Page 49 of 120 FirstFirst ... 394546474849505152535999 ... LastLast
Results 961 to 980 of 2391

Thread: Destiny

Advanced Member Sutorcen's Avatar
    Σε μια χώρα που είναι σε δική της κατηγορία.
    PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Ρε εσύ όπως είπα και πιο πάνω, το επισήμαναν πως είναι σε βάθος δεκαετίας. Μη κολλάς σε μια φράση, δες ολόκληρη την τοποθέτηση τους στο θέμα destiny σαν IP και θα δεις ότι αναφέρονται και εννοούν σε βάθος δεκαετίας.

Αν είναι να κρίνουμε κάθε developer για τα ψέματα που λέει δεν θα έπρεπε να παίζουμε τίποτα διότι τα πιο πολλά παιχνίδια όχι μόνο έχουν πει ψέματα αλλά έχουν φτάσει και σε σημείο να δείχνουν και ψεύτικα βίντεο. Λοιπόν δεν νομίζω πως είναι δίκαιο και αντικειμενικό να στήνουμε στον τοίχο την bungie που αν εξαερίσεις αυτό το quote, που έχει διττή σημασία, δεν παραποίησε τίποτα και δεν κορόιδεψε τον κόσμο από τη στιγμή που ανακοίνωσε το destiny. Αυτό που παρουσίασε αυτό έβγαλε. Εγώ να δεις τι απογοήτευση έφαγα με την ιστορία, γιατί το γουστάρω το όλο setting και θέλω πολύ να μάθω, ποιος είναι ο traveler τι ατζέντα έχουν όλοι αυτοί και γενικά θέλω ιστορίες στο σύμπαν του destiny. Αλλά από καθαρά gameplay πλευρά, η ιστορία μικρή σημασία έχει, είναι σαν τις ιστορίες του Battlefield και του Diablo, είναι εκεί για να σε βάλουν στο κλίμα. Οκ το destiny τα σκάτωσε σε αυτό το κομμάτι δεν διαφωνώ. Αλλά ακόμα και στο τέλος του campaign είναι ξεκάθαρο πως to be continued... Αυτά ρε slay διορθώνονται, αυτά που δεν διορθώνονται είναι ο κώδικας του παιχνιδιού είναι χάλια, αν τα δικτυακά του είναι χάλια και τα υπόλοιπα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που αυτά είναι άρτια φτιαγμένα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου, όπως ήταν και θα είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο.

"None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Κοιτώντας στο metacritic το μ.ο. των βαθμολογιών δεν το λες και κακό, 75 είναι ένας σχετικά καλός βαθμός.
    Απ'ότι έχω καταλάβει θα βγαίνουνε συνέχεια expansions για πολλά χρόνια και το παιχνίδι θα μεγαλώνει και άλλο.
    Οπότε το λογικό είναι να δούμε και δευτερεύοντα reviews(αν δεν κάνω λάθος το είπε και ένα παιδί σε κάποιο post).
    Σκάσανε κάποιες αρκετά αρνητικές κριτικές και έγινε αυτός ο χαμός.
    Πάντως απ'όσο έχω δει στη beta το παιχνίδι δεν είναι ούτε για 10 αλλά ούτε για 6...Το 8 νομίζω είναι μια καλή βαθμολογία.
    Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω και εγώ να το παίξω, αλλά εκτός του οτι δεν περισσεύουν χρήματα αυτή την περιοδο έχω καταπιαστεί με αρκετά παιχνίδια του Ps3 που δεν είχα δώσει σημασία(τερμάτισα το Dead Space 3,κοντεύω το Far Cry 3 και θέλω να ξεκινήσω το Metro: Last Night)
    Spoiler!

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Πέρα από expansions, θα βγουν και άλλα παιχνίδια και αν κατάλαβα και καλά βιβλία και τέτοια. Το σύμπαν Destiny μόλις έσκασε από το αυγό του και έχει πολύ ψωμί ακόμα. Αρκεί, επειδή η bungie ακούει την κοινότητα της, να μην ενδώσει στους απανταχού, κλασικούς κλαψιάρηδες που ότι και να έβγαζε δεν θα ευχαριστιόντουσαν, και αλλάξει τα πλάνα της. Μια χαρά έχει ξεκινήσει, τα μόνα που λείπουν είναι καλύτερο stroy telling, περισσότερο περιεχόμενο (αυτό έρχεται) και καλύτερο Roster και Clan management μέσα από το παιχνίδι. Αν τα φτιάξει αυτά θα γίνει σούπερ.
    "None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free." - Johann Wolfgang von Goethe

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Επειδή το θέμα έχει γαμηθει τελείως κ όποιος θέλει να μάθει για το παιχνίδι είναι αδύνατον όπως έχει γίνει το νήμα, ας πούμε κάτι πιο χρήσιμο. Ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει αναλυτικά το /τα dlc?

Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

Sutorcen (15-09-2014)

Story-strikes-pvp χάρτες.
    Απ όλα.
    Τουλάχιστον έτσι έγραφε όταν το είδα για pre purchase .

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Αυτά ρε slay διορθώνονται, αυτά που δεν διορθώνονται είναι ο κώδικας του παιχνιδιού είναι χάλια, αν τα δικτυακά του είναι χάλια και τα υπόλοιπα τεχνικά σημεία του παιχνιδιού. Από τη στιγμή που αυτά είναι άρτια φτιαγμένα τα άλλα είναι απλά θέμα χρόνου, όπως ήταν και θα είναι σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Ούτε το πρώτο είναι ούτε το τελευταίο.
    Ε ας το εδιναν F2P τοτε το παιχνιδι, και οοοοττααααννννν θα το τελειωναν ας ζητηγαν 70€ (η ακομα και περισοτερα εαν βαλουμε μεσα και τις πιασοκωλε εκδοσεις) , το μονο που ακουω ειναι δικαιολογιες, η αληθεια ειναι οτι υποσχεθηκαν επικη ιστορια ΤΩΡΑ, οχι σε 10 χρονια και δεν εφτασαν ουτε ποιοτητα αρλεκιν. Δεν διαφωνει κανεις οτι το συμπαν του ειναι ενδιαφερον, και οτι θα μπορουσε να εχει καλη ιστορια, αλλα με τα αν δεν γραφονται τα reviews. Και το Defiance (η σειρα) ειχε πολυ ενδιαφερον συμπαν, αλλα τελικα κατεληξε να ειναι western με εξωγηινους, θα το κρινουμε για το τι θα μπορουσε να ειναι ή για το τι ειναι πραγματικα?

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Eγω δεν στεκομαι στο θεμα της ιστοριας καθολου. Μην παρεξηγηθω η ιστορια ειναι το Α και το Ω για εμενα πλεον στα παιχνιδια. Αλλα οκ, να ειμαι ειλικρινεις δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες σε ατο το κομματι, καθοτι το παιχνιδι ειναι ΜΜΟ. Και η πειρα μου μου λεει, οτι τα ΜΜΟ ειναι το χειροτερο ειδος παιχνιδιου για να πεις μια αξιολογη και με συνοχη ιστορια. Οποτε δεν περιμενα καιτ σοβαρο εκει.

Αυτο που εγω βρισκω ανησυχιτικο και το οποιο το διαβαζω απο παρα πολλους χρηστες (αλλα παρα πολλους) ειναι οτι το παιχνιδι μεσα σε 8 με 10 ωρες εχεις κανει το 90% αυτων που προσφερει, και μετα αναλωνεσαι στο να κανεις τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα (με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας/challenge εννοειται) και γενικα το focus του παιχνιδιου γινεται ενα ανελεητο grinding και farming για καλυτερο gear και equipment...

Αυτο για εμενα ειναι το πιο σοβαρο μειον που διαβαζω. Γιατι το παρατηρησα και στην ΒΕΤΑ. Εκανες τα ιδια quest ξανα και ξανα και ξανα. Ενιωθες πραγματικα οτι με λιγες ωρες παιχνιδιου ειχες δει την ουσια αυτου που προσφερει το παιχνιδι. Και απο εκει και περα εκανες μια επαναληψη για να μπορεσεις να αποκτησεις καλυτερο εξοπλισμο.

Φυσικα εγω δεν εχω το παιχνιδι (μονο τις 2 ΒΕΤΑ επαιξα) και απλα το αναφερω γιατι αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση απο τα σχολια του κοσμου και οχι τοσο η ιστορια.

9. The Following 4 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Alastor (15-09-2014),panos74gr (16-09-2014),spartan (15-09-2014),teras1 (15-09-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Με τοση διαφημιση που εκαναν, δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο:

Destiny UK's biggest new IP launch ever

The PlayStation 4 version took a 46 per cent share of the sales (this figure includes sales of new fixed hardware bundles in both black and white). Xbox One took 36 per cent, Xbox 360 14 per cent and PlayStation 3 four per cent.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Eγω δεν στεκομαι στο θεμα της ιστοριας καθολου. Μην παρεξηγηθω η ιστορια ειναι το Α και το Ω για εμενα πλεον στα παιχνιδια. Αλλα οκ, να ειμαι ειλικρινεις δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες σε ατο το κομματι, καθοτι το παιχνιδι ειναι ΜΜΟ. Και η πειρα μου μου λεει, οτι τα ΜΜΟ ειναι το χειροτερο ειδος παιχνιδιου για να πεις μια αξιολογη και με συνοχη ιστορια. Οποτε δεν περιμενα καιτ σοβαρο εκει.

Αυτο που εγω βρισκω ανησυχιτικο και το οποιο το διαβαζω απο παρα πολλους χρηστες (αλλα παρα πολλους) ειναι οτι το παιχνιδι μεσα σε 8 με 10 ωρες εχεις κανει το 90% αυτων που προσφερει, και μετα αναλωνεσαι στο να κανεις τα ιδια πραγματα ξανα και ξανα (με διαφορετικο βαθμο δυσκολιας/challenge εννοειται) και γενικα το focus του παιχνιδιου γινεται ενα ανελεητο grinding και farming για καλυτερο gear και equipment...

Αυτο για εμενα ειναι το πιο σοβαρο μειον που διαβαζω. Γιατι το παρατηρησα και στην ΒΕΤΑ. Εκανες τα ιδια quest ξανα και ξανα και ξανα. Ενιωθες πραγματικα οτι με λιγες ωρες παιχνιδιου ειχες δει την ουσια αυτου που προσφερει το παιχνιδι. Και απο εκει και περα εκανες μια επαναληψη για να μπορεσεις να αποκτησεις καλυτερο εξοπλισμο.

Φυσικα εγω δεν εχω το παιχνιδι (μονο τις 2 ΒΕΤΑ επαιξα) και απλα το αναφερω γιατι αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση απο τα σχολια του κοσμου και οχι τοσο η ιστορια.
    Να και μια αρνητική μεν αλλά άκρως λογική αντίληψη για το παιχνίδι βάσει τον γραφομένων και που πίσω της δεν κρύβει απωθημένα χρόνων,εμπάθεια και αρνητισμο.

Φιλαράκι έχεις +

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να σου απαντήσω νομιζω ότι θα αλλάξεις γνώμη προς το καλυτερο όταν παίξεις το παιχνίδι.

Εξάλλου πρώτοι εμείς αναφέραμε και πριν τα reviews ότι το destiny μόνο τέλειο δεν ειναι και χτίζει βελτίωσης σε επιμέρους τομείς.

PSN ID
    Sutorcen
    Name
    Βαγγέλης

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες, αλλά αυτό είναι παράπονο αν δεν έχεις καταλάβει πως αυτό ακριβώς είναι το παιχνίδι και φάνηκε από την Beta. Δεν είπε ότι θα είναι κάτι άλλο. Το παιχνίδι παίζει σαν το Diablo (δεν λέω το borderlands διότι εκείνο είχε story) πέρα ως πέρα και όποιος δεν το βλέπει αυτό, λέει (δικαιολογημένα) αυτά που λέει. Όποιος είχε πάρει χαμπάρι πως το Destiny αυτό θα ήταν, απλά πήρε αυτό που ήθελε μεταξύ αυτών και εγώ,

Slay εσύ κατάλαβες πως είπαν ότι θα είναι epic τώρα και εγώ κατάλαβα πως θα είναι σε βάθος χρόνου. Ο καθένας όπως το βλέπει.

Καλό θα ήταν, όπως είπε και ο Δημήτρης να επικεντρωθούμε σε κάτι πιο εποικοδομητικό, σχετικά με το παιχνίδι.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Mα απο την ΒΕΤΑ δεν μπορουσες να βγαλεις συμπερασμα για την ποικιλια και τα ειδη των quest. Ή τουλαχιστον, νομιζω οι περισσοτεροι δεν θα εκλαμβαναν αυτα που ειδαν στην ΒΕΤΑ ως 100% αντιπροσωπευτικο αυτου που περιμεναν να εχει η τελικη εκδοση. Το πηραμε ολοι σαν μια μικρη γευση. Το τελικο υλικο το περιμενε ο κοσμος (και δικαιως) πιο πλουσιο. Ενα τοσο τεραστιο παιχνιδι (ειδικα τυπου ΜΜΟ) θεωρω οτι πρεπει να εχει φροντισει ιδιαιτερως το end game κομματι / υλικο του. Ειναι αυτο που θα κρατησει τους παιχτες σε ενδιαφερον και σε επαφη με το παιχνιδι. Το loot απο μονο του δεν αρκει. Ειναι απο τα πιο βασικα κομματια σε ενα ΜΜΟ παιχνιδι αυτο και απορρω πως διεφυγε κατι τετοιο απο την Bungie.

Ισως βεβαια αυτο να το διορθωσουν σε επομενο expansion. Δεν ειναι οτι δεν υπαρχει γυρισμος. Το FFXIV ειναι ενα καλο παραδειγμα, οπου με το ολοκληρωτικο ρεκτιφιε που δεχθηκε προσφατως εγινε ενα πολυ καλυτερο παιχνιδι απο αυτο που ηταν.

14. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

teras1 (15-09-2014)

το bf ηταν launch παιδια ,παιζει ρολο αυτο.Νομιζω χανουμε την γενικη εικονα ομως που ειναι οτι το ps4 ειναι 8 μηνων και δεν εχει ακομα παιχνιδι της προκοπης τα delay πανε και ερχονται και οι early adopters εχουν φαει τρελο ακυρο, τουλαχιστον ετσι εχω αρχισει να νοιωθω εγω. Ειδικοτερα για το destiny και γω πηρα καποια ασχημα vibes απο την βετα , δε λεω οτι ειναι για πεταμα αλλα αρκετα repetitive ,δε τρελαθηκα επισης με τα mechanics , με λιγα λογια το περιμενα καλυτερο.
    Παντως οι reviewers προσωπικα δεν με επηρρεαζουν και σε πολλα reviews ειναι τραγικοι οποτε δε δινω πολυ σημασια.Εχουμε καταντησει να μαλωνουμε πιο παιχνιδι ειναι πιο μαπα απο το αλλο ...κακο σημαδι!

16. The Following User Says Thank You to spyros arianara For This Useful Post:

Conjure7 (15-09-2014)

Ετσι ακριβως ειναι....Με το που τελειωσα ολα τα missions,το να γυρνουσα πισω στα ιδια με διαφορετικα difficulty modifiers δεν ηταν καθολου ενδιαφερον...Μπορω να πω οτι απολαυσα το παιχνιδι οσο επαιζα τα missions,παρα το ανυπαρκτο story και τα οχι και τοσο ενδιαφεροντα set-pieces στο campaign,ωστοσο το οτι το παιχνιδι ξεκινα στα 20 level ισως ειναι το μεγαλυτερο ψεμα της Bungie.Και το προβλημα ειναι οτι ακομα και να κανεις grind για gear,το γεγονος οτι εξομοιονονται ολα τα gear στο PVP(το οποιο ειναι το μονο πραγματικα end game content του game) ουσιαστικα αναιρει ακομα και την θεληση σου να παιξεις για να παρεις καλυτερο loot

Επισης το leveling system ειναι οσο πιο αδιαφορο γινεται,μετα απο καποιο σημειο ουτε με ενοιαζε τι καινουρια skills ξεκλειδωνα,παρα μονο οτι θα μπορουσα να φορεσω ενα καλυτερο armor

Τα mechanics του πως κανουν calculate το dmg ειναι επισης χαζα,το ιδιο οπλο με 150 attack και με 50 attack κανει το ιδιο dmg,fuck logic

Γενικα οσο παιρνανε οι μερες,τοσο περισσοτερο λυπαμαι την Bungie που δεν το εκανε σαν το Halo,δηλαδη epic single player campaign με χαρακτηρες και επικο story και απο διπλα ενα ωραιο competitive online multiplayer να το συνοδευει...διοτι το συμπαν που φτιαξαν στο Destiny σαν lore,concept art και λοιπα ειχε ολες της βασεις για να γινει το επομενο Halo,ωστοσο ειπαν να το παρουν την κατευθυνση των MMO με ολα τα αρνητικα που την διακατεχουν(generic missions,grind,repetition) και ενω μπορει να σκισαν στις πωλησεις λογω marketing,δε νομιζω να ειναι ενα παιχνιδι που θα μεινει στην ιστορια

Γενικα οποιος θελει να το δοκιμασει,καλο θα ηταν να το κανει ενα rent για μια βδομαδιτσα και αν του αρεσει,τοτε να το αγορασει

ΥΓ:Ομολογω οτι οταν προστεθουν ολα τα expansions στην παροδο τον χρονων το παιχνιδι μονο θα βελτιωθει,αλλα σε τι συνολικο κοστος στην τσεπη μας???Προβλεπω αγριο money farming #Activision

ΥΓ2: Δεν υπαρχει χειροτερη μαλακια απτο να τρως dc στην μεση ενος δυσκολου strike και να σε ξαναρχιζει απτην αρχη...απλα απαισιο.Μου χει γινει 4-5 φορες αυτες τις μερες οσο επαιζα και απλα εκλεισα το παιχνιδι απτην ξενερα,ακομα ενα τεραστιο αρνητικο του only online

18. The Following 3 Users Say Thank You to Alastor For This Useful Post:

Nek_Food (15-09-2014),Slay (15-09-2014),teras1 (15-09-2014)

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

για να παιξω multiplayer που παω?οχι online co op αλλα με αντιπαλους,καπου διαβασα οτι θελει να ειμαι plus member ισχυει?

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    για να παιξω multiplayer που παω?οχι online co op αλλα με αντιπαλους,καπου διαβασα οτι θελει να ειμαι plus member ισχυει?
    Ολα τα παιχνιδια εκτος των f2p χρειαζονται plus για να παιξεις online.

Στο Destiny πρεπει να πας στο Crucible για να παιξεις Deathmatch κτλ, αν θυμαμαι καλα.

21. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

ezio_auditore (15-09-2014)

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

Αν παω δλδ στο crucible μπορω να παιξω με αντιπαλους deathmatch η πρεπει να παρω και καρτα Plus?σορρυ για τις νουμπ ερωτησεις.

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    Αν παω δλδ στο crucible μπορω να παιξω με αντιπαλους deathmatch η πρεπει να παρω και καρτα Plus?σορρυ για τις νουμπ ερωτησεις.
    Αν παιζεις σε PS4 χρειαζεται να εισαι plus.

24. The Following User Says Thank You to Kapa For This Useful Post:

ezio_auditore (15-09-2014)

Αυτο που δεν εχω καταλαβει ως προς το Story το οποιο δεν ειναι καλο, ειναι για ποιο λογο το ανεχτηκαν να βγει ετσι??

Δυσκολο ηταν να διαβασουν 50 σεναρια απο 50 φιντανια και να παρουν το καλυτερο?? Δηλαδη μια μερα ξυπνησαν ειδαν ενα μαπα σεναριο και ειπαν "ενταξει γ@μα το απιστευτο παρελθον μας στο σεναριο ας βαλουμε μια βλακεια διχως νοημα, αλλα ας κανουμε τα υπολοιπα aspects τουμπανα"?

Δεν το αντιλαμβανομαι καν το σκεπτικο τους!

Cool Member tzimis's Avatar
    PSN ID
    stikaros

Παιδες είμαι level 17 και εχω φτασει μεχρι mars (το λεω μηπως ξεκλειδωνει άλλες πιστες πιο μετα) αλλα στο crucible,control μεχρι στιγμης βλεπω μονο 3 πιστες !!! Εχω δει ότι στα αλλα modes εχει άλλες πιστες αλλα είναι δυνατον να χεις μονο αυτές?? εκτος κι αν ξεκλειδωνουν πιο μετα??(παντα για το control μιλαω μιας και μαρεσει αυτό το mode)

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by tzimis View Post
    Παιδες είμαι level 17 και εχω φτασει μεχρι mars (το λεω μηπως ξεκλειδωνει άλλες πιστες πιο μετα) αλλα στο crucible,control μεχρι στιγμης βλεπω μονο 3 πιστες !!! Εχω δει ότι στα αλλα modes εχει άλλες πιστες αλλα είναι δυνατον να χεις μονο αυτές?? εκτος κι αν ξεκλειδωνουν πιο μετα??(παντα για το control μιλαω μιας και μαρεσει αυτό το mode)

Θα πρεπει να παιξεις τουλαχιστον μια φορα απο το καθε ενα και θα σου ξεκλειδωσει και τα αλλα modes...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Bookmarks

Bookmarks