πως μπορω να παιξω online πιαδια δεν μπορω να το καταλαβω απλα ενα φιλικο πως γινεται να παιξω μπορει να μου εξηγησει καποιος
"You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"
Εγώ έτυχα στον US account έναν bronze beast. Τον πούλησα 10000 και συνολικά είχα 12κ. Έβαλα με τον ευρωπαϊκό ένα σήμα ομάδας με buy now 12k και τέλος η ιστορία.
Γενικά όμως να προτιμάτε μικρά transactions (εγώ το παράκανα) μέχρι να δούμε τι συστήματα έχει η ΕΑ για να ελέγξει τις παράνομες αγοραπωλησίες coins.
Παιδιά για τα 15 gold pack χρειαζεται κάποιος κωδικός;γιατί δεν βρήκα κάτι μέσα στο κουτι
πως μπορω να παιξω online πιαδια δεν μπορω να το καταλαβω απλα ενα φιλικο πως γινεται να παιξω μπορει να μου εξηγησει καποιος
Τα 15 packs για την απλή έκδοση του παιχνιδιού αφορούν ΜΟΝΟ προαπαραγγελία. Αν το είχες λοιπόν προπαραγγείλει το παιχνίδι, κανονικά ο κατάστημα οφείλει να σου δώσει τον κωδικό... Νομίζω ότι έτσι πάει.
Για online gaming υπάρχει η πειλογή seasons.
ναι ρε αλλα κολαει γιατι φταιει κατι και για να παιξω φιλικα ματσακια πως γινεται
Καλά το παιχνίδι έχει δραματική βελτίωση, έχω παίξει 4 ματσάλια ονλαιν, πολύ μεγάλη διαφορά στην αίσθηση. Από την άλλη βέβαια πρέπει να έχει ψιλοbuggarei το ονλαιν, παίζω seasons και τα έχει παίξει, δεν κρατάει τα αποτελέσμτα των προηγούμενων αγώνων και κάθε φορά με βάζει να παίζω από την αρχή!!
//Βασικά μου λέει όταν πάει να ξανασυνδεθεί στον επόμενο αγώνα οτι πρέπει να γυρίσω το NAT σε open γιατί τώρα λέει είναι moderate. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα πάντως μέχρι τώρα σε κανένα game. Το έπαθα κανείς άλλος αυτό?
Θελω να πω κατι σχετικο κ ασχετο μαζι για το παιχνιδι...χθες οπως χαζευα στο twitch πεφτω σε ενα Ελληναρα reviewer ονοματι Γρυπαρης κατι..Δεν θυμαμαι απο πιο site ηταν αλλα μου κανε τρομερη εντυπωση..το παλικαρι 3 πασες δν αλλαζε στη σειρα ενω ηθελε 10 τετ α τετ για να κανει γκολ κ φυσικα ολα εφταιγαν εκτος απο τον ιδιο..μετα απο 2-3 παιχνιδια που εφαγε λουτσο ελεγε οτι θα κραξει την ΕΑ στο review με μισος και μαλλον ειναι παντρεμενος με το pes.Γιατι το λεω αυτο?Γιατι δυστυχως κατι τετοια ατομα επηρεαζουν με τον τροπο που θελουν ενα κοινο,μικρο η μεγαλο..μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση γιατι σαν παιχτης ηταν τραγικος κ κατηγορουσε την ΕΑ επειδη δν ξερει να βαλει τετ α τετ...Καλο ειναι να μην ακουμε κανεναν κ να δοκιμαζουμε μονοι μας αν μας ταιριαζει κ αν γουσταρουμε ενα παιχνιδι..Δν ξερουμε τι συμφερον εχει ο καθενας η τι ντερτια κ καημους απλα κανω σχολιο για κατι που ξερω και μπορω να κρινω...μακρια απο τετοιους τυπους,γνωμη μας κ γουστο μας κ καλα παιχνιδια...
Last edited by katsouras; 27-09-2014 at 02:21.
Head 2 head Δεν έχει;Επίσης μπορώ να αποθηκεύσω στο custom settings τις ρυθμίσεις
Μανος Γρυπαρης - Gameworld.gr
Και ναι απ'οσο θυμαμαι εχει μια αγαπη για τα PES.
djpar (27-09-2014)
Ναι φιλε αυτος ηταν..Απλα νταξ αν δν το.γουσταρεις τι το κραζεις χωρις να ξερεις να παιζεις?κανε σουτ με αερομπαλες κ βαζε ρομπερτο καρλος επιθεση κ σεβτσενκο λιμπερο οπως τοτε που ειμασταν 14..
Head 2 Head έχει αλλά με την μορφή-ονομασία online seasons. To συγκεκριμένο mode αποτελείται από 10 divisions και ο χρήστης καλείται να ξεκινήσιε από την 10η σε μια προσπάθεια να ανέβει στην 1η. Σε κάθε σεζόν έχει maximum 10 παιχνίδια για να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για την άνοδο ή πτώση σε άλλη κατηγορία.
Παιδια να ρωτήσω κάτι...μου έχουν στείλει απο το public κάτι κωδικούς επειδή το είχα προπαραγγελίες.που τους βάζω και τι ξεκλειδώνει?
Είναι κωδικοί που δίνει η ΕΑ για κάθε προπαραγγελία.
Τους βάζεις στο psn store---> redeem codes και σου δίνει δώρο 15 gold packs για το Ultimate Team. 1 πακέτο κάθε βδομάδα για 15 βδομάδες. Αν δεν ασχολείσαι με το Ultimate έχω την εντύπωση πως μπορείς να τους δώσεις σε άλλον. (μην ψάξεις πολύ μακριά!!!)
Καλημερες !!μεγαλο μειον για μενα η ελλειψη unranked head to head..
οσοι θελουν ας κανουν add για online friendlies...
κατα προτιμηση μανιουαλ
Bookmarks