Eδώ και 2 ημέρες τον μελετώ μέσω youtube, το full σε vials και fire-bolt paper είναι το σίγουρο έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο "ειδικό".
Eδώ και 2 ημέρες τον μελετώ μέσω youtube, το full σε vials και fire-bolt paper είναι το σίγουρο έλεγα μήπως υπάρχει κάτι πιο "ειδικό".
Last edited by nikon; 01-03-2016 at 13:05.
Nikon έχεις πάει καμιά φορά κάνοντας summon και τους 2 npc? Τον βολταίρο και τον μαντάρα?
nikon (01-03-2016)
Το έναν ξέρω ότι τον κάνεις έξω αριστερά από τη μια λάμπα τον άλλον που τον κάνεις;;;
EDIT: Το είδα αλλά νομίζω όταν πάω σ'αυτό το σημείο δεν μου βγάζει για summon, anyway θα ξαναπάω και θα δω και 2 και 3 και 13 μπορώ να έχω για βοήθεια;;;
EDIT2: Άλλον λέω εγώ αυτοί οι 2 που λες είναι αυτοί ε;;
Last edited by nikon; 01-03-2016 at 13:13.
Για μένα είναι το πιο απρόβλεπτο Boss στις κινήσεις του και μπορεί με ένα Hit να σε τελειώσει. Θεωρώ πως για το συγκεκριμένο δύσκολα θα βρεις κάτι από το Youtube, γιατί ο κάθε παίκτης έχει το στυλ του.
Για μένα όσο πιο safe Πας στον συγκεκριμένο τόσο πιο "εύκολα" θα τον βγάλεις.
Μελέτησε τις κινήσεις του. Εγώ πολλές φορές αν δυσκολεύομαι σε κάποιο Boss προσπαθώ να τον αποφεύγω χωρίς να τον χτυπάω για να μάθω τις κινήσεις του.
Σίγουρα θα βρεις αδύναμα σημεία ώστε να μπορέσεις να του κάνεις 1-2 hit.
Μπορείς να χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της μάχης beast blood pellets ώστε να κάνεις μεγαλύτερο damage.
nikon (01-03-2016)
Aυτό κάνω μελετώ τις κινήσεις του αλλά στη θεωρία είναι εύκολο στη πράξη έχω θέμα, αυτό που είδα πάντως και που είπες και εσύ είναι ότι το 2ο μέρος δείχνει πιο εύκολο.....αν ποτέ φτάσω στο 2ο μέρος.
Ναι αυτούς λέω αλλά... εάν δεν σου βγάζει 2 είναι γιατί είσαι στο 1ο πέρασμα. Εχω την εντύπωση πως αναλόγως το πόσα περάσματα έχεις μπορείς να κάνεις summon πιο πολλούς.
Αν θα έχεις έναν μόνο να πάρεις τον βολταίρο που κρατάει και πολεμάει. Ο μαντάρας είναι εντελώς γτπ και πεθαίνει γρήγορα.
εντιτ
Τα vials δεν χρειάζεται να είναι πάνω από 20. Χρησιμοποίησε το rune για να αυξήσεις αντιστάσεις καλύτερα ή stamina.
Επίσης, καλό είναι αν πας με npc (να πας) να τον κλείσετε (θα μου πεις τώρα πως να το κάνεις...) σε κάποιον πλευρικό τοίχο (ΟΧΙ γωνία με τίποτα) Εκεί μπορείς να του περάσεις πιο πολλά και ασφαλή χτυπήματα.
Last edited by ntsmrtz; 01-03-2016 at 13:27.
nikon (01-03-2016)
Κανέναν από τους 2 δεν μου βγάζει καλά είπα από την αρχή μόνο αυτόν μου βγάζει (στο 2:50) και είναι επίσης γτπ.....
......κατάλαβα ότι κάνω από μόνος μου.
Ας σας διακόψω για να πω και γω τον πόνο μου πάλι
Μετά την Witch, και αφού έκανα και τα upgrades μου, γύρισα Old Yharnam με έναν στόχο: το Blood Starved Beast. Ψιλοχαλαρά τον κατεβάζω στο 1/3 με Visceral Attacks ή/και molotovs αλλά μετά δεν προλαβαίνω να ανασάνω! Γίνεται υπερβολικά aggressive, ούτε antidote δεν προλαβαίνω να χρησιμοποιήσω. Γκρρρ
Πιστεύω οι μολότοφ σε γρήγορο boss όπως αυτό δεν είναι και πολύ χρήσιμες εκτός αν τα καταφέρνεις και τις τρώει.
tonybsg (01-03-2016)
tonybsg
O χρόνος που θα δαπανήσεις για το τελευταίο 1/3 θα είναι όσος και για τα υπόλοιπα 2/3! Θέλει υπομονή σε αυτό το σημείο και πολύ τακτική! Δεν θέλει ενθουσιασμό ούτε παρορμητικές κινήσεις.
Νικον
Αν σου βγάζει μόνο αυτόν τότε.. είναι λίγο βούρλο. Να έχεις καθαρίσει ότι αντιπάλους έχεις γιατί άμα δει αντίπαλο στον δρόμο για τον Ludwig θα του ορμήσει και θα χάσει ενέργεια..
Δεν μου αρέσει να κολλάω και να παίζω 10 ημέρες το ίδιο πράγμα αν και τα περισσότερα μόνος μου τα έβγαλα πολλές φορές είπα μακάρι να είχα βοήθεια να τελειώνω να πάω παρακάτω και να σου πω την αλήθεια πιο πολύ ευχαριστιέμαι το υπόλοιπο παιχνίδι παρά τα bosses.
Και μετά το διάλειμμα που έκανα για να χωνέψω τις πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες και να ποστάρω εδώ, τον έβγαλα με την πρώτη. Πιο ψύχραιμα καθ' όλη την διάρκεια, αλλά στο τέλος πήγα κυρίως με molotovs (αλλά χωρίς να χάνω χρόνο με oil urns).
Τώρα υποθέτω Vicar Amelia έχει σειρά.
nikon (01-03-2016)
Μαλακεεεεςςςς!!!! Father με την δευτερη!!!
Πιο πολυ με δυσκολεψε το claire!!
Ενταση!!! Οταν μεταμορφωνεται απαλευτος!!
Παμε γερα!!!!!!
Cannondale trail sl5 2013...
Ή κάποια μπινιά κάνετε όλοι και τους βγάζετε για πλάκα ή εγώ είμαι ο πιο άμπαλος εδώ μέσα.
Bookmarks