Μητσο προφανώς δεν το έχω παίξει (ακομα παιζω το 2) αλλα έχω δει σε 2 διαφορετικά reviews να λένε "το παιχνιδι ειναι φτιαγμενο ετσι ωστε ακομα και το πιο χαζό fetch quest το κανει ενδιαφέρον".
Δες και το link που σου είχα στείλει πριν καμμια εβδομάδα που στην ουσία σου περιγράφει με λίγα λόγια τι έγινε στα 2 προηγούμενα αλλα Κ τον κόσμο γενικότερα.
Και εγω όταν ξεκίνησα το 2 δεν θυμομουν πολλα απο το 1 αλλα το άρθρο + τα codex entries με κάλυψαν!
εγω με ξέρεις οτι έχω ocd με αυτά και νταξει ειναι πολυ ωραίο να συναντάς τύπους που μιλάνε για την hero of ferelden που παντρεύτηκε τον βασιλιά Alistair (ο χαρακτήρας μου του origins) και να λένε αυτά που έκανε αλλα Klein. Δίνει ένα + το συγκεκριμένο πράγμα αλλα δεν θεωρώ οτι ειναι απαραίτητο (αν δεν έχεις OCD όπως εγω).
προτεινω διαβασε το link που σου στειλα, μετα ΕΜΠΑ στο keep Κ κανε τις επιλογές σου Κ μετα αν σου αρέσουν αυτά που διαβάζεις παίξε το game!

Reply With Quote
Seriously ομως, το "Μητσο" οι Δημητρηδες πρεπει να ενωθουμε και να το απαγορεψουμε δια ροπαλου! 

Bookmarks