Aν δεν βολεύουν τα ORB που περιέχουν thumbgrips και με βαθουλώματα και δεύτερο σετάκι με σπυράκια τότε δεν βολεύει κανένα thumbgrip.
Dragonpaul (07-07-2014),spartan (08-07-2014)
Αραγε τα νεα αυτα ds4 θα εχουν νεο υλικο στα grips ή θα γινουν ρεζιλι παλι; Εχω αλλαξει 2 φορες στην Cometron τα δικα μου σε δυαδες. Παλι μου χαλασαν, αλλα βαριεμαι να ξαναπαω. Θα παω Δεκεμβρη πριν τελειωσει η εγγυηση να τα αλλαξω...
Nyko Powers Up the DUALSHOCK 4 Controller with Power Pak for PlayStation 4
The 1000mAh Lithium Ion battery connects through the controller’s Micro USB port to recharge the controller while in use. The Power Pak for PS4 retails for $19.99 at GameStop, Amazon, and other video game accessory stores.![]()
Πηρα τελικα δευτερο dualshock 4 απο public με εκπτωση απο κατι ποντους που ειχα μαζεψει.
Το ξενερωμα ηταν οτι επρεπε να τον παραγγειλω γιατι δεν ειχε αποθεμα.
Μια εβδομαδα πριν που ειχα περασει ,ειχε στο ραφι 1 η 2 μοχλους μονο.
Τι παιζει ρε γμτ ,υπαρχει τοση ζητηση ή γενικα δεν εχει να δωσει η sony κομματια?.
btw στο ραφι ειχε στο χαλαρο καμια 5-6 Xbone controller
Spoiler!
Starlord (03-08-2014)
Στα σκρουτζομαγαζα θα βρεις αυτο που θες...
Last edited by spartan; 11-09-2014 at 01:56.
Μια χαρά γίνεται η φόρτιση με φορτιστή κινητού, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ούτε με τα διαφορετικά ρεύματα υπάρχει θέμα, με περισσότερα μΑ το χειριστήριο (η μπαταρία του δλδ) θα τραβήξει όσο ρεύμα χρειάζεται ενώ με λιγότερα απλά θα αργήσει λίγο παραπάνω να φορτίσει ενώ στην χειρότερη περίπτωση απλά δεν θα φορτίσει 100%.
Νομίζω πως απλά σβήνει το led.
Bookmarks