Παρί σεν ζερμέν - Γαλατασαράι 2-2
Γαλατασαράι - Παρί σεν ζερμέν 2-1
Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2
Μπαινουν οι καλυτερες ομαδες(με βαση τα αστερια) στο Fifa 15 και η επιλογη θα γινει μεσω κληρωσης.
Διαλεγει ο καθενας 1 οποιαδηποτε ομαδα της επιλογης του.
Διαλεγει ο καθενας 2 ομαδες και επιλεγουν πριν τον αγωνα με ποια θα αγωνιστουν.
Δεν εχω προβλημα.
Ανανεωση πινακα!
Εχουν μεινει 2 ζευγαρια.
Arsenal-Benfica
Milan-Porto
Ελπιζω σημερα να κλειδωσουμε την 8αδα.
Last edited by Kapa; 06-10-2014 at 20:15.
FotisGRC (06-10-2014)
Λοιπον τα ματσακια με την Milan εγιναν...
Δεν ξερω αν μπορω να μπω σε αναλυση των αγωνων, ουτε και ο Crazy_vision θα ηθελε
Milan-Porto= 0-6
Στο πρωτο παιχνιδι η Porto μπηκε πολυ αποφασισμενη και καθαρισε απο νωρις, χωρις να δεχτει πιεση απο μια στατικη Milan.
Porto-Milan= 5-0
Στο δευτερο παιχνιδι ηταν λιγο πιο κλειστη η αμυνα της Milan αλλα απο ενα σημειο και μετα εσπασε.
Spoiler!
Συγχαρητηρια στον Δημητρη και θα τα πουμε στο επομενο τουρνουα. Κατι θα κανω για να μην σου τυχει η Milan...![]()
Νομιζω θα ξαναγινει κληρωση για τον επομενο γυρο.
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Εγγύηση ea. Πόσα δις κέρδη και οι Σερβερς κάθε χρόνο τα ίδια. Απογοήτευση.
Ελπίζω αύριο να τα καταφέρουμε. Διαφορετικά να προκριθεί ο φίλος μια και μπορούσε να κάνει τα ματς κ εχθές ενώ εγώ όχι. Δεν υπάρχει κανένα θέμα από μένα. Απλά για να μην καθυστερεί όλη η διοργάνωση.
Παιξτε αυριο το παιχνιδι σας, απλα θα προχωρησω σημερα τη κληρωση για να μην καθυστερουμε και τους υπολοιπους.
Σε λιγο θα χρειαστω εναν απο εσας για τη κληρωση.
Παμε να βγαλουμε τα ζευγαρια για τους 8.
Εχω ανακατεψει ηδη τις ομαδες σε τυχαια σειρα(καποιος θα παιξει με το νικητη του ζευγαριου benfica-arsenal), και καποιος απο εσας θα μου βγαλει τα ζευγαρια αριθμημενα, πχ 1-4 2-5 κτλ οπου συμφωνα με το παραδειγμα η 1η ομαδα θα παιξει με τη 4η ομαδα κτλ.
Στην φαση των 4, ο νικητης του πρωτου ζευγαριου θα διασταυρωθει με το νικητη του δευτερου ζευγαριου, οπως θα βγουν απο τον κληρωση των 8.
Ενας απο εσας να μου βγαλει τα ζευγαρια...
Chelsea - BayernThere were 8 items in your list. Here they are in random order:
Tottenham
Galatasaray
Manchester Utd
Chelsea
Napoli
Bayern
Benfica/Arsenal
Porto
Timestamp: 2014-10-06 21:46:17 UTC
Tottenham - Napoli
Galatasaray - Benfica/Arsenal
Manchester Utd - Porto
Ξεκινατε οποτε θελετε τα παιχνιδια σας.
FotisGRC (07-10-2014),giannislazy (07-10-2014),phoenix7 (07-10-2014)
Προβλέπονται δυνατά ματσάκια! Φίλε gonzalez σου στέλνω Invite και όποτε βολέψει παίζουμε..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Βασικά αν μπεις δοκίμασε κι εσύ να μου στείλεις γιατί έχει φάει σκάλωμα και στην αναζήτηση δεν βγάζει τίποτα.
FotisGRC (07-10-2014),giannislazy (07-10-2014),Kapa (07-10-2014)
Bookmarks