DJTaurus (10-06-2014)
EDIT:
Απλα ΟΥΑΟΥ!
Last edited by Roy; 11-06-2014 at 00:10.
Ειναι forza horizon, λογικα θα ειναι ενα καλο παιχνιδι. Αυτα τα γραφικα ομως....360 αντε λιιιγο παραπανω....
Full mechanical damage απο τις συγκρουσεις! Αντε γεια βαζει τα γυαλια στο Driveclub σε* αυτο το feature!
Last edited by Roy; 11-06-2014 at 01:00.
Οντως ενα arcade racing game που εχει mechanical damage ειναι αυτο που βαζει τα γυαλια στο Driveclub (το οποιο τελικα παιζει να βγει πιο σοβαρο και απο το κανονικο Forza)....σορρυ φιλε αλλα πιο ακυρο πραμα δεν εχω ακουσει
Το σημειο ειδικα που βγαζει αγωνιστικη γραμμη ΜΕΣΑ απο μαντρες και χωραφια (μην τυχον και πατησουμε στο βρωμικο κομματι της πιστας και χασουμε ταχυτητα) τα σπαει!! Η μηπως το οτι στη βροχη φαινοταν σαν να ειναι σανιδα το αμαξι και να μην παταει στο δρομο? καταπληκτικο παιχνιδι πραγματικα!!! true next gen. Το the crew παιζει να ειναι καλυτερο απο αυτα που ειδα εγω.
Last edited by MajereMP44; 11-06-2014 at 01:41.
Satan has left his killing floor
PS4
Ελα-ελα ''σε αυτο το feature ηθελα να πω''.
Αμεσως να υπερασπιστεις την τιμη του Driveclub! Χαχα!
ε πες το ντε!
Η τιμη του driveclub ειναι πλεον στα πατωματα μετα την ελλειψη mechanical damage οσο και να προσπαθω να την υπερασπιστω![]()
Satan has left his killing floor
PS4
True. Η φαση ειναι σε διαστημα 30 ημερων βγαινουν Horizon 2, Driveclub, The Crew. ΤΙΓΚΑ
1080@30fps δεν ειναι?
30 σε racing πως μπορείτε? Και μετά κραζατε το driveclub με τα 1080/30
Kkritikos (11-06-2014)
Και το nfs είναι open world αλλά το κράζουμε,εγώ δεν βλέπω τεράστια διαφορά σε γραφικά.
Βασικά racing στα 30 fps θεωρείται άθλιο άρα τι να λέμε τώρα για γραφικά
djpar (11-06-2014)
Δεν εχω παιξει need for speed ουτε ειπα οτι το Horizon 2 ειναι καλυτερο απο το NFS ουτε ειπα ειναι το καλυτερο racing ever, χαλαρωστε παιδια εχετε πεσει ολοι απανω μου χωρις λογο. Το μονο που ειπα ειναι οτι τα γραφικα αυτα δεν ειναι γραφικα 360... δηλαδη για ονομα του θεου τοσο παραλογη δηλωση ειναι αυτη?!?!!
Θα σου πω τι βλεπω...
Στο ΟΝΕ υπαρχουν πιο χαρωπα χρωματα, οπως υπαρχουν στο sunset overdrive, στο fable legends.
djpar (11-06-2014),MajereMP44 (11-06-2014)
Bookmarks