Ενα νεο ip για το Move
![]()
Ενα νεο ip για το Move
![]()
Last edited by PDS; 15-08-2012 at 01:23.
.
Κατι παει να πει αυτο το παιχνιδακι ε?Θα κοιταζω συχνα για νεοτερα.Αν αρκεστει στο melee κομματι θα ειναι επιτυχημενο διοτι το σημαδι σε 3ο προσωπο δεν ξερω αν βολευει με το move.
Satan has left his killing floor
PS4
Νομιζω οτι ειναι πρωτου προσωπου.
.
Παιζει.Οταν πας να κανεις καποια action τοτε γινεται 1ου?Δεν καταλαβαινω απο το βιντεακι.Αν ειναι πρωτου οκ.Αν ειναι 3ου και εχει πιστολιδι δεν μπορεις να σημαδεψεις.Στο Sorcery ας πουμε δεν μπορουσα να πετυχω τπτ παρολο που ηταν και fixed η στοχευση.
PS4
Σοβαρα παιζεις fps με move??Εχω και εναν φιλο στο psn που παιζει killzone multi με move και παιζει καλα.Εμενα μου φαινεται τραγικο.Προτιμω τα melee.Π.χ το the fight lights out και κατι πινγκ-πονγκ και το αλλο με τους πολεμιστες απο το sports champions.Εκει δινει ρεστα το move, σε βαζει μεσα στο παιχνιδι.Ενω τα fps ειναι πιο πολυ θεμα συνηθειας μαλλον,αλλα δεν σε βαζει μεσα στο χαρακτηρα. σορρυ για το offtopic
PS4
Αμαν ακριβως το αντιθετο βλεπω εγω
Θεωρω ολα τα αλλα παιχνιδια(me move) oτι εχουν αθλιο χειρισμο(βαρετο) εκτος απο τα shooters me move(αντε και κανα πινγκ πονγκ).Τα οποια ηταν τεραστια εκπληξη για μενα και το εχω ξαναγραψει.
Απιστευτο για παραδειγμα το killzone με move.To resistance επισης.
Τους δινει ποντους αυτος ο χειρισμος για μενα.
Tα melee δεν με εντυπωσιαζουν γιατι πρεπει να κουνιεσαι πολυ.Στα fps ειναι ελαχιστη η μετακινηση του move(εφοσον το συνηθίσεις).
.
ενδιαφερον δειχνει...
Big Ben, London, UK
--------------------------------
Science fiction
Fight to live an other day or live to fight another day (messi10,Dragonborn)
Πολυ ενδιαφερον φαινεται, αντε μπας και ξεσκονισω το move.
Μαθαμε επιτελους και απο που ηταν αυτα σε εκεινο το compilation video μιας εκθεσης (περσινη e3 αν θυμαμαι καλα)
![]()
Στο επίσημο site αναφέρει ότι είναι αποκλειστικό για move
ενώ στα χαρακτηριστικά του αναφέρει ότι απαιτείται move και playstation eye.
Tα τόνισα με κόκκινο.
http://gr.playstation.com/until-dawn/
Τύπος μέσου:
Blu-ray Disc Είδος:
Δράση/Περιπέτεια Παίκτες:
1 Παίκτες δικτύου:
κανένα Παιχνίδι μέσω Network:
κανένα παιχνίδι μέσω δικτύου PlayStation®Move Απαιτείται Απαιτείται PlayStation Eye
Οκτώ φίλοι, ένα απομακρυσμένο βουνό, μια ανατριχιαστική επέτειος και μια διακοπή ρεύματος. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;
- Απολαύστε ένα κλασικό θρίλερ με πρωταγωνιστές εφήβους, σε αυτό το αποκλειστικό παιχνίδι τρόμου πρώτου προσώπου για το PlayStation Move.
- Χρησιμοποιήστε το χειριστήριο κίνησης για να φωτίσετε τις σκιές μιας τρομερής νύχτας σε ένα απομακρυσμένο ορεινό καταφύγιο.
- Προσπαθήστε να καλμάρετε τα νεύρα και το φόβο σας και ανακαλύψτε την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τους ανατριχιαστικούς φόνους των φίλων σας.
- Αντιμετωπίστε τους φόβους σας μόνος ή μοιραστείτε τη δράση με ένα φίλο – θα μπορέσετε να επιζήσετε και οι δύο μέχρι την αυγή στο Until Dawn;
[YOUTUBE]8CAiXcgJD5g[/YOUTUBE]
.
2 πραγματα ειναι turnoffs για μενα, πρωτον
Ηοrror game με rating 16 δεν νομιζω να υπαρχει, τουλαχιστον οπως το εχω εγω στο μυαλο μου. Περιμενω κατι σε vanilla teen horror με cheap scares και ατμοσφαιρα δλδ. Και μονο που εχει αυτο το rating γνωριζουμε απο τωρα πχ οτι δεν θα εχει gruesome σκηνες.
Δευτερον, απ' οτι καταλαβα ειναι λιγο Saw φαση, "If wanna save your friend follow the instructions carefully". Mε εχουν κουρασει λιγο αυτα τα σεναρια.
Anyway, still hyped και αν τελικα βγει κατι καλο θα το τιμησω.
PS4 Exclusive Until Dawn’s New Box Art is Really Quite Spiffy and a Bit Creepy
Eπιτελους ενα boxart που ειναι διαφορετικο και ενδιαφερον...πηξαμε στις ποζες του πρωταγωνιστη με το οπλο στο χερι...
Spoiler!
Mακαρι παναγια μου να ειναι καλο!θα παρει το ματζαφλαρι-move φωτια!
Spoiler!
Ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως θα παιζεται αυτο το παιχνιδι.
το ειχα δει παλιοτερα για Ps3 hmmmm!!!
Bookmarks