Λογικά αποθηκεύετε και στον controller γιατι και να τον συνδέσεις σε φορτιστή με το ps4 κλειστό παλι κρατάει την ρύθμιση για dim.
Λογικά αποθηκεύετε και στον controller γιατι και να τον συνδέσεις σε φορτιστή με το ps4 κλειστό παλι κρατάει την ρύθμιση για dim.
φιλε το ξερεις οτι ο κοσμος θελει ΑΑ μπαταριες...παντου ακομα και στα κινητα, ποσες φορες σου τελειωνει η μπαταρια και εισαι στο δρομο τωρα θα πηγαινεις σε ενα περιπτερο και θα παιρνεις ΑΑ και τελος θα μιλας ασταματητα.
Nek_Food (07-05-2014)
Θελω αυτο που ηδη ειχα. Τη διαρκεια μεγαλη μπαταριας του Dualshock 3. Αν ειναι να εξισωνουμε το Dualshock με το κινητο μου που εχει FULL HD οθονη, μπαινει Internet και μιλαω Skype ΟΛΗ μερα και παρολα αυτα διαρκει περισσοτερο η μπαταρια του απο συνεχομενο gaming με το dualshock, τοτε εχει ερθει η ωρα για να γελασει η παγκοσμια κοινοτητα του Gaming με το fail του Dualshock 4 στον συγκεκριμενο τομεα.
Nek_Food (07-05-2014)
οπα φιλε,ξεχνας να βαλεις τον παραγοντα led και δονηση, αυτα τα 2 σπαταλανε πολυ μπαταρια ασε που χρησιμοποιει συνεχεια bluetooth για την συνδεση με το ps4. Για ανοιξε το bt στο κινητο και συνδεσου σε μια συσκευη, ανοιξε και το led και πατα συνεχεια την δονηση να δεις αν τραβαει το κινητο μια μερα.
Εμενα το κινητο που εχει ενα μικρο led στα πλαγια (1mm) για ειδοποιησεις κτλ και αναβοσβηνει αν εχεις αναπαντητη για παραδειγμα, την νυχτα τρωει ενα 10% επιπλεον αν καποιος με εχει καλεσει και δεν το εχω δει/ακουσει
ΥΓ. εγω θυμαμαι οτι υπαρχουν προγραμματα στο κινητο φτιαγμενα για να σου τρωνε την μπαταρια για να την μηδενισεις(οταν εσυ θες) και αυτα ενεργοποιουν την οθονη και την δονηση και σου τρωνε την μπαταρια στο μπαμ.
ΥΓ2. και εγω θα ηθελα να κραταει η μπαταρια περισσοτερο αλλα μιας και εφερες το ds3 για παραδειγμα να σου πω οτι στο ds4 χρησιμοποιειται η δονηση πολυ περισσοτερο απο οτι στο ds3 πχ στο nba 2k ακομα και οταν σκαει η μπαλα κατω υπαρχει δονηση αυτη η δονηση στο χτυπημα της μπαλας κατω τσακιζει την μπαταρια
@ ROY
Δεν μπορεις να εξισωνεις το DS3 με το DS4 για τους λογους τους οποιους ο ιδιος εθεσες.
Βασικα απορρω πως λες οτι το χειριστηριο εχει πολλα προβληματα και χρειαζεται πολυ δουλεια.. Τι ακριβως δηλαδη ειναι που πασχει το χειριστηριο? Εγω το βρισκω εξαιρετικο.
Ναι οντως η μπαταρια θα μπορουσε να ειναι καλυτερη, ομως δεν την βρισκω τραγικη και συν τοις αλλοις το DS4 κανει πολλα περισσοτερα απο οτι το DS3. Βασικο κομματι που αφαιρει μπαταρια απο το χειριστηριο ειναι το light bar. Με το νεο update ομως το κανεις dim και αυτο αυξανει μαλιστα και την διαρκεια της μπαταριας 2 ωρες περιπου. (υπαρχει σχετικο τεστ).
Μετα εχουμε το touchpad, το speaker κλπ.. δεν μπορεις λοιπον να εξισωνεις το DS3 με το DS4. Το οτι σε ενα θεμα εκανες ενα βημα πισω ενω σε 100 αλλα εκανες βηματα μπροστα δεν μετραει?
Το παραδειγμα με το κινητο δεν ειναι τραβηγμενο απλα ο Κριτικος δεν το εθεσε τοσο ευστοχα κατα την ταπεινη μου αποψη.
Το νοκια 8850 κρατουσε η μπαταρια του με χρηση 1 βδομαδα αφορτιστο. Μπορεις να κανεις το ιδιο με το smartphone σου σημερα? Θα ανταλλαζες ολα τα επιπλεον που κανει το κινητο σου και θα παρεις ενα νοκια του 2001 απλα για να εχεις καλυτερη μπαταρια?
Δεν μπορεις λοιπον να τα συγκρινεις ετσι. Το DS3 μπροστα στο DS4, μοιαζει χειριστηριο 2 γενιων πισω... οκ εχει καλυτερη μπαταρια... το ιδιο και το νοκια του 2001.
Dragonpaul (06-05-2014)
Εγω που επαιζα συνεχως Trials χωρις δονηση(δεν ξερω αν την απενεργοποιησα ή δεν ειχε απο μονο του το παιχνιδι) παλι τραγικη ειναι η μπαταρια του.
Ενας ακομα παραγοντας που μειωνει την μπαταρια ειναι κ το chat...Στο ps3 ειχαμε τα bt ακουστικα αυτονομα απο το κοντρολερ
Nek_Food (07-05-2014)
Ρε παιδια μηπως οι απαιτησεις μας ειναι λιγακι υπερβολικες τελευταια?
Θελουμε DLNA, mp3 player, hardware με αποδοση 2xTitan με 8 πυρηνες χρονισμενους στα 3ghz, 10ΤΒ σκληρο γιατι τα 500gb ειναι λιγα, μπαταρια χειριστηριου που να διαρκει 2 βδομαδες με μια φορτιση, pairing στο χειριστηριο πριν καλα καλα το βγαλουμε απο το κουτι, 2 hdmi-2 scart, 4 usb 3.0 και ολα αυτα να κοστιζουν 50 ευρο.
Με ολη τη καλη διαθεση...
Το ποστ μου γινεται με αφορμη διαφορων ποστ παιδιων σε διαφορα θεματα... απλα το ποσταρα εδω
έχω κάνει παρόμοιο ποστ κάπου εδω μέσα, είναι περίεργες οι απαιτήσεις μας απο ένα μηχάνημα που δώσαμε 400 ευρώ, και μη μου πείτε ναι αλλα δίνουμε 50άρικα για games, γιατί αυτά τώρα πια τα χιλιοβλέπουμε σε reviews και τα διαλέγουμε, και τα 50 ευρώ θα μας κρατήσουν τουλάχιστον 15-20 ώρες ( έως 100άδες ) που με 50 ευρώ πας ένα βράδυ και πίνεις μερικά ποτά.
ας αναλογιστούμε λίγο όλο αυτό και ναι καλό είναι να έχουμε απαιτήσεις αλλα μη γινόμαστε και αχάριστοι.. για κονσόλα μιλάμε όχι για αγορά σπιτιού.
Λοιπόν, επειδή καλή είναι η συζήτηση αλλά σε λίγο θα ταυτίσουμε την Sony με τον Τσέ ή τον Λένιν (ή τον Τσίπρα), οι γενικότητες και οι ακρότητες καλό θα είναι να μπαίνουν στην άκρη.
-Η Sony επέβαλε πρώτη online pass σε exclusives.
-Διατυμπάνιζε το free online και τώρα βάζει και αυτή μεγαλοπρεπές paywall στις υπηρεσίες της.
-Αντέγραψε τα achievements.
-Αντέγραψε το party chat.
- Ήταν έτοιμη και είχε σχεδιάσει/κατοχυρώσει και αυτή πατέντες για DRM στο PS4 μέχρι που έπεσε το κράξιμο για το One και τα πήρε όλα πίσω.
- Ήταν η εταιρεία που μετά απο κάποιο διάστημα είχε αφαιρέσει ετσιθελικά σχεδόν τα μισά features του PS3.
Για να μην θυμηθώ τις παλιότερες λαμογιές της με τα Walkman κτλ. Έχω βαρεθεί να ακούω για την καλή και άγια Sony απο εποχές PS2 όπου βρέθηκε στην κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Η Sega είχε κάνει λάθη με το DC, Xbox δεν υπήρχε, η Ninty δεν είχε υποστήριξη απ' τους 3rd party (τι είχες Γιάννη).
Δεν μπορώ να ακούω οτι κάποιες billon-dollar πολυεθνικές παίρνουν τον ρόλο του καλού η του κακού. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα να χωρίζονται σε στρατόπεδα ανάμεσα σε δύο κολλοσούς. Και η Sony και η MS δεν ενδιαφέρονται για το καλό ή τα θέλω του κοινού. Δίνουν κάποιες ελευθερίες με το στανιό, αλλά αυτό που τους νοιάζει είναι καθαρά τα κέρδη τους και μόνο. Κάλιστα η Sony στο μέλλον με ένα FW update μπορεί να αποκλείσει τα μεταχειρισμένα και μετά να σφυρίζει αδιάφορα. Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν και είμαι σίγουρος οτι θα το ξανακάνει.
Η Sony είναι η λιγότερο χειρότερη και απλά δίνει την εντύπωση του καλού επειδή η MS έχει πλέον αποκτήσει τρομερά κακή φήμη με τα λάθη του παρελθόντος που έκανε. Αν μπεί καμιά Apple ποτέ στο παιχνίδι θα καταλάβουν όλοι την διαφορά πιστεύω.
Last edited by Tilemaxx; 06-05-2014 at 17:56.
Nikoladim (12-05-2014)
...η καλη η apple...πωωωωωωωωωωωωωωωωωω μην αρχισουμε θα βγουμε εκτος θεματος
Ποιος ειπε οτι η αντιγραφη ειναι κατι κακο? Κατι που πρεπει να αποφευγεται? Η μηπως μονο στο gaming γινονται αντιγραφες? Η τα κανει μονο η Sony?
Σκεψου απο που ξεκινησε η εισαγωγη δυο μοχλων στο pad ή το vibration ή το bluray ή το hdmi ή ή ή. Ολοι αντιγραφουν χωρις καμια εξαιρεση.
Τωρα για το αν μπει η Apple στο παιχνιδι, ουτε που θελω να το σκεφτομαι. Φανταζομαι κονσολα 3000 ευρο, με χρεωση 0,99$ για καθε sign in και παει λεγοντας.
Δεν νομίζω ότι το να θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια από το χειριστήριο, που είναι το κύριο εργαλείο στο χόμπι μας, είναι υπερβολή. Ας ακούσουν επιτέλους τον κόσμο και ας δώσουν δυνατότητα ολοκληρωτικής απενεργοποίησης του led να δούμε πόσο θα ανέβει η διάρκεια του. Και μία ώρα παραπάνω είναι κέρδος από το να έχω μία λάμπα να καίει άσκοπα, που ποτέ δεν της δίνω σημασία, δεν έχω κάμερα (και από την υποστήριξη που της δίνουν δεν το βλέπω να παίρνω για μένα). Ξεροκεφαλιά, έκανα μισό βήμα με την ρύθμιση για το dim, ας το κάνουν ολόκληρο να ξεμπερδεύουμε. Επιπλέον θα έλεγα για το PS4 ότι στα 400¤ θα ήθελα να κάνει όλα όσα κάνει και το PS3 των 200¤ αλλά πολύ καλύτερα, αλλά είμαστε στο θέμα του DS4. Λοιπόν, η πρώτη καλή κίνηση θα ήταν το λαμπάκι να απενεργοποιείται μετά για μεγαλύτερη διάρκεια στο gaming φυσικά πρίζα και καλώδιο κοντά και όποιος λιώνει νομίζω είναι απαραίτητο ένα δεύτερο DS4 στην άκρη πάντα έτοιμο φορτισμένο (εναλλάξ φόρτιση/χρήση τους).
psx3 (07-05-2014)
To led δεν το χαμήλωσα, προσωπικά μ'αρέσει (όταν χρησιμοποιείται σωστά όπως στο Outlast ή στο Tomb Raider),
αν κάποια μέρα λιώσω στο παιχνίδι πάνω από 6-7 ώρες παίζω έχοντας το φορτιστή από το HTC συνδεδεμένο στο χειριστήριο.
Όπως πολύ σωστά παρατήρησε ο Κρητικός πιο πάνω το Chat καταναλώνει αρκετή μπαταρία,
τα ακουστικά δεν λειτουργούν ως δια μαγείας, ενέργεια από το καρφί 3.5mm τραβάνε για να δουλέψουν.
νεκ ακριβως αυτο, που λεει ο kapa. Ενταξει εχει τα θεματα του το ps4 αλλα ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΟΚΟΝΣΟΛΑ κανει οτι μας εταξε και με το παραπανω(πχ γραφικα εγω δεν περιμενα να δω τοσο καλα)
Μην λέμε ότι θέλουμε. Προφανώς και πρέπει να κάνει όσα το PS3 και η χρονική σύγκριση είναι άκαιρη κατά την γνώμη μου. Σαν να μου λες ότι ΟΚ να μην παίζει Blu Ray 3D επειδή και το PS3 δεν έπαιζε μέχρι κάποια στιγμή που τότε (2006) δεν υπήρχε καλά καλά το πρότυπο αυτό. Για υπάρχουσες και δοκιμασμένες τεχνολογίες και αξεσουάρ, απαιτώ day1 να είναι διαθέσιμες (όχι να περιμένω μήνες και χρόνια για mp3/mp4/mkv/BR 3D/etc). Προφανώς για νέες τεχνολογίες και αξεσουάρ δεν με πειράζει να υπάρξει η αντίστοιχη αναμονή (project proκάτι).
θυμάμαι κάποιος έψαχνε μοχλούς για το DS για να μην βάλει καποτάκια
http://www.tmart.com/1pc-Plastic-Joy...k_p248012.html
Kkritikos (17-05-2014)
Bookmarks