνουν βραχια οποτε κανω ενα run ακομα στην πορτα στο βαθος και την ανοιγω. Μπαινω μεσα πεφτει μια αραχνη με κατι μικρα αραχνακια και σιγα σιγα τις σκοτωνω ολες. Ολα καλα λεω , παμε για boss δεν μπορει . Ανεβαινω τη σκαλα , βλεπω ενα μακρυ διαδρομο και στο βαθος hunter. Ελα ρε του φωναζω , τιποτα. Εκει με κοιταει. Παω πιο κοντα με αυτοπεποιθηση και 12 vials, αρχιζει να κινειται. Με πλησιαζει του ριχνω 1,2.....εχασα.....Ετυχε λεω δεν μπορει. Παλι στη λαμπα , παλι run , χανω στην αραχνη. Πανε 30K echoes. Ω να σου γαμησωωωωωω. Ξαναπαω , παιζω πιο διστακτικα , αλλα του αρκει ενα κομπο να με διαλυσει.

Οκ το βρηκα. Run λεω. Τρεχω , τον προσπερναω , κατεβαινω μια σκαλα , με κυνηγανε κατι ανθρωπακια, που παω ρε πουστη? Κοιταω δεξια ασανσερ . Κατεβαινω , λαμπα!!! Fuck yeah. Με starting point αυτη τη λαμπα , ανεβαινω παλι , μαζευω loot, γυρναω για λεβελ απ και ειμαι ετοιμος για boss πια. Μπαινω στο διαδρομο εμφανιζεται ο Micolash. Ελα εδω ρε που πας , αρχιζει και τρεχει , οποτε τον πλησιαζω του ριχνω μια. Στελνει κατι σκελετους , τους σκοτωνω, κανουν respawn . Τον φτανω σε ενα δωματιο , αρχιζω βαραω αλυπητα , τον φτανω στη μεση και εξαφανιζεται!!

Αντε παλι κυνηγητο που στον π@@@ εχει παει? Εχω χαθει τελειως , σκοτωνω σκελετους , ανεβαινω σκαλες , κατεβαινω σκαλες , τελικα κλεινεται σε ενα δωματιο και εγω απεξω. Γυρναω σα χαζος να βρω μοχλο τιποτα. Με πολυ κοπο ανεβαινω πιο πανω και βρισκω ενα σπασμενο μπαλκονι και πηδαω κατω. Τωρα οι δυο μας. Αρχιζει και βγαζει μια λαμψη στο κεφαλι του και πριν τον χτυπησω , βρισκομαι 10 μετρα πισω. Κινειται πιο γρηγορα , πεταει τα πλοκαμια , κανει τις εκρηξεις, θελει 1/4 ακομα αλλα δυσκολευομαι. Εχει παει 2 το πρωι , νυσταζω αλλα λεω θα βγει . Και τοτε ακουω ενα γκουπ και κλαματα. Η μικρη εχει πεσει απο το κρεβατι και μεχρι να καταλαβω τι εγινε , ερχεται τρεχοντας και κλαιγοντας στο σαλονι φωναζοντας "μπαμπααααααααα".

Για νανοδευτερολεπτα ειμαι σε φαση "εχμμμμ ας κλαψει λιγο το παιδι δεν παθαινει τιποτα, τελειωνω , 2-3 θελει ακομα) αλλα τελικα επικρατει ο πατερας και οχι ο gamer . Αφηνω το χειριστηριο στο τραπεζακι και την παιρνω αγκαλια ενω παρακολουθω τον Micolash να μου χωνει ενα πλοκαμι στο......σωμα....Θα μπορουσα να κανω force quit βεβαια αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

Ελπιζω σημερα να τον βγαλω γιατι μετα δε με επιανε υπνος. Και τον ειχα τον πουστη...

Ειμαι λεβελ 84 και ανεβαζω μονοι skill πια το εχω παει 20 .
    Last edited by james9; 08-03-2016 at 09:58.

Spoiler!

5. The Following 5 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

chronohill (08-03-2016),menel34 (08-03-2016),mihalis13 (08-03-2016),nikon (08-03-2016),ntsmrtz (08-03-2016)

Έτσι μπράβο γιατί πάνω απ'όλα είσαι πατέρας .....σήμερα καρέκλες δίπλα στο κρεββάτι να σιγουρευτείς ότι δεν θα πέσει η μικρή και βουρ για τον σπασ@ που σε 2 περάσματα με είχε κάνει να τρέμω από τα νεύρα.
    Last edited by nikon; 08-03-2016 at 10:07.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ωραίος ο James! Η Amygdala γενικά είναι εύκολο boss και εγώ με την πρώτη την είχα βγάλει.
    Και ο Micolas εύκολος είναι απλά στη δεύτερη φάση του με τη λάμψη μπορεί με ένα Hit να σε σκοτώσει. Οπότε σήμερα θα τον βγάλεις άνετα.
    Με τον Logarius έχεις παίξει;; Νομίζω μόνο αυτός σου λείπει από τα boss του main game (εκτός απο το final).
    Οπότε μετά είσαι έτοιμος για το dlc.
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Και τοτε ακουω ενα γκουπ και κλαματα. Η μικρη εχει πεσει απο το κρεβατι και μεχρι να καταλαβω τι εγινε , ερχεται τρεχοντας και κλαιγοντας στο σαλονι φωναζοντας "μπαμπααααααααα".
    Σε κάτι τέτοια δεν υπάρχει παιχνίδι ούτε αντίπαλος.. Εφιάλτης μου είναι αυτά τα πεσίματα...
    Το πέσιμο ήταν σε παρκέ ή σε μαρμαρόπλακα? Είχε χαλί-φλοκάτη-μοκέτα ή τίποτα?
    Καρέκλες με μαξιλάρια δίπλα και δημιουργία "φωλίτσας" εντός.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Σε κάτι τέτοια δεν υπάρχει παιχνίδι ούτε αντίπαλος.. Εφιάλτης μου είναι αυτά τα πεσίματα...
    Το πέσιμο ήταν σε παρκέ ή σε μαρμαρόπλακα? Είχε χαλί-φλοκάτη-μοκέτα ή τίποτα?
    Καρέκλες με μαξιλάρια δίπλα και δημιουργία "φωλίτσας" εντός.
    Ειναι η δευτερη κορη μου οποτε ειχα λαβει ολα τα μετρα. Ομως ειναι πολυ κινητικη, στον υπνο μπορει να τη βρω και κατω απο το κρεβατι που λεει ο λογος. Δεν χτυπησε , απλα φοβηθηκε, πηρε μαζι παπλωμα, μαξιλαρια και επεσε στη μοκετα, μικρο το κακο.

@mihalis13 Τον εχω βγαλει τον Logarius . Λογικα μου μενει ο Micolash και ενας ακομα πριν το final boss?

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ειναι η δευτερη κορη μου οποτε ειχα λαβει ολα τα μετρα. Ομως ειναι πολυ κινητικη, στον υπνο μπορει να τη βρω και κατω απο το κρεβατι που λεει ο λογος. Δεν χτυπησε , απλα φοβηθηκε, πηρε μαζι παπλωμα, μαξιλαρια και επεσε στη μοκετα, μικρο το κακο.

@mihalis13 Τον εχω βγαλει τον Logarius . Λογικα μου μενει ο Micolash και ενας ακομα πριν το final boss?
    Mergo Wet Nurse έχεις βγάλει;; Τότε αυτή σου μένει λογικά
    Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Οχι. Οποτε Micolash και Wet nurse. Και μετα dlc ε? Ti level ησασταν οταν τελειωσατε το main game?

Spoiler!

Εύκολα και τα 2 (αν και ο micolash μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα) όπως και το τελικό boss, level δεν θυμάμαι 100+ νομίζω, άσχετο αλλά νομίζω ότι πάλι άφησα εκκρεμότητα, για το moon presence πρέπει να κάνω και 3ο πέρασμα;;;

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εμένα η Mergo με είχε ταλαιπωρήσει λίγο. Εγώ ξεκίνησα το dlc 93-96 level και είχα αφήσει μόνο τα final boss. Τα οποία βέβαια μετά το dlc θα σου φανούν πανεύκολα γιατί θα είσαι op. Εγώ τα έβγαλα με την πρώτη.

@nikon Για να αντιμετωπίσεις το moon presence πρέπει να φας 3 umbilical cords. Δεν τα έκανες consume εσύ;; Αλλιώς πας για 3η φορά.
    Επίσης λογικά αν κρατήσεις το save πριν το final boss σε ένα usb stick το περνας και παίζεις μόνο το τέλος.
    Spoiler!

14. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (08-03-2016)

Tα μάζεψα αλλά δεν τα έφαγα .....ποιο save πριν το final boss τώωωωωωωωρα το final boss.

Σίγουρα θα κάνω και 3ο πέρασμα αλλά όχι καπάκι λέω να τελειώσω τα chalice και τέρμα να παίξω και τίποτα άλλο.
    Last edited by nikon; 08-03-2016 at 11:07.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Tα μάζεψα αλλά δεν τα έφαγα .....ποιο save πριν το final boss τώωωωωωωωρα το final boss.

Σίγουρα θα κάνω και 3ο πέρασμα αλλά όχι καπάκι λέω να τελειώσω τα chalice και τέρμα να παίξω και τίποτα άλλο.
    Έχε το στο νου σου για την επόμενη φορά. Πριν μπεις να αντιμετωπίσεις το final boss τα κάνεις consume.
    Spoiler!

17. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (08-03-2016)

Τώρα που μου το είπες ναι, έτσι θα έχω και δικαιολογία για 3ο πέρασμα.

EDIT: Αν το κάνεις αυτό δεν βλέπεις το άλλο boss όμως, αυτό που είδα τελικά;;;

19. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (08-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Στο dlc δεν άφησες κάποια εκκρεμότητα ε; Έριξες και τα 5 bosses;;
    Spoiler!

Nαι αλλά θέλω να ξαναπεράσω και από εκεί 2η φορά πιο δυνατός γιατί με ζόρισαν πολλοί και θέλω να τους "ξαναμιλήσω" λίγο οπότε η 3η στο main επιβάλλεται.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ωραίος!! Εγώ το καλοκαιράκι θα ρίξω δεύτερο πέρασμα σίγουρα. Τώρα έχουμε Witcher μετά περιμένει Batman και τέλος Ucharted
    Το δεύτερο πέρασμα πιο εύκολο από το πρώτο ε;; Γιατί διάβασα παλιά ότι είναι πολύ δυνατά τα bosses στο NG+

Spoiler!

Είναι σίγουρα πιο εύκολο γιατί εκτός του ότι είσαι πιο δυνατός και φορτωμένος ξέρεις τι σε περιμένει και που, όσο και πιο δυνατοί να είναι οι αντίπαλο εσύ είσαι πιο πολύ σε αναλογία με το 1ο πέρασμα.

24. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (08-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Για να συνοψισω εγω ο νεος , σκοτωνω Micolash , Nurse , παω dlc και γυρναω για final boss αφου κανω consume τα cords?(εχω δυο αυτη τη στιγμη)

Αν δεν ειναι κοπος γραψτε καποιος πως μπαινω dlc γιατι ειμαι σιγουρος οτι η from δεν το εχει κανει τοσο απλο. Θα θελει να πας εκει , να κανεις αυτο , να θυσιασεις μια παρθενα και μετα θα σε αφηνει να παιξεις.

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Για να συνοψισω εγω ο νεος , σκοτωνω Micolash , Nurse , παω dlc και γυρναω για final boss αφου κανω consume τα cords?(εχω δυο αυτη τη στιγμη)

Αν δεν ειναι κοπος γραψτε καποιος πως μπαινω dlc γιατι ειμαι σιγουρος οτι η from δεν το εχει κανει τοσο απλο. Θα θελει να πας εκει , να κανεις αυτο , να θυσιασεις μια παρθενα και μετα θα σε αφηνει να παιξεις.
    Ακριβώς με αυτή τη σειρά. Γράψε και μία αν μπορεις τα boss που έχεις ρίξει μήπως μας έχει ξεφύγει κάποιο. Αν και δε νομίζω.

Όσο για το dlc δες εδώ

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post597871
    Spoiler!

27. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

chronohill (08-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks