Page 40 of 115 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast
Results 781 to 800 of 2296

Thread: Bloodborne

Δεν εχω ασχοληθει κ παρα πολυ εξου κ οι ερωτησεις του πρωταρη. Θα το κοιταξω εκτενώς σημερα το βραδυ.

μια χαρά είναι οι ερωτήσεις, το παινχίδι είναι ούτως ή άλλως ένα μεγάλο αίνιγμα σε αρκετά σημεία

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

πφφφ πρεπει να εκανα λαλακια..
    πηγα στην
    Spoiler!
    αδειο μπουκαλι στο χερι?βγαινει και αλλιως?ειδα οτι αγοραζω τετοια αλλα ακομα δεν εχω βρει το badge...
    προτασεις?

Spoiler!

Αυτο που δεν καταλαβα ειναι τα dungeon που φτιαχνουν αλλοι. Υπαρχει η ιδιοτητα να φτιαξεις dungeon κ να μπορει καποιος να μπει να παιξει? Κατι δεν εχω καταλαβει σωστα ρε guys?

@chronohill
    εγώ την έβγαλα με το cane που χτυπάει γρήγορα και φυσικά με το blunderbuss για ελαφρύ stun... με το axe που παίζω δεν μπόρεσα ούτε εγώ και τα mists δεν κρατάνε και πολύ είναι η αλήθεια...

@
    christos-sonyboy
    τα dungeon που έχει νόημα να "μοιράσει" κάποιος είναι τα ROOT (=random) αν έχουν κάτι καλό μέσα. Τότε δίνεις τον κωδικό (glyph) που έχει κάτω δεξιά στην οθόνη του altar για το εν λόγω dungeon και όποιος τον βάλει στο δικό του altar τον πάει σε dungeon 100% ίδιο. Έτσι το έχω καταλάβει εγώ.

6. The Following User Says Thank You to keropi For This Useful Post:

christos-sonyboy (17-04-2015)

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο old yharnam και ειμαι lvl30. Εχω αναβαθμισει το saw να παιρνει 2 runes και το πιστολι αλλους 2. Θελω να κανω 3 ερωτησεις στους πιο μυημενους,
    Α) Αξιζει να αγορασω και 2ο οπλο για να πολεμησω καποια boss πιο ευκολα ή ουσιαστικα δεν εχει νοημα και αν συνεχιζω τις αναβαθμισεις στο saw θα ειμαι ενταξει.
    Β)Εχω βρει διαφορα runes που δεν κανουν τιποτα ιδιαιτερο στα οπλα, εχουν μαζευτει καμια 20αρια, υι να τα κανω; δινουν απο 20 bloodechoes το καθενα, χρειαζονται καπου ή απλως τα ανταλλασουμε στο fountain?
    Γ) καπου βρηκα ενα μονοκυαλο, το χρησιμοποιησα για να δω πως βλεπεις και μετα δεν ηξερα πως να το βγαλω και το εκανα discard...εκανα πατατα; θα μου χρειαστει; το ξαναβρισκω;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    πφφφ πρεπει να εκανα λαλακια..
    πηγα στην
    Spoiler!
    αδειο μπουκαλι στο χερι?βγαινει και αλλιως?ειδα οτι αγοραζω τετοια αλλα ακομα δεν εχω βρει το badge...
    προτασεις?
    Eαν πας στην Iosefka μετα
    Spoiler!

@stratisd
    Τα όπλα όλα είναι viable, το θέμα είναι τί βολεύει περισσότερο... πχ εγώ παίζω με το axe αλλά το cane το βρίσκω πιο βολικό σε ορισμένους εχθρούς γιατί βαράς γρηγορότερα. Θα πρότεινα να έχεις 2ο όπλο το οποίο να είναι διαφορετικό από το κύριο σου.
    Το μονόκυαλο δεν είναι σημαντικό , μόνο για μπανιστήρι είναι , για να το βγάλεις πρέπει να το κάνεις use για δεύτερη φορά.

@
    Valkyre
    δε διάβασα το spoiler γιατί κρατάω το event για το 2ο playthrough, το μετάνοιωσα που την σκότωσα με το που πας στην κλινική από το woods στάνταρ έχασα κάποιο event , ε;

PS4forums Addict stratisd's Avatar
    PSN ID
    stratisd

Οποτε παει το μονοκυαλο...χαθηκε.
    Για οπλο τι να επιλεξω, αφου εχω το saw που ειναι μεση κατασταση, cane ή axe ???

^ ότι σε βολεύει από θέμα moveset

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by stratisd View Post
    Οποτε παει το μονοκυαλο...χαθηκε.
    Για οπλο τι να επιλεξω, αφου εχω το saw που ειναι μεση κατασταση, cane ή axe ???
    Φύλαξε τα upgrades για το καλύτερο όπλο του παιχνιδιού που θα βρεις αργότερα. Ιδιαίτερα τα Blood Stone Chunks!

Εμενα παιδια το τσεκουρακι μ'εχει βγαλει ασπροπροσωπο! Βεβαια εχω κατα νου να σκασω το 20χιλιαρο γι'αυτο που εχει αναφερει ο valkyrie σε προηγουμενα σχολια....

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Μου έβγαλε την ψυχή ο Logarius. Το πιο παλούκι boss μέχρι τώρα

Από τόσες φορές που έχασα, κατέληξα να μην έχω blood vials και έπρεπε να κάνω farming για να αγοράσω. Τελικά κάλεσα έναν για βοήθεια και τον καταφέραμε παρέα

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Μετα απο καιρο ( λογω ελλειψης χρονου απο τη δουλεια ) το ξαναεπιασα. Ειχα φαει ενα κολλημα στο cleric beast το οποιο δεν μπορουσα να νικησω με τπτ και ειπα να το αφησω και να προχωρησω μιας και ειναι optional boss. Ανεβασα level αρκετα και αγορασα το τσεκουρι. Περιτο πως το father gascoine τον εβγαλα με τη πρωτη σε 2 λεπτα μεσα με τακτικη που σκεφτηκα μονος μ ( επειδη δε το εχω με τα σποιλερ οποιος θελει ας μου στειλει ινμποξ ) .

Προχωραω οποτε μπροστα και εχει ο θεος !

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Μου έβγαλε την ψυχή ο Logarius. Το πιο παλούκι boss μέχρι τώρα

Από τόσες φορές που έχασα, κατέληξα να μην έχω blood vials και έπρεπε να κάνω farming για να αγοράσω. Τελικά κάλεσα έναν για βοήθεια και τον καταφέραμε παρέα
    Aπο τα bosses του main (γιατι στα chalice dungeons γινεται της ποπης) θεωρω οτι οντως ειναι ο πιο δυσκολος, οταν μπαινει στο δευτερο mode γινεται λιγο σπαστικο το θεμα.
    Παρολα αυτα με υπομονη καταφερα και τον εβγαλα μονος μου.

^ εγώ τον είδα σαν summon και αποφάσισα να περάσω από εκεί όταν ανεβάσω κανα level ακόμα... λογικά με arcane defence θα βγαίνει ευκολότερα ΙΜΗΟ
    Τα spells του είναι μαμάτα πάντως

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Ειμαι ng+ κοντα στο τελος και κυριολεκτικα πρωτη φορα με εχει εκνευρισει ΤΟΣΟ πολυ το παιχνιδι...

Spoiler!

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

Quote Originally Posted by isildur83 View Post
    Ειμαι ng+ κοντα στο τελος και κυριολεκτικα πρωτη φορα με εχει εκνευρισει ΤΟΣΟ πολυ το παιχνιδι...

Spoiler!
    εχω διαβασει οτι αν εισαι κολλημενος πανω του δε κανει αυτη την επιθεση , αλλα και να τη κανει θα προλαβεις να τη διακοψεις
    αλλαξε και runes αν δεν εχεις αλλαξει

20. The Following User Says Thank You to the master For This Useful Post:

isildur83 (18-04-2015)

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by the master View Post
    εχω διαβασει οτι αν εισαι κολλημενος πανω του δε κανει αυτη την επιθεση , αλλα και να τη κανει θα προλαβεις να τη διακοψεις
    αλλαξε και runes αν δεν εχεις αλλαξει
    Οκ θα δοκιμασω οπως λες!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Μου εχει μεινει το trophy των dungeons, ειμαι στο Lower Pthumerian, τριτο κατα σειρα. Ειμαι level 87 και παιζω με ludwig's sword maxαρισμενο στο +10, τα 2 πρωτα dungeons τα εβγαλα πανευκολα αλλα τωρα εχουν αρχισει τα σκουρα...θα μου σπασει τα νευρα, σαν να το βλεπω...μεχρι στιγμης εχω παιξει ολο το παιχνιδι solo αλλα νομιζω θα χρειαστω βοηθεια...
    Last edited by hakoo; 19-04-2015 at 03:10.

Bookmarks

Bookmarks