Page 12 of 14 FirstFirst ... 2891011121314 LastLast
Results 221 to 240 of 280

Thread: FIFA 16

Senior Member a40ntistos's Avatar
    PSN ID
    a40ntistos

Σίγουρα κάτι συμβαίνει με τα πέναλντι φέτος.. Ειδικά αν είναι στα τελευταία λεπτά

A winner never quits and A quitter never wins..

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by lak100 View Post
    division 4 αρχησαν τα οργανα δεν μπορω να σταυρωση νικη οι παικτες μου σερνονται πραγματικα δεν ειναι διασκεδαση αυτο το πραγμα δεν με νοιαζει που χανω αλλα να χασω στα ισια και οχι επειδη το οριζει ο κωδικας του παιχνιδιου. η ea το αρνειται και μπαναρει απο τα forum της οποιον το αναφερει. για μενα μια ειναι η λυση καταργηση των seasons και επαναφορα lobbies και ranked match απλα
    Κολλημένος κι εγώ στην div4 μια βδομάδα τώρα. Τυχαίο?

Ανεβαίνω με τίτλο από την div5, πέφτω αμέσως μιας και το να πάρω 10 πόντους στην 4 είναι γολγοθάς για μένα, ξαναπαίρνω τον τίτλο αμέσως στην div5 με 7 νίκες (λες και η διαφορά δυναμικότητας σε συνεχόμενες κατηγορίες είναι η μέρα με την νύχτα) και από τότε οριακά παίρνω 13-14 πόντους για να μέινω στην div4.
    Δεν ξέρω αν υπάρχει θεωρία συνωμοσίας, πείτε όπως θέλετε, αλλά είναι περίεργο ο ίδιος χρήστης με την ίδια ομάδα να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε απόδοση.

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Ξεκινάω στην division 4 με τέσσερις (4) νίκες σερί!!
    12 βαθμοί αμέσως, άλλοι 4 και ανέβηκα, σιγά λέω 1 νίκη και μία ισοπαλία σε 6 παιχνίδια χρειάζομαι.

Το λοιπόν 5 ήττες σερί, ΠΕΝΤΕ ΗΤΤΕΣ ΣΕΡΙ, δεν θυμάμαι ποτέ ξανά από το Fifa 10 να έχω τέτοιο,αρνητικό σερί.
    Ειδικά όταν έκανα το λάθος να προηγηθώ μετά κατηφόριζε το γήπεδο.... Ούτε πάσα δεν μπορούσα να αλλάξω...

Δεν πειράζει θα γυρίσει

PS4forums Fanatic three_brothers1's Avatar
    PSN ID
    three_brothers1

Χθες έπαιξα με έναν στην πρεμιέρα της division 8,ενω έχανα 0-2 σε δύο λεπτά το έκανα 2-2 και ο αντίπαλος έκανε quit αλλά δεν μου χρεωσε ούτε ισοπαλία αλλά ούτε νίκη όπως κανονικά θα έπρεπε να κάνει. Μόνο coins έδωσε. Γνωρίζει κανείς γιατί ;

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με μερικούς όταν έχω εγώ την μπάλα laggarei ενώ όταν την παίρνουν αυτοί πηγαίνει μια χαρά. Το έχω προσέξει να γίνετε αυτό μόνο όταν ο αντίπαλος χάνει.

Sent from my m1 note using Tapatalk
    NBA 2K LIKE A BOSS!

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by three_brothers1 View Post
    Επίσης έχω παρατηρήσει ότι με μερικούς όταν έχω εγώ την μπάλα laggarei ενώ όταν την παίρνουν αυτοί πηγαίνει μια χαρά. Το έχω προσέξει να γίνετε αυτό μόνο όταν ο αντίπαλος χάνει.

Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

PSN ID
    three_brothers1

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Κατάλαβα. Παντού υπάρχουν οι γνωστοι καθυστερημενοι

NBA 2K LIKE A BOSS!

Quote Originally Posted by jk_blue_tiger View Post
    Ποσο καραγκιοζης πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιες μ@λ@κιες. Ποσο........ Θα μου πεις αν στο ρετιρε αποθηκευεις βοδρολυματα μονο, αυτα κανεις.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by supermario View Post
    Ποσο καραγκιοζης πρεπει να εισαι για να κανεις τετοιες μ@λ@κιες. Ποσο........ Θα μου πεις αν στο ρετιρε αποθηκευεις βοθρολυματα μονο, αυτα κανεις.
    Καλα βοδρολυματα δεν υπαρχουν. Βοθρολυματα ηθελα να γραψω.

Elite karlat89's Avatar
    PSN ID
    karlat89
    Name
    Σακης

Δεν μπορώ να καταλάβω στο pro club παίρνει ο.άλλος την μπάλα από το κέντρο κ πάει να ρ τους περάσει όλους
    Ρε παπαρα αν θες να το κάνεις αυτό παίξε κανένα mode μόνος σου .Τι μας τύραννας εμάς

9. The Following User Says Thank You to karlat89 For This Useful Post:

three_brothers1 (27-10-2015)

αυτα εχει το drop in,εχε ατομα που μπουσταρουν και ατομα που τρολαρουν,για να παιξεις βρισκεις μερικους φιλους φτιαχνεις ομαδα και εχεις το κεφαλι σου ηρεμο.

Elite manos_ps3's Avatar
    PSN ID
    Manos_GR
    Name
    Μάνος

Mou espasan ta nevra kai to espasa! Den mporei sto FIFA 15 na exw parei 2 fores tin DIV1 kai oles tis online koupes me Olympiako, kai fetos na min mporw na anevw stin DIV2 kai na min pairnw oute to EA SHIELD... Ti diaolo, toso asxetos egina mesa se ligous mines??? Varethika pia me olous aftous pou den tous kleveis tin mpala me tipota, enw egw den mporw na allaxw oute dyo pases... Varethika tin amyna mou na me kremaei me geloia lathi, na trww asteia goals, tous paiktes mou pou den kanoun kiniseis kai menoun statikoi na perimenoun tin mpala, tin omada na min paizei symfwna me tis odigies pou tis dinw, tis sxedon panta lanthasmenes pases kai ta anyparkta penalty pou dinoun oi diaitites... GENIKA VARETHIKA TIN FETINI MALAKIA TIS EA, TO PIO UNPLAYABLE FIFA EVER!!! Tou xronou tha epistrepsw sto PRO meta apo 8 xronia...!!!

YG1. Sorry gia ta greeklish, alla grafw apo to ps4
    YG2. ANTE GAMHSOU EA
    Last edited by manos_ps3; 31-10-2015 at 15:31.
    PSN ID: Manos_GR

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Πάντως γενικά παιδιά βλέπω στη αυτή τη γενιά τα ποδοσφαιράκια λίγο κάπως...
    Και τι θέλω να πω με αυτό. Και από τον κύκλο μου δεν βλέπω παιδιά να ασχολούνται όπως παλαιότερα αλλά και γενικά σε διάφορα φόρουμ μου φαίνονται πεσμένα τα πράγματα. (βεβαια θα μου πετάξει κάποιος τις πωλήσεις και θα μου τι λες ρε φίλε) Εμένα πάντως αυτή την εντύπωση μου δίνει.
    Επίσης τα ποδοσφαιράκια κατά τη γνώμη μου δεν κάνανε το αναμενόμενο άλμα σε αυτή τη γενιά. Πιο πολύ σαν remasters φαίνονται παρά σαν current gen games.

Αντίθετα βλέπουμε το ΝΒΑ 2Κ να γίνεται πολύ καλύτερο χρόνο με το χρόνο...
    Spoiler!

PSN ID
    three_brothers1

Αυτό που λέει ο Μάνος για τους αντιπάλους που δεν μπορείς να τους πάρεις την μπάλα είναι το πιο τραγικό. Δεν μπορεί ο άλλος να με κάνει ιεροδουλη με τον origi με την bugia μετά την σέντρα να τρεχει ευθεία και οι δικοί σου να μην μαρκάρουν και να κάνουν στην άκρη. Πιο πολύ αυτό με έχει ξενερώσει που εκεί που προσπαθώ να βάλω γκολ, βάζω και καπάκι τρώω έτσι.

NBA 2K LIKE A BOSS!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Καλά, δεν υπάρχει τελικά τρόπος να γίνεται save το adjust screen; Κάθε φορά πρέπει να κάνουμε τη ρύθμιση;

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Και εγώ αν και πολυ μέτριος παίχτης (πάντα έφτανα μέχρι div 5) φέτος δεν μπορω να περάσω την 7 ΑΛΛΑ πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ το παιχνίδι !! Πες οτι ειναι απο default πιο semi παρα auto , πες οτι αυτήν την φορά με προδίδουν τα δικα μου λάθη κ οχι συγκεκριμένα bugs πες οτι θες ...
    Πρώτη φορά πάντως χανω κ δεν νευριαζω αλλα χαζευω κ τα replays.
    Επίσης εχει τρομερή βελτίωση στους servers, αφού φέτος παίζει πολυ καλύτερα απο θέμα lag (δοκιμασμένο με 2 διαφορετικές συνδέσεις αφού μετακομισα πρόσφατα )

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    Και εγώ αν και πολυ μέτριος παίχτης (πάντα έφτανα μέχρι div 5) φέτος δεν μπορω να περάσω την 7 ΑΛΛΑ πρώτη φορά χαίρομαι τόσο πολυ το παιχνίδι !! Πες οτι ειναι απο default πιο semi παρα auto , πες οτι αυτήν την φορά με προδίδουν τα δικα μου λάθη κ οχι συγκεκριμένα bugs πες οτι θες ...
    Πρώτη φορά πάντως χανω κ δεν νευριαζω αλλα χαζευω κ τα replays.
    Επίσης εχει τρομερή βελτίωση στους servers, αφού φέτος παίζει πολυ καλύτερα απο θέμα lag (δοκιμασμένο με 2 διαφορετικές συνδέσεις αφού μετακομισα πρόσφατα )
    Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο lag, έχω πολύ φέτος (πάντα σε σχέση με προηγούμενα fifa) και σίγουρα και τσεκαρισμένα δεν φταίει η γραμμή μου.
    Στα άλλα , συνηθώς βρίσκομαι από division 1 -3 , ήδη φέτος έχω φτάσει στη 3, ναι θεωρώ και εγώ ότι είναι το καλύτερο fifa, αλλά όσο καταλαγιάζει ο ενθουσιασμός τόσο πιο εκνευριστικά είναι τα πέναλτι και η άνεση με την οποία οι αντίπαλοι κρατάνε την μπάλα και κάνουν ντρίμπλες.
    Ειδικά ( αυτο κάνω και εγώ) αν μπεις στην περιοχή από το πλάι με γρήγορο και ευέλικτο παίκτη ή θα βάλεις γκολ ή θα πάρεις πέναλτι.
    Παίζω παιχνίδια που τα ευχαριστιέμαι απίστευτα και άλλα που είναι τσίρκο... Εκνευριστικά και καθόλου ρεαλιστικά

Cool Member djteov's Avatar
    PSN ID
    djteov

ΣΕ WORLD CLASS ΕΠΙΠΕΔΟ.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Το πρωτο του Gabi ηταν πολυ καλο.

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

Εχει κυκλοφορήσει το νέο patch απο το πρωι.
    Εκτος απο τις τρίτες εμφανίσεις των Barcelona,inter και Roma, εχει διορθωθεί το online match making, κάποια πρόσωπα στις νεοφωτιστες της premier league και πολλές διορθώσεις στο FUT

20. The Following User Says Thank You to De-lee_GR For This Useful Post:

karlat89 (10-11-2015)

PSN ID
    three_brothers1

Καλημέρα.
    Έχω δει κάτι event που έχει στο ps4 και επαιξα ενα και εχασα βέβαια. Αν κερδίσω μου δίνει τον παιχτη που διάλεξα; η απλά πιθανότητα αν ανοίξω πακέτο να τον κερδίσω;

NBA 2K LIKE A BOSS!

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Το patch άλλαξε και το gameplay του παιχνιδιού και το οποίο έχει γίνει καταπληκτικό!

Bookmarks

Bookmarks