Για μένα ήταν από τα καλύτερα της προηγούμενης γενιάς. Πολύ όμορφο, πολύ καλό στόρυ και υψηλά production values. Σίγουρα έρχεται πίσω από Uncharted, LOU, MGS 4 κλπ αλλά σίγουρα είναι μέσα στο Top 10.
Για μένα ήταν από τα καλύτερα της προηγούμενης γενιάς. Πολύ όμορφο, πολύ καλό στόρυ και υψηλά production values. Σίγουρα έρχεται πίσω από Uncharted, LOU, MGS 4 κλπ αλλά σίγουρα είναι μέσα στο Top 10.
spartan (07-06-2014)
Kkritikos (06-06-2014),nickolas82 (07-06-2014)
Alien: Isolation (PS4, XBO, PS3, 360, PC) – October 7
Hatsune Miku: Project Diva F 2nd (PS3, PS Vita) – Fall 2014
Sonic Boom: Rise of Lyric (Wii U) – November 2014
Sonic Boom: Shattered Crystal (3DS) – November 2014
http://gematsu.com/2014/06/sega-anno...e3-2014-lineup
.
Καλα αυτα τα ιαπωνικα στουντιο συνεχιζουν να πρωτοτυπουν!!!(τη ψοφια πραγματα ειναι αυτα μωρε?)Ελπιζω η φολοενιξ να μην ειναι καθολου στην παρουσιαση της σονυ φετος!!μιλαμε θα γελασει και ο καθε πικραμενος αν τελικως εμφανιστει.
Last edited by spartan; 07-06-2014 at 02:05.
Συγγνώμη για το καθυστερημένο post καταρχήν. Ανεξάρτητα από τα παιχνίδια που ανακοίνωσαν αμφότερες Sony και Microsoft στη περσινή Ε3 το ενδιαφέρον μονοπωλησαν θέματα γύρω από το always online, DRM, always with kinekt και διάφορα αλλά τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση της παγκόσμιας gaming κοινότητας ενάντια κυρίως στη Ms και έως ένα βαθμό και ενάντια στη Sony αφού είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ακολουθούσε παρόμοιο μονοπάτι αλλά άλλαξε γνώμη βλέποντας τι αρνητική δημοσιότητα είχε εκλάβει το θέμα. ( πράγμα που είναι αναληθές διότι τις προθέσεις τους τις είχαν ανακοινώσει από το Φεβρουάριο εφόσον δεν με απατά τελείως η μνήμη μου )
Γνωρίζω βέβαια ότι δεν χρειάζεται να σου υπενθυμίζω αυτές τις καταστάσεις αλλά φέτος δεν έχουμε κάτι τόσο σκανδαλώδες όπως πέρισυ παρά μόνο ανακοινώσεις νέων τίτλων και άλλα πολλά όπως το ps now.
Είναι λογικό ότι ύστερα από μια παταγώδη αποτυχία στην E3 και στη συνέχεια ίσως ένα από τα χειρότερα marketing που έχω δει στη προσπάθεια προώθησης ενός προϊόντος φέτος να θέλει να επιστρέψει πιο δυναμικά και σίγουρα με πιο θετική δημοσιότητα. Δεν την υπερεκτιμώ καθόλου απλά δεν την υποτιμώ επίσης. Δεδομένης αυτής της επιθυμίας να αντιστρέψει το κλίμα και του γεγονότος ότι δεν έχω πειστεί προσωπικά από πλευράς Sony είμαι λίγο απαισιόδοξος. Κοινώς κρατάω μικρό καλάθι για να μην απογοητευτώ στο τέλος. Θα δούμε η Τρίτηδεν απέχει και πολύ. Πάντως αν και σε αυτήν την Ε3 επικρατήσει η Sony δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα από Xbox πλευρά ....
psx3 (07-06-2014)
AriStos13 (07-06-2014),Deathtrick (07-06-2014),Dragonpaul (07-06-2014),Kkritikos (07-06-2014)
Είναι αμερικάνικο και όχι "αμερικανικό" και δεν έβαλες τόνο στο "λογαριασμο".....κέρδισα;;;
Σε όλους το λέει? και νόμιζα πως είμαι ο Mουρίνιο.
Ξαναπάρτο όλο από την αρχή, όπως κάνεις sign-in με το ελληνικό κάνεις και με το αμερικάνικο,
στο PS4 μάλιστα σε αντίθεση με το PS3 μπορείς να είσαι ταυτόχρονα online και με τα δύο account.
VIP access pass λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
http://a.pomf.se/amcoci.webm
- - - Updated - - -
![]()
Mετεφερα εδω το ποστ σου Deathtrick.
Σε λιγο θα απομενουν 2 μερες
Παντως ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που δεν teasαρουν το τι θα γινει.
Η θα σκασουν ολα τα tweets τυπου ''omg δειτε την pc του ταδε'' την δευτερα ή θα εχουμε πραγματικες εκπληξεις ή την χειροτερη Ε3 ολων των εποχων.![]()
.
Bookmarks