Page 46 of 58 FirstFirst ... 3642434445464748495056 ... LastLast
Results 901 to 920 of 1147

Thread: The Order : 1886

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Απαραδεκτος View Post
    Sorry για το διπλό post αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη μου αυτήν την νέα λογική και πως άλλαξαν τα πράγματα τι φταίει μπορεί να μου πει κάποιος?? τα σαβουροπαιχνιδα στο facebook και το ότι έγινε πολύ mainstream το gaming και οδεύει στον γκρεμό??
    δλδ αν έβγαινε το mgs2 τώρα αντί για τότε που είναι 6 ώρες παιχνίδι και οι 2 από αυτές είναι cutscenes τι θα γινόταν θα το έθαβαν???
    πιθανα ναι, το καθε παιχνιδι κρινεται στην εποχη που βγαινει, με τα τοτε standard. Εαν ειχε βγει επι εποχης ps2 (με αναλογα γραφικα μην τρελαθουμε) , θα χτυπαγε ανετα 9-10.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Απαραδεκτος View Post
    Sorry για το διπλό post αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ρε πούστη μου αυτήν την νέα λογική και πως άλλαξαν τα πράγματα τι φταίει μπορεί να μου πει κάποιος?? τα σαβουροπαιχνιδα στο facebook και το ότι έγινε πολύ mainstream το gaming και οδεύει στον γκρεμό??
    δλδ αν έβγαινε το mgs2 τώρα αντί για τότε που είναι 6 ώρες παιχνίδι και οι 2 από αυτές είναι cutscenes τι θα γινόταν θα το έθαβαν???
    Δεν θέλω να παρεξηγηθώ δεν έχω παίξει το the order ακόμα και δεν θέλω να το δικαιολογήσω μπορεί όντως να μην το πρόσεξαν πολύ αλλα όλα αυτά που δικάζουν σαν αρνητικά εκτος από την διάρκεια εγώ θετικά τα βρίσκω αρκεί να τα κάνει σωστά το παιχνίδι και οσο χρειαζεται χωρις υπερβολες..
    Το θέμα δεν είναι τα cutscenes και η διάρκειά τους, η αναλογία cutscenes/gameplay είναι το πρόβλημα. Και το MGS 4 71 λεπτά cutscenes είχε (με 1 να είναι 27 λεπτά).
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

3. The Following 3 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Απαραδεκτος (20-02-2015),isildur83 (19-02-2015)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε μια κουβέντα (ίσως σε κάποιο νέο θρεντ; ) σχετικά με: από τι "απαρτίζεται" αυτή η εποχή που ζούμε τώρα, από τι "ορίζεται" και "ποια" είναι τα στάνταρντ της.

Αν είναι μπαμ-μπουμ, online multiplayer, αγγαρεία side quests, παρατραβηγμένο και κουραστικό gameplay αλλά repetitive προς χάρην αύξησης ωρών, και τέλος, trophy hunting, όπως και completion maniacs, ώστε να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι καλό στις βαθμολογίες = πολλές πωλήσεις= τα στούντιο που ζουν από πωλήσεις=χρήματα θα "εξαναγκαστούν" σε τέτοιοες παραγωγές...................τότε.........I am out of here - for good.

Ίσως επισκέπτομαι μόνο το gaming μόνο για λίγους τίτλους, μετρημένους στα δάχτυλα.

Και το λέω με πίκρα καρδιάς, καθότι από 3,5 ετών αυτό ήταν το βασικό μου indoor hobby. Μετά από 36 χρόνια σχεδόν, θα αφήσει ένα μεγάλο κενό μέσα μου - αν, κι εφόσον, το gaming καταντήσει ολοκληρωτικά (γιατί κάποιοι τίτλοι ακόμα αντιστέκονται) σε αυτά που περιέγραψα στην δεύτερη πρόταση.
    Last edited by Lefteris_X; 20-02-2015 at 00:05.

5. The Following 2 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Απαραδεκτος (20-02-2015)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

7. The Following 7 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Dragonpaul (20-02-2015),isildur83 (20-02-2015),Nek_Food (20-02-2015),Nikos326_GR (20-02-2015),teras1 (20-02-2015),Viper (20-02-2015),WolfRathmA (20-02-2015)

PS4forums Addict corsaopc3071r's Avatar
    PSN ID
    corsaopc3071r

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μηνα παω να παραλαβω...

Δε θα με ενοχλησουν τοσο τα cut scenes κλπ οσο η μικρη διαρκεια!

Αν ειναι να το τελειωσω στο 3ημερο... παει και ενοικιαση μονο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Εγω αποφασισα να το νοικιασω. Η Σονυ πρεπει να στρωθει στην δουλεια. Τετοιο χαλι απο πλευρας αποκλειστικοτητων σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αποδεκτο ουτε και συναδει με αυτα που μας εχει συνηθισει η Σονυ. Δεν ξερω τι σκατα φανταζοταν η ready at dawn οταν αποφασιζε να βαλει mini cutscenes καθε φορα που ανοιγεις μια πορτα ή πως γινεται κινηματογραφικο αυτο το πραγμα που θελουν να ονομαζουν melee και stealth αλλα μαλλον πρεπει να παρουν μερος σε κανα σεμιναριο. Ή απλα να παιξουν το last of us 15 φορες να εμπεδωσουν τι εστι κινηματογραφικοτητα...

Cool Member chrisfox's Avatar
    PSN ID
    ChristosFoX

Εγώ έκανα preorder...για ενοικίαση! Θα πάω να το πάρω σήμερα και θα είναι τα πιο απολαυστικά 5-6 ευρώ που θα έχω δώσει μέχρι τώρα για PS4 game! Θα έβλεπα κάτι καινούριες ταινιούλες το τριήμερο, αλλά τελικά θα δω μία μεγάλη, η οποία είναι και interactive! Τι καλύτερο από αυτό;
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Oχι και 5-6 ευρώ, οι Κυριακές δεν χρεώνονται,
    αν το γυρίσεις Δευτέρα βράδυ θα χρεωθείς την πρώτη μέρα και την καθυστέρηση,
    3.80 ευρώ αν εννοείς από seven που είναι σαλονικιώτικη εταιρία και πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.

edit: Ξέχασα... Καθαρά Δευτέρα έχουμε, οπότε το παίρνεις σήμερα Παρασκευή και το επιστρέφεις την Τρίτη με 3.80 ευρώ.
    Προλαβαίνεις να το δώσεις και σε φίλο να το τερματίσει, να πληρώσετε από μισά, αλήθεια που μένεις?
    Last edited by odytsak; 20-02-2015 at 10:18.

12. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Desmond (20-02-2015)

PSN ID
    ChristosFoX

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Oχι και 5-6 ευρώ, οι Κυριακές δεν χρεώνονται,
    αν το γυρίσεις Δευτέρα βράδυ θα χρεωθείς την πρώτη μέρα και την καθυστέρηση,
    3.80 ευρώ αν εννοείς από seven που είναι σαλονικιώτικη εταιρία και πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.
    Ναι seven είμαι πελάτης χρόνια! Δεν χρεώνεται ούτε η Κυριακή ούτε η καθαρά Δευτέρα, οπότε θα μου βγει 5-6 ευρώ. Θα το κρατήσω μια βδομάδα γιατί θα παίζω από 2 ώρες την ημέρα όπως υπολογίζω τον χρόνο μου... Αν το πάρω σερί, θα κρατήσει μία μέρα και θα ξενερώσω...
    Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Μου έβαλες ιδέες με την Κυριακή και κολλητά την καθαρά Δευτέρα που δεν χρεώνονται.
    Μόλις πήρα τηλέφωνο στο seven της γειτονιάς μου και το έκανα κράτηση για σήμερα το μεσημεράκι που θα έρθει,
    η φάση είναι ότι μου έχει έρθει μήνυμα για 1 ενοικίαση δώρο μαζί με την επόμενη οπότε θα παίξω τζαμπαντάν κι ένα ΑΑΑ game μαζί το τριήμερο.

PSN ID
    ChristosFoX

Έεεετσι μπράβο! Πλάκα πλάκα κυκλοφόρησε την ιδανική περίοδο το παιχνιδάκι! Ευτυχώς δεν έκανα preorder την Limited!
    Σε ποιο seven έκανες κράτηση; Δεν νομίζω να πάρεις το δικό μου; χαχαχαχα
    Spoiler!

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Τώρα με βάλατε και εμένα στο τρυπάκι... για να αρχήσω τα τηλς

edit: ακόμα στο δικό μου δεν έχει έρθει... μου πε να πάρω μετα τις 16:00...
    Last edited by dlevel; 20-02-2015 at 10:53.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Μόλις το πήρα και εγώ από το public.
    14.45€ (προσφορά -50% που είχε βάλει και 20€ δωροεπιταγή)
    Τώρα δεν ξερω απο διάρκεια, αλλά αυτό που εδώ δει μου αρέσει και σίγουρα τα λεφτά του θα τα βγάλει
    Spoiler!

18. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (20-02-2015)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ειστε σιγουροι οτι θα το παρετε απο σεβεν? Πριν λιγο μιλησα με το καταστημα Λαμιας και μου ειπε οτι υπαρχει ελλειψη απο τη σονυ και δεν θα παραλαβουν σημερα , απο Τριτη. Επιφυλασσομαι για Θεσσαλονικη που ειναι η εδρα τους και Αθηνα ξερωγω που ειναι μεγαλη πολη.

Για πειτε τι γινεται οσοι εχετε κανει κρατηση.

Spoiler!

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Σε πρωτη φαση να ευχαριστησω τον Αντωνη ( litanies ) για τη βοηθεια στο να βρω το παιχνιδι. I owe u one Brother

Εχω παιξει τα δυο πρωτα Chapter και αυτο που βλεπω ειναι πως υπαρχει μια καλη ροη στην αναλογια gameplay-cut scenes.

Τα γραφικα ειναι "σαγονοπεσιμο" και η AI των αντιπαλων πολυ καλη αν εξαιρεσεις λιγακι τις μαχες με τους Half Breeds που θεωρω πολυ ευκολες ως τωρα. Το παιζω στο Hard και ειναι βατο για εμενα. Αυτα προς το παρον

21. The Following User Says Thank You to Crazy_vision For This Useful Post:

litanies (20-02-2015)

PSN ID
    ChristosFoX

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ειστε σιγουροι οτι θα το παρετε απο σεβεν? Πριν λιγο μιλησα με το καταστημα Λαμιας και μου ειπε οτι υπαρχει ελλειψη απο τη σονυ και δεν θα παραλαβουν σημερα , απο Τριτη. Επιφυλασσομαι για Θεσσαλονικη που ειναι η εδρα τους και Αθηνα ξερωγω που ειναι μεγαλη πολη.

Για πειτε τι γινεται οσοι εχετε κανει κρατηση.
    Μόλις μου ήρθε SMS να πάω να παραλάβω την ενοικίαση από το Seven! Θεσσαλονίκη είμαι.
    Spoiler!

πήρα σε 5 seven και σε κανένα δεν υπάρχει δείγμα για ενοικίαση... τι φάση δεν ξέρω

off topic

H Καθαρά Δευτέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου, είναι για τους μισθωτούς εργάσιμη ημέρα, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες αργίες. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και η απασχόληση των μισθωτών κατά την ημέρα αυτή είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

εμείς δε δουλεύουμε πάντως...

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

27. The Following 7 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

hakoo (20-02-2015),Kapa (20-02-2015),Leon_DiZ (20-02-2015),litanies (20-02-2015),teras1 (20-02-2015),Viper (20-02-2015)

Bookmarks

Bookmarks