Page 93 of 104 FirstFirst ... 4383899091929394959697103 ... LastLast
Results 1,841 to 1,860 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Click image for larger version. 

Name:	10277020_10203550025013892_4335794271788186634_n.jpg 
Views:	77 
Size:	27.0 KB 
ID:	4774

Μετά το 18 στην spire 14 στην cruiser, i love this game σε κάνει να αγαπήσεις ακόμα και τις πίστες που δεν χωνεύεις.

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

καμπέρι!!!

Όχι ρε c με παρεξήγησες εξάλλου καμπέρι στη cruiser;;;;......με assault ήμουν και μάλιστα το air drone έκανε 2-3 kills όλα τα άλλα με το keyserακι μου και 2 με χειροβομβίδα άσε που θα είχα φτάσει και ίσως ξεπεράσει το ρεκόρ μου αλλά έμεινα από σφαίρες και τα τελευταία 2 kills τα έκανα με το LS12.

PSN ID
    sfortis

χαχα σε πειραζω ρε...λες και δεν ξερω πως παιζεις!!

Ναι βρε το ξέρω σιγά μη παρεξηγήθηκα νομίζεις δεν ξέρω ότι ξέρεις ότι είμαι θεός;;;;

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Νεος χαρτης κυριοι, ερχεται μεχρι τα μεσα Μαιου. Λεγεται Canyon και βρισκεται στον πλανητη Helghan, οποτε να περιμενουμε κατι πιο σκοτεινο, περιπου στα χρωματα και υφος του The Wall. Ιδου το screenshot:

H Guerilla εχει τελειωσει ηδη ολους τους χαρτες που θα κανει release μεσα στη χρονια. Θα ειναι 4 χαρτες ακομη.

7. The Following 3 Users Say Thank You to nikosarg For This Useful Post:

djpar (02-05-2014),Godweeder (03-05-2014),nikon (02-05-2014)

Aυτό το "canyon" με φοβίζει λίγο ελπίζω να μην είναι η πρώτη sniperόπιστα στο παιχνίδι να κάνει λίγο ζιγκ-ζαγκ, πάνω-κάτω το φαράγγι.

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Eλπιζω να ειναι και free , οταν με το καλο κυκλοφορησουν .
    Spoiler!

PSN ID
    sfortis

Όλα τα maps (θα) είναι free!

Sent from my SGP321 using Tapatalk

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

PSN ID
    sfortis

removed λεει...

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

fixed, αν και εβαλα να ειναι public απο το ps4 οταν το ανεβαζα τελικα δεν εγινε public να αλλο ενα bug!

PSN ID
    sfortis

τα εχω παρει πολύ ασχημα που νερφάρανε 50% το sickle! ελεος... πρεπει να σταματησουν να ακουνε τα noobακια του community.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

...σοβαρα nerfαρανε την καραμπινα....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! βασικα για μενα επρεπε να κοβανε την αποσταση που πετυχαινει δηλαδη απο 100 μετρα με εριχνε με 2 καραμπινιες

εμενα μου αρεσει παντος!

Tρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες πάντως, έπαιζα capture στην forest έχουμε πάει στο Β 5-6 και συνεχίζει να το δείχνει κόκκινο τελειώνει ο χρόνος του mission και συνεχίζαμε να παίζουμε με το capture στο 0:00 χωρίς να αλλάζει mission.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

το παθαινει κυριως αν φυγει ο host και κρατησει αρκετη ωρα το temporary problem

Mπααα δεν έβγαζε το μήνυμα που βγάζει σε τέτοια περίπτωση και σου λέω έπαιζα κανένα πεντάλεπτο έτσι μέχρι που έκανα quit γιατί λέω δεν θα τελειώσει ποτέ.

PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by djpar View Post
    ...σοβαρα nerfαρανε την καραμπινα....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! βασικα για μενα επρεπε να κοβανε την αποσταση που πετυχαινει δηλαδη απο 100 μετρα με εριχνε με 2 καραμπινιες

εμενα μου αρεσει παντος!
    δεν θυμάμαι να ειχε τετοιο range... διαφορετικά θα έπαιζαν ολοι με sickle αφού ηταν το υπερόπλο οπως λες!

βασικά αχρηστέψαν το μοναδικό close combat - short range οπλο του παιχνιδιού επειδή οι περισσότεροι απλά δεν μπορούν να παίξουν με καραμπίνα.

20. The Following User Says Thank You to sfortis For This Useful Post:

nikosarg (05-05-2014)

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

...παντος εμενα μου αρεσει επειδη μου την σπαει η καραμπινα...ευχομαι να αρχηστευσουν και το voltage!

παντος οτι ζηταει ο κοσμος θα γινεται δυστηχως ή ευτυχως και οπως εχω ξαναπει counter melee δεν θα μπει επειδη ο κοσμος δεν το θελει

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

Παιδια αυτο που εκαναν με το sickle ηταν απαραδεκτο. Οχι μονο μειωσαν το damage range κατα 50% αλλα ταυτοχρονα αυξησαν το pellet spread κατα 15%. Αυτο τι σημαινει? Οτι στην πραγματικοτητα το effective maximum damage range εχει μειωθει πιο πανω απο το 50% (οταν αυξανεις το spread, τοτε μειωνεις το range οπου τα αναγκαια pellets για μια καραμπινια και κατω φτανουν στον αντιπαλο). Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζω penthouse εχθες, ο αλλος να ειναι στα 3 μετρα και να μην τον τρωω με τη μια. Μα αυτο ειναι το νοημα του shotgun, γιατι αμα δεν τον φας με τη μια, μεχρι να ριξεις δευτερη εχεις γινει πτωμα. Αν επρεπε ντε και καλα να κανουν κατι τοτε το μονο που επρεπε να ειχαν αγγιξει ηταν το damage range και οχι το pellet spread. Το δε 50% ειναι υπερβολη τρομερη. Κατεστρεψαν ενα απο τα οπλα που χαρακτηριζαν τη σειρα και ηταν σημα κατατεθεν του killzone, το φοβερο close range one hit kill shotgun. Την ιδια στιγμη, κανουν το εξης προκλητικο: Μειωνουν αισθητα το hipfire spread στο Kameraad του sniper, 15% standing και 45% while moving. Δηλαδη κανουν τη χαρη στο καθε noobaki που θελει να παιζει sniper οπως στο cod και να γυρναει αμεριμνος χωρις να τον νοιαζει τι θα γινει σε close combat. Οχι ρε παιδια, δεν ειναι ετσι. Θελω να παιζω killzone, οπου ο sniper ειναι sniper και το shotgun θανατηφορο σε close range, οχι να θελω 3 καραμπινιες στα μουτρα του αλλου. Αισχος! Παω να τα πω στο killzone forum.

23. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

sfortis (05-05-2014)

Bookmarks

Bookmarks