Όχι ρε c με παρεξήγησες εξάλλου καμπέρι στη cruiser;;;;......με assault ήμουν και μάλιστα το air drone έκανε 2-3 kills όλα τα άλλα με το keyserακι μου και 2 με χειροβομβίδα άσε που θα είχα φτάσει και ίσως ξεπεράσει το ρεκόρ μου αλλά έμεινα από σφαίρες και τα τελευταία 2 kills τα έκανα με το LS12.
χαχα σε πειραζω ρε...λες και δεν ξερω πως παιζεις!!
Ναι βρε το ξέρω σιγά μη παρεξηγήθηκα νομίζεις δεν ξέρω ότι ξέρεις ότι είμαι θεός;;;;
Νεος χαρτης κυριοι, ερχεται μεχρι τα μεσα Μαιου. Λεγεται Canyon και βρισκεται στον πλανητη Helghan, οποτε να περιμενουμε κατι πιο σκοτεινο, περιπου στα χρωματα και υφος του The Wall. Ιδου το screenshot:
H Guerilla εχει τελειωσει ηδη ολους τους χαρτες που θα κανει release μεσα στη χρονια. Θα ειναι 4 χαρτες ακομη.
Aυτό το "canyon" με φοβίζει λίγο ελπίζω να μην είναι η πρώτη sniperόπιστα στο παιχνίδι να κάνει λίγο ζιγκ-ζαγκ, πάνω-κάτω το φαράγγι.
Eλπιζω να ειναι και free , οταν με το καλο κυκλοφορησουν .
Spoiler!
Όλα τα maps (θα) είναι free!
Sent from my SGP321 using Tapatalk
fixed, αν και εβαλα να ειναι public απο το ps4 οταν το ανεβαζα τελικα δεν εγινε public να αλλο ενα bug!
τα εχω παρει πολύ ασχημα που νερφάρανε 50% το sickle! ελεος... πρεπει να σταματησουν να ακουνε τα noobακια του community.
...σοβαρα nerfαρανε την καραμπινα....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! βασικα για μενα επρεπε να κοβανε την αποσταση που πετυχαινει δηλαδη απο 100 μετρα με εριχνε με 2 καραμπινιες
εμενα μου αρεσει παντος!
Tρώει κάτι κολλήματα ώρες ώρες πάντως, έπαιζα capture στην forest έχουμε πάει στο Β 5-6 και συνεχίζει να το δείχνει κόκκινο τελειώνει ο χρόνος του mission και συνεχίζαμε να παίζουμε με το capture στο 0:00 χωρίς να αλλάζει mission.![]()
το παθαινει κυριως αν φυγει ο host και κρατησει αρκετη ωρα το temporary problem
Mπααα δεν έβγαζε το μήνυμα που βγάζει σε τέτοια περίπτωση και σου λέω έπαιζα κανένα πεντάλεπτο έτσι μέχρι που έκανα quit γιατί λέω δεν θα τελειώσει ποτέ.
nikosarg (05-05-2014)
...παντος εμενα μου αρεσει επειδη μου την σπαει η καραμπινα...ευχομαι να αρχηστευσουν και το voltage!
παντος οτι ζηταει ο κοσμος θα γινεται δυστηχως ή ευτυχως και οπως εχω ξαναπει counter melee δεν θα μπει επειδη ο κοσμος δεν το θελει
Παιδια αυτο που εκαναν με το sickle ηταν απαραδεκτο. Οχι μονο μειωσαν το damage range κατα 50% αλλα ταυτοχρονα αυξησαν το pellet spread κατα 15%. Αυτο τι σημαινει? Οτι στην πραγματικοτητα το effective maximum damage range εχει μειωθει πιο πανω απο το 50% (οταν αυξανεις το spread, τοτε μειωνεις το range οπου τα αναγκαια pellets για μια καραμπινια και κατω φτανουν στον αντιπαλο). Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να παιζω penthouse εχθες, ο αλλος να ειναι στα 3 μετρα και να μην τον τρωω με τη μια. Μα αυτο ειναι το νοημα του shotgun, γιατι αμα δεν τον φας με τη μια, μεχρι να ριξεις δευτερη εχεις γινει πτωμα. Αν επρεπε ντε και καλα να κανουν κατι τοτε το μονο που επρεπε να ειχαν αγγιξει ηταν το damage range και οχι το pellet spread. Το δε 50% ειναι υπερβολη τρομερη. Κατεστρεψαν ενα απο τα οπλα που χαρακτηριζαν τη σειρα και ηταν σημα κατατεθεν του killzone, το φοβερο close range one hit kill shotgun. Την ιδια στιγμη, κανουν το εξης προκλητικο: Μειωνουν αισθητα το hipfire spread στο Kameraad του sniper, 15% standing και 45% while moving. Δηλαδη κανουν τη χαρη στο καθε noobaki που θελει να παιζει sniper οπως στο cod και να γυρναει αμεριμνος χωρις να τον νοιαζει τι θα γινει σε close combat. Οχι ρε παιδια, δεν ειναι ετσι. Θελω να παιζω killzone, οπου ο sniper ειναι sniper και το shotgun θανατηφορο σε close range, οχι να θελω 3 καραμπινιες στα μουτρα του αλλου. Αισχος! Παω να τα πω στο killzone forum.
sfortis (05-05-2014)
Bookmarks