Page 16 of 52 FirstFirst ... 612131415161718192026 ... LastLast
Results 301 to 320 of 1025

Thread: E3 2014

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Οι απαισιοδοξιες μας ψιλοταυτιζονται. Μακαρι να κανουμε λαθος.

On another note, μολις εμαθα οτι ο Κοτζιμας θα δειξει 30 λεπτα gameplay demo κεκλεισμενων των θυρων στην Ε3...

Ι am one sad motherfucker....

το περιεργο με την κοναμι ειναι οτι http://events.konami.com/ η αντιστροφη μετρηση τελειωνει την τριτη στις 13.00 το μεσημερι για εμας,στην αμερικη θα ειναι 03.00.

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Για εμας που εχουμε ps3!!δεν υπαρχει καμια αντιστοιχη εφαρμογη στο αμερικανικο λογαριασμο μας ωστε να δουμε λαιβ τις παρουσιασεις?
    Ολη την Ε3 όχι αλλά την παρουσίαση της Sony μπορείς να την δεις από το PlayStation Home.

Aν θυμάμαι καλά πέρσι στο PS3 έβγαζε και επιλογή στο what's NEW (πάνω από τα trophies και το Home)
    για να παρακολουθήσεις την Ε3 της Sony Live stream και μετά έπαιζε για μέρες ξανά και ξανά (loop).

4. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

spartan (06-06-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Πολύ ωραίο post. Γιατί έχω την αίσθηση ότι για Ms θα ισχύσει το best case scenario ενώ για Sony ένα μίγμα worst-best case scenario????? Απαισιόδοξο?? Ίσως ναι αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι οτι η Ms δεν θα αφήσει τη φετινή E3 να χαθεί τόσο ε.ύκολα όπως πέρυσι
    Και πέρυσι έδειξε ένα σωρό παιχνίδια, και μέσα σε τρία λεπτά ή Sony την έσβησε. Μπορεί να δείξει και αυτη την φορά κάτι σημαντικό π.χ. Uncharted, και να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Επίσης πιστεύω ότι κάνετε το λάθος να υπερεκτιματε την δύναμη της ms

Στάλθηκε από το Xperia SP

Ανακοίνωσε η sony κάποια από τα παιχνίδια που θα δείξει στην E3 την Δευτέρα.
    http://blog.us.playstation.com/2014/...oth-game-list/

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by menel34 View Post
    Ανακοίνωσε η sony κάποια από τα παιχνίδια που θα δείξει στην E3 την Δευτέρα.
    http://blog.us.playstation.com/2014/...oth-game-list/
    Προηγούμενη σελίδα.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Shinji Hashimoto Interview: KH3 and FFXV Skip E3 2014
    http://sqex.info/shinji-hashimoto-in...-skip-e3-2014/
    .

Name
    Δημήτρης

^^ πραγματικα την παλευουν? Εχουν κατι με το νουμερο ΧV? Το θεωρουν γρουσουζια? Λολ εχει καταντησει αστειο εντελως!

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Πωωωω, ξενέρα. Καλά βέβαια προβλέπεται να τα δείχνουν στο TGS αλλά ποιος περιμένει μέχρι τότε?

Name
    Δημήτρης

Παμε ολοταχως για δεκαετια με το FFXV ετσι? Ειναι αν μη τι αλλο εντυπωσιακο!

12. The Following 2 Users Say Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Desmond (06-06-2014),PDS (06-06-2014)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Και εγω αυτο ήρθα να βάλω... Ειμαι έξω, το είδα και έβαλα τα γέλια.
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Απο τη ιδια συνεντευξη:
    So there will be new information about “something” that is not “Final Fantasy XV”? Hashimoto: That’s right, you’ll have to wait until E3 to know more.
    Βλεπω να μας δειχνουν κανα ΧIII-something, more and moaaare lighting και μετα θα κανω τη καραφλη τραγουδιστρια...

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Απο τη ιδια συνεντευξη:

Βλεπω να μας δειχνουν κανα ΧIII-something, more and moaaare lighting και μετα θα κανω τη καραφλη τραγουδιστρια...
    XII HD
    X-3

Believe...

Το KH 2.5 δεν ειναι πάντως, το έδειξαν.

Sent using Tapatalk, one of the most overrated and useless apps since the original iPhone

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Πέρα από την κλάψα όμως, υπάρχει κανένας από μας τους φαν της σειράς που δεν θα το πάρει όταν βγει? Εγώ ακόμα και αν δεν με έχει πείσει κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι τότε, αγοράζω ps4 με κλειστά μάτια χωρίς να διαβάσω μισή σελίδα review μόλις βγει το παιχνίδι.

Ή ps5, ανάλογα πότε θα το κυκλοφορήσουν

I'm sad...

Name
    Δημήτρης

^^ Προσωπικα θα πρεπει να με ΠΕΙΣΕΙ και το γραφω με κεφαλαια γραμματα.

Δεν υπαρχει περιπτωση να παω και να το παρω μονο και μονο επειδη κλουβαλαει το ονομα FF. Ασε που το ονομα FF τελευταια εχει... βιαστει πατοκορφα απο την SE...

Βασικα τωρα που το σκεφτομαι , ειλικρινα θα πρεπει να ακουσω τα καλυτερα για το παιχνιδι πριν προβω σε αγορα. Η SE δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που ηταν, το FF επισης δεν εχει σχεση, το FFXV συγκεκριμενα εχει ενα τετοιο production history που μοιαζει σαν να μην ξερουν τι τους γινεται...

Βασικα ετσι οπως παει δεν θα μου κανει καθολου εντυπωση το παιχνιδι να βγει αθλιο...

19. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

hakoo (06-06-2014)

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by muku View Post
    Πέρα από την κλάψα όμως, υπάρχει κανένας από μας τους φαν της σειράς που δεν θα το πάρει όταν βγει? Εγώ ακόμα και αν δεν με έχει πείσει κανένα άλλο παιχνίδι μέχρι τότε, αγοράζω ps4 με κλειστά μάτια χωρίς να διαβάσω μισή σελίδα review μόλις βγει το παιχνίδι.

Ή ps5, ανάλογα πότε θα το κυκλοφορήσουν
    Κανείς... κανείς το γ@#$%ένο!

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Πέρα από την κλάψα όμως, υπάρχει κανένας από μας τους φαν της σειράς που δεν θα το πάρει όταν βγει?
    Εμμμ, εγω?
    Το οτι ειμαι μεγαλος fan του franchise ακαδημαικα μιλωντας λογω κυκλοφοριων προηγουμενων δεκαετιων νομιζω οτι πλεον δεν σημαινει απολυτως τιποτα. Μια fanbase ειναι ισχυρη οσο την τροφοδοτεις, οταν λοιπον εχεις μια fanbase που εχει να τροφοδοτηθει τοσα πολλα χρονια ποιον ακριβως να θεωρησει σιγουρο η SE και γιατι ακριβως? Προσωπικα αμφισβητω και την core fanbase που υποτιθεται οτι εχει πλεον το Final Fantasy σαν σειρα ,προσωπικη αποψη βεβαια. Θεωρω οτι ειναι ενας μικρος πυρηνας πλεον που ακολουθει ο,τι κανει η SE και η συντριπτικη πλειοψηφια που εχει ακολουθησει μεχρι το 12 ξερω γω και μετα απογοητευθηκε/βαρεθηκε να περιμενει κτλ ειναι πολυ πολυ επιφυλακτικη εως αδιαφορη.
    Δεν θα μου κανει εντυπωση το FFXV ας πουμε να κυκλοφορησει καποια στιγμη τελη 2016/αρχες 2017 (απο την αρχη εκει το τοποθετουσα), να ειναι καλο (λεμε τωρα) και να κανει κακες πωλησεις.
    Και για να απαντησω στο ερωτημα μιας και με επιασε η μπουρδολογια παλι, προσωπικα θα περιμενω να με πεισει και σιγουρα δεν θα ειναι απο αυτα που λεμε σιγουρη αγορα.
    Οσο για την ειδηση της απουσιας του, δεν μου αρεσουν τα I told you so dances αλλα το ειχα πει απειρες φορες οτι το παιχνιδι θα εξαφανιστει και παλι μετα την περσινη E3. Oι ανρθωποι εχουν αυτη την αποψη περι marketing και το εχουν αποδειξει χρονια τωρα. Επισης εχω πει οτι ο κυκλος της απογοητευσης επιτασσει καθε φορα να γινεται μια τετοια ειδηση γνωστη και η αμεσως επομενη αντιδραση να ειναι καλη ωρα σαν τη δικη σου , οτι δλδ ερχεται το TGS. Μεχρι να ερθει το TGS, να μην εμφανιστει πουθενα το παιχνιδι, να ερθει το private show της SE τον Γεναρη οπου και παλι τζιφος και να περιμενουμε την επομενη E3 για να ξανανοιξει ο κυκλος. Ε το διαφορετικο ειναι οτι καθε χρονο ασχολουνται με τον κυκλο ολο και λιγοτεροι, μεχρι που δεν θα ασχολειται κανενας πια με τις ηλθιοτητες τους και θα καταντησουν το franchise παντελως irrelevant (αν δεν εχει γινει ηδη αυτο).
    Last edited by hakoo; 06-06-2014 at 16:48.

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Πέρα από τα λάθη που έχει κάνει στο marketing και στο planning η SE δεν βλέπω το λόγο οι fans της σειράς να μην το πάρουν πάντως. Το ΧΙΙΙ μπορεί να ήταν αλλαγμένο και ελλειπές σε σχέση με τα FF του παρελθόντος αλλά ακόμα και έτσι ήταν παιχνιδάρα. Δεν νομίζω ότι θα μας απογοητεύσει το ΧV. Και επίσης πιστεύω ότι θα βγει τέλη 2015, τουλάχιστον Japan. 2017 πολύ τραβηγμένο. Ούτε ο Γιαμαούτσης δεν κάνει τέτοια... Εγώ ανυπομονώ για TGS και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να ξαναπάω Japan εκείνη την περίοδο οπότε ίσως να το δω και από κοντά

PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Πέρα από τα λάθη που έχει κάνει στο marketing και στο planning η SE δεν βλέπω το λόγο οι fans της σειράς να μην το πάρουν πάντως.

Το ΧΙΙΙ μπορεί να ήταν αλλαγμένο και ελλειπές σε σχέση με τα FF του παρελθόντος αλλά ακόμα και έτσι ήταν παιχνιδάρα.

Δεν νομίζω ότι θα μας απογοητεύσει το ΧV. Και επίσης πιστεύω ότι θα βγει τέλη 2015, τουλάχιστον Japan. 2017 πολύ τραβηγμένο. Ούτε ο Γιαμαούτσης δεν κάνει τέτοια... Εγώ ανυπομονώ για TGS και η αλήθεια είναι ότι σκέφτομαι να ξαναπάω Japan εκείνη την περίοδο οπότε ίσως να το δω και από κοντά

Κράταγα ένα ποτήρι με νερό και το έφερνα προς στο στόμα μου για να πιω ενώ διάβαζα το post σου και όταν έφτασα σε αυτό ήμουν σε φάση...

Bookmarks

Bookmarks