division 4 αρχησαν τα οργανα δεν μπορω να σταυρωση νικη οι παικτες μου σερνονται πραγματικα δεν ειναι διασκεδαση αυτο το πραγμα δεν με νοιαζει που χανω αλλα να χασω στα ισια και οχι επειδη το οριζει ο κωδικας του παιχνιδιου. η ea το αρνειται και μπαναρει απο τα forum της οποιον το αναφερει. για μενα μια ειναι η λυση καταργηση των seasons και επαναφορα lobbies και ranked match απλα
Δεν συμφωνώ να καταργηθεί το seasons είναι το καλύτερο online mode, μακράν.
Βέβαια σε καταλαβαίνω , έχω σπάσει όλο το σπίτι , χτες ήθελα μία νίκη για να ανέβω στην 4 division και έκανα 4 σερί ήττες, η ομάδα σερνόταν, αλλά από την άλλη, υπάρχουν και φορές που έχω ευννοηθεί, προφανώς και εσύ και όλοι μας.
μαζι δεν μου αρεσει και να ευνοουμαι θελω καθαρο παιχνιδι 50-50 αν ο αλλος ειναι καλυτερος ας μου βαλει 10 γκολ. προχθες ηθελα ενα βαθμο να μεινω κατηγορια ισοφαριζω στο 85 και στις καθυστερησεις τρακαρουν μεταξυ του 2 παικτες μου και τρωω γκολ και πεσε κατηγορια. ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα στο interactive world cup
Ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά στο φετινό δεν μπορώ με είπα να μαρκαρω τον αντίπαλο. Ή θα ξεφύγει με δύο τρεις πασες και γκολ ή και στο παραμικρό τζατζαρισμα μου δίνει φαουλ. Χτες το βράδυ αρχικά αφού μου έσπασε τα νεύρα ήμουν να το πουλήσω και μετά αφού έβριζα και ξύπνησε η κόρη μου ήμουν να τα σπάσω. Εσείς πως τα καταφέρνετε;
Καταρχήν δε μαρκαρω γιουρια,γιατί έτσι σε περνάει χαλαρά,πήγαινε κ λίγο προς τα πίσω
Όταν έχει την μπάλα ο.επιθετικός κ.δεν έχει ανοιχτό χώρο .πάτα κ το.l2
Επίσης θέλει πολύ προσοχή στο όταν χάσεις την μπάλα
Για μένα το λάθος δεν είναι η άμυνα ,αλλά η θέση της αμυντικής γραμμής .Είναι σε μερικές φάσεις αδικαιολόγητα ψηλά κ όταν χάσεις την μπάλα είσαι εκτεθειμένος
Όταν ξεκινάω τον αγώνα ξεκινάω αμυντικά ,βλέπω το επίπεδο του παίκτη κ αναλόγως η το αφήνω η το.βάζω balance
Αν δυσκολεύεστε πάντως παίξτε κ λίγο career που είναι πάρα πολύ ωραίο
Μη κολλατε με το on line
Εγώ δεν έβρισκα κανένα και είπα ότι επειδή τώρα το ξεκίνησα γι'αυτό δεν βρίσκει
Μια από τα ίδια!! Αργεί πολύ να βρει κάποιον στο seasons αλλά και στο cup.
Για το θέμα της άμυνας το αναφέρει και στο tutorial video της EA. Μπορείτε να τραβηξετε την άμυνα πιο πίσω. Δείτε το
De-lee_GR (23-10-2015)
Φέτος ή που θα δίνουν τα "κοράκια" πέναλτι και μόνο με το κοίταγμα ή δεν θα δίνουν τίποτα...
Το παιχνίδι ισόπαλλο και στο 90', πέναλτι που και κυρ Σαββας θα έδινε (ή μήπως όχι)
the master (25-10-2015)
Citizen3rased (23-10-2015)
Παρά δίνει εύκολα πέναλτι σε εκνευριστικό σημείο.
Sent from my m1 note using Tapatalk
NBA 2K LIKE A BOSS!
GedoGt (24-10-2015),three_brothers1 (24-10-2015)
Bookmarks