Page 78 of 115 FirstFirst ... 286874757677787980818288 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 2296

Thread: Bloodborne

Senior Member juliahna12's Avatar
    PSN ID
    juliahna12

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Παιδιά μια ερώτηση. Ο τελευταίος αρχηγός ειναι στην πόρτα που ανοιγει μέσα στο Hunters dream? Απλα για να μην παω ακομα ώστε να πάω για υο dlc.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ναι, εκει σε περιμενει ενας παλιός φίλος, το τελευταίο boss οπως λες

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by juliahna12 View Post
    Και είναι κατεμέ η καλύτερη μάχη με boss σε όλο το παιχνίδι!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Και είναι κατεμέ η καλύτερη μάχη με boss σε όλο το παιχνίδι!
    Αν δεν έχεις παίξει το DLC
    Γιατί μετά σου φαίνεται παιχνιδάκι
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

^
    ΝΑΙ!!!
    Η καλύτερη είναι, όχι η πιο δύσκολη.. Δε σου σπάει τα νεύρα βρε παιδί μου!

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Παιδια αν θελετε βαλτε και κανα spoiler, μην τα λετε ετσι χυμα, γιατι εγω δεν εχω φτασει εκει και δεν θελω να ξερω που ειναι τα boss...

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by juliahna12 View Post
    Ευχαριστώ οπότε τωρα πάμε για dlc και πιστευω 116 lvl ειναι καλά.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Επιστρεφω στο νημα τσαλακωμενος αλλα νικητης!

Οσοι θυμαστε οτι με βιαζε ο Rom επι ωρες , καλα θυμαστε. Και το ιδιο εκανε κ χτες. Δοκιμασα μια φορα μηπως εχω καλυτερη τυχη αλλα εφτανα μεχρι τη μεση και μετα ολο και καποια random πετρα θα με πετυχαινε και θα εχανα ολη τη ζωη. Αποφασισα να παω Forbidden Woods να καθαρισω την περιοχη και να ανεβω και μερικα λεβελ. Εφαγα καμια ωρα εκει , καθαρισα τα παντα, εκτος απο μια σπηλια που με οδηγησε σε μια υπογεια λιμνη οπου εκαναν βολτες κατι γιγαντες. Ειχα πανω μου 60Κ echoes οποτε το αφησα για αργοτερα.

Γυρισα στον Rom , ανεβασμενος , αλλα συνεχισα να χανω καπου εκει στο 1/3 της ζωης του. Ειχα μαθει να αποφευγω τις μικρες αραχνες αλλα οταν αρχιζε να πεταει πετρες καποια στιγμη θα με πετυχαινε και θα εχανα με την πρωτη. Μετα απο 20 και βαλε προσπαθειες αποφασισα να το γυρισω στην υπομονη . Πρωτα σκοτωσα ολες τις μικρες αραχνες προσεκτικα απο το πλαι με ενα χτυπημα οποτε εμεινε μονος ο Rom. Του εριξα μερικες , εριξα πολυ τη ζωη του και τηλεμεταφερθηκε. Τον πλησιασα πιο ευκολα αυτη τη φορα μιας και ελειπαν οι αρχικες μικρες και τον ξαναχτυπησα μεχρι που εμεινε το 1/3. Εκει πηρα τη σωστη αποφαση και αντι να φυγω μακρια εμεινα κοντα του και κατα περιεργο τροπο απεφευγα πιο ευκολα τις πετρες. Ενα δυο χτυπηματα ακομα και επεσε. Μου πηρε 20' αλλα αξιζε τον κοπο γιατι μου ειχε βγαλει την ψυχη.

Αφου τον σκοτωσα με πηγε Unseen Village. Δειλα δειλα προχωρουσα αλλα οι εχθροι δεν με δυσκολευαν . Προχωρησα μεχρι τη δευτερη λαμπα, γυρισα πισω για λεβελ απ μη χασω τα echoes και παλι πισω. Ομολογω οτι ειχα αρχισει να χανομαι , αλλα σε λιγο ανοιξα το shortcut με το ασανσερ που σε βγαζει στην πρωτη λαμπα και προσανατολιστηκα. Καθως κατεβαινα με το ασανσερ βλεπω ενα κενο στη διαδρομη και πηδαω χωρις να το σκεφτω σε μια στεγη. Κατεβαινω αριστερα και προχωραω, βλεπω στο βαθος μια τεραστια αρενα με κολωνες. Ωπ λεω boss fight. Αντε να δουμε.

Μπαινω και πεφτει απο ψηλα αυτη η αηδια ο One Reborn . Δεν ειναι πολυ επιθετικος και μενω μακρια να δω πως θα προσεγγισω ωσπου βλεπω σκαλες στα δεξια και θυμηθηκα τον Tower Knight. Ανεβαινω καθαριζω τα παντα και μετα τον εβγαλα πολυ ευκολα. Καθομουν στην εισοδο , λιγο μεσα , εκει που ξεκινανε τα σκαλια , εβγαινα του εριχνα ενα κομπο , ξανα μεσα μεχρι να ηρεμησει κ.ο.κ. Πρεπει να με χτυπησε 2 φορες το πολυ επειδη πηρα θαρρος.

Μετα απο αυτο γυρισα για λεβελ απ και ανεβασα και το σπαθι στο +7. Συνεχισα λιγο να δω την επομενη περιοχη και βρεθηκα στον οροφο μιας βιβλιοθηκης . Εκει σταματησα.

Ειμαι lvl.61 ,Vit 32, End 25, Str 28, Skill 12 Blood 7, Arcane 7.

Εχω σκοτωσει με τη σειρα
    Cleric Beast
    Father Gascoigne
    Blood starved beast
    Vicar Amelia
    Shadow of Yharnam
    Rom
    One Reborn

Αν μου εχει ξεφυγει καποιο optional boss πειτε μου , ή καποιο boss που θα εξαφανιστει αν συνεχισω, θελω να τα κανω ολα σε ενα playthrough οσο γινεται.

Spoiler!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ωραιος ο james...μας μεταφερεις ξανα στον κοσμο του παιχνιδιου και δημιουργουνται αισθηματα νοσταλγιας.
    Αν δεν κανω λάθος εκει διπλα στον one reborn εχει ενα optional boss τον dark κατι τεραστιο ηλεκτροφορο σκυλι...
    Ρε συ ποσες ωρες κοιμάσαι αφου δουλευεις και τα πρωινα;τι πίνεις(και δεν μας δινεις!) και αντέχεις;ντουρος
    Spoiler!

9. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

james9 (03-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Ωραιος ο james...μας μεταφερεις ξανα στον κοσμο του παιχνιδιου και δημιουργουνται αισθηματα νοσταλγιας.
    Αν δεν κανω λάθος εκει διπλα στον one reborn εχει ενα optional boss τον dark κατι τεραστιο ηλεκτροφορο σκυλι...
    Ρε συ ποσες ωρες κοιμάσαι αφου δουλευεις και τα πρωινα;τι πίνεις(και δεν μας δινεις!) και αντέχεις;ντουρος
    Λες για τον Paarl που με ειχε βιασει στις αρχες του παιχνιδιου μαλλον. (θυμαμαι ολα τα boss που με εχουν βιασει στα souls).

Οφτοπικ. Μη με ματιασεις , ειμαι 39 αλλα ακομα αντεχω. Δουλεια, παιχνιδι με τις κορες, γυμναστηριο, δουλειες σπιτιου, αλλα καθε βραδυ θα βρω μια ωρα τουλαχιστον για τον εαυτο μου. Κοιμαμαι μαξ 6 ωρες τη μερα. Δεν πινω(κανενα jack που κ που) , δεν καπνιζω, δεν ξενυχταω . Θα δουμε ποσο θα αντεξω , αν καμια μερα σταματησω να γραφω κατι θα εχω παθει χαχα!

Spoiler!

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ναι μπραβο αυτον λεω.εκει διπλα δεν ειναι η θυμαμαι λαθος;εχει βεβαια και ενα μονοπατι π ενωνει.
    Φτου σκορδα δεν ματιαζω!μπραβο πολυ καλα εισαι.εγω αν παει 12 και παιζω κλείνω κονσολα θελω να ειμαι ξαπλα 1παρα να διαβαζω τα βιβλια μου(αν δεν εχω κοιμηθει στην πρωτη σελιδα!)...πολυ καλα το πας πάντως-και χωρις βοηθεια..εγω αν εβλεπα τα σκούρα χτυπαγα καμπανακια...
    Spoiler!

James μη φύγεις από το Unseen Village αν δεν έχεις βρει ένα κλειδί.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Ναι μπραβο αυτον λεω.εκει διπλα δεν ειναι η θυμαμαι λαθος;εχει βεβαια και ενα μονοπατι π ενωνει.
    Φτου σκορδα δεν ματιαζω!μπραβο πολυ καλα εισαι.εγω αν παει 12 και παιζω κλείνω κονσολα θελω να ειμαι ξαπλα 1παρα να διαβαζω τα βιβλια μου(αν δεν εχω κοιμηθει στην πρωτη σελιδα!)...πολυ καλα το πας πάντως-και χωρις βοηθεια..εγω αν εβλεπα τα σκούρα χτυπαγα καμπανακια...
    Χτυπησα και εγω στον Rom αλλα περιμενα 5' και τιποτα. Στα souls εβρισκε ευκολα εδω τιποτα. Δεν μπορω να πω οτι εχω κολλησει σε καποιο σημειο που να πω δεν περναει με τιποτα. Το ξαναλεω με 20 vials πανω μου δεν φοβαμαι, μετα απο τα souls που εβγαζες boss με 2-3 estus flask.

Spoiler!

Μπερδεύτηκα εν τω μεταξύ, αν το Darkbeast είναι optional και δεν το έχεις βγάλει στο Byrgenwerth από που πήγες;;;

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Μπερδεύτηκα εν τω μεταξύ, αν το Darkbeast είναι optional και δεν το έχεις βγάλει στο Byrgenwerth από που πήγες;;;
    Απο Forbidden Woods. Τον Paarl τον ειχα συναντησει ομως στην αρχη που με ειχε σκοτωσει καποιος και βρεθηκα σε μια φυλακη.

Spoiler!

16. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

nikon (03-03-2016)

Το αλτσχάιμερ μου μέσα και εγώ το είχα αφήσει για πολύ αργότερα το darkbeast και βέβαια είχα περάσει από Byrgenwerth, για το κλειδί δεν μου είπες το έχεις βρει;;;

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Το αλτσχάιμερ μου μέσα και εγώ το είχα αφήσει για πολύ αργότερα το darkbeast και βέβαια είχα περάσει από Byrgenwerth, για το κλειδί δεν μου είπες το έχεις βρει;;;
    Πηγαινοντας για One Reborn μεσα στο χαμο θυμαμαι ενα κλειδι που βρηκα σε ενα σεντουκι(?). Δεν θυμαμαι πως το ελεγαν ομως.

Spoiler!

Όχι δεν είναι σε σεντούκι και είναι αυτό που λέγαμε παλαιότερα ότι δύσκολα το βρίσκεις.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Όχι δεν είναι σε σεντούκι και είναι αυτό που λέγαμε παλαιότερα ότι δύσκολα το βρίσκεις.
    Βαλε σποιλερ και πες. Καλα και αν το βρηκα στην τυχη θα ειναι .

Spoiler!

Eίναι το
    Spoiler!
    και το που το βρίσκεις αν θες
    Spoiler!

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ναι ρε συ το πηρα. Επεσα εκει στο ασχετο για να αποφυγω εναν εχθρο και το βρηκα. Που χρησιμευει?

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks