Κάτι πανυγηρισμοι και παπούτσια ήταν....
Εχουν βελτιωσει πολυ το career. Το βλεπω πολυ πιο ενδιαφερον απο πριν
Τελικά με το online τι γίνεται; κολλάει;
A winner never quits and A quitter never wins..
Εμενα δεν εχει κολλησει καθολου παντως μετα απο καμια δεκαπενταρια ματς
Καθολου lag και σε μενα μετα απο 20-30 match. Σε κανενα δεν κολλησε ουτε εχω φαει disconnect.
Τσεκαρετε γενικα τα router, ports κτλ..Οι servers της ΕΑ παντα ειχαν αρκετους περιορισμους και τρως ευκολα disconnect αν δεν το προσεξεις
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Συνηθως υπαρχει καταχωρημενο και το psn Id....στα στοιχεια του χρηστη ...αν βλεπεις τη σελιδα απο browser και οχι απο κινητο
Katsoura ορίστε και το review του κ. Γρυπάρη
http://www.gameworld.gr/index.php?op...mes/#fieldsTab
GedoGt (27-09-2014)
παντως η γενικη βαθμολογια που του δινει(8.3) ειναι η βαθμολογια που του δινουν και τα περισσοτερα μεγαλα gaming sites καθως κ το metacritic.....
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
μετά άπο λιώσιμο σε Fifa15 Demo, Pro Evo 15 Demo. Έναλα Fifa 14 και το ευχαριστήθηκα πιο πολύ απο ΄ολα.. τι να πω
Πολύ σε ζηλεύω! Περιμένεις για το επόμενο και γλυτώνεις και το 60ευρω για φέτος!
Some cars take your breath away. Only one gives it back.
Εννοείται Σάββα γούστα ειναι αυτά..
Σιγουρα το FIFA 15 δεν ειναι τέλειο. Αυτό όμως που μου αρέσει πολύ ειναι οτι δεν έχει τον συνηθισμένο "φρενήρη" ρυθμό που μας έχουν συνηθίσει τα ποδοσφαιράκια. Δεν πετάς την μπάλα απο το κέντρο να βγεις τετ-α-τετ. Οι αμυντικοί ειναι αρκετά έξυπνοι και ακολουθούν τις φάσεις. Πρέπει να χτίσεις την επιθεση σου, σιγά-σιγά με σωστές πάσες και υπομονή.
Αφού λες οτι ευχαριστιέσαι το 14, νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να περιμένεις να κυκλοφορήσει και το Pro, να νοικιάσεις 1-2 μέρες το Pro 15 και το FIFA 15 και εκεί να κρίνεις..
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
ρε γμτ νομίζω το Fifa 14 είναι όσο Simulation χρειάζεται. στο 15 ( στο Demo τουλάχιστον ) το παράκαναν με το Sim, φοβερή Απεικόνιση λες και βλέπεις κανονικό αγώνα αλλα δεν το ευχαριστιέμαι. Το pro από την άλλη είναι πιο arcade απ' όσο χρειάζεται, νομίζω το φιφα 14 κρατάει μια ισορροπία.
δεν εισαι ο μονος που του αρεσει περισσοτερο το φιφα14.....απο διαφορεσ κριτικες χρηστων που εχω διαβασει τα ιδια λενε κ αυτοι.
http://asteiakia.gr/anekdota/konan_o_ilithios
ρε γμτ προσπαθώ να μου αρέσει το 15, απλα δεν...
Εννοειται πως δεν ειναι τελειο και ισως να μην ειναι και ποτε..Το ''τελειο'' του καθενα διαφερει..Εγω πχ ειμαι πολυ ευχαριστημενος οσο εχω παιξει αλλα ακομα και τα bugs κτλπ γνωστα που υπαρχουν δεν με ενοχλουν σε σημειο να πω οτι ειναι το χειροτερο ολων των εποχων...Εγω το εκανα θεμα γιατι επεσα πανω του και με το ζορι παλευε να βγαλει ολα τα αρνητικα χωρις ομως να ξερει το παιχνιδι..Οποιος τον δει να παιζει το καταλαβαινει.Αυτο με τσαντισε ας του βαζε και 6 εγω ουτε καν ξερω ποιος ειναι και ουτε ασχολουμαι με βαθμολογιες,βλεπω και κρινω απλα μαθε το το ρημαδι κανεις μπαμ οτι εισαι pesακιας και ψαχνεις αφορμες...
Τι έγραψε το παλικάρι ο Γρυπάρης... Απίστευτο! Το φετινό fifa είναι σίγουρα το καλύτερο fifa.
Bookmarks