View Poll Results: Πως θελετε να γινει η επιλογη των ομαδων;

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.

16 59.26%
  • Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.

2 7.41%
  • Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.

9 33.33%
  • Δεν εχω προβλημα.

0 0%
Page 18 of 26 FirstFirst ... 8141516171819202122 ... LastLast
Results 341 to 360 of 517

Thread: Fifa 15 Official Tournament (PS4)

Επιβεβαιώσω τα αποτελέσματα. Ήταν τα πρώτα φιλικά ον λινε για μένα φέτος κ είδα ότι η ea το βιολί της... Πέναλτι και άγιος ο Θεός.. ότι να ναι. Ευτυχώς δεν ήταν εις βάρος μου και τα στείλα στα πουλιά. Ελπίζω φίλε Δημήτρη να το κτλβες.

Υ. Γ Εννοείται το θέμα fair play είναι προαιρετικό. Το αναφέρω μπας κ λυπηθειται τα νεύρα μου όταν έρθει η ώρα...

Φίλε πάρη στείλε μνμ τι ώρες σε βολεύει να μπω.

Καλή συνέχεια σε ολους

2. The Following 3 Users Say Thank You to pankal6 For This Useful Post:

Crazy_vision (03-10-2014),Kapa (03-10-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Τα ειδα αλλα θα ανανεωσω πινακα αυριο. Ας γινουν και τα αλλα δυο παιχνιδια της Benfica για να κλεισουμε.

Προβλεπω τριπλη ισοβαθμια στον ομιλο και μετα να παιρνουν σειρα τα συνολικα γκολ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

Crazy_vision (03-10-2014),pankal6 (03-10-2014)

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Αν θελει ο Φωτης παιζουμε.κ το τελευταιο παιχνιδι να μαστε κ τυπικοι.Πολυ ωραιο κλιμα μπραβο σε ολους!

6. The Following User Says Thank You to katsouras For This Useful Post:

FotisGRC (03-10-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εγώ μάλλον αποχωρώ το πρόβλημα θα φτιάξει "από Δευτέρα"

Quote Originally Posted by katsouras View Post
    Αν θελει ο Φωτης παιζουμε.κ το τελευταιο παιχνιδι να μαστε κ τυπικοι.Πολυ ωραιο κλιμα μπραβο σε ολους!
    Οντως μπραβο σε ολα τα παιδια, και στον Kapa για τον κοπο και την οργανωση του!

Alex δεν εχω προβλημα. Αν σε πετυχω το απογευματσκι το στηνουμε. Ουτως η αλλως δεν επηρεαζει την συνεχεια του τουρνουα.

Πιο πολυ για το χαβαλε.
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

9. The Following 2 Users Say Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Crazy_vision (03-10-2014),Kapa (03-10-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Εγώ μάλλον αποχωρώ το πρόβλημα θα φτιάξει "από Δευτέρα"
    Πες μου σιγουρα Παρη, αν ειναι να κλειδωσω το Group σου για να βγαλω 16αδα.

Advanced Member Malawi's Avatar
    PSN ID
    Malawi1978

Οι πινακες δε θα ανανεωθουν πριν τη 16αδα;

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Ανανεωση Βαθμολογιων!

Quote Originally Posted by Malawi View Post
    Οι πινακες δε θα ανανεωθουν πριν τη 16αδα;
    Αναμενω απαντηση του Παρη ωστε να κλεισει η 16αδα με Milan και Benfica.

Τωρα που θα μπουμε στην φαση των 16, θελω να πω κατι που το σκεφτομαι σε καθε τουρνουα που παιζουμε..

Ενω στην πραγματικοτητα το "εκτος εδρας γκολ", εχει βαση και λογικη-καθως παιζεις στην εδρα του αντιπαλου με ολες τις συνθηκες εναντιον σου( κουραση, ταξιδι, οπαδοι)- στο FIFA δεν νομιζω οτι εχει τοσο νοημα.

Οταν παιζεις εκτος στο FIFA, δεν εχεις κανενα παραγοντα να σε δυσκολευει, ωστε τα γκολ σου να πρεπει να μετρησουν παραπανω.

Το θεωρω αδικο, ενα παιδι που εφαγε π.χ. 2 γκολ εντος εδρας, να πρεπει να βαλει μετα 3 γκολ. Νομιζω πιο δικαιο θα ηταν τα γκολ να μετρανε κανονικα, χωρις εκτος εδρας πλεονεκτημα..

Τελος παντων, απλα ηθελα να πω τη σκεψη μου, δεν επιθυμω κατι αλλο! ;-)
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

14. The Following User Says Thank You to FotisGRC For This Useful Post:

Kapa (03-10-2014)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Συμφωνώ και εγώ με τον Φώτη.Και αν δεν υπάρχει διαφορά γκολ παίζεις 3ο παιχνίδι. και όποιος νικήσει.
    Spoiler!

16. The Following 2 Users Say Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

FotisGRC (03-10-2014),Kapa (03-10-2014)

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Συμφωνώ κι εγώ εννοείται ΜΟΝΟ για τις περιπτώσεις που μετά από τα δύο ματς το συνολικό σκορ είναι ισόπαλλο. (3-1 κ 0-2 'η 1-1 κ 2-2).

18. The Following User Says Thank You to giannislazy For This Useful Post:

Kapa (03-10-2014)

Για μένα καλύτερα να παραμείνει το εκτός έδρας γκολ, γιατί πολλές φορές ενώ παίζεις σε άλλο γήπεδο, υπάρχουν φορές που η CPU σου δίνει handicap στον αντίπαλο, μου έχει συμβεί πολλές φορές, άλλωστε έτσι θα χαλάσουμε τους "κανόνες" που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Γιατί με την ίδια λογική, μπορούμε γιατί να μην κάνουμε νέα κλήρωση στις ομάδες , γιατί αλλιώς είναι να έχεις Liverpool , αλλιώς Zenit και Lazio , θα ήταν πιο δίκαιο π.χ. τώρα να ξαναγίνει κλήρωση να παίξουν και άλλοι με άλλες ομάδες. Γιατί εγώ π.χ. που έχω Γαλατασαραϊ ή κάποιος άλλος που έχει Πόρτο, Φιορεντίνα Νάπολι και όλοι οι υπόλοιποι έχετε υπέρ ομάδες με την διπλάσια ταχύτητα να μην έχουμε ένα πλεονέκτημα ;
    Last edited by phoenix7; 03-10-2014 at 16:23.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Παιδια το εχω πει απο την αρχη. Δεν μετρανε τα εκτος εδρας γκολ διοτι δεν υπαρχουν εκτος εδρας συνθηκες.

Τα παιχνιδια στη Knockout φαση και μεχρι τον τελικο ειναι διπλα.

Αν υπαρχει περιπτωση ιδιων συνολικα γκολ απο τα δυο παιχνιδια, τοτε γινεται 3ο παιχνιδι(ή και 4ο ή και 5ο) και οποιο βγαλει νικητη. Αυτο γινεται γιατι δεν υπαρχει παραταση και πεναλτι στα Friendlies.

Ειναι ξεκαθαρο πιστευω...

Υ.Γ Εφαγα και αρνητικο rep πανω στο πρωτο post του τουρνουα. Μαλλον καποιου δεν του αρεσαν οι βαθμολογιες.

Advanced Member Crazy_vision's Avatar
    PSN ID
    crazyv1984
    Name
    Δημητρης

Εγω παιδια και απο τα αποτελεσματα φαινεται πως εχω κανει 2 εκτος εδρας νικες και 2 εντος εδρας ηττες οποτε ειμαι καλος στα εκτος εδρας ...

Και εγω πιστευω οτι δε πρεπει να μετρανε με διαφορετικο συντελεστη τα εκτος ...

Αλλα η αληθεια ειναι πως οτι συμφωνησει το συνολο !

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Το -rep όπως έχει λεχθεί και στο subforum "προβλήματα, απορίες, παράπονα" μπορεί να έχει δωθεί και τυχαία όπως είναι έτσι βαλμένα από το σύστημα. Δεν είναι και δύσκολο να μπερδευτεί....
    Last edited by giannislazy; 03-10-2014 at 16:57.

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Παιδια το εχω πει απο την αρχη. Δεν μετρανε τα εκτος εδρας γκολ διοτι δεν υπαρχουν εκτος εδρας συνθηκες.

Τα παιχνιδια στη Knockout φαση και μεχρι τον τελικο ειναι διπλα.

Αν υπαρχει περιπτωση ιδιων συνολικα γκολ απο τα δυο παιχνιδια, τοτε γινεται 3ο παιχνιδι(ή και 4ο ή και 5ο) και οποιο βγαλει νικητη. Αυτο γινεται γιατι δεν υπαρχει παραταση και πεναλτι στα Friendlies.

Ειναι ξεκαθαρο πιστευω...

Υ.Γ Εφαγα και αρνητικο rep πανω στο πρωτο post του τουρνουα. Μαλλον καποιου δεν του αρεσαν οι βαθμολογιες.

Για μένα θα έπρεπε να μετράνε, γιατί μπορεί να λες δεν υπάρχουν συνθήκες εκτός έδρας ματς, αλλά κάνεις λάθος, το handicap υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια, (άλλωστε γιατί δεν τα παίζουμε όλα στο γήπεδο του ενός αντιπάλου αφού δεν υπάρχει διαφορά ; ) και με την Γαλατασαράι σε όλα έπαιζα καλύτερα εκτός έδρας και χειρότερα εντός έδρας, οπότε κάτι δεν κολλάει, και εκτός αυτού, δεν είναι σωστό για όλους , γιατί καλά λέμε μην μετράει, αλλά από την στιγμή που το τουρνουά έχει μέσα ομάδες όπως η Barcelona, Real,Bayern πως θα τις σταματήσει κάποιος με χειρότερη ομάδα, μπορεί εντάξει να μην το θεωρείται πρόβλημα,αλλά μέσα μπήκαν και ομάδες που παρόλο έχουν 4,5 αστέρια είναι χειρότερες κ από ομάδες 4 αστεριών

Ας πω και εγώ τότε το δικό μου παράπονο , να γίνει νέα κλήρωση με όσες ομάδες έχουν μείνει μέσα, και μην μετράτε τα εκτός έδρας γκολ

Τέλος πάντων, εσείς αποφασίζετε έτσι και αλλιώς
    Last edited by phoenix7; 03-10-2014 at 17:02.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Το μονο που περιμενουμε ειναι η απαντηση του Παρη για το εαν παιξει τα παιχνιδια ή οχι. Αμεσως θα γινει η κληρωση μετα.

Οπως ακριβως εγινε και αυτη των Group. Απλα με 1 παραμετρο. Δεν μπορουν να παιξουν μαζι οι ομαδες που ηταν μαζι σε ενα Group.

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    Το -rep όπως έχει λεχθεί και στο subforum "προβλήματα, απορίες, παράπονα" μπορεί να έχει δωθεί και τυχαία όπως είναι έτσι βαλμένα από το σύστημα. Δεν είναι και δύσκολο να μπερδευτεί....
    Το γνωριζω, χαβαλε κανω...

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by phoenix7 View Post
    Για μένα θα έπρεπε να μετράνε, γιατί μπορεί να λες δεν υπάρχουν συνθήκες εκτός έδρας ματς, αλλά κάνεις λάθος, το handicap υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια, (άλλωστε γιατί δεν τα παίζουμε όλα στο γήπεδο του ενός αντιπάλου αφού δεν υπάρχει διαφορά ; ) και με την Γαλατασαράι σε όλα έπαιζα καλύτερα εκτός έδρας και χειρότερα εντός έδρας, οπότε κάτι δεν κολλάει, και εκτός αυτού, δεν είναι σωστό για όλους , γιατί καλά λέμε μην μετράει, αλλά από την στιγμή που το τουρνουά έχει μέσα ομάδες όπως η Barcelona, Real,Bayern πως θα τις σταματήσει κάποιος με χειρότερη ομάδα, μπορεί εντάξει να μην το θεωρείται πρόβλημα,αλλά μέσα μπήκαν και ομάδες που παρόλο έχουν 4,5 αστέρια είναι χειρότερες κ από ομάδες 4 αστεριών

Ας πω και εγώ τότε το δικό μου παράπονο , να γίνει νέα κλήρωση με όσες ομάδες έχουν μείνει μέσα, και μην μετράτε τα εκτός έδρας γκολ

Τέλος πάντων, εσείς αποφασίζετε έτσι και αλλιώς
    Οι ομαδες βγηκαν εντελως τυχαια με κληρωση. Οι κανονισμοι εχουν βγει απο την αρχη και με τη συμμετοχη σας συμφωνειτε με αυτους.

Αλλωστε στους κανονισμους πηρατε ολοι μερος.

Το εντος και εκτος εχει μπει για λογους "ρεαλισμου" αν θες.

Και τα δυο παιχνιδια να τα Host-αρει ενας και μετα να τα βαλει εντος-εκτος, δεν εχω κανενα προβλημα.

Ισα ισα που σε παλιοτερα τουρνουα που ημουν διοργανωτης(σε αλλο site), μερικες φορες χρειαζοταν να Host-αρει καποιος συγκεκριμενα διοτι ο αλλος δεν ειχε "σωστη" γραμμη.

26. The Following 2 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

FotisGRC (03-10-2014),freakygeo (03-10-2014)

εντάξει φίλε Γιώργο δεν αντιλέγω αλλά, υποχρεωτικό είχες και το να τραβάμε screenshot μετά από κάθε ματς(σύμφωνα με τους κανόνες της 1ης σελίδας του 1ου post άλλο που είπες εσύ δεν υπάρχει πρόβλημα αργότερα βέβαια) ,αλλά δεν το έκανε και κανείς , τέλος πάντων αναμένουμε την κλήρωση για την φάση των 16, καλή τύχη σε όλους

Advanced Member easybizi's Avatar
    PSN ID
    easybizi81
    Name
    jordan

Εγω δυστυχως σημερα δεν θα μπορέσω να παίξω το παιχνίδι που μου απομένει... Έχει κριθεί άλλωστε κ ο όμιλος αν κ ήμουν σάκος του βοξ έχω να πω ενα μεγαλο μπράβο γτ πραγματικα υπάρχει πολύ καλό κλιμα...αν γίνει ποτε πρωτάθλημα με manual control θα χαρώ πολύ να τα ξανά πούμε καλη συνέχεια σε ολους

Bookmarks

Bookmarks