Το έπιασα αυτό που λες,αλλά πάλι νομίζω ότι δεν θα ασχοληθούν και θα βρω μεταχειρισμένο.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν βλεπω την ωρα να γυρισω σπιτι να ξεκινησω το 4ο κεφαλαιο. Το ποιο ωραιο ειναι οτι στην αρχη καθε κεφαλαιου γραφει "Previously on Until Dawn" και σου δειχνει trailer με οσα εχεις κανει να συμβουν μεχρι εκεινη τη στιγμη.
Respect 😍
criter (28-08-2015)
Εγώ απο τότε που ανακοινώθηκε το παιχνίδι ήθελα να το παίξω φάση παρέα 4,5 άτομα και να ελέγχει ο καθένας έναν χαρακτήρα.
Ένας φίλος μου που ήθελα να το παίξουμε μαζί, περίπου ένα χρόνο ξυνόταν στην δουλειά και ήταν χαλαρός. ΤΩΡΑ που βγήκε το παιχνίδι βαράει κατι ωράρια 10:00 - 00:00. Την τύχη μου....
Δεν θέλω να το παίξω μόνος μου (τουλάχιστον όχι το πρώτο play) και έχω μείνει μακρυά απο twitch, streams κτλ γιατί θέλω να αποφύγω τα spoilers πάση θυσία.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
ary4022 (29-08-2015)
Παίδες σήμερα ήρθαν στα Seven οι κόπιες για ενοικίαση.
uploaded by odytsak
ary4022 (29-08-2015),Christos33 (28-08-2015)
11 ωραια και δωρεαν Until Dawn PSN avatars
https://store.playstation.com/#!/en-...TILDAWNAVABNDL
pgp69 (30-08-2015)
εκαναν update λογικα εφτιαξε...μετα το 6 κεφαλαιο ΠΑΝΙΚΟΣ...!
Παίδες θέλω μία βοήθεια απο κάποιον που έχει τερματίσει το παιχνίδι.
Θέλω να το παίξω με παρέα (θα είμαστε μάλλον 4) και θα αναλάβει ο καθένας απο 1-2 χαρακτήρες. Δηλαδή όταν το παιχνίδι θα δείνει τον έλεγχο σε κάποιο χαρακτήρα τότε θα παίρνει τον έλεγχο και το κατάλληλο άτομο.
Θα ήθελα λίγο βοήθεια για να κάνω την κατανομή όσο πιο σωστά γίνετε. Στην ουσία αυτό που ρωτάω είναι αν μπορεί κάποιος να μου βάλει σε μία σειρά την διάρκεια που έχει ο κάθε χαρακτήρας ποσοτικά στο παιχνίδι.
Με αυτή την λογική αν είμαστε 4, τότε ένας θα πάρει τον χαρακτήρα με την μεγαλύτερη διάρκεια και τον χαρακτήρα με τη μικρότερη. Ο 2ος θα πάρει τον 2ο μεγαλύτερο και τον 2ό μικρότερο και πάει λέγοντας.
Βέβαια κάποιοι χαρακτήρες μπορεί να θα πεθάνουν οπότε χάνουν και διάρκεια οπότε θα ήθελα ιδανικά να απαντήσει κάποιος που το έχει τερματίσει με όλους ζωντανούς.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
enstikto (31-08-2015)
enstikto (31-08-2015)
enstikto (31-08-2015)
enstikto (31-08-2015)
Bookmarks