Page 59 of 91 FirstFirst ... 94955565758596061626369 ... LastLast
Results 1,161 to 1,180 of 1816

Thread: Final Fantasy XV

Ρωτάω γιατί κάπου πέτυχα ότι το προηγούμενο δεν είχε απαίτηση πλας και μου έκανε εντύπωση

Είμαι φίλος του ΣΧ

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by evo481 View Post
    Ρωτάω γιατί κάπου πέτυχα ότι το προηγούμενο δεν είχε απαίτηση πλας και μου έκανε εντύπωση

Είμαι φίλος του ΣΧ
    εαν εννοεις προηγουμενο το 14, αυτο ειναι Online MMO με συνδρομη, οποτε δεν θελει plus, εαν μιλας για κανονικο FF , δηλαδη για τα 13, 13-2, 13-3 αυτα ηταν στο Ps3 οπου κανενα παιχνιδι δεν ηθελε Plus για multiplayer.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Σε 1080ρ ποιοτητα

4. The Following 6 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

AgentPrinny007 (14-11-2014),hakoo (14-11-2014),muku (14-11-2014),PDS (14-11-2014),Slay (14-11-2014),Viper (14-11-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Thanks.
    Βλεποντας το direct feed και σε καπως καλυτερη ποιοτητα (τα 1080p του youtube δεν ειναι και το καλυτερο) προσωπικα το θεωρω το πιο εντυπωσιακο δειγμα next gen που εχουμε δει. Ειναι παρα πολυ ομορφο με φοβερη λεπτομερεια στο περιβαλλον, και φαινεται να τρεχει πολυ καλα. Eχει καποια θεματακια αλλα ειναι λεπτομερειες μπροστα στο scale και στην ποιοτητα των γραφικων. Το θεμα ειναι αν και κατα ποσο μπορει αυτο που βλεπουμε να μεταφερθει στις κονσολες.
    Αν τα καταφερουν hats off απο εμενα, βεβαια κραταω μικρο καλαθι λογω SE και ολων αυτων που βλεπουμε απο αλλα παιχνιδια.
    Last edited by hakoo; 14-11-2014 at 15:03.

PSN ID
    Slay2012

Πραγματικα εντυπωσιακοτατο, ελπιζω μονο να μην φαει και αυτο κανενα μεγαλοπρεπες downgrade.

Edit:
    Direct Download link of the Walkthrough 1080p:
    http://tinyurl.com/m6uj5rd

Direct Download link of the Tech Demo 1080p:
    http://tinyurl.com/mwjdzsm

7. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

hakoo (14-11-2014),PDS (14-11-2014)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

The Final Fantasy XV Demo Will Be Very Limited

First, as Tabata-san said in a recent episode of Square Enix Presents, this demo is exclusive to Final Fantasy Type-0 HD. We're never going to release it as a stand-alone piece down the line. Secondly, it's intended to be a special gift for those of you who purchase early — the demo will be limited to the "Day One" edition of the game, meaning that only the first shipment is going to have the demo in it. So if the demo is something you think you might like, we highly encourage you to pre-order or to be quick about getting to the store on launch day, March 17th, 2015.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Ποσο μαλακε$???

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Με βλέπω να κάνω preorder το παιχνίδι χωρίς να έχω καν ps4

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by muku View Post
    Με βλέπω να κάνω preorder το παιχνίδι χωρίς να έχω καν ps4
    Από περιέργεια κοίταξα πόσο έχει στο amazon το Type-0. LOL, κάτι μου λέει ότι θα αλλάξεις γνώμη...
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Από περιέργεια κοίταξα πόσο έχει στο amazon το Type-0. LOL, κάτι μου λέει ότι θα αλλάξεις γνώμη...
    44£... Βασικά το παιχνίδι δεν το έχω παίξει και είναι το πρώτο JRPG που βγαίνει στο PS4, έστω και remaster από psp. Οπότε ήταν ένας λόγος να θέλω να το πάρω. Αν δεν είχε το demo περιορισμένο, λογικά θα το έπαιρνα μεταχειρισμένο από ebay. Αλλά προβλέπω να πέφτει αισχροκέρδεια στο ebay με αυτό το demo, αν βγει όντως σε περιορισμένα κομμάτια και δεν ειναι διαφημιστικό κόλπο. Γιατί μπορεί πχ να βγει ένα μήνα μετά στο psn...

Πάντως σκεφτόμουν ότι πλησιάζει η ώρα να πάρω ps4. Για το Type-0, το Resi 1 που θα βγει και αυτό Remaster και σιγά σιγά για τα υπόλοιπα καλά παιχνιδάκια που θα έρχονται.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Ενα βημα μπροστα, δυο πισω.
    Κλασικη κινηση εταιρειας που δεν εχει καταλαβει ΑΚΟΜΑ οτι ο κοσμος εχει βαρεθει αυτες τις αηδιες. Πρεπει δηλαδη να προπαραγγειλω ενα remaster του psp για να εχω την ευκαιρια να παιξω το demo. Ehm, not in a million years?
    Περαν του παλιακου του θεματος (πουλαω στην ουσια το demo) που το εκανε ο Kojima το 1830 δεν νομιζω οτι θα εχει και αποτελεσμα γι'αυτους, η core fanbase θα το επαιρνε ουτως η αλλως, οι υπολοιποι ουτε καν θα σηκωσουν βλεφαρο κατα τη γνωμη μου.

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Ενα βημα μπροστα, δυο πισω.
    Κλασικη κινηση εταιρειας που δεν εχει καταλαβει ΑΚΟΜΑ οτι ο κοσμος εχει βαρεθει αυτες τις αηδιες. Πρεπει δηλαδη να προπαραγγειλω ενα remaster του psp για να εχω την ευκαιρια να παιξω το demo. Ehm, not in a million years?
    Περαν του παλιακου του θεματος (πουλαω στην ουσια το demo) που το εκανε ο Kojima το 1830 δεν νομιζω οτι θα εχει και αποτελεσμα γι'αυτους, η core fanbase θα το επαιρνε ουτως η αλλως, οι υπολοιποι ουτε καν θα σηκωσουν βλεφαρο κατα τη γνωμη μου.
    Μωρε εγω πιστεύω οτι πολλοί θα το παίρνανε, αλλά όχι και τόσοι full price. Τώρα τους έδωσαν ένα λόγο να τρέξουν να προλάβουν, ακομα και αυτοί που δεν το θέλουν τόσο.

PSN ID
    Slay2012

Ολοκαινουργιο trailer για το παιχνιδι απο την jump festa

16. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

Dragonpaul (20-12-2014),muku (21-12-2014)

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Ωραιότατο! Αρκεί να παραμείνει ετσι και στην τελική έκδοση...

Τι να πω? Παλιο-Ιαπωνες τι μια φερονται σα μαλακες ανευ προηγουμενου και απο την αλλη δειχνουν αυτα τα ωραια πραματα.

Αντε!!!!!!

PSN ID
    Slay2012

Final Fantasy XV further detailed in Famitsu

http://gematsu.com/2014/12/final-fan...rtZ62Aldo8Y.99

20. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

muku (23-12-2014)

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Εντάξει όπως φαίνεται έχει αρκετό υλικό θυμίζοντας τα παλιά Final Fantasy. Τα γραφικά, αν το κυκλοφορήσουν έτσι, είναι σίγουρα από τα κορυφαία που έχουμε δει μέχρι σήμερα, μένει λοιπόν να τα παντρέψουν ωραία και να βγει ένα καλό σύνολο με τεράστιο immersive κόσμο, δυνατή ιστορία και μπόλικο υλικό να ασχοληθείς. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρουν!

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Το καλο ειναι οτι βρισκεται σε full ρυθμους αναπτυξης και καθε μηνα βλεπουμε νεες πληροφοριες Δεν το βρισκω παραλογο να κυκλοφορησει σε 12 μηνες απο τωρα

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Το καλο ειναι οτι βρισκεται σε full ρυθμους αναπτυξης και καθε μηνα βλεπουμε νεες πληροφοριες Δεν το βρισκω παραλογο να κυκλοφορησει σε 12 μηνες απο τωρα
    Square Enix: Κάνουμε το λογικό, παράλογο.

Bookmarks

Bookmarks