Δεν εχω ασχοληθει κ παρα πολυ εξου κ οι ερωτησεις του πρωταρη. Θα το κοιταξω εκτενώς σημερα το βραδυ.
Δεν εχω ασχοληθει κ παρα πολυ εξου κ οι ερωτησεις του πρωταρη. Θα το κοιταξω εκτενώς σημερα το βραδυ.
μια χαρά είναι οι ερωτήσεις, το παινχίδι είναι ούτως ή άλλως ένα μεγάλο αίνιγμα σε αρκετά σημεία
πφφφ πρεπει να εκανα λαλακια..
πηγα στηναδειο μπουκαλι στο χερι?βγαινει και αλλιως?ειδα οτι αγοραζω τετοια αλλα ακομα δεν εχω βρει το badge...Spoiler!
προτασεις?
Spoiler!
Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τα dungeon που φτιαχνουν αλλοι. Υπαρχει η ιδιοτητα να φτιαξεις dungeon κ να μπορει καποιος να μπει να παιξει? Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα ρε guys?
@chronohill
εγώ την έβγαλα με το cane που χτυπάει γρήγορα και φυσικά με το blunderbuss για ελαφρύ stun... με το axe που παίζω δεν μπόρεσα ούτε εγώ και τα mists δεν κρατάνε και πολύ είναι η αλήθεια...
@christos-sonyboy
τα dungeon που έχει νόημα να "μοιράσει" κάποιος είναι τα ROOT (=random) αν έχουν κάτι καλό μέσα. Τότε δίνεις τον κωδικό (glyph) που έχει κάτω δεξιά στην οθόνη του altar για το εν λόγω dungeon και όποιος τον βάλει στο δικό του altar τον πάει σε dungeon 100% ίδιο. Έτσι το έχω καταλάβει εγώ.
christos-sonyboy (17-04-2015)
Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο old yharnam και ειμαι lvl30. Εχω αναβαθμισει το saw να παιρνει 2 runes και το πιστολι αλλους 2. Θελω να κανω 3 ερωτησεις στους πιο μυημενους,
Α) Αξιζει να αγορασω και 2ο οπλο για να πολεμησω καποια boss πιο ευκολα ή ουσιαστικα δεν εχει νοημα και αν συνεχιζω τις αναβαθμισεις στο saw θα ειμαι ενταξει.
Β)Εχω βρει διαφορα runes που δεν κανουν τιποτα ιδιαιτερο στα οπλα, εχουν μαζευτει καμια 20αρια, υι να τα κανω; δινουν απο 20 bloodechoes το καθενα, χρειαζονται καπου ή απλως τα ανταλλασουμε στο fountain?
Γ) καπου βρηκα ενα μονοκυαλο, το χρησιμοποιησα για να δω πως βλεπεις και μετα δεν ηξερα πως να το βγαλω και το εκανα discard...εκανα πατατα; θα μου χρειαστει; το ξαναβρισκω;
@stratisd
Τα όπλα όλα είναι viable, το θέμα είναι τί βολεύει περισσότερο... πχ εγώ παίζω με το axe αλλά το cane το βρίσκω πιο βολικό σε ορισμένους εχθρούς γιατί βαράς γρηγορότερα. Θα πρότεινα να έχεις 2ο όπλο το οποίο να είναι διαφορετικό από το κύριο σου.
Το μονόκυαλο δεν είναι σημαντικό , μόνο για μπανιστήρι είναι, για να το βγάλεις πρέπει να το κάνεις use για δεύτερη φορά.
@Valkyre
δε διάβασα το spoiler γιατί κρατάω το event για το 2ο playthrough, το μετάνοιωσα που την σκότωσα με το που πας στην κλινική από το woods στάνταρ έχασα κάποιο event , ε;
Οποτε παει το μονοκυαλο...χαθηκε.
Για οπλο τι να επιλεξω, αφου εχω το saw που ειναι μεση κατασταση, cane ή axe ???
Εμενα παιδια το τσεκουρακι μ'εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Βεβαια εχω κατα νου να σκασω το 20χιλιαρο γι'αυτο που εχει αναφερει ο valkyrie σε προηγουμενα σχολια....
Μετα απο καιρο ( λογω ελλειψης χρονου απο τη δουλεια ) το ξαναεπιασα. Ειχα φαει ενα κολλημα στο cleric beast το οποιο δεν μπορουσα να νικησω με τπτ και ειπα να το αφησω και να προχωρησω μιας και ειναι optional boss. Ανεβασα level αρκετα και αγορασα το τσεκουρι. Περιτο πως το father gascoine τον εβγαλα με τη πρωτη σε 2 λεπτα μεσα με τακτικη που σκεφτηκα μονος μ ( επειδη δε το εχω με τα σποιλερ οποιος θελει ας μου στειλει ινμποξ) .
Προχωραω οποτε μπροστα και εχει ο θεος !
^ εγώ τον είδα σαν summon και αποφάσισα να περάσω από εκεί όταν ανεβάσω κανα level ακόμα... λογικά με arcane defence θα βγαίνει ευκολότερα ΙΜΗΟ
Τα spells του είναι μαμάτα πάντως![]()
isildur83 (18-04-2015)
Μου εχει μεινει το trophy των dungeons, ειμαι στο Lower Pthumerian, τριτο κατα σειρα. Ειμαι level 87 και παιζω με ludwig's sword maxαρισμενο στο +10, τα 2 πρωτα dungeons τα εβγαλα πανευκολα αλλα τωρα εχουν αρχισει τα σκουρα...θα μου σπασει τα νευρα, σαν να το βλεπω...μεχρι στιγμης εχω παιξει ολο το παιχνιδι solo αλλα νομιζω θα χρειαστω βοηθεια...
Last edited by hakoo; 19-04-2015 at 03:10.
Bookmarks