Απαραδεκτος (20-02-2015),isildur83 (19-02-2015)
Οπότε ας αρχίσουμε να κάνουμε μια κουβέντα (ίσως σε κάποιο νέο θρεντ; ) σχετικά με: από τι "απαρτίζεται" αυτή η εποχή που ζούμε τώρα, από τι "ορίζεται" και "ποια" είναι τα στάνταρντ της.
Αν είναι μπαμ-μπουμ, online multiplayer, αγγαρεία side quests, παρατραβηγμένο και κουραστικό gameplay αλλά repetitive προς χάρην αύξησης ωρών, και τέλος, trophy hunting, όπως και completion maniacs, ώστε να χαρακτηριστεί ένα παιχνίδι καλό στις βαθμολογίες = πολλές πωλήσεις= τα στούντιο που ζουν από πωλήσεις=χρήματα θα "εξαναγκαστούν" σε τέτοιοες παραγωγές...................τότε.........I am out of here - for good.
Ίσως επισκέπτομαι μόνο το gaming μόνο για λίγους τίτλους, μετρημένους στα δάχτυλα.
Και το λέω με πίκρα καρδιάς, καθότι από 3,5 ετών αυτό ήταν το βασικό μου indoor hobby. Μετά από 36 χρόνια σχεδόν, θα αφήσει ένα μεγάλο κενό μέσα μου - αν, κι εφόσον, το gaming καταντήσει ολοκληρωτικά (γιατί κάποιοι τίτλοι ακόμα αντιστέκονται) σε αυτά που περιέγραψα στην δεύτερη πρόταση.
Last edited by Lefteris_X; 20-02-2015 at 00:05.
Απαραδεκτος (20-02-2015)
Dragonpaul (20-02-2015),isildur83 (20-02-2015),Nek_Food (20-02-2015),Nikos326_GR (20-02-2015),teras1 (20-02-2015),Viper (20-02-2015),WolfRathmA (20-02-2015)
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μηνα παω να παραλαβω...
Δε θα με ενοχλησουν τοσο τα cut scenes κλπ οσο η μικρη διαρκεια!
Αν ειναι να το τελειωσω στο 3ημερο... παει και ενοικιαση μονο.
Εγω αποφασισα να το νοικιασω. Η Σονυ πρεπει να στρωθει στην δουλεια. Τετοιο χαλι απο πλευρας αποκλειστικοτητων σε καμμια περιπτωση δεν ειναι αποδεκτο ουτε και συναδει με αυτα που μας εχει συνηθισει η Σονυ. Δεν ξερω τι σκατα φανταζοταν η ready at dawn οταν αποφασιζε να βαλει mini cutscenes καθε φορα που ανοιγεις μια πορτα ή πως γινεται κινηματογραφικο αυτο το πραγμα που θελουν να ονομαζουν melee και stealth αλλα μαλλον πρεπει να παρουν μερος σε κανα σεμιναριο. Ή απλα να παιξουν το last of us 15 φορες να εμπεδωσουν τι εστι κινηματογραφικοτητα...
Oχι και 5-6 ευρώ, οι Κυριακές δεν χρεώνονται,
αν το γυρίσεις Δευτέρα βράδυ θα χρεωθείς την πρώτη μέρα και την καθυστέρηση,
3.80 ευρώ αν εννοείς από seven που είναι σαλονικιώτικη εταιρία και πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.
edit: Ξέχασα... Καθαρά Δευτέρα έχουμε, οπότε το παίρνεις σήμερα Παρασκευή και το επιστρέφεις την Τρίτη με 3.80 ευρώ.
Προλαβαίνεις να το δώσεις και σε φίλο να το τερματίσει, να πληρώσετε από μισά, αλήθεια που μένεις?![]()
Μου έβαλες ιδέες με την Κυριακή και κολλητά την καθαρά Δευτέρα που δεν χρεώνονται.
Μόλις πήρα τηλέφωνο στο seven της γειτονιάς μου και το έκανα κράτηση για σήμερα το μεσημεράκι που θα έρθει,
η φάση είναι ότι μου έχει έρθει μήνυμα για 1 ενοικίαση δώρο μαζί με την επόμενη οπότε θα παίξω τζαμπαντάν κι ένα ΑΑΑ game μαζί το τριήμερο.![]()
Τώρα με βάλατε και εμένα στο τρυπάκι... για να αρχήσω τα τηλς
edit: ακόμα στο δικό μου δεν έχει έρθει... μου πε να πάρω μετα τις 16:00...
Last edited by dlevel; 20-02-2015 at 10:53.
FotisGRC (20-02-2015)
Ειστε σιγουροι οτι θα το παρετε απο σεβεν? Πριν λιγο μιλησα με το καταστημα Λαμιας και μου ειπε οτι υπαρχει ελλειψη απο τη σονυ και δεν θα παραλαβουν σημερα , απο Τριτη. Επιφυλασσομαι για Θεσσαλονικη που ειναι η εδρα τους και Αθηνα ξερωγω που ειναι μεγαλη πολη.
Για πειτε τι γινεται οσοι εχετε κανει κρατηση.
Σε πρωτη φαση να ευχαριστησω τον Αντωνη ( litanies ) για τη βοηθεια στο να βρω το παιχνιδι. I owe u one Brother
Εχω παιξει τα δυο πρωτα Chapter και αυτο που βλεπω ειναι πως υπαρχει μια καλη ροη στην αναλογια gameplay-cut scenes.
Τα γραφικα ειναι "σαγονοπεσιμο" και η AI των αντιπαλων πολυ καλη αν εξαιρεσεις λιγακι τις μαχες με τους Half Breeds που θεωρω πολυ ευκολες ως τωρα. Το παιζω στο Hard και ειναι βατο για εμενα. Αυτα προς το παρον![]()
litanies (20-02-2015)
πήρα σε 5 seven και σε κανένα δεν υπάρχει δείγμα για ενοικίαση... τι φάση δεν ξέρω
off topic
H Καθαρά Δευτέρα, που φέτος γιορτάζεται στις 23 Φεβρουαρίου, είναι για τους μισθωτούς εργάσιμη ημέρα, αφού δεν συμπεριλαμβάνεται στις εξαιρέσιμες αργίες. Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά και η απασχόληση των μισθωτών κατά την ημέρα αυτή είναι νόμιμη και δεν δημιουργεί αξίωση για πρόσθετη αμοιβή.
εμείς δε δουλεύουμε πάντως...
Ετοιμο και το Review http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...The-Order-1886
Bookmarks