163. Magus
τρελή μούφα...
Σε δυσκόλεψε και το έκανες σε (Completed in 5 days, 3 hours)???
Ο πρώτος βλέπω πήρε την πλατίνα σε 2 ώρες και 13 λεπτά!!!
http://psnprofiles.com/100-club/2464-Magus
όχι τι να με δυσκολέψει , το μόνο που είχα να προσπαθήσω ήτανε τα νεύρα μου να μην το παρατήσω ...
ΥΓ. δεν ξέρω αν όντως βγαίνει σε 2 ώρες αλλά το παιχνίδι απλά παίζοντας βγαίνει σε 4 ώρες νορμάλ , εγώ βεβαια 2-3 μέρες δεν το ακούμπησα καν ...χαχα
ΥΓ2 αφού βλέπεις και το προφίλ μου στο psnprofiles πες κανένα σχόλιο για το backround που έβαλα...χαχαα από που είναι ξέρεις ?
ασχετο αλλά το είχα βάλει πριν 3 μέρες αλλά μάλλον σήμερα μου το ανεβάσανε και χάρηκα...
Μαγκες, επειδη εγω ειμαι φυγοπονος, το εκανα με τον "κλασσικο" τροπο.
Δηλαδη επαιξα και στο ps3 και στο ps vita to παιχνιδι ΧΩΡΙΣ το update.
Πηρα τον Drake, επαιξα μονο την 10η κινηση του (που ΠΡΙΝ το update ηταν για το πεος) και το πηρα και στα δυο μεσα σε ενα λεπτακι!
Οπως και στο ps3. Eσβησα το παιχνιδι και το ξαναεγκατεστησα χωρις το update.
Απλα στο Vita to update κατεβαινει αυτοματα ΜΑΖΙ με το main game, αλλα η λυση ειναι απλη. To update ειναι το μικροτερο αρχειο εκ των δυο που κατεβαινουν.
Πατας λοιπον pause σε αυτο την ωρα που γινεται το ταυτοχρονο download, η συσκευη εγκαθιστα ΜΟΝΟ την αρχικη version, παιζεις το tutorial με τα combos, παιρνεις το τροπαιο και μετα βγαζεις το pause απο το update που συνεχιζει να κατεβαινει και γινεται install.
AriStos13 (11-09-2014)
Bookmarks