Page 8 of 25 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 141 to 160 of 486

Thread: Dragon Age Inquisition

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kαι γω την εχω την παραξενια αυτη σε ενα βαθμο αλλα ειμαι καπως διαλλακτικος με την εννοια οτι χανεις καποια πραγματα αλλα κερδιζεις καποια αλλα. Μπορει να βγαινεις εκτος βασικου χαρακτηρα αλλα σου δινεται η δυνατοτητα να αλλαζεις play styles οποτε θελεις εσυ, αυξανεται η προκληση και εμπλουτιζεται το gameplay. Ναι μεν μου αρεσει κι εμενα να ειμαι ο χαρακτηρας μου και κανεις αλλος αλλα σε βαθος χρονου (μεσα στο παιχνιδι εννοω) σε ενα παιχνιδι 100 ωρων κατανταει repetitive combat wise τις περισσοτερες φορες.

2. The Following User Says Thank You to hakoo For This Useful Post:

panos74gr (11-11-2014)

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ειναι καθαρα παραξενια δικη μου και απο οτι φαινεται και δικη σου Πανο, γι αυτο και μου εκανε εκπληξη που βρηκα κι αλλον με το ιδιο κουσουρι!
    Χα χα να σε καθησυχάσω Δημητρη, νομιζω δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι! Για αυτό και τα witcher πάνε τόσο καλά!

Πάντως θα προτιμούσα το παιχνίδι με λιγο πιο mass effect λογική. Όπως το λες πιο πανω. Να δίνω βασικές οδηγίες στο squad μου και απο εκει και πέρα οι χαρακτήρες να έχουν αυτονομία.
    Αν εχει κάποιο τέτοιο option το παιχνίδι θα το σκεφτώ.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Χα χα να σε καθησυχάσω Δημητρη, νομιζω δεν είμαστε μόνοι. Υπάρχουν και άλλοι! Για αυτό και τα witcher πάνε τόσο καλά!

Πάντως θα προτιμούσα το παιχνίδι με λιγο πιο mass effect λογική. Όπως το λες πιο πανω. Να δίνω βασικές οδηγίες στο squad μου και απο εκει και πέρα οι χαρακτήρες να έχουν αυτονομία.
    Αν εχει κάποιο τέτοιο option το παιχνίδι θα το σκεφτώ.
    Eτσι κι εγω. Θα ημουν πολυ πιο ικανοποιημενος αν το squad λειτουργουσε καθαρα ετσι, δηλαδη μονο με εμενα να δινω τις εντολες.

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που λεει ο hakoo οτι αυξανεται πολυ η ποικιλια στο gameplay, αλλα απο την αλλη εγω θεωρω το κομματι του "ειμαι ο χαρακτηρας μου" το πιο σημαντικο απο ολα, εστω και αν αυτο χαλαει την ποικιλια. Το να πηδαω απο Μαγο σε Warrior και μετα σε Hunter, μπουρδουκλωνει πολυ τα πραγματα και με ξενερωνει. Νιωθω οτι δεν ελεγχω εναν χαρακτηρα, δεν ακολουθω την ιστορια ενος, δεν ειμαι ενας ειμαι 4 ή 5.

5. The Following 3 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (11-11-2014),panos74gr (11-11-2014),teras1 (11-11-2014)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Κι εγω καταλαβαινω απολυτα αυτο που λετε, προτιμω κι εγω την πιο προσωπικη εμπειρια σε ενα RPG δεν το συζηταμε απλα το βλεπω κι αυτο σαν μια ευχαριστη αλλαγη που θα μου δωσει ενα παιχνιδι μεχρι να ασχοληθω με αυτο που πραγματικα θελω (The Witcher 3).

Οντως το weak story μου κακοφανηκε και εμενα στα reviews ειδικα για Bioware game,ωστοσο δε νομιζω να μας εμποδισει στο να απολαυσουμε το παιχνιδι(Skyrim anyone?).
    Επισης και το DA 2 ειχε αδυναμο στορυ,ωστοσο αυτο που πραγματικα "εριξε" το DA2 ηταν τα repetitive encounters και η ελλειψη ποικιλιας σε maps και τοποθεσιες,πραγμα που το Inquisition φαινεται να το κανει εξαιρετικα(απο αυτα που διαβαζουμε δλδ)

Οσο για αυτο που σχολιαζατε μερικοι, το γεγονος οτι μπορεις να κανεις switch σε χαρακτηρες απτο squad,ναι χαλαει λιγο το immersion απ'τον κεντρικο χαρακτηρα για αυτο και δεν το χρησιμοποιουσα ποτε.Ειναι καθαρα optional,καθως μπορεις να προγραματισεις τα combat actions των squad members και μονο σε πολυ δυσκολες μαχες θυμαμαι να χρειαστηκε να παρω τον ελεγχο καποιου αλλου squad member η μονο οταν πεθαινει ο κεντρικος hero.Πρακτικα στο 95% του χρονου κοντρολαρεις τον ηρωα σου,no harm done

Το γεγονος παντως οτι σε 100 ωρες gameplay,εχουν αφησει ανεξερευνητα ολοκληρα κομματια του χαρτη με εξιταρει ομολογω

8. The Following 2 Users Say Thank You to Alastor For This Useful Post:

panos74gr (12-11-2014),teras1 (12-11-2014)

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Pre-ordered και ο θεός βοηθός

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Οντως το weak story μου κακοφανηκε και εμενα στα reviews ειδικα για Bioware game,ωστοσο δε νομιζω να μας εμποδισει στο να απολαυσουμε το παιχνιδι(Skyrim anyone?).
    Επισης και το DA 2 ειχε αδυναμο στορυ,ωστοσο αυτο που πραγματικα "εριξε" το DA2 ηταν τα repetitive encounters και η ελλειψη ποικιλιας σε maps και τοποθεσιες,πραγμα που το Inquisition φαινεται να το κανει εξαιρετικα(απο αυτα που διαβαζουμε δλδ)

Οσο για αυτο που σχολιαζατε μερικοι, το γεγονος οτι μπορεις να κανεις switch σε χαρακτηρες απτο squad,ναι χαλαει λιγο το immersion απ'τον κεντρικο χαρακτηρα για αυτο και δεν το χρησιμοποιουσα ποτε.Ειναι καθαρα optional,καθως μπορεις να προγραματισεις τα combat actions των squad members και μονο σε πολυ δυσκολες μαχες θυμαμαι να χρειαστηκε να παρω τον ελεγχο καποιου αλλου squad member η μονο οταν πεθαινει ο κεντρικος hero.Πρακτικα στο 95% του χρονου κοντρολαρεις τον ηρωα σου,no harm done

Το γεγονος παντως οτι σε 100 ωρες gameplay,εχουν αφησει ανεξερευνητα ολοκληρα κομματια του χαρτη με εξιταρει ομολογω
    Συμφωνω μονο που τα Skyrim like παιχνιδια ειναι Open world και μπορεις μονος σου να φτιαξεις την ιστορια.

κατσε να δουμε τεχνικα τι θα λεει κ αυτο...

Quote Originally Posted by nikoladim View Post
    Συμφωνω μονο που τα Skyrim like παιχνιδια ειναι Open world και μπορεις μονος σου να φτιαξεις την ιστορια.

Δηλαδη αν σου σπαγαν σε 10 κομματια τον τεραστιο χαρτη του Skyrim και επρεπε να κλικαρεις για να τα κανεις enter,δε θα μπορουσες να φτιαξεις την δικια σου ιστορια?

14. The Following 2 Users Say Thank You to AgentPrinny007 For This Useful Post:

panos74gr (13-11-2014),teras1 (13-11-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Επισκέφτηκα και το Dragon Age Keep και ετοίμασα το timeline των προηγούμενων παιχνιδιών.
    Όλα είναι έτοιμα! Bring it on

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Τι direct feed 1080p από το XB1 λέει;
    Αφού έχουν πεί ότι η ανάλυση θα είναι 900p εκεί.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Τι direct feed 1080p από το XB1 λέει;
    Αφού έχουν πεί ότι η ανάλυση θα είναι 900p εκεί.
    Captured @ 1080p
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

20. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

teras1 (14-11-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Captured @ 1080p
    Βασικά πάνω στο θέμα capturing έχω κάποιες απορίες.
    Το upscaling του παιχνιδιού το κάνει η κονσόλα ή η τηλεόραση τελικά;
    Όταν παρεμβάλλεται capturing device δεν θα έπρεπε να παίρνει ότι δίνει η πηγή καθαρά;

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Βασικά πάνω στο θέμα capturing έχω κάποιες απορίες.
    Το upscaling του παιχνιδιού το κάνει η κονσόλα ή η τηλεόραση τελικά;
    Όταν παρεμβάλλεται capturing device δεν θα έπρεπε να παίρνει ότι δίνει η πηγή καθαρά;
    H κονσολα κανει Upscale. Ενα παιχνιδι μπορει να τρεχει σε 720ρ native, αλλα οι νεες κονσολες παντα θα το κανουν upscale στο 1080ρ. Πρακτικα αυτο ομως δεν ειναι καλο νεο γιατι αλλο η εικονα να ειναι καθαρη native 1080p παρα να ειναι 1080ρ upscaled απο χαμηλοτερη αναλυση.

Η τηλεοραση σου παντα θα δειχνει οτι παιζει 1080ρ, ομως επι της ουσιας το IQ θα ειναι θολο. Το capturing device Οπως σωστα λες παιρνει απο την πηγη. Το θεμα ειναι οτι η πηγη (PS4) ειναι που κανει το upscale και απο οσο γνωριζω δεν μπορεις να κανεις force την κονσολα να τρεξει την native αναλυση οπως μπορουσαμε στο PS3. Ασε που τωρα οι αναλυσεις εχουν γινει αχταρμας... ααπο 720ρ μεχρι 792ρ και 812ρ και 900ρ και variable και χεσε μεσα.

23. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

teras1 (14-11-2014)

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Έτσι εξηγούνται όλα. Ευχαριστώ

Το παιχνιδι μπορεις να το βρεις για το pc στα 40 ευρω και η EA στο origin το εχει 69...

PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Η ιστορία μέχρι τώρα:

Οι χαρακτήρες:

27. The Following 2 Users Say Thank You to teras1 For This Useful Post:

Leon_DiZ (17-11-2014),panos74gr (17-11-2014)

Page 8 of 25 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks