Page 85 of 115 FirstFirst ... 357581828384858687888995 ... LastLast
Results 1,681 to 1,700 of 2296

Thread: Bloodborne

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Κάπως έτσι θα ήταν αν είχες ήδη τελειώσει το main game.
    Tώρα, αφού έχεις φάει την Αμέλια, πήγαινε στην αυλή της cathedral ward και άσε την αμυγδάλω που κρέμεται να σε πιάσει. Νομίζω...

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Λετε να παω τωρα για dlc πριν τον Micolash? Θα ειμαι οκ 84 λεβελ ή θα ειμαι σαν τον justin bieber σε αντρικες φυλακες?

Spoiler!

Όσο πιο δυνατός πας τόσες λογότερες φορές θα σου πέσει το σαπούνι οπότε τελείωσε τα 2 bosses που σου έχουν μείνει και άσε μόνο το τελικό.

4. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

james9 (08-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Λετε να παω τωρα για dlc πριν τον Micolash? Θα ειμαι οκ 84 λεβελ ή θα ειμαι σαν τον justin bieber σε αντρικες φυλακες?
    Αν σε δυσκολεύει ο micolash μην πας ακόμα στο dlc... (μα ο Micolash..? Που να κουβεντιάσεις με τον laurence δηλαδή..)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Σου βάζω ένα δικό μου ποστ όταν έπαιζα το dlc. The Choice is Yours...

http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post598256
    Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Ουφ, άλλη μια μέρα που τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα!

Συνέχισε να με γλεντάει ο Rom, μέχρι που λέω να ακολουθήσω τις συμβουλές και του james, να κάνω καμιά βόλτα να ανέβω level (ήμουν <60). Αποφάσισα να πάω να βγάλω τον Paarl και τον έβγαλα χωρίς πολλά ζόρια, με την 2η - 3η προσπάθεια νομίζω (τον είχα παρατήσει αν θυμάστε, τώρα με Ludwig+7 επέστρεψα πιο δυνατός). Είπα να περπατήσω την Old Yharnam, μιας και άνοιξε η πύλη, αλλά δεν είχε και τόσο νόημα, δεν έδιναν πολλά blood echoes οι εχθροί. Αποφάσισα να πάω Cainhurst λοιπόν να δω τι παίζει. Έφαγα μια τρομάρα αρχικά με τα περίεργα τέρατα στην αρχή, αλλά άξιζε η ανταμοιβή. Προχώρησα στο κάστρο μετά με σχετική ευκολία, έκανα το πλουσιοπάροχο loot μου, έφτασα στον Logarius και μεταβολή με Old Hunters Mask να αναβαθμιστώ και να επιστρέψω Rom. Επέστρεψα και με πολύ ηρεμία, υπομονή και ψυχραιμία την έβγαλα. Να πω ότι σε κάθε γύρο
    Spoiler!

Επίσης, άσχετο, αλλά να πω ότι πρακτικά δεν έχω σκοτώσει κανέναν hunter o άμπαλος (εκτός από τον hunter με το πολυβόλο που έπεσε από τον πύργο - α και την Eileen έχω φάει, και αυτή όχι στα ίσα όμως, με κλεφτοπόλεμο). Ακόμη και η τύπισσα με τα λευκά πριν τον Rom εκεί είναι και κάνει βόλτες. Τώρα με έβγαλε εκεί στους δύο hunters που είναι παρέα και έφυγα τρέχοντας πάλι μέχρι την λάμπα της Vicar Amelia. Πρέπει να είμαι ο περίγελος των hunters στον κόσμο του παιχνιδιού πάντως

Τουλάχιστον άλλα δύο bosses χαιρέτησαν!

Τι άλλες περιοχές άνοιξαν τώρα; Να επιστρέψω Cainhurst για τον Logarius ή να ανέβω level πρώτα; Είμαι σίγουρα κάτω από 65 πάντως. Επίσης
    Spoiler!

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Προσωπικά θα σου έλεγα να πας για τον Logarius και υπομονή..

Εναλλακτικά πας για Yahar'Gul Chapel εκεί που σε έβγαλε μετά την Rom.

9. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

tonybsg (09-03-2016)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ωραίος!! Εγώ το καλοκαιράκι θα ρίξω δεύτερο πέρασμα σίγουρα. Τώρα έχουμε Witcher μετά περιμένει Batman και τέλος Ucharted
    Το δεύτερο πέρασμα πιο εύκολο από το πρώτο ε;; Γιατί διάβασα παλιά ότι είναι πολύ δυνατά τα bosses στο NG+
    Εμενα προσωπικα στο ng+μου φανηκαν πιο ευκολα τα boss παρεπιπτοντως.Μπορει να φταει οτι ημουν πανω απο 155 λεβελ οταν το ξανατερμαρτισα για δευτερη φορα το παιχνιδι.

11. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

mihalis13 (09-03-2016)

@tonybsg

Μη δίνεις τόση αξία στους hunters αν οι κινήσεις σου είναι σαν τις δικές τους (πολύ γρήγορες και με χρήση πιστολιού) δεν είναι τόσο δύσκολοι όσο δείχνουν μη τους φοβάσαι.
    Ο Λογκάριους είναι ζόρικος αλλά δεν παίζει τόσο ρόλο το λέβελ αλλά η τακτική οπότε κάνε καμία προσπάθεια να δεις, έχε και υπόψη σου ότι όταν τον βγάλεις πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω εκτός από το να ανάψεις τη λάμπα.

Εγώ δεν θυμάμαι τι έκανα τη 1η φορά (τη 2η σίγουρα δεν έκανα αυτό που πρέπει) και δεν έχω πάρει το Logarius wheel και μαζί με το Beast claw είναι τα μόνα που δεν έχω οπότε έχω άλλους 2 λόγους για 3ο πέρασμα το οποίο ξεκίνησα λίγο να δω πως είναι και το cleric βγήκε τόσο εύκολα που δείχνει ότι θα είναι περίπατος σε πολλά σημεία.

13. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

tonybsg (09-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Αφου δεν εσπασα χτες το ds4 , τοτε δε θα το σπασω ποτε.

Ολη μερα μου ετρωγε το μυαλο o Micolash. Το απογευμα ετοιμαζονται απαντες για ενα αποκριατικο παιδικο παρτι και εχω στη διαθεση μου 20 λεπτα μεχρι να ετοιμαστουν οι μικρες με τη μαμα τους στο δωματιο. Micolash ετοιμασου! Ξεκιναω με 10 vials και ορμαω. Στο πρωτο μισο δεν με ακουμπαει καν , του ριχνω αλυπητα μεχρι που εξαφανιζεται. Ανεβαινω τον κυνηγαω , πεφτω στο δωματιο που εχει κλειδωθει και ξεκιναω την 2η φαση. Μεχρι το 1/3 ολα καλα ,μενω κοντα του , αποφευγω τα πλοκαμια και οταν κανει την ΑΟΕ κανω απανωτα roll αλλα παντα με χτυπαει και χανω το 50% . Το θεμα ειναι οτι εχει αρχισει και κανει μονο ΑΟΕ attacks με αποτελεσμα ισα να προλαβαινω να κανω heal . Με τα πολλα του εχει μεινει πολυ λιγο ζωη αλλα και εγω δεν εχω vials και εχω πεσει κατω απο το 50%. Εκει που θελει μια παω κοντα του του ριχνω.....και μου ριχνει κ αυτος!!!

YOU DIED λεει ενω ακουω τον Micolash να ουρλιαζει και να γινεται σκονη. Πουθενα ομως PREY SLAUGHTERED. Περιμενω 1-2'' μηπως σκασει το trophy αλλα τιποτα. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? Οκ λεω τρεμοντας απο τα νευρα , ας παω να παρω τις 20Κ echoes που ειχα και ξαναδοκιμαζω το βραδυ. Ξερετε τι εκανα ? Επεσα σε ενα κενο γιατι δεν εβλεπα μπροστα μου απο τα νευρα.

Το παραταω ,παω στο παρτυ ,το βραδυ ξαναμπαινω. 1η προσπαθεια , χανω στο πρωτο μισο της μαχης. 2η προσπαθεια κανω summon εναν τυπο , ο οποιος χανει απο τους σκελετους. Ε λεω δεν με θελει ρε γαμωτο. 4η προσπαθεια παω μονος μου και τον βγαζω. Τι αλλαξε? Αντι για 2Η ειχα το Ludwig στο ενα χερι , οποτε χτυπουσα πιο γρηγορα και το combo μου κρατουσε περισσοτερο. Ε τον εβγαλα πανευκολα.

Αφου χορεψα λιγο πανω απο το πτωμα του πηγα για λεβελ απ και συνεχισα παρακατω. H επομενη περιοχη μου φανηκε παιχνιδακι μετα απο αυτο που περασα νωριτερα. Μην τα πολυλογω ,εφτασα στην Wet Nurse σχετικα ευκολα , χωρις death και γεματος vials. Ε την εβγαλα με την πρωτη . Μονο εκει που σκοτεινιασε την εχασα λιγο και ετρεχα γυρω γυρω αλλα γενικα δεν δυσκολευτηκα. Επιστροφη hunter's dream , αναβαθμιση και σημερα ετοιμαζομαι για dlc.

Εδω τα stats μου.

Click image for larger version. 

Name:	20160309_011449_resized.jpg 
Views:	86 
Size:	523.1 KB 
ID:	8617

Spoiler!

15. The Following 3 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

chronohill (09-03-2016),nikon (09-03-2016),teras1 (09-03-2016)

Έτσι θέλει αυτός ο σπασίκλας να τον πιάσεις στις γρήγορες (και σπαθί και πιστόλι) στο 2ο μέρος και να μη πέρνει ανάσα για να σου ρίξει τη βροχή εγώ 45 φορές που έχασα απο αυτή τη π@π@ρι@ έχανα μια δεν πρόλαβε να μου ρίξει και τον έκανα μαύρο.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ουτε καν κραταω πιστολι το πιστευεις? Μονο σπαθι και μονιμως 2H.

Spoiler!

Έτσι είχες μάθει γι'αυτό χρειάζεται όμως κάνεις εύκολα visceral με αυτό, το 2Η κάνει damage αλλά είναι αργό γι'αυτό και δεν είναι για γρήγορα boss όπως ο micolash.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Εγώ γενικά ανάλογα το Boss διάλεγα και όπλο. Πχ σε γρήγορα Boss είχα το KirkHammer (όπως και αν συνάνταγα hunters σε κάποια περιοχή)
    Αναρωτιέμαι εγώ που έμαθα με Bloodborne πως θα παίξω Dark Souls
    Spoiler!

Θα παίξεις ε;;;.....και εγώ γλυκάθηκα με το Bloodborne και το σκέφτομαι αλλά από αυτά που ακούω δεν το κόβω για τόσο friendly σε άσχετους και θα το παρατήσω όπως το Demon's.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Θα παίξεις ε;;;.....και εγώ γλυκάθηκα με το Bloodborne και το σκέφτομαι αλλά από αυτά που ακούω δεν το κόβω για τόσο friendly σε άσχετους και θα το παρατήσω όπως το Demon's.
    Έχω κάνει pre order τη συλλεκτική μιας και μου άρεσε πολύ, αλλά από Σεπτέμβρη θα ασχοληθώ λογικά. Προέχουν άλλα games και το καλοκαίρι σκοπεύω να ασχοληθώ με Bloodborne.
    Το φοβάμαι λίγο αυτό που λες μιας και εγώ το Demon's το είχα παρατήσει γιατί μου είχε φανεί πολύ δύσκολο και δεν ήξερα τι να κάνω
    Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (09-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Μην συγκρινετε με το Demon's. Ηταν πιο δυσκολο γιατι δεν ειχε fast travel και αν πεθαινες -παρα τα shortcut- μπορει να σου εβγαινε η ψυχη να πας στο boss παλι.

Στα Dark Souls και fast travel εβαλαν και πολυ ευκολα φτανεις με shortcut στο boss. Ιδια φιλοσοφια θα εχει και το 3.

Spoiler!

24. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

nikon (09-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Ουτε καν κραταω πιστολι το πιστευεις? Μονο σπαθι και μονιμως 2H.
    Οχι, λάθος φίλε. Ξεκίνα προπονήσεις 1Η & firearm αμέσως.
    Στο dlc με τους hunters να παίζουν κρυφτούλι, θα περάσεις δύσκολα.. Επίσης, στα stats βλέπω χαμηλό bloodtinge (το χρει'άζεσαι για πιστόλια) & arcane. Στα υπόλοιπα είσαι μια good++ για το level σου.

26. The Following 2 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

james9 (09-03-2016),the master (10-03-2016)

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Η τακτικη στη 2η φαση του micolash ειναι να εισαι οσο πιο κολλημενος πανω του γινεται , κανοντας αυτο παιζει και να μη κανει ουτε μια φορα την aoe κινηση του που ειναι και o μονος κινδυνος

επισης στακαρε arcane resistance runes και armor

28. The Following User Says Thank You to the master For This Useful Post:

james9 (10-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Χτες ξεκινησα το dlc. Πηγα και με επιασε η Αμυγδαλω και βγηκα στον εφιαλτη. Μου ειχατε πει καποιοι οτι πρεπει να παιζω με 1H και πιστολι . Μεσα μου ελεγα "τι λενε οι ασχετοι ρε θα τους δειξω εγω". Ειχα βρει blood rock οποτε το Ludwig ηταν ηδη +10 και ετσι εκανα ντου στη νεα περιοχη.

Οι απλοι εχθροι δεν ηταν προβλημα. Και το πολυ θετικο ειναι οτι υπηρχε παντου loot. Γεμισα vials αμεσως και προχωρουσα διστακτικα μεν αλλα σταθερα ωσπου σνυναντησα τον πρωτο hunter. Με ξετιναξε , δεν προλαβα να χτυπησω καν. Επιστρεφω , με πολυ κοπο τον καθαριζω. Πολυ κοπο ομως. Προχωραω φτανω cathedral και παιρνω το eye of κατι , και επιστρεφω κατω στην αλανα. Εκει ειχε 3 ή 4 hunters. Με το που παω αρχιζουν κινούνται , κανω πισω να τους φαω εναν εναν , τιποτα εχασα αμεσως. Ξανα εκει , ξανα τα ιδια. Την 6η φορα με υποδεχτηκαν ετσι

Λεω κατι δεν παει καλα εδω δεν γινεται δουλεια οποτε 1H και πιστολι και μετα απο μερικες προσπαθειες καθαρισα την περιοχη. Παρακατω αλλος hunter με πολυβολο(!) , κωλοτουμπες εγω , ευτυχως ειχε βραχια και κρυβομουν και χτυπουσα. Κατεβαινω κατω σε ενα ποταμι με αιμα, βλεπω κατι πλασματα σαν αυτα του cainhurst castle , ευτυχως αυτα τα ειχα ευκολα.

Πιο κατω βλεπω ενα αντικειμενο , λεω ας το παρω , αλλος hunter , δεν προλαβαινω να παρω ανασα. Μεχρι εδω ειχα χασει 15 φορες τουλαχιστον. Ανεβαινω κατι σκαλες , βλεπω ενα γιγαντα κατω να κραταει rpg νομιζω , κατεβαινω , να και ενας δευτερος , ρε δεν γαμιεστε χτυπαω καμπανακι . Ερχεται ενας χριστιανος , τους βγαζουμε και με παει μεχρι μια λαμπα ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να τα παιρνω στο κρανιο. Απο εκει ψιλοευκολα βγηκα στην πορτα για το boss.

Μπαινουμε μαζι μεσα με τον τυπο , αρχιζει βαραει , παω και εγω στο πλαι του τερατος , ολα καλα , εχω αρκετα vials τον φτανουμε στη μεση και βγαζει το τεραστιο σπαθι. Ορμαμε παλι , δεν κανω εγκαιρα heal χανω. Και οχι μονο χανω αλλα συνειδητοποιω οτι οταν με πηγε ο co op στη λαμπα δεν την αναψα , οποτε ειμαι παλι στην αρχη. Γαμωωωωωωω και εχω καμια 50Κ echoes πεταμενες διπλα στο boss. Τωρα απλα τρεχω και σκοτωνω μονο οτι ειναι απαραιτητο για να φτασω στη 2η λαμπα . Την αναβω , παω παλι στο boss , παιρνω τις echoes και τρωω ενα bold hunter mark για να γυρισω και να ανεβω λεβελ.

Παλι μετα στη λαμπα και παλι στο boss μονος μου τωρα. Τις 2 πρωτες φορες δεν τον παω καν στη μεση, ολο χανω γιατι με χτυπαει απανωτα καποια στιγμη που δεν εχω stamina . Εχω αρχισει και αγχωνομαι οποτε χτυπαω μια καμπανα , περιμενω και νομιζω οτι βλεπω ενα κωλοδαχτυλο στον ουρανο , τι στον π@@ κανεις δεν παιζει εκει περα?

Ξαναμπαινω μονος μου , ευτυχως ειμαι γεματος με 20 vials. Το παω αργα , μενω στο αντιθετο πλευρο απο αυτο που χτυπαει και του ριχνω μονο με charged R2 και καπακι L2 και μονο στην πλατη. Μολις παει 50% εχω ακομα 11 vials. Νομιζω οτι το 2ο κομματι ηταν πιο ευκολο. Ναι μεν αν σε πετυχει το σπαθι εχασες με τη μια , αλλα οι ΑΟΕ φαινονται απο ωρα και αυτα που πεταει τα αποφευγεις ευκολα ,καμια σχεση με Rom και Micolash ή Logarius. Ναι πραγματικα τον εβγαλα και το συναισθημα ηταν απιστευτο , φανταστικο boss, φοβερη μαχη!!

Πισω για αναβαθμιση και quit. Συνεχεια μαλλον σημερα.

Ερωτηση. Επειδη δεν σκοπευω να το παιξω καπακι NG+ υπαρχει τροπος να δω και τα 3 endings με καποιο save σε usb stick? Και αν ναι ποτε πρεπει να το κανω?

Spoiler!

30. The Following 3 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

mihalis13 (10-03-2016),ntsmrtz (11-03-2016)

Bookmarks

Bookmarks