Page 76 of 115 FirstFirst ... 266672737475767778798086 ... LastLast
Results 1,501 to 1,520 of 2296

Thread: Bloodborne

Eδώ και 2 ημέρες τον μελετώ μέσω youtube, το full σε vials και fire-bolt paper είναι το σίγουρο έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο "ειδικό".
    Last edited by nikon; 01-03-2016 at 13:05.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Nikon έχεις πάει καμιά φορά κάνοντας summon και τους 2 npc? Τον βολταίρο και τον μαντάρα?

3. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

Το έναν ξέρω ότι τον κάνεις έξω αριστερά από τη μια λάμπα τον άλλον που τον κάνεις;;;

EDIT: Το είδα αλλά νομίζω όταν πάω σ'αυτό το σημείο δεν μου βγάζει για summon, anyway θα ξαναπάω και θα δω και 2 και 3 και 13 μπορώ να έχω για βοήθεια;;;

EDIT2: Άλλον λέω εγώ αυτοί οι 2 που λες είναι αυτοί ε;;
    Last edited by nikon; 01-03-2016 at 13:13.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Eδώ και 2 ημέρες τον μελατώ μέσω youtube το full σε vials και fire-bolt paper είναι το σίγουρο έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο "ειδικό".
    Για μένα είναι το πιο απρόβλεπτο Boss στις κινήσεις του και μπορεί με ένα Hit να σε τελειώσει. Θεωρώ πως για το συγκεκριμένο δύσκολα θα βρεις κάτι από το Youtube, γιατί ο κάθε παίκτης έχει το στυλ του.
    Για μένα όσο πιο safe Πας στον συγκεκριμένο τόσο πιο "εύκολα" θα τον βγάλεις.
    Μελέτησε τις κινήσεις του. Εγώ πολλές φορές αν δυσκολεύομαι σε κάποιο Boss προσπαθώ να τον αποφεύγω χωρίς να τον χτυπάω για να μάθω τις κινήσεις του.
    Σίγουρα θα βρεις αδύναμα σημεία ώστε να μπορέσεις να του κάνεις 1-2 hit.

Μπορείς να χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της μάχης beast blood pellets ώστε να κάνεις μεγαλύτερο damage.
    Spoiler!

6. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

Aυτό κάνω μελετώ τις κινήσεις του αλλά στη θεωρία είναι εύκολο στη πράξη έχω θέμα, αυτό που είδα πάντως και που είπες και εσύ είναι ότι το 2ο μέρος δείχνει πιο εύκολο.....αν ποτέ φτάσω στο 2ο μέρος.

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Ναι αυτούς λέω αλλά... εάν δεν σου βγάζει 2 είναι γιατί είσαι στο 1ο πέρασμα. Εχω την εντύπωση πως αναλόγως το πόσα περάσματα έχεις μπορείς να κάνεις summon πιο πολλούς.
    Αν θα έχεις έναν μόνο να πάρεις τον βολταίρο που κρατάει και πολεμάει. Ο μαντάρας είναι εντελώς γτπ και πεθαίνει γρήγορα.

εντιτ
    Τα vials δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 20. Χρησιμοποίησε το rune για να αυξήσεις αντιστάσεις καλύτερα ή stamina.
    Επίσης, καλό είναι αν πας με npc (να πας) να τον κλείσετε (θα μου πεις τώρα πως να το κάνεις...) σε κάποιον πλευρικό τοίχο (ΟΧΙ γωνία με τίποτα) Εκεί μπορείς να του περάσεις πιο πολλά και ασφαλή χτυπήματα.
    Last edited by ntsmrtz; 01-03-2016 at 13:27.

9. The Following User Says Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

Κανέναν από τους 2 δεν μου βγάζει καλά είπα από την αρχή μόνο αυτόν μου βγάζει (στο 2:50) και είναι επίσης γτπ.....

......κατάλαβα ότι κάνω από μόνος μου.

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Ας σας διακόψω για να πω και γω τον πόνο μου πάλι

Μετά την Witch, και αφού έκανα και τα upgrades μου, γύρισα Old Yharnam με έναν στόχο: το Blood Starved Beast. Ψιλοχαλαρά τον κατεβάζω στο 1/3 με Visceral Attacks ή/και molotovs αλλά μετά δεν προλαβαίνω να ανασάνω! Γίνεται υπερβολικά aggressive, ούτε antidote δεν προλαβαίνω να χρησιμοποιήσω. Γκρρρ

Πιστεύω οι μολότοφ σε γρήγορο boss όπως αυτό δεν είναι και πολύ χρήσιμες εκτός αν τα καταφέρνεις και τις τρώει.

13. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

tonybsg (01-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

tonybsg
    O χρόνος που θα δαπανήσεις για το τελευταίο 1/3 θα είναι όσος και για τα υπόλοιπα 2/3! Θέλει υπομονή σε αυτό το σημείο και πολύ τακτική! Δεν θέλει ενθουσιασμό ούτε παρορμητικές κινήσεις.

Νικον
    Αν σου βγάζει μόνο αυτόν τότε.. είναι λίγο βούρλο. Να έχεις καθαρίσει ότι αντιπάλους έχεις γιατί άμα δει αντίπαλο στον δρόμο για τον Ludwig θα του ορμήσει και θα χάσει ενέργεια..

15. The Following 2 Users Say Thank You to ntsmrtz For This Useful Post:

nikon (01-03-2016),tonybsg (01-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Προσωπικά όλο το παιχνιδι το έβγαλα μόνος μου.
    Οχι γιατι με θεωρω κανένα τρομερό παίκτη, απλά μου έβγαζε τέτοια ικανοποίηση όποτε έριχνα boss που αν χρησιμοποιούσα κάποια βοήθεια δεν θα την ενοιωθα τοσο.
    Όποτε αφού μπόρεσα εγω, μπορεί ο καθένας να το βγάλει.
    Spoiler!

Δεν μου αρέσει να κολλάω και να παίζω 10 ημέρες το ίδιο πράγμα αν και τα περισσότερα μόνος μου τα έβγαλα πολλές φορές είπα μακάρι να είχα βοήθεια να τελειώνω να πάω παρακάτω και να σου πω την αλήθεια πιο πολύ ευχαριστιέμαι το υπόλοιπο παιχνίδι παρά τα bosses.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αν θες πολύ ευχαριστώς το απόγευμα να μπω να το προσπαθήσουμε μαζί.
    Δεν ξερω αν γίνεται τώρα που είμαι NG+ στην αρχή αλλα μπορούμε να το προσπαθήσουμε.
    Spoiler!

19. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Πιστεύω οι μολότοφ σε γρήγορο boss όπως αυτό δεν είναι και πολύ χρήσιμες εκτός αν τα καταφέρνεις και τις τρώει.
    Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    tonybsg
    O χρόνος που θα δαπανήσεις για το τελευταίο 1/3 θα είναι όσος και για τα υπόλοιπα 2/3! Θέλει υπομονή σε αυτό το σημείο και πολύ τακτική! Δεν θέλει ενθουσιασμό ούτε παρορμητικές κινήσεις.
    Και μετά το διάλειμμα που έκανα για να χωνέψω τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες και να ποστάρω εδώ, τον έβγαλα με την πρώτη. Πιο ψύχραιμα καθ' όλη την διάρκεια, αλλά στο τέλος πήγα κυρίως με molotovs (αλλά χωρίς να χάνω χρόνο με oil urns).

Τώρα υποθέτω Vicar Amelia έχει σειρά.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ενταξει ολοι θελουμε να περναμε τα boss μονοι μας αλλα καμια φορα δεν γινεται. Θυμαμαι στους 4 kings στο Dark souls , αν δεν εμπαινε ο stavros88 ακομα θα εριχνα καντηλια. Απλα καποια boss δεν μας ταιριαζουν .

Spoiler!

22. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

nikon (01-03-2016)

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Αν θες πολύ ευχαριστώς το απόγευμα να μπω να το προσπαθήσουμε μαζί.
    Δεν ξερω αν γίνεται τώρα που είμαι NG+ στην αρχή αλλα μπορούμε να το προσπαθήσουμε.
    Eντάξει θα το παλέψω μερικές φορές και όταν φτάσω στο αμήν θα σου πω, ευχαριστώ για την προσφορά ότι και να γίνει.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Μαλακεεεεςςςς!!!! Father με την δευτερη!!!
    Πιο πολυ με δυσκολεψε το claire!!
    Ενταση!!! Οταν μεταμορφωνεται απαλευτος!!
    Παμε γερα!!!!!!
    Cannondale trail sl5 2013...

25. The Following 2 Users Say Thank You to minaras_tio For This Useful Post:

mihalis13 (01-03-2016),ntsmrtz (01-03-2016)

Ή κάποια μπινιά κάνετε όλοι και τους βγάζετε για πλάκα ή εγώ είμαι ο πιο άμπαλος εδώ μέσα.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Eντάξει θα το παλέψω μερικές φορές και όταν φτάσω στο αμήν θα σου πω, ευχαριστώ για την προσφορά ότι και να γίνει.
    Δεν σου εγγυώμαι πως θα τον βγάλουμε βέβαια . Αλλά θα έχουμε αρκετές πιθανότητες
    Spoiler!

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ή κάποια μπινιά κάνετε όλοι και τους βγάζετε για πλάκα ή εγώ είμαι ο πιο άμπαλος εδώ μέσα.
    Αν ειναι το πρωτο σου "souls" λογικο ρε συ. Αμα εχεις παιξει τα προηγουμενα και σε εχουν πηδηξει ολα τα boss απο εκατο φορες οσο ναναι αποκτας "εμπειρια"

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks