Page 91 of 104 FirstFirst ... 4181878889909192939495101 ... LastLast
Results 1,801 to 1,820 of 2061

Thread: Killzone Shadowfall

Oύτε γιατί "πλακώθηκα" δεν κατάλαβες οπότε άστο και εγώ σου λέω ότι ΔΕΝ θα το πάρω το dlc και πάλι μια χαρά fun2play θα είναι το παιχνίδι για μένα, τώρα αν πέσω σε ομάδα που έχει μόνο εκείνη τη νέα class και το 5vs5 turret το κάνει 10vs0 και γίνει unbalanced το παιχνίδι όπως είπα από την αρχή δεν τρέχει κάστανο.

Cool Member MarVell's Avatar
    PSN ID
    MarVell

Σε όσους αρέσει το παιχνίδι το DLC αξίζει 100%. Οι καινούριες προσθήκες είναι πολύ ισοροπημένες και ότι χρειαζόταν το παιχνίδι σε αυτήν την φάση.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

να σου πω την αληθεια nikon δεν καιγομαι αν το παρεις ή οχι, εγω ξερω οτι αυτοι που το πηραν το γουσταρουν και το παιχνιδι γινεται καλυτερο εσυ κανε οικονομια 20 € σε μια εταιρια που σου δινει το 80% free και καθε παραπονο που κανουμε το ακουει

4. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

leospartan (06-04-2014)

Senior Member leospartan's Avatar
    PSN ID
    leonidasg1981

Μπορώ να πω οτι τα πήγα καλούτσικα!
    Click image for larger version. 

Name:	10150735_660793453968452_208991628_n.jpg 
Views:	77 
Size:	44.6 KB 
ID:	4551

Cool Member sfortis's Avatar
    PSN ID
    sfortis

Με πολύ χαρά παρατηρώ οτι αφησαμε τα flames και το έχουμε ρίξει στο παιχνιδι! Εύγε!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εγώ οπότε βρίσκω ευκαιρία μπαίνω στον nikon δεν έχω τέτοια κολλήματα στην ζωή μου.

Εχτές η ομάδα έσκισε παντός

Πάντως είναι σπαστικό αυτό join ώρες ώρες, Πάρη και εγώ χθες προσπαθούσα να μπω εκεί που έπαιζες αλλά βαρέθηκα να περιμένω, στον Σάκη η αλήθεια είναι ότι δεν δοκιμάζω γιατί σχεδόν πάντα παίζει TDM.

PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Πάντως είναι σπαστικό αυτό join ώρες ώρες, Πάρη και εγώ χθες προσπαθούσα να μπω εκεί που έπαιζες αλλά βαρέθηκα να περιμένω, στον Σάκη η αλήθεια είναι ότι δεν δοκιμάζω γιατί σχεδόν πάντα παίζει TDM.
    ΛΑΘΟΣ!! Παίζω TDM όταν δεν βρίσκω κανεναν μέσα (και λίγο περισσότερο τελευταία για να ξεκλειδώσω κανα challenge του insurgent ), αλλα ΔΕΝ ειναι το παιχνίδι μου! Warzone FTW! αν με δείτε στείλτε invite και φύγαμε...

ps. Ρε συ Slay, αυτά τα smileys...χμμ... στόμα ειναι αυτό η...beep beep? που ειναι τα ωραια τα κιτρινάκια?

Ε τι λάθος ρε c και τα 2 συμβαίνουν και εσύ παίζεις μόνος σου οπότε επιλέγεις TDM και εγώ σε βλέπω να παίζεις TDM και δεν σου κάνω join δεν είπα ότι είναι το παιχνίδι σου.....άλλη φορά να φτιάξουμε καμία απογευματινή ομάδα εγώ, εσύ και ο Πάρης.

PSN ID
    sfortis

λαθος λεω για το "σχεδον πάντα παίζει TDM" βρε... τον περισσότερο χρόνο τον εχω αφιερώσει στο warzone! Εννοείται οτι οποιος βλέπει αλλον κανει invite!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Εγώ πλέον μόνο 24 άρια παίζω κ εχτές είσασταν 5 άτομα, άρχισα με gtc για καναδυο παιχνίδια κ λιωσαμε

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    λαθος λεω για το "σχεδον πάντα παίζει TDM" βρε... τον περισσότερο χρόνο τον εχω αφιερώσει στο warzone! Εννοείται οτι οποιος βλέπει αλλον κανει invite!
    AAAAAAAAA δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα...."σχεδόν πάντα" όταν σε βλέπω να παίζεις ρε c.

To Κillzone είναι για warzone αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

PSN ID
    sfortis

Quote Originally Posted by nikon View Post
    AAAAAAAAA δεν θα συνεννοηθούμε σήμερα...."σχεδόν πάντα" όταν σε βλέπω να παίζεις ρε c.

To Κillzone είναι για warzone αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
    ομπουυυ...καλα τοτε

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Ε ρε nikon κ εσύ μπες στο party chat να βγάλουμε άκρη εγώ ετσι κάνω κ μετά μπαίνουμε όλοι στο ίδιο ματς

Quote Originally Posted by sfortis View Post
    ομπουυυ...καλα τοτε
    Άντε μπράβο γιατί έτοιμος ήμουν.

Quote Originally Posted by djpar View Post
    Ε ρε nikon κ εσύ μπες στο party chat να βγάλουμε άκρη εγώ ετσι κάνω κ μετά μπαίνουμε όλοι στο ίδιο ματς
    Έχω ένα καλό που κάποιες φορές μπορεί να είναι κακό όταν βλέπω τον άλλον να παίζει δεν θέλω να τον ενοχλώ γι'αυτό δεν κάνω party chat αλλά όσες φορές μου έχει στείλει κάποιος invite δεν έχω πει όχι εκτός αν τύχει να θέλω να φύγω μόλις τελειώσω το ματς που παίζω ή να τελειώνει και να μη θέλω να το παρατήσω.

PSN ID
    sfortis

και μια απορία που εχω καιρό τωρα αλλα ολο ξεχνάω να ρωτήσω...

το mini map, τα γράμματα κτλ τα βλέπετε καλά? εγώ παίζω σε μια 50άρα plasma απο τα 3.5-4 μέτρα και εχω σοβαρό θέμα. ΔΕΝ εχω προβλημα όρασης και δεν φοράω γυαλιά, αλλα το mini map το εχω σχεδόν παρατήσει αφού δεν βλέπω τίποτα και τα γράμματα των παικτών τα διακρίνω μονο εαν βοηθάει το φόντο!

σπίτι του gtc που πάιζει σε 24αρι monitor ήταν φυσικά όλα μια χαρα...

Ποιο mini map δεν βλέπω κανένα mini map η αλήθεια είναι ότι σπάνια το κοιτάω δεν το έχω να βλέπω μια εκεί μια αλλού γιατί ζαλίζομαι εύκολα όσο για τα γράμματα των παιχτών ναι παίζει μεγάλο ρόλο το φόντο.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

σημερα παλι σκισαμε...αντε να βγουν και τα clan matches

Αυτό που έζησα χθες έπρεπε να το ανεβάσω να γελάσουμε, είμαι πίσω από έναν και αρχίζω και αδειάζω τη γεμιστήρα πάνω του αλλά χαμπάρι αυτός προχωράει ατάραχος, τελειώνει η 1η γεμιστήρα φορτώνω 2η και συνεχίζω να τον βαράω προχωρώντας προς αυτόν και αφού μέχρι να τον φτάσω έχω αδειάσει και τη 2η είμαι στη πλάτη του και του κάνω melee με την ελπίδα ότι αυτό θα είναι το τέλος του, 1ο melee τίποτα, 2ο melee τίποτα, 3ο melee τίποτα ε κάπου εκεί με σκοτώσανε και ευτυχώς δηλαδή γιατί ακόμη melee στον lagger θα έκανα.

PSN ID
    sfortis

ειναι οι dedicated servers ...όπως και τα 60 fps....

Bookmarks

Bookmarks