ηρθα με τα μουτρα κατω απολογουμενος γιατι εκρινα ενα παιχνιδι απο την beta, οποτε ζητω συγγνωμη!Το παιχνιδι σπερνει, αλλα δε φταιω εγω μονο για αυτα που ειπα,κανεις δεν ανεφερε οτι εχουν βελτιωθει τα παντα στο παιχνιδι απο την beta ακομα και το ai η ισως η τοποθετηση των εχθρων στο πεδιο, κατι παντως κανει το παιχνιδι να το νιωθεις πιο κοντα στο halo , επικο δηλαδη. Ακομα και τα γραφικα και ο ηχος νομιζω εχουν βελτιωθει(ο ηχος ειναι απο αλλο πλανητη απο moon λογικα), εκτος αν μου κανουν τα ματια μου παιχνιδια.Επισης το παιχνιδι το εχουν κουρδισει λιγο διαφορετικα στο multi και απο τα λιγα παιχνιδια που επαιξα νομιζω οτι εκθρονιζει το kz sf απο το πιο competitive shooter του ps4.Ακομα νομιζω οτι το autoaim μειωθηκε ενα πολυ μικρο κλικ αλλα κανει διαφορα , τωρα μπορεις να αστοχησεις καποιες φορες το οποιο κανει για μενα το παιχνιδι πιο enjoyable και στο campaign αλλα και στο multi.Εχουμε και κατι μαγικες τοποθεσιες που σε συνεργασια με επικες μαχες φτιαχνουν πολυ καλες στιγμες για το παιχνιδι.Για ποιο λογο τωρα το θαψανε στα reviews δε μπορω να ξερω, παντος συνεβαλε στην αρνητικη εικονα που ειχα για το παιχνιδι .
Μη ξεχναμε οτι πολυ δυσκολα ενα ps fanboy θα δεχοταν το gameplay του halo σαν παιχνιδαρα , τοσα χρονια ειχε υποχρεωση να το μειωνει, επισης μη ξεχναμε πληγωμενα ms fanboys που ειδαν την bungie να τους απαταει!


), εκτος αν μου κανουν τα ματια μου παιχνιδια.Επισης το παιχνιδι το εχουν κουρδισει λιγο διαφορετικα στο multi και απο τα λιγα παιχνιδια που επαιξα νομιζω οτι εκθρονιζει το kz sf απο το πιο competitive shooter του ps4.Ακομα νομιζω οτι το autoaim μειωθηκε ενα πολυ μικρο κλικ αλλα κανει διαφορα , τωρα μπορεις να αστοχησεις καποιες φορες το οποιο κανει για μενα το παιχνιδι πιο enjoyable και στο campaign αλλα και στο multi.Εχουμε και κατι μαγικες τοποθεσιες που σε συνεργασια με επικες μαχες φτιαχνουν πολυ καλες στιγμες για το παιχνιδι.Για ποιο λογο τωρα το θαψανε στα reviews δε μπορω να ξερω, παντος συνεβαλε στην αρνητικη εικονα που ειχα για το παιχνιδι .
Reply With Quote








και τα μπιμλίκια.

Bookmarks