Σίγουρα όταν ξαναπερνάς από τα ίδια λημέρια και ξέρεις τι παίζει είναι αλλιώς, βλέπεις τίποτα διαφορετικό στο νέο πέρασμα ή όλα είναι τα ίδια γιατί αν είναι ίδια δεν με τρελένει να το αρχίσω καπάκι, σκέφτομαι να το παρατήσω μέχρι.....αύριο.
Σίγουρα όταν ξαναπερνάς από τα ίδια λημέρια και ξέρεις τι παίζει είναι αλλιώς, βλέπεις τίποτα διαφορετικό στο νέο πέρασμα ή όλα είναι τα ίδια γιατί αν είναι ίδια δεν με τρελένει να το αρχίσω καπάκι, σκέφτομαι να το παρατήσω μέχρι.....αύριο.
Λοιπόν..
Ολα είναι ακριβώς τα ίδια, λίγο πιο δύσκολα.
Σου υπολείπεται το nightmare frontier και το dlc που είναι μεν optional αλλά και must play.
Αυτό μεταφράζεται χοντρικά σε καμιά βδομάδα..
Προτείνω αποτοξίνωση μίας (1) ημέρας.
nikon (17-02-2016)
καλημερα και απο μενα, ψηνομαι πολυ για αγορα αλλα θελω τα φωτα σας.
Μου αρεσε πολυ το dark souls, το εφτασα μεχρι ενα σημειο και μετα λογω δυσκολιας το παρατησα.
Τι να περιμενω εδω? Το ιδιο δυσκολο? Πιο ευκολο επλιζω?
Το παιχνιδι τι συστημα save εχει?
Δωστε φωτα γιατι φαινεται παιχνιδαρα
Cannondale trail sl5 2013...
Dark Souls δεν έχω παίξει. Μονο το Demon που δεν τα ειχα καταφέρει ποτέ και το έχω παρατήσει 3 φορές.
Ακούγεται πως είναι πιο εύκολο από τα DaS, εγώ θα πω είναι διαφορετικό. Εδώ δεν έχει ασπίδα για άμυνα. Επομένως έχει πιο γρήγορο combat system.
Το παιχνίδι είναι δύσκολο, όχι άδικο όμως. Δεν σε "κλέβει" πουθενά.
Σύστημα save δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Εγώ για να είμαι σιγουρος οτι όλα πάνε καλά γύρναγα στo Hunters Dream και τότε έκλεινα το PS4.
Αν έχεις υπομονή και επιμονή θα το ευχαριστηθείς άπειρα. Αν θες να σε πάρει από το χεράκι και να σε πάρει στον τερματισμό (όπως τα AC) μετά από λίγη ώρα θα τα παρατήσεις.
Όλα αυτά στα λέει ένας με μηδέν εμπειρία από DaS αλλά πλέον φανατικός του Bloodborne και της Fromsoftware.
^^Δηλαδη δεν το σωζεις οπου θες?
Υπομονη και επιμονη εχω τοσο ωστε να περαδω καλα, οχι να σπασω την κονσολα!! χαχα!!
Δε νομίζω, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το τσέκαρα και ποτέ.
Για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις βιντεάκια στο Youtube. Ας πούμε την πρώτη ώρα (ή τις 2 πρώτες) του παιχνιδιού και να δεις μήπως σου αρέσει.
Εγώ όταν το ξεκίνησα ήμουν διστακτικός αλλά κόλλησα τρελά.
Δεν ξέρω αν είναι παιχνίδι για σένα. Είναι πολύ ιδιαίτερο, αλλά αμα αποφασίσεις να το παίξεις θα σε ανταμείψει φουλ για το χρόνο που το έδωσες.
^^Βιντεακια βλεπω και μ αρεσει.
Εσυ πως το σωζεις το παιχνιδι ρε συ?
Εχει το ιδιο συστημα με το dark souls?
minaras_tio (17-02-2016)
^^Ωραια.+ rep για τη βοηθεια σου
Θα το ψαξω λιγο ακομα και θα το δω
ευχαριστω
mihalis13 (17-02-2016)
Mη το ψάχνεις καθόλου πάρ'το χθες και αφού σου άρεσε το dark souls δεν θα χρειαστεί να κάνεις την απαραίτητη υπομονή που έπρεπε να κάνουμε τις πρώτες 5-6 ώρες όσοι δεν ήμασταν φίλοι τέτοιων παιχνιδιών και χάναμε σε κάθε 3 βήματα, για να καταλάβεις είχα παίξει πολύ λίγο Demon's souls και με το Bloodborne κατάντησα σαν τον τρελό μαραθωνοδρόμο που έχει τερματίσει και ακόμα τρέχει......ούτε τον δάσκαλο-γιατρό μου δεν μπόρεσα να ακούσω που μου έγραψε 1 μέρα αποτοξίνωση
Last edited by nikon; 18-02-2016 at 07:04.
minaras_tio (18-02-2016)
Tο ήξερα παιδί μου... αλλά συγχωρείσαι. Προχώρα και να έχεις επιτυχίες!
Εγώ πλέον υποχρεωτική αποτοξίνωση επ'αόριστον. Ο γέρος έπεσε χθες το βράδυ-->ΚΑΤ-->κάταγμα ισχύου-->αύριο χειρουργείο.
Εγώ μόλις έδωσα αίμα, οι υπόλοιπες φιάλες που χρειάζονται καλύφθηκαν, κουβέντες με τον χειρούργο, τέτοιο χειρουργείο σε τέτοια ηλικία είναι δύσκολο κ.ο.κ...
Είναι απίστευτο το πως αλλάζουν όλα σε χρόνο dt.. Είσαι χαλαρός, ανεβάζεις level στο bloodborne (πλέον είμαι 162), η μικρή βάφει τους τοίχους και κοπανάει το παρκέ, όλα τέλεια δηλαδή.
Και μετά ντριιν... ένα τηλεφώνημα....
Αντε τα λέμε παιδιά και μην τα παρατάτε λέμε!!
nikon (19-02-2016)
Ευχαριστώ δασκαλογιατρέ μου, είχα επιτυχίες και όλα μου φάνηκαν εύκολα (πχ cleric με την 1η) μέχρι που έφτασα στον Γκασκόιν και με ταλαιπωρεί από χθες (στη 2η μορφή γιατί η 1η βγαίνει χαλαρά) τον έχω φτάσει στη μισή σφαλιάρα αλλά που θα μου πάει.
Περαστικά εύχομαι αφού το vitality το έχει full ανέβασε του το strength και όλα καλά θα πάνε.Εγώ πλέον υποχρεωτική αποτοξίνωση επ'αόριστον. Ο γέρος έπεσε χθες το βράδυ-->ΚΑΤ-->κάταγμα ισχύου-->αύριο χειρουργείο.
Εγώ μόλις έδωσα αίμα, οι υπόλοιπες φιάλες που χρειάζονται καλύφθηκαν, κουβέντες με τον χειρούργο, τέτοιο χειρουργείο σε τέτοια ηλικία είναι δύσκολο κ.ο.κ...
Είναι απίστευτο το πως αλλάζουν όλα σε χρόνο dt.. Είσαι χαλαρός, ανεβάζεις level στο bloodborne (πλέον είμαι 162), η μικρή βάφει τους τοίχους και κοπανάει το παρκέ, όλα τέλεια δηλαδή.
Και μετά ντριιν... ένα τηλεφώνημα....
Αντε τα λέμε παιδιά και μην τα παρατάτε λέμε!!
Μετά τις δύο πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες μες στην εβδομάδα, υπό την έννοια ότι ένιωθα χαμένος γενικά, νομίζω χθες που προχώρησα λίγοΈκλαψα εκεί λίγο, αλλά συνέχισα.Spoiler!
Γενικά ακόμη ψάχνομαι, με το βάθος του παιχνιδιού, με τον χάρτη πως δουλεύει, γενικά τα rpg elements και mechanics... για να δούμε.
Για την ώρα, δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει/βρει τι εστί shortcuts ακριβώς, ενώ κάτι ακόμη που δεν έχω ιδέα τι ήταν είναιSpoiler!
Περαστικά να είναι!
mihalis13 (17-02-2016)
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αποτυχημένη η πρώτη μου προσπάθεια ρε γαμώτο
Έχω glitch, δεν μου εμφανίζει τα όπλα (ενώ φαίνεται να τα κρατάει). Το ψάχνω στο νετ τώρα να δω τι παίζει... έκανα delete σε πρώτη φάση, αλλά έχει update 9 giga και δεν ξεκινάει κι ας πατήσω start without updating. Δεν μας τα λέει καλά για αρχή ρε γμτ
edit: Ουφ, έστρωσε, έπρεπε να τα επιλέξω και χειροκίνητα μάλλον (άλλο που ο χαρακτήρας ήταν σαν να τα κρατούσε ήδη όπως είπα)
Κουραγιο φιλε περαστικα στον πατερα σου. Η εγχειριση αυτη εχει το καλο οτι θα μπορεσει αμεσως να σταθει στα ποδια του μετα απο 24 ωρες. Το περασα και εγω με την μητερα μου και ειχα το ιδιο αγχος αλλα ολα πηγαν καλα τελικα.
Το Bloodborne το εχω αφησει και εγω μπας και παιξω και τιποτα αλλο, αλλα δεν το παραταω θελω να παρω και το dlc καποια στιγμη και να το συνεχισω, δεν το εχω τελειωσει ακομα, ειμαι καπου κοντα στο τελος, θελω να κανω καποια πραγματα που νομιζω οτι μου εχουν ξεφυγει πριν το τερματισω για πρωτη φορα.
Bookmarks