Page 27 of 51 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1002

Thread: FIFA 15

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν ξερω, για μενα ειναι εξαιρετικο το ντεμο.Αυξησαν την αδρανεια σχεδον οσο θα επρεπε και γενικοτερα εχει πολλες βελτιωσεις στα animations,passing game ktl.
    Κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην το αγορασω.
    Να σε δηλωσω στο τουρνουα?

Senior Member kostas1234's Avatar
    PSN ID
    kk09-07-2011

πως μπορω να παιξω online πιαδια δεν μπορω να το καταλαβω απλα ενα φιλικο πως γινεται να παιξω μπορει να μου εξηγησει καποιος

Quote Originally Posted by GedoGt View Post
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως θα μεταφέρω τα gold pack απο το Αμερικάνικο account στο Ευρωπαικό?
    Έκανα login με το us account , έβαλα στην origin τον λογαριασμό που έχω ήδη, μου έβγαλε καινούργια ultimate team.
    Πήρα το gold pack, αλλά προφανώς μένουν στον Αμερικάνικο λογαριασμό, πρέπει να τα πουλήσω όλα και να μεταφέρω τα coins?,Πως?
    Εντωμεταξύ το us account που έχω φτιάξει δεν plus member στο psn.

Πες π.χ. οτι εχεις στον Αμερικανικό λογαριασμό 2000 coins. Βαλε απο τον Ευρωπαικο λογαριασμό για πούλημα έναν gold παιχτη, με Buy now 2000 coins.

Μετά πήγαινε απο τον Αμερικάνικο, βρες αυτόν τον παίχτη και αγόρασε τον. Τα χρήματα μεταφέρθηκαν στον Ευρωπαικό!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Εγώ έτυχα στον US account έναν bronze beast. Τον πούλησα 10000 και συνολικά είχα 12κ. Έβαλα με τον ευρωπαϊκό ένα σήμα ομάδας με buy now 12k και τέλος η ιστορία.

Γενικά όμως να προτιμάτε μικρά transactions (εγώ το παράκανα) μέχρι να δούμε τι συστήματα έχει η ΕΑ για να ελέγξει τις παράνομες αγοραπωλησίες coins.

Member johnnyf95's Avatar

Παιδιά για τα 15 gold pack χρειαζεται κάποιος κωδικός;γιατί δεν βρήκα κάτι μέσα στο κουτι

PSN ID
    kk09-07-2011

πως μπορω να παιξω online πιαδια δεν μπορω να το καταλαβω απλα ενα φιλικο πως γινεται να παιξω μπορει να μου εξηγησει καποιος

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by johnnyf95 View Post
    Παιδιά για τα 15 gold pack χρειαζεται κάποιος κωδικός;γιατί δεν βρήκα κάτι μέσα στο κουτι
    Τα 15 packs για την απλή έκδοση του παιχνιδιού αφορούν ΜΟΝΟ προαπαραγγελία. Αν το είχες λοιπόν προπαραγγείλει το παιχνίδι, κανονικά ο κατάστημα οφείλει να σου δώσει τον κωδικό... Νομίζω ότι έτσι πάει.

Quote Originally Posted by kostas1234 View Post
    Για online gaming υπάρχει η πειλογή seasons.

PSN ID
    kk09-07-2011

ναι ρε αλλα κολαει γιατι φταιει κατι και για να παιξω φιλικα ματσακια πως γινεται

Cool Member alexadrinos's Avatar
    PSN ID
    Darkwield
    Name
    Άγγελος

Quote Originally Posted by kostas1234 View Post
    ναι ρε αλλα κολαει γιατι φταιει κατι και για να παιξω φιλικα ματσακια πως γινεται
    Σήμερα το πήρα και γω,Φιλικά αν έχω καταλάβει κάνεις μόνο με φίλους που έχεις στην λίστα σου.
    Έπαιξα τέσσερα παιχνίδια και δεν είχα καθόλου lag.

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Καλά το παιχνίδι έχει δραματική βελτίωση, έχω παίξει 4 ματσάλια ονλαιν, πολύ μεγάλη διαφορά στην αίσθηση. Από την άλλη βέβαια πρέπει να έχει ψιλοbuggarei το ονλαιν, παίζω seasons και τα έχει παίξει, δεν κρατάει τα αποτελέσμτα των προηγούμενων αγώνων και κάθε φορά με βάζει να παίζω από την αρχή!!

//Βασικά μου λέει όταν πάει να ξανασυνδεθεί στον επόμενο αγώνα οτι πρέπει να γυρίσω το NAT σε open γιατί τώρα λέει είναι moderate. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα πάντως μέχρι τώρα σε κανένα game. Το έπαθα κανείς άλλος αυτό?
    Last edited by gonzalez; 27-09-2014 at 01:33.

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Θελω να πω κατι σχετικο κ ασχετο μαζι για το παιχνιδι...χθες οπως χαζευα στο twitch πεφτω σε ενα Ελληναρα reviewer ονοματι Γρυπαρης κατι..Δεν θυμαμαι απο πιο site ηταν αλλα μου κανε τρομερη εντυπωση..το παλικαρι 3 πασες δν αλλαζε στη σειρα ενω ηθελε 10 τετ α τετ για να κανει γκολ κ φυσικα ολα εφταιγαν εκτος απο τον ιδιο..μετα απο 2-3 παιχνιδια που εφαγε λουτσο ελεγε οτι θα κραξει την ΕΑ στο review με μισος και μαλλον ειναι παντρεμενος με το pes.Γιατι το λεω αυτο?Γιατι δυστυχως κατι τετοια ατομα επηρεαζουν με τον τροπο που θελουν ενα κοινο,μικρο η μεγαλο..μου εκανε τρομερα αρνητικη εντυπωση γιατι σαν παιχτης ηταν τραγικος κ κατηγορουσε την ΕΑ επειδη δν ξερει να βαλει τετ α τετ...Καλο ειναι να μην ακουμε κανεναν κ να δοκιμαζουμε μονοι μας αν μας ταιριαζει κ αν γουσταρουμε ενα παιχνιδι..Δν ξερουμε τι συμφερον εχει ο καθενας η τι ντερτια κ καημους απλα κανω σχολιο για κατι που ξερω και μπορω να κρινω...μακρια απο τετοιους τυπους,γνωμη μας κ γουστο μας κ καλα παιχνιδια...
    Last edited by katsouras; 27-09-2014 at 02:21.

12. The Following 2 Users Say Thank You to katsouras For This Useful Post:

De-lee_GR (27-09-2014),mihalis13 (27-09-2014)

ijohn85's Avatar
    PSN ID
    jiac_15@hotmail.com

Head 2 head Δεν έχει;Επίσης μπορώ να αποθηκεύσω στο custom settings τις ρυθμίσεις

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Μανος Γρυπαρης - Gameworld.gr

Και ναι απ'οσο θυμαμαι εχει μια αγαπη για τα PES.

15. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

djpar (27-09-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Να σε δηλωσω στο τουρνουα?
    Παιζω manual
    .

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Ναι φιλε αυτος ηταν..Απλα νταξ αν δν το.γουσταρεις τι το κραζεις χωρις να ξερεις να παιζεις?κανε σουτ με αερομπαλες κ βαζε ρομπερτο καρλος επιθεση κ σεβτσενκο λιμπερο οπως τοτε που ειμασταν 14..

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by gonzalez View Post
    //Βασικά μου λέει όταν πάει να ξανασυνδεθεί στον επόμενο αγώνα οτι πρέπει να γυρίσω το NAT σε open γιατί τώρα λέει είναι moderate. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα πάντως μέχρι τώρα σε κανένα game. Το έπαθα κανείς άλλος αυτό?
    Μου το εχει βγαλει τουλαχιστον 3-4 φορες.

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by ijohn85 View Post
    Head 2 head Δεν έχει;Επίσης μπορώ να αποθηκεύσω στο custom settings τις ρυθμίσεις
    Head 2 Head έχει αλλά με την μορφή-ονομασία online seasons. To συγκεκριμένο mode αποτελείται από 10 divisions και ο χρήστης καλείται να ξεκινήσιε από την 10η σε μια προσπάθεια να ανέβει στην 1η. Σε κάθε σεζόν έχει maximum 10 παιχνίδια για να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς για την άνοδο ή πτώση σε άλλη κατηγορία.

Παιδια να ρωτήσω κάτι...μου έχουν στείλει απο το public κάτι κωδικούς επειδή το είχα προπαραγγελίες.που τους βάζω και τι ξεκλειδώνει?

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by redant_83 View Post
    Παιδια να ρωτήσω κάτι...μου έχουν στείλει απο το public κάτι κωδικούς επειδή το είχα προπαραγγελίες.που τους βάζω και τι ξεκλειδώνει?
    Είναι κωδικοί που δίνει η ΕΑ για κάθε προπαραγγελία.
    Τους βάζεις στο psn store---> redeem codes και σου δίνει δώρο 15 gold packs για το Ultimate Team. 1 πακέτο κάθε βδομάδα για 15 βδομάδες. Αν δεν ασχολείσαι με το Ultimate έχω την εντύπωση πως μπορείς να τους δώσεις σε άλλον. (μην ψάξεις πολύ μακριά!!!)

Καλημερες !!μεγαλο μειον για μενα η ελλειψη unranked head to head..
    οσοι θελουν ας κανουν add για online friendlies...
    κατα προτιμηση μανιουαλ

Bookmarks

Bookmarks