Page 11 of 25 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast
Results 201 to 220 of 486

Thread: Dragon Age Inquisition

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Μητσο προφανώς δεν το έχω παίξει (ακομα παιζω το 2) αλλα έχω δει σε 2 διαφορετικά reviews να λένε "το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε ακομα και το πιο χαζό fetch quest το κανει ενδιαφέρον".

Δες και το link που σου είχα στείλει πριν καμμια εβδομάδα που στην ουσία σου περιγράφει με λίγα λόγια τι έγινε στα 2 προηγούμενα αλλα Κ τον κόσμο γενικότερα.
    Και εγω όταν ξεκίνησα το 2 δεν θυμομουν πολλα απο το 1 αλλα το άρθρο + τα codex entries με κάλυψαν!

εγω με ξέρεις οτι έχω ocd με αυτά και νταξει ειναι πολυ ωραίο να συναντάς τύπους που μιλάνε για την hero of ferelden που παντρεύτηκε τον βασιλιά Alistair (ο χαρακτήρας μου του origins) και να λένε αυτά που έκανε αλλα Klein. Δίνει ένα + το συγκεκριμένο πράγμα αλλα δεν θεωρώ οτι ειναι απαραίτητο (αν δεν έχεις OCD όπως εγω).

προτεινω διαβασε το link που σου στειλα, μετα ΕΜΠΑ στο keep Κ κανε τις επιλογές σου Κ μετα αν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις παίξε το game!

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Μια τελευταια ερωτηση εχω. Τα πολλα side quest του πσιχνιδιου, ειναι ενδιαφεροντα ή εχουμε να κανουμε με fetch quests τυπου φερε μου αυτο ή σκοτωσε τοσα απο αυτο τον εχθρο κλπ;

Υπαρχουν ενδιαφεροντα πραγματα και ιστοριες μεσα απο τα sidequest ή μοιαζουν σε στησιμο σαν τα ΜΜΟ που απλα τα κανεις για χρημα, ΕΧΡ και loot?
    Καταρχάς έχει άπειρα quests. Πολλά είναι πάρα πολύ καλά και κάθονται πολύ καλά με το όλο concept του Inquisition άλλα όχι τόσο ενδιαφέροντα και έχει και αρκετά fetch quests. Το καλό είναι ότι τα fetch quests τα καταλαβαίνεις και μπορείς να τα κάνεις skip ή αν τα κάνεις έχουν κάποιο νόημα γιατί εκτός από XP σου δίνουν και κάτι ακόμα, πχ καλύτερα potions κλπ. Έχει και πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που δεν είναι καν σε quest και τα ανακαλύπτεις καθώς εξερευνάς μια περιοχή.

Το παιχνίδι έχει τον μεγάλο κίνδυνο για τους completionist να πέσουν στην παγίδα να μπουν σε μια περιοχή και να τα μείνουν εκεί μέχρι να τα εξαντλήσουν όλα. Για μένα αυτό δεν είναι ότι καλύτερο. Το παιχνίδι έχει πολλές μεγάλες περιοχές και αν κάποιος προσπαθήσει να εξαντλήσει τα πάντα σε μία, θα βαρεθεί και θα χάσει άλλα πανέμορφα μέρη.

Αυτό που κάνω συνήθως είναι ότι μπαίνω σε μια περιοχή, παίρνω διάφορα quests για να υπάρχουν στο log μου, επιλέγω ένα που μου φαίνεται ενδιαφέρον με βάση και που είμαι στο main story (έχει ξεχωριστά quests για αυτό) και αρχίζω να περιπλανιέμαι στον κόσμο για να λύσω το quest που επέλεξα, ενώ ταυτόχρονα εξερευνώ τα τριγύρω μέρη και αν έχω κέφι κάνω και κανά πιο μικρό quest που μπορεί να σχετίζεται με την περιοχή που εξερευνώ.

3. The Following 2 Users Say Thank You to panos74gr For This Useful Post:

teras1 (28-11-2014),Valkyre (28-11-2014)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

@ Enstikto

Θα σου εδινα ρεπ αλλα επειδη με ειπες "Μητσο" (εισαι και Δημητρης αν ειναι δυνατον!!) δεν παιρνεις τιποτα!

Spoiler!

@ panos74gr + Enstikto

Σας ευχαριστω. Σημερα θα αρχισω το διαβασμα και να δω πως θα το παει. Συμφωνω πολυ με τον τροπο που παιζεις Πανο. Κι εγω της ιδιας φιλοσοφιας ειμαι. Αν μπουχτισω σε sidequests απο μια περιοχη χωρις να αλλαζει το σκηνικο, ζητω που καηκαμε.

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Το έχω ξεκινήσει στο normal αλλά μέχρις στιγμής μου φαίνεται σχετικά βατό το παιχνίδι. Δεν έχω προχωρήσει αρκετά όμως. Έχω τον πειρασμό να το αρχίσω ξανά στο nightmare για το trophy λόγω του μεγέθους του παιχνιδιού. Λέτε να κάνω βλακεία? Ότι θα φάω το ξύλο της αρκούδας το καταλαβαίνω. Αλλά δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι το nightmare. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Νομίζω δεν έχει new game+ οπότε αν το τελειώσω στο normal πάμε πάλι από την αρχή στο nightmare σωστά?

Name
    Δημήτρης

Εχω σκοτωθει στο διαβασμα απο το πρωι... δουλεια δεν εχω κανει στο γραφειο λολ... ευτυχως ειναι slow day.

Ομως εχω 2 θεματα:

Το πρωτο ειναι που διαβαζω συνεχως αποθαρρυντικα σχολια οσον αφορα το ποσο δυνατο ειναι το party σου οσο προχωρας. Διαβαζω κατι πραγματα που μου ακουγονται περιεργα, οπως το οτι ακομα και σε υψηλα level ορισμενα class ψιλο ειναι one shot (mages, rogues).

Κανει το παιχνιδι scale τους εχθρους αναλογα με το level σου? Αν ναι με εκνευριζει αφανταστα αυτο. οσο ναναι αν επενδυσω 100 ωρες να κανω ντουκια τους χαρακτηρες μου, θελω pretty much να ξεσκιζω οτιδηποτε περναει απο μπρος μου με συνοπτικες διαδικασιες, εκτος και αν μιλαμε για end game υλικο. Μην μου πειτε οτι θα πρεπει μια ζωη να χρησιμοποιω τακτικες για να σκοτωσω bandits της πλακας.

Το δευτερο ειναι οτι δεν μπορω να διαλεξω class....

ειμαι μεταξυ:

Warrior Templar

Assassin Rogue

Knight Enchanter

βοηθηστε με αν θελετε.

Τελευταια ερωτηση, αν εχω κανει εναν rogue archer για πχ, θα μπορω να τον κανω και πολυ καλο με τα daggers ή οι ποντοι που μπορω να χρησιμοποιησω εινια περιορισμενοι στα skill tree? γινεται να μαξαρω και το archery και το dual wield?

@Valkyrie

https://dragonagekeep.com/en_US/

κανε ενα account στο origin και μπες σε αυτην την online εφαρμογη,θα σου πει μεσα σε 20 λεπτα την ιστορια και απτα 2 DA μια χαρουλα...

επισης διαβαζοντας και το παρακατω εισαι set and go για το γκειμ

http://kotaku.com/a-beginners-guide-...age-1658487212

8. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

Citizen3rased (27-12-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Εγω εχω παιξει τα δυο πρωτα αλλα εννοειται δεν θυμαμαι χριστο. Μπηκα σημερα στο keep κ εκανα τις επιλογες των δυο πρωτων παιχνιδιων και η αληθεια ειναι οτι κομβικα σημεια της ιστοριας τα επανεφερα στη μνημη μου. Θα διαβασω κ το κειμενο στο kotaku και πιστευω θα ειμαι οκ.

Spoiler!

Cool Member jper75's Avatar
    PSN ID
    jper75
    Name
    Γιάννης

Λένε ότι η class Knight Enchanter είναι αρκετά καλή Val.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Κανει το παιχνιδι scale τους εχθρους αναλογα με το level σου? Αν ναι με εκνευριζει αφανταστα αυτο. οσο ναναι αν επενδυσω 100 ωρες να κανω ντουκια τους χαρακτηρες μου, θελω pretty much να ξεσκιζω οτιδηποτε περναει απο μπρος μου με συνοπτικες διαδικασιες, εκτος και αν μιλαμε για end game υλικο. Μην μου πειτε οτι θα πρεπει μια ζωη να χρησιμοποιω τακτικες για να σκοτωσω bandits της πλακας.
    Αυτο με ενδιαφερει και μενα να το μαθω αν ξερει κανεις

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Τα προηγούμενα είχαν αυτό που λέει ο val, level scaling ανάλογα με τον χαρακτήρα σου. Στο inquisition είχα διαβάσει ότι υπάρχει level scaling μέχρι ένα σημείο. Δηλαδή ένας bandit ανεβαίνει πχ μέχρι το 7 κ μένει εκεί δεν πάει παραπάνω. Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα, απλά αναφέρω τι έχω διαβάσει πριν λίγο καιρό
    Last edited by james9; 28-11-2014 at 23:41.

Spoiler!

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Στις κύριες αποστολές σου γράφει ποιο είναι το recommended level (π.χ 4-7), και κατά την εξερεύνηση υπάρχουν εχθροί που είναι αισθητά δυσκολότεροι από άλλους λόγω μεγαλύτερου level, άρα λογικά δεν υπάρχει level scaling.

PS4forums Fanatic Nerven's Avatar
    PSN ID
    Nerven86
    Name
    Ιωάννης

Εντάξει το παιχνίδι είναι τρελή επένδυση χρημάτων. Περιμένω να μου έρθει απο Αγγλία με ανυπομονησία!!!
    Επιτέλους σωστός διάδοχος του επικου origin

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Στις κύριες αποστολές σου γράφει ποιο είναι το recommended level (π.χ 4-7), και κατά την εξερεύνηση υπάρχουν εχθροί που είναι αισθητά δυσκολότεροι από άλλους λόγω μεγαλύτερου level, άρα λογικά δεν υπάρχει level scaling.
    Αυτο που ρωταω ειναι λιγο πολυ το εξης, εαν εχω γινει level 15 και παω πισω στην πρωτη περιοχη που ξεκινησα το παιχνιδι, οι εχθροι θα ειναι οπως ηταν τοτε, δηλαδη θα τους κοπαναω μια και θα πεφτουν ξεροι ΄η ξαφνικα θα εχει γεμισει ο τοπος απο εχθρους κοντα στο λεβελ μου?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Αυτο που ρωταω ειναι λιγο πολυ το εξης, εαν εχω γινει level 15 και παω πισω στην πρωτη περιοχη που ξεκινησα το παιχνιδι, οι εχθροι θα ειναι οπως ηταν τοτε, δηλαδη θα τους κοπαναω μια και θα πεφτουν ξεροι ΄η ξαφνικα θα εχει γεμισει ο τοπος απο εχθρους κοντα στο λεβελ μου?
    Να στο πω διαφορετικά κ σορρυ που γράφω πάλι χωρίς λινκ αλλά βαριέμαι να ψάχνω. Οι εχθροί έχουν soft scaling, αν θυμάμαι καλά την ορολογία. Δηλαδή ο bandit πχ στην Χ περιοχή έχει ένα εύρος λεβελ από 5 έως 10. Δηλαδή όταν πας πρώτη φορά κ τον συναντήσεις θα είναι λεβελ 5 κ από κει κ πέρα θα ανεβαίνει μαζί σου μέχρι το λεβελ 10 . Που σημαίνει ότι αν ξαναπας κ είσαι 20, αυτός θα παραμένει 10 οπότε τον θερίζει όπως είπες.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Νομίζω ότι είναι δίκαιο σύστημα πάντως. Επαναλαμβάνω ότι δεν το έχω τεστάρει ακόμα με τα μάτια μου για να μην παρεξηγηθώ

Spoiler!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Παιδιά έχει και αυτό companion approval system όπως τα προηγούμενα;
    Πως ακριβώς λειτουργεί; Έχει πχ friendship κ rivalry όπως το 2; Gifts?

Name
    Δημήτρης

Τι χαρακτηρες εχετε φτιαξει παιδια; Εγω ξεκινησα εναν rogue archer αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Μπορω να τον ειδικευσω στα swords και daggers ή απαξ και διαλεξα archer δεν μπορω;

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Τι χαρακτηρες εχετε φτιαξει παιδια; Εγω ξεκινησα εναν rogue archer αλλα δεν ειμαι σιγουρος... Μπορω να τον ειδικευσω στα swords και daggers ή απαξ και διαλεξα archer δεν μπορω;
    Και εγώ πάντως τα 2 πρώτα με Rogue Archer τα έπαιξα

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Εγω πάντα είμαι του κλασικού. Human Warrior με Sword and Shield.
    Στον Rogue ανά πάσα στιγμή μπορείς να αναθέσεις είτε daggers, είτε longbow αλλά πρέπει να κάνεις re-spec στα skills ανάλογα.
    Υπάρχει companion approval system όπου οι επιλογές σου επηρεάζουν τα συναισθήματα των companions απέναντί σου αλλά χωρίς μετρητή αυτή τη φορά ώστε να ξέρεις τι γίνεται. Κάποιοι μπορεί και να φύγουν αν είναι δυσαρεστημένοι σύμφωνα με την Bioware. Δεν έχει gifts, όπως στα προηγούμενα.

21. The Following User Says Thank You to teras1 For This Useful Post:

enstikto (29-11-2014)

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Εγω πάντα είμαι του κλασικού. Human Warrior με Sword and Shield.
    Στον Rogue ανά πάσα στιγμή μπορείς να αναθέσεις είτε daggers, είτε longbow αλλά πρέπει να κάνεις re-spec στα skills ανάλογα.
    Υπάρχει companion approval system όπου οι επιλογές σου επηρεάζουν τα συναισθήματα των companions απέναντί σου αλλά χωρίς μετρητή αυτή τη φορά ώστε να ξέρεις τι γίνεται. Κάποιοι μπορεί και να φύγουν αν είναι δυσαρεστημένοι σύμφωνα με την Bioware. Δεν έχει gifts, όπως στα προηγούμενα.
    Σου λέει όμως κάτι του στυλ "Τάδε approves of this" ή "τάδε does not approve of this"?

Name
    Δημήτρης

^^ ναι στο λεει αυτο κανονικα!

Εγω παντως το ξεκινησα στο hard. Νομιζω οτι απο σχολια που διαβασα το nightmare παραειναι hard για να ειναι fun. Ισως εαν μου αρεσει τιγκα το game να το παω για nightmare.

Page 11 of 25 FirstFirst ... 78910111213141521 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks