Ωωωπς εχεις δικιο αννα το εκανα public τωρα ευχαριστω για την παρατηρηση
Ναι δεν μπορεις να ανοιξεις το Vog στο 30 αν δεν το εχεις τελειωσει εστω μια φορα
Μπορω ομως να σε παω εγω εκει αν θες θα παρω το save απο καποιον το απογευμα
Ωωωπς εχεις δικιο αννα το εκανα public τωρα ευχαριστω για την παρατηρηση
Ναι δεν μπορεις να ανοιξεις το Vog στο 30 αν δεν το εχεις τελειωσει εστω μια φορα
Μπορω ομως να σε παω εγω εκει αν θες θα παρω το save απο καποιον το απογευμα
phaerun (26-01-2015)
good game captain!!!
Θέλω και γω να κάνω crota![]()
ευχαριστω αλεξανδρε
να παμε crota οποτε θελετε εγω λεω στο σκ που ερχετε να μαζευτουμε
εγω εσυ η αννα ο διαμαντης και ο παναγιωτης ημαστε 5 ατομα και οποιος αλλος θελει εννοειτε ολοι οι καλοι χωρανε
και τον atheon ρε παιδια, θα μας κανει παραπονα στο τελος που τον εχουμε παραμελησει... αυτη την βδομαδα παντως ο crota εφαγε αρκετες απο εμας(ασχετα αν δεν επεφτε...!!!)
σταυρο εχουμε save στο vog hard στον gatekeeper, αν ερθεις να μας καθοδηγησεις καλα θα ηταν γιατι εχτες με το ζορι πηραμε το relic.
phaerun (26-01-2015)
διαμαντη θα βρω το save για atheon ο gatekeeper δεν δινει τιποτα και παμε το βραδακι
Οπως παει το προγραμμα για Σαββατο μεσημερι με βλεπω πισω αλλα με τοσες ωρες πτηση δεν θα μαι για raid.
Οποτε αν θα μπορεσω για Κυριακη απογευμα...
Θα ξερω καλυτερα οσο περανε οι μερες.
Ο Αγγελος ποτε εγινε Αλεξανδρος; Εχασα κανενα επεισοδιο;![]()
Last edited by giotios; 26-01-2015 at 15:25.
χαχαχα τον εχω βαφτισει πολλες φορες αλεξανδρο αφου εχει βαλει ψευδωνυμο αλεξανδρινος τι να κανω
ωραια παμε το βραδυ λοιπον κατα τις 8:30 θα μπορεσω και εγω
αμα τα παμε καλα με το relic θα το βγαλουμε
- - - Updated - - -
γεια σου ρε μανωλη
εχουμε και μαζι να κανουμε ενα atheon εκτος αν το κανατε χθες
Ναι οντως δε νομιζω να το εκτιμησει...
Παλι τρεξιματα σημερα raid nightfall weekly και οι περισοτεροι απο εδω εχουμε να τα κανουμε απο τρεις φορες
Αυτο ελεγα και με τον αγγελο χθες πολυ αγχος και τρεξιμο πρεπει να κολας τα ενσυμα και να βγαζεις το μεροκαματο καθε μερα
εχουμε βρει το μπελα μας με το συγκεκριμενο παιχνιδι δε μας εφταναν τα δικα μας![]()
και εγω μετα απο κανα μισαωρο επεσα ξερος αννα
Το λοιπον, σημερα για εσας τους τυχερους εχει...
Omnigul!!!
Ξανα...
Ολα τα burn ισχυουν χωρις αλλα modifiers.
Enjoy!
Μπήκα σε nightfall φίλων μου ακριβώς τη στιγμή που τελείωνε.
Μόλις ψοφούσε η omnigul και ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση.
Μαντέψτε τι πήρα...
GJALLAHORN..!!!!!!!'
phaerun (28-01-2015)
Τελος το Destiny για μενα
Ολα τα οπλα απο το Hard Mode του Crota kai to Vog μαζευτηκαν μερικα διπλα και τριπλα kai οι τρεις χαρακτηρες ειναι lv32 δεν εμεινε τιποτα
ραντεβου το μαρτιο παλι τωρα με το νεο expansion
xaxaxa πλακα κανω Αγγελε Διαμαντη Παναγιωτη Αννα Μακη και οποιον αλλο ξεχναω ειμαι στη διαθεση σας οπως παντα για οτι χειαστητε
Αννα συγχαρητηρια για το Surros χθες
Αγγελε ετοιμασε τα οπλα σου σημερα παμε με διαμαντη για weekly kai nightfallθα σερφαρουμε χαχαχα καλημερα σε ολους
![]()
phaerun (28-01-2015)
Ευχαριστώ πολύ Σταυρο . Eνα gjallarhorn θέλω τώρα (ή 2 για να μην αλλάζω όπλα με τον Hunter) και θα ειμαι κομπλε... Αν μου ρίξει ο Crotas το rocket launcher του βολευομαι και με 1 ghallarhorn
Οσο wuwu ηταν τα nightfall loots χθες τόσο με πουλησε ο crotas και δεν μου ρίχνει ρουχαλάκια για τα παιδια.... αλλα θα πεθάνει πολλες φορές για να μάθει να συμπεριφέρεται έτσι![]()
Bookmarks