Page 77 of 115 FirstFirst ... 276773747576777879808187 ... LastLast
Results 1,521 to 1,540 of 2296

Thread: Bloodborne

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Ή κάποια μπινιά κάνετε όλοι και τους βγάζετε για πλάκα ή εγώ είμαι ο πιο άμπαλος εδώ μέσα.
    Εισαι άμπαλος. Το ίδιο και πιο πολύ εγώ.
    Προσπάθησέ τον, θα σε φτάσει στα όρια της υπομονής. Μέσα και εγώ εννοείται (εάν με δεχθεί είμαι lvl 190+, σε κάποιο ng++..) για την μάχη, φάση θα έχει να πάμε και οι τρεις. Εννοείται ότι μας έχει και τους 3. Αλλά προσπάθησέ τον λίγο ακόμα με κάποιον npc.

2. The Following 3 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

mihalis13 (01-03-2016),nikon (01-03-2016)

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Ή κάποια μπινιά κάνετε όλοι και τους βγάζετε για πλάκα ή εγώ είμαι ο πιο άμπαλος εδώ μέσα.
    Νομιζω οτι με εσωσε ενα video που ειδα λου γυρνας γυρω γυρω συνεχως απο τους ταφους και χτυπας τη καταλληλη στιγμη.
    Αλλα οταν μεταμορφωθηκε δε σε εσωζε τιποτα. Πολυ επιθετικος.

Και θυμαμαι που πριν λιγες μερες ημουν στο τσακ να το παρατησω το παιχνιδι...παμε γερα τωρα!!
    Cannondale trail sl5 2013...

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Εδω το build μου, συμβουλες ευπροσδεκτες.
    To Build θα στο καθορίσει κυρίως το βασικό όπλο που χρησιμοποιείς.

Π.χ. του Ludwig θέλει Strenght και Skill και Arcane όσο μπορείς.

Αν ειναι το πρωτο σου "souls" λογικο ρε συ. Αμα εχεις παιξει τα προηγουμενα και σε εχουν πηδηξει ολα τα boss απο εκατο φορες οσο ναναι αποκτας "εμπειρια"
    E ναι στην ουσία το 1ο που προχωράω τόσο, αν φταίει μόνο αυτό τότε είμαι μια χαρά.

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δεν σου εγγυώμαι πως θα τον βγάλουμε βέβαια . Αλλά θα έχουμε αρκετές πιθανότητες
    Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Εισαι άμπαλος. Το ίδιο και πιο πολύ εγώ.
    Προσπάθησέ τον, θα σε φτάσει στα όρια της υπομονής. Μέσα και εγώ εννοείται (εάν με δεχθεί είμαι lvl 190+, σε κάποιο ng++..) για την μάχη, φάση θα έχει να πάμε και οι τρεις. Εννοείται ότι μας έχει και τους 3. Αλλά προσπάθησέ τον λίγο ακόμα με κάποιον npc.
    ’μπαλος ξεάμπαλος βγήκε το βρωμοάλογο, με βοήθεια βέβαια μόνος μου δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω τόσες φορές που σίγουρα θα έπρεπε να έπαιζα, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τη βοήθεια και τη προσφορά σας να θυσιαστείτε στο βωμό της επιτυχίας μου, στο καλό με συγκινήσατε βρε παλιόπαιδα.

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Νομιζω οτι με εσωσε ενα video που ειδα λου γυρνας γυρω γυρω συνεχως απο τους ταφους και χτυπας τη καταλληλη στιγμη.
    Αλλα οταν μεταμορφωθηκε δε σε εσωζε τιποτα. Πολυ επιθετικος.

Και θυμαμαι που πριν λιγες μερες ημουν στο τσακ να το παρατησω το παιχνιδι...παμε γερα τωρα!!
    Σωστός, εντατικά στο youtube και μετά στη μάχη.

6. The Following 2 Users Say Thank You to nikon For This Useful Post:

mihalis13 (01-03-2016),ntsmrtz (01-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

μπράβο!! ...τέλος το dlc...

(δεν πιστεύω να το πίστεψες..)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Και μετά το διάλειμμα που έκανα για να χωνέψω τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες και να ποστάρω εδώ, τον έβγαλα με την πρώτη. Πιο ψύχραιμα καθ' όλη την διάρκεια, αλλά στο τέλος πήγα κυρίως με molotovs (αλλά χωρίς να χάνω χρόνο με oil urns).

Τώρα υποθέτω Vicar Amelia έχει σειρά.
    Περιπετειώδες το σημερινό session, με ανάμεικτα συναισθήματα κατά την διάρκειά του, με ικανοποιητικό αποτέλεσμα όμως εν τέλει!

Όπως είπα, αφού δυσκολεύτηκα κάμποσο, έβγαλα το Blood Starved Beast. Έπειτα, είπα να καθαρίσω όλη την Old Yharnam αλλά και να γυρίσω πίσω στην Cathedral Ward και να την εξερευνήσω πλήρως (κάτι που δεν είχα κάνει), και τελικά να καταλήξω στην Vicar Amelia.

Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, τουλάχιστον στην πορεία. Γυρνώντας στην Cathedral Ward και αναβαθμίζοντας τον χαρακτήρα αρκετά (με το πέρας όλων όλων των σημερινών περιπετειών έχω φτάσει νομίζω level 40 με το axe να είναι +6) ξαφνικά σκάει ένας τύπος που με καθάρισε εύκολα με 2 hits (είχα χαλαρώσει αρκετά και φυσικά τιμωρήθηκα γι' αυτό)
    Spoiler!

Πήγα Healing Church Workshop, μάζεψα πολύ πράμα, έφτασα σε μια κλειδωμένη πόρτα και γύρισα πίσω. Επιστρέφοντας λοιπόν στον δρόμο προς την Amelia, και έχοντας αναβαθμιστεί αρκετά, οι δύσκολοι αρχικά τύποι (γίγαντες κ.λπ.) που είναι μαζεμένοι στην πλατεία και μετά στα σκαλιά, βγήκαν αέρα. Και προς έκπληξή μου, και η Vicar το ίδιο! Χάνω την πρώτη φορά, την καθάρισα την δεύτερη. Εννοείται ότι βρήκα και τα numbing mists αυτή την φορά.

’ρα εγώ μέχρι στιγμής έχω σκοτώσει με την σειρά:

Spoiler!

Για την πορτούλα στο Healing Church Workshop θα βρω κλειδί αργότερα, ή θα έπρεπε ήδη να το έχω βρει άραγε;
    Last edited by tonybsg; 02-03-2016 at 01:11.

9. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

ntsmrtz (02-03-2016)

Τώρα αν πω ότι είναι ζόρικο το darkbeast θα ποστάρεις ότι το έβγαλες με τη 2η-3η και θα νιώσω άμπαλος πάλι οπότε δεν λέω τίποτα, το κλειδί θα το βρεις πιο μετά.......θα το βρεiς;;;
    μπράβο!! ...τέλος το dlc...

(δεν πιστεύω να το πίστεψες..)
    Αν τον έβγαζα μόνος μου σίγουρα θα νόμιζα ότι τελείωσε όπως είχατε πει, προχωράω αργά και σταθερά για να μη τελειώσει γρήγορα γιατί δεν έχει άλλο κάνοντας που και που καμία προσπάθεια στον Μηκολλάς ο οποίος με γλεντάει για 2η φορά, πρέπει να έχω χάσει καμιά 20αρια φορές.....και με περιμένει και ο Λοξιγκάριους.....πολλά τα μέτωπα.

EDIT: Πριν ξεκινήσω για γραφείο λέω δεν κάνω μια προσπάθεια για τον έναν από τους δύο σπασ@δες (τον Μηκολλάς) και τον έβγαλα με τη μια, το αστείο της υπόθεσης πιο πολύ έχανα στο 1ο κομμάτι που είναι αστειο παρά στο 2ο που πάντα έχανα, ήξερα ότι δεν ήθελε να τον αφήσεις να πάρει ανάσα και αυτό έκανα......συνέχεια με dlc δεν έχω όρεξη να κολλήσω στον άλλον σπασ@.
    Last edited by nikon; 02-03-2016 at 08:03.

11. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

tonybsg (02-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

tonybsg
    Η εξέλιξή σου είναι πολύ ικανοποιητική, ωραίος! Το κλειδάκι για την πορτούλα θα το βρεις λίγο αργότερα.

nikon
    Επειδή και εγώ άμπαλος τον Ludwig τις 2 φορές που τον έχω περάσει (πάω για 3 σε λίγο) τον πέρασα μαζί με τον voltr.. Εχει ακόμα ψωμί το dlc, δεν το έχεις βγάλει οπότε συνέχισέ το και μην ανησυχείς, έχει καλούς αντιπάλους για να κολλήσεις και παρακάτω..
    Γενικά, όλοι οι αντίπαλοι και τα Bosses είναι πιο εύκολα στα επόμενα περάσματα. Είμαι στο 3o πέρασμα και σε μία μέρα έβγαλα σχεδόν όλα τα bosses του main game. Εχω ανεβάσει χαρακτηριστικά και κάποιους αντιπάλους που υπολόγιζα τώρα τους κοιτάω και στρίβουν.
    Να κάνεις την Nightmare frontier!

13. The Following 2 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (02-03-2016),tonybsg (02-03-2016)

Η Nightmare frontier και η Αμυγδάλω είναι μια εκρεμμότητα που είχα αφήσει στο 1ο πέρασμα γιατί δεν περίμενα να μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι χωρίς να περάσεις από παντού οπότε έχω να κολλήσω και εκεί......τι τραβάω με το κωλοπαίχνιδο μακάρι να μη το άρχιζα ποτέ.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

......τι τραβάω με το κωλοπαίχνιδο μακάρι να μη το άρχιζα ποτέ.
    Κλείνω 3 μήνες bloodborne gaming σε λίγες μέρες και όλο αυτό λέω, έχω πάθει εξάρτηση και προσπαθώ -πραγματικά- να την κόψω.
    Λέω να αρχίσω κανά άλλο παιχνίδι μπας και ξεφύγω.

Και εγώ τους 2 πρέπει να τους κοντεύω, κάθε μέρα 3-4 ώρες μέσο όρο Σ/Κ παραπάνω, έχω το Mad max που το ξεκίνησα και λέω άστο λίγο να δω και το Bloodborne και αντί να το πιάσω όταν τελείωσα ξεκίνησα καπάκι 2ο πέρασμα και πήρα και το dlc.....να ανοίγαμε κέντρο απεξάρτησης από το Bloodborne;;;....2 πελάτες τους έχουμε σίγουρους.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Χτες βραδυ ημουν απογοητευτικος. Ισως φταιει οτι εβλεπα ταινια και ξεκινησα να παιζω στις 2. Ελεγα να πεσω για υπνο καλυτερα? Αλλα σκεφτομουν τον hunter στην βιβλιοθηκη και ηθελα οπωσδηποτε να τον περασω. Ξεκιναω λοιπον , μπαινω απο τη λαμπα κατευθειαν στη βιβλιοθηκη και χανω σερι 10 φορες στον hunter. Αυτο ηταν δεν θα πηγαινα για υπνο. Με τα πολλα τον καταφερα αλλα ειχα ξαγρυπνησει. Ανεβηκα πηρα το Lunarium key και ανοιξα την πορτα. Ηταν ενας παππους εκει που χαζευε το πελαγος και μουγκριζε και δεν τον πειραξα. Βλεπω το κενο που μου ελεγαν τα μηνυματα να πεσω και θυμηθηκα 4 kings και με εκοψε κρυος ιδρωτας. Κανω τη βουτια και βλεπω στο βαθος μια αραχνη με πολλα μικρα αραχνακια μπροστα μου. Τρεχω και παω στο πλαι του μη με χτυπησει με τα ποδια ή το κεφαλι και αρχιζω να βαραω. Δεν με εχει ακουμπησει καθολου και αγνοω τις μικρες αραχνες με τη λογικη οτι μολις μου ριξουν μια θα τρεξω να κανω heal .

Πηδαει μια απο αυτες , καθεται στο κεφαλι μου και χανω με την μια!!!!! Γαμημενη αραχνη γαμω το σπιτι σου με δουλευεις? Ξαναπαω πηδαω κατω , ορμαω με τον ιδιο τροπο , χτυπαω , απαθεστατη η μεγαλη αραχνη, τσουπ , one hit kill η μικρη.

Καντηλια κλπ ξαναπαω 3η φορα λεω θα χτυπαω θα τρεχω μακρια θα ξαναπηγαινω. Ξεκιναω και οσο χτυπαω δεν με πειραζει καμια μικρη , λεω εδω ειμαστε. Κανω και καλο damage πια οποτε του ριχνω γρηγορα το health, εξαφανιζεται για λιγο , τον ξαναχτυπαω, εχει μεινει με 1/5 περιπου και εχει παει μακρια μου. Βλεπω κατι στον αερα κανω ενα ρολ δεξια και πριν κανω δευτερο με πετυχαινει και χανω ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ.

Απελπιστηκα. Εσκυψα το κεφαλι και αποφασισα οτι το καλυτερο για το dualshock θα ηταν να παω για υπνο . Η συνεχεια σημερα..

Spoiler!

’ααααααλλο σπαστικό boss σου δίνει την ιδέα ότι είναι εύκολο και με ένα τσακ YOU DIED, θέλει την ώρα του, καθαρίζεις μερικές μικρές να έχεις πιο ελεύθερο πεδίο και στο 2ο κομμάτι μεγάλη προσοχή να μη τη χάνεις από τα μάτια σου για να ξέρεις πότε ρίχνει τη βροχή.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Είχες μία κακή απόδοση. Συμβαίνει σε όλους, μην πολυδίνεις σημασία. Συνήθως σε τέτοιες κακές επιδόσεις, την επόμενη τα καθαρίζεις γρήγορα.
    Διακρίνω πάντως αρχικά σημάδια εξάρτησης... Ως παθών/εξαρτημένος σε συμβουλεύω να κάνεις μία διακοπή και να παίξεις κάτι εντελώς διαφορετικό.
    Εάν δεν με ακούσεις, θα σου γίνει εμμονή το παιχνίδι και θα καταντήσεις να σκέφτεσαι όλη μέρα το bloodborne.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Είχες μία κακή απόδοση. Συμβαίνει σε όλους, μην πολυδίνεις σημασία. Συνήθως σε τέτοιες κακές επιδόσεις, την επόμενη τα καθαρίζεις γρήγορα.
    Διακρίνω πάντως αρχικά σημάδια εξάρτησης... Ως παθών/εξαρτημένος σε συμβουλεύω να κάνεις μία διακοπή και να παίξεις κάτι εντελώς διαφορετικό.
    Εάν δεν με ακούσεις, θα σου γίνει εμμονή το παιχνίδι και θα καταντήσεις να σκέφτεσαι όλη μέρα το bloodborne.
    Σαν old school gamer , σου λεω τα εξης. Παθαινω εξαρτηση με ολα τα παιχνιδια που παιζω. Αν μπει κατι στο tray δεν ξαναβγαινει μεχρι να τερματιστει και μετα πωλειται.

Με τα souls κολλαω βεβαια λιγο παραπανω, αλλα σε σχεση με τα πρωτα ξερω να το διαχειριζομαι , δηλαδη σταματαω λιγο πριν χαλαστω αν δεν παει καλα το session. Ξερω οτι σημερα το βραδυ η αραχνη θα πεθανει.

Spoiler!

21. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

tonybsg (02-03-2016)

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Πηδαει μια απο αυτες , καθεται στο κεφαλι μου και χανω με την μια!!!!! Γαμημενη αραχνη γαμω το σπιτι σου με δουλευεις? Ξαναπαω πηδαω κατω , ορμαω με τον ιδιο τροπο , χτυπαω , απαθεστατη η μεγαλη αραχνη, τσουπ , one hit kill η μικρη.

Καντηλια κλπ ξαναπαω 3η φορα λεω θα χτυπαω θα τρεχω μακρια θα ξαναπηγαινω. Ξεκιναω και οσο χτυπαω δεν με πειραζει καμια μικρη , λεω εδω ειμαστε. Κανω και καλο damage πια οποτε του ριχνω γρηγορα το health, εξαφανιζεται για λιγο , τον ξαναχτυπαω, εχει μεινει με 1/5 περιπου και εχει παει μακρια μου. Βλεπω κατι στον αερα κανω ενα ρολ δεξια και πριν κανω δευτερο με πετυχαινει και χανω ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ.

Απελπιστηκα. Εσκυψα το κεφαλι και αποφασισα οτι το καλυτερο για το dualshock θα ηταν να παω για υπνο . Η συνεχεια σημερα..
    Στο 1ο στάδιο όταν σκοτώσεις όλες τις μικρές αράχνες, Bone Marrow Ash και Flamesprayer.

Συνέχισε να χτυπάς και όταν αρχίσει να χάνεται. Εκεί θα της φας περισσότερη ζωή.

Μετά στις επόμενες που θα τηλεμεταφέρεται, μια και μόνο στρατηγική. Hit N' Run. Συνεχόμενα.

23. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

james9 (02-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

@james9
    Στο συγκεκριμένο boss ρολάρισμα-τρέξιμο ΜΟΝΟ προς τα αριστερά και ΠΟΤΕ προς τα δεξιά! Ολη η μάχη σου από τη στιγμή που θα πετάει τα βράχια θα έχει αριστερόστροφη κίνηση. Καλό είναι να το ξεκινήσεις από την αρχή.

Εγώ πάντως παιδιά, 3 φορές που την έχω κερδίσει την αράχνη και τις 3 φορές δεν σκότωσα καμία μικρή.
    Βουρ με ελιγμούς στην γουρουνομάνα αγνοώντας εντελώς τα μικρά, μερικά 3-4 hits και απομάκρυνση. Επανάληψη.
    Οπως βολευτεί φυσικά ο καθένας..

25. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

james9 (02-03-2016)

Εγώ πάλι όποτε προσπάθησα έτσι δεν είχα καλό τέλος σε αντίθεση με όσες φορές καθάρισα μερικές, όλα τα λεφτά πάντως είναι να αποφεύγεις τα βράχια τα οποία θυμήίθηκα ότι όταν πάει να τα ρίξει ακούς και έναν θόρυβο αλλά καλό είναι να μη τη χάνεις από τα μάτια σου και όταν την δεις σούζα να ξεκινάς το τρέξιμο.

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Απο τα βράχια γλιτώνεις πάρα πολύ damage και με την ασπίδα

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Παιδιά μια ερώτηση. Ο τελευταίος αρχηγός ειναι στην πόρτα που ανοιγει μέσα στο Hunters dream? Απλα για να μην παω ακομα ώστε να πάω για υο dlc.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bookmarks

Bookmarks