Page 237 of 458 FirstFirst ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... LastLast
Results 4,721 to 4,740 of 9148

Thread: Xbox One

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

συμφωνω απολυτα με τον slay, αν καποιος θελει να παιξει τα exclusive επειδη τα αρχισε με το 360 και τα γουσταρει ακομα ναι παω πασο αλλα να γνωριζει οτι αν η sony δεν πουλουσε τωρα δεν θα υπηρχαν ενοικιασεις-ανταλλαγες και θα υπηρχε ενα always online κατι που ΟΥΤΕ οι pc χρηστες δεν δεχονται και εχουν μποικοταρει

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Εγώ ξέρω ότι η MS ποτέ δεν εφάρμοσε στα παιχνίδια της online plus passcode, κάτι που έτρεξε πρώτη να υιοθετήσει η Sony στα exclusives της και μάλιστα στα πολύ βαριά χαρτιά (Uncharted/Killzone/Resistance/etc) και που εφαρμόζει νομίζω ακόμη στο Vita με στόχο να πληρώνει έμμεσα ο κάτοχος του PS3 την συνδρομή και να κόψει και τα μεταχειρισμένα. Βέβαια έφαγε ένα sales hit, αλλά δεν έγινε τίποτα μιας και το καταργεί στο PS4 αφού δεν της χρειάζεται πια εφόσον πληρώνουμε πια το Plus. Η Sony μας έγραψε στα @@ της και άρχισε πρώτη και είναι νομίζω η μόνη στο να καταργεί (ΝΑΙ να καταργεί) χαρακτηριστικά της κονσόλας που οι περισσότεροι είχαμε πληρώσει όταν την αγοράζαμε. Δεν είναι άγια, ούτε καλή, έχει ένα στόχο και τον επιβάλει σταδιακά, δεν ξέρω αν είχε σκοπό να βάλει DRM εγώ πάντα έλεγα ότι σε αυτή την γενιά ΔΕΝ το είχε σκοπό ενάντια στο τι λέγανε πάντα οι άλλοι. Προφανώς δεν μπορούσε να εφαρμόσει κάτι στο PS3 όταν μετά την απόλυτη κυριαρχία και το καλάμι που είχε καβαλήσει από το PS2, είδε τις πωλήσεις του να πέφτουν στα τάρταρα. Το αυτό έγινε σε αυτή την γενιά με την MS, νόμιζε ότι μας κρατάει όλους από τα @@ και πήγε να εφαρμόσει τακτικές που "προς τιμήν της δις" της μία που τα ανακοίνωσε εγκαίρως και μία που τα πήρε πίσω όταν ο κόσμος την έκραξε. Δεν την αγιοποιώ την MS και μιλάω, ως κάτοχος του 360 που σαν μηχάνημα μου κράτησε πολλές και όμορφες ώρες και μπορώ να πω με το χέρι στην καρδιά ως hater της Microsoft. ΔΕΝ έχω σκοπό να πάρω Xbox One για πολλούς και διαφόρους λόγους, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω και πλήρως το ενδεχόμενο μετά από μία διετία/τριετία αν υπάρχουν οι συνθήκες και το χρήμα (και τα παιχνίδια) και δεν έχει αλλάξει στάση η MS να πάρω μία μεταχειρισμένη (ή και του σκοτωμού καινούργια) κονσόλα. Μου αρέσει το gaming, δεν ξεχνάω τι έχει κάνει στο παρελθόν ή τι σκόπευε να κάνει για το παρόν.

3. The Following 2 Users Say Thank You to Nek_Food For This Useful Post:

Fivos (06-05-2014),WolfRathmA (05-05-2014)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Θα προσπεράσω τον παραλληλισμό "Xbox = ΠΑΣΟΚ", γιατί εκτός από εντελώς άστοχος είναι και προβοκατορικος και εκτός θέματος. Θα απαντήσω στον slay λέγοντας ότι το επιχείρημα μου δεν είναι ότι η Sony θα κάνει τα ίδια λόγω έλλειψης ανταγωνισμού, αλλά πολύ απλά ότι ο ανταγωνισμός θα βγάλει κερδισμένους τους gamers, κάτι που συμβαίνει παντού όπου υπάρχει καταναλωτής.

Αν θέλετε να βλέπετε μόνο κακή moneysoft καλή Sony, είναι εύκολο σε ps forum είμαστε. Η ms πάντα την ίδια πολιτική είχε και θα έχει την εισροή χρημάτων στα ταμεία. Η κοινότητα των gamers της έδωσε απάντηση με κράξιμο όταν ανακοίνωσε το one κ έτρεξε να τα μαζέψει. Κερδισμένος ο gamer λοιπόν. Τώρα έχει μείνει πίσω στις πωλήσεις κ λέει ότι τρέχει να καλύψει το έδαφος αλλάζοντας διευθυντή. Κερδισμένος ο gamer πάλι.

Anyway στα 37 μου ξέρω ότι δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο κ εταιρίες που μας αγαπανε ενώ άλλες μας μισούν.

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

5. The Following 4 Users Say Thank You to james9 For This Useful Post:

Axilleas_GR (05-05-2014),geogoku (13-05-2014),kostasb13 (05-05-2014),WolfRathmA (05-05-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Υπαρχουν καποια παιδια που τους αρεσει καποιο Franchise απο το Xbox One (λεγε με Halo, Forza, KI, κα) και δεν θα μπορουν να τα παιξουν σε PC. Οποτε η αγορα της κονσολας ειναι μονοδρομος για αυτους.

Το οτι αγοραζουν τη κονσολα δε σημαινει οτι υποστηριζουν τις πρακτικες της MS. Αν τα παραπανω Franchise εβγαιναν στη κονσολα που ηδη εχουν, τοτε δεν θα σκεφτονταν να την αγορασουν. Εκτος απο καποιες εξαιρεσεις που θα ηθελαν media δυνατοτητες.

Υπαρχει ενα γνωμικο που λεει: "Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο."

Ταιριαζει απολυτα στη περιπτωση της MS και αυτο φαινεται οτι προσπαθει να κανει.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Kapa For This Useful Post:

Axilleas_GR (05-05-2014),DJTaurus (06-05-2014),Fivos (06-05-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

πωπω ποσους πειραξε το πασοκ που ειπα...δεν το περιμενα!
    η ms φιλε nek εκανε το εξης ειπε θα κανω αυτο και αυτο ειδε οτι θα ετρωγε ακυρο και το πηρε πισω, αν δεν γινοταν τοσος ντορος και δεν εβγαινε η sony να ποσταρει βιντεο που δινει το παιχνιδι για ανταλλαγει κτλ κτλ τοτε θα ειχαμε ενα ωραιοτατο drm και να δω μετα τι θα λεγαμε.
    Να ευχαριστειτε την sony και την nintendo που δεν ειπαν και αυτοι "εγω θα σας βαλω drm" γιατι τωρα να δω ποσοι απο εμας θα παιρναμε παιχνιδια και αν θα ανταλλασαμε μεταξυ μας.

Αν δεν καταλαβες καλα η ms πηγε να φερει την καταστροφη στο console gaming γιατι αν εβαζε drm οι πωλησεις θα ηταν μηδαμινες και ολοι θα γυρνουσαμε στα pc θα διναμε και 500-600 ευρω εκει και θα παιζαμε ολοι χωρις drm βλακειες.

Παραυτα οποιος γουσταρει το halo και τα λοιπα exclusive σαφως να παρει την κονσολα δεν διαφωνω καθολου και συγκεκριμενα το λεω αν μου αρεσαν περισσοτερο τα exclusive της ms απο την sony θα ειχα παρει x1 και οχι ps4.

ΥΓ. οταν λες καταγησε εννοεις το folding@home και το linux στο ps3 γιατι στο ps4 προς το παρον τιποτα που ανεφερε οτι θα εχει δεν το εχει καταργησει. Το οτι δεν εβαλε mp3 και avi εκει επεσαν ολοι την εκραξαν και ακομα περιμενουμε update...σε αυτο κραταω μια πισινη και αν δεν βαλει mp3 να δεις θα ειμαι ο πρωτος που θα το κραξει.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Xbox One: Βελτιστοποίηση απόδοσης της CPU

Xbox One: Προσθήκη μίκτη ήχου στο επόμενο update

Το νέο update θα γίνει διαθέσιμο αυτή την εβδομάδα στους χρήστες του προγράμματος Early Access Xbox One, ενώ για όλους τους άλλους θα διατεθεί εντός του Μαΐου.

οπα για να παρεις 1ος το update πρεπει να εισαι σε προγραμμα?

10. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Nek_Food (05-05-2014)

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Xbox One: Βελτιστοποίηση απόδοσης της CPU

Xbox One: Προσθήκη μίκτη ήχου στο επόμενο update

οπα για να παρεις 1ος το update πρεπει να εισαι σε προγραμμα?
    Το Preview update υπαρχει απο 360 εποχες. Ειχα παρει 2 update ετσι, 2 μηνες πριν το κανονικο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

και η sony το κανει...τι νομιζετε οτι το 1,7 που πηραμε δεν ειναι beta...

13. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Nek_Food (06-05-2014)

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Βασικά η Sony έχει κάνει κάτι καλύτερο. Έχει beta εκτός το software και το hardware, οπότε σε κάνα χρόνο θα βγει και η κανονική του έκδοση, που θα είναι διπλάσια σε μέγεθος, θα έχει σχάρες παντού για σωστό αερισμό και θα κάνει pair τα χειριστήρια χωρίς καλώδιο, τα οποία μάλιστα θα δουλεύουν πλέον με μπαταρίες ΑΑ του εμπορίου.

Moderator odytsak's Avatar

Για να ξεφύγουμε από το vs ps4-xbone...

Ειμαι ο μονος που ονειρευμαι καθημερινα Forza Horizon 2 για τον Σεπτεμβρη??? Aaarrgh!!!!

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Εχω παθει πλακα παντος με τα γραφικα τοu Titanfall...

και γενικα με ολο το Game...

Aπιστευτα εθιστικο ....πρωτοτυπο..αυτο που σκαρφαλωνεις με Parkour τι γαμιστερη ιδεα ηταν αυτη?? Μπραβω ....

Οτι καλυτερο εχω δει εως τωρα...

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Roy View Post
    Ειμαι ο μονος που ονειρευμαι καθημερινα Forza Horizon 2 για τον Σεπτεμβρη??? Aaarrgh!!!!
    Μαλλον...

Quote Originally Posted by obione View Post

Aπιστευτα εθιστικο ....πρωτοτυπο..αυτο που σκαρφαλωνεις με Parkour τι γαμιστερη ιδεα ηταν αυτη?? Μπραβω ....

Οσο αφορα το Parkour, η "Faith" ξερει καλυτερο...ο νοων νοειτω

Αλλα μπραβο στη Respawn που εδωσε τις ιδεες της στο cod. Πλεον δεν θα μπορει να γινει χειροτερο.

Quote Originally Posted by obione View Post

http://www.eurogamer.net/articles/di...t-gen-face-off
    Τα συμπερασματα δικα σου

Μπαινω κ διαβαζω σε αλλο φορουμ οτι ενα ατομο ειναι ετοιμο να αλλαξει απο ps4 σε x1,γιατι του κρασαρει το ghosts κ φταιει λεει η κονσολα.
    Με λιγο ψαξιμο στο σαϊτ του cod ghosts βρηκα αυτο:

ENOUGH is ENOUGH on Ghosts crashing on Xbox1
    http://community.callofduty.com/thread/200866263
    Τελικα πρεπει να ειναι καλο το κουτοχορτο που δινει η m$
    Καλη τυχη φιλε μου

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ρε εδώ ο άλλος έλεγε ότι το bluetooth προκαλεί καρκίνο, το ghosts σε πείραξε; Χαζοί υπάρχουν παντού δυστυχώς.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Moderator odytsak's Avatar

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    Μπαινω κ διαβαζω σε αλλο φορουμ οτι ενα ατομο ειναι ετοιμο να αλλαξει απο ps4 σε x1,γιατι του κρασαρει το ghosts κ φταιει λεει η κονσολα.
    Με λιγο ψαξιμο στο σαϊτ του cod ghosts βρηκα αυτο:

ENOUGH is ENOUGH on Ghosts crashing on Xbox1
    http://community.callofduty.com/thread/200866263
    Τελικα πρεπει να ειναι καλο το κουτοχορτο που δινει η m$
    Καλη τυχη φιλε μου
    Kώστα μη του λες τίποτα αν είσαι γραμμένος εκεί που το διάβασες όπου το διάβασες,
    άσε να πάρει xbone κι όταν βάλει το cod στα 720p (επειδή έπαιζε σε υπερδιπλάσια ανάλυση στα 1080p) να νομίζει ότι έχει μυωπία.

23. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

Kkritikos (07-05-2014)

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Quote Originally Posted by Kkritikos View Post
    http://www.eurogamer.net/articles/di...t-gen-face-off
    Τα συμπερασματα δικα σου
    Το σχολιο μου ηταν ειρωνικο με αφορμη το ποστ του Odytsak που μου εκανε να θυμηθω το Titanfall ...

To εχω δει σε τουμπανιασμενο pc και μονο Next Gen δεν το λες...

Οσο για το xbone η μοναδικη περιπτωση να το αγοραζα θα ηταν να μου το κανανε δωρο να το πω...anyway...

25. The Following 2 Users Say Thank You to obione For This Useful Post:

Kkritikos (07-05-2014),Nikoladim (07-05-2014)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

LEAKED - Microsoft E3 2014

On the DL. This info comes from the highest source and contains near full details of Microsoft E3 2014 conference. I have had corroborations from a number of sources to its legitimacy:

• Ryse 2 is in development and will be announced at the show in a real-time in-game trailer. Gone is the Roman period, enter the medieval setting. The game will offer more freedom of exploration and a refined combat system. The main character is a sell-sword of sorts with a greater destiny. This game looks beyond belief. No release date (possibly late 2016)

• Forza Horizon 2 will be announced for release in October 2014 vai Playground Games. It will once again be open world and set in Louisiana, Missisips, New Mexico, Texas and Arkansas. Full day/night cycle, real time weather. Estimated 80 hour single player.

• 343 Industries will unveil Halo 2: Anniversary. This is a full (multiplayer included) visual makeover of Halo 2, it will also include the same options as Halo Anniversary (Including both visual modes) skulls etc. It will include the E3 2003 mission as a bonus unlockable and the maps from the PC version.

• No Turn 10 this year except in supportive capacity of Playground.

• Halo 5 will get its release date.

• Rare is prepping a re-boot of Battletoads and Perfect Dark. BT will initially be a download only title (see Killer Instinct) and is set to run at 60fps. Perfect Dark is looking to be rebooted into a Third Person Adventure game - Similar to Uncharted.

• Epic will be there to unveil their new game base on the Samaritan demo from 2012. This will be XBOX ONE EXCLUSIVE as Microsoft is the publisher. Possibly the best looking game of this generation.

• Good Science Studios will unveil their Kinect Only game "EchoBlack" - The game is controlled via the use of Kinect and the player plots through an adventure game drawn as by echolocation. The vibrancy of the world depicted alters depending on the pitch, loudness and location of the players voice. No release date.

• Twisted Pixel will reveal their next digital game which is set in a sci-fantasy planet of Dekelsus. Possibly a 2.5D platformer.

• Black Tusk will have a CGI trailer for Gears of War : Lazurus which will show the direction the series is heading.

• Lift London will be showing 2 projects. They are small and digital based. No other details unfortunately.

• Lionhead will have a brief gameplay of Fable Legends and bow out with a teaser of their next project which is set in a post-cataclysmic Earth decimated by egg shaped objects (possibly aliens)

• Frontier Development is working on a family friendly Kinect title for release in 2014

• Phantom Dust : Sacrifice is being worked on by Grounding Inc and will be a prequel to the original. The game will be episodic in nature.

• Quantum Break will be out November 2014 - There is a multiplayer mode - Part 1 of a trilogy. The game has had a significant graphical upgrade since last year.

• Sunset Overdrive is aiming for release on the last weeks of August/Early September. Graphically it looks like the CG trailer and the Parkour element of the game is a mix of Sonic, Jet Set Radio and Ratchet and Clank.

• The secret Japanese game is coming from Platinum Games and is a Viewtiful Joe like action- beat em up. Codename is "RugPuddle". This is part one of a multiple game deal with Microsoft to publish other titles in the future.

• Leap Experience Pioneers will announce their game which looks like a TPS/RPG hybrid set in a Sci-fi universe. Looks very Mass Effect inspired. COMING 2015

• Platform Next Games is a new studio. They will be presenting an unnamed tech demo based on an upcoming project (similar to Black Tusks demo last year) which appears to be set in either an ancient or fantasy setting.

• Games With Gold will be announced for Xbox One starting immediately. The aim is that it will be 1 retail game a month, 1 digital game per month of a choice of 2. This will evolve as time goes on.

• Microsoft will announce the date when retail units can be activated as development kits, it will be before October 2014.

• Crackdown: Skyline - Coming 2015 - No other info, not even the developer. Microsoft Studios.

• Multi-platforms are as follows:

The Division (Xbox One is now lead platform)
    Call of Duty: Advanced Warfare
    Fallout 4
    EA game (not specified here)

Exclusive/Timed DLC on all.

That's all.

http://thecutanddry.blogspot.co.uk/2...t-e3-2014.html

27. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

Nek_Food (08-05-2014)

Η καρτουνιστικη έκδοση του inFamous
    http://www.gameinformer.com/b/featur...ampaign=buffer

Bookmarks

Bookmarks